News Item: Ai muncit. Ei si?
(Category: DE LA MEMBRI)
Posted by ex-ad
Wednesday 27 May 2009 - 14:47:33

Trimis astazi pe mail de catre un cititor:

Sa traiti...demni !

As vrea sa va intreb ce parere aveti despre noua lege a salarizarii si a pensiilor? Acesti imbecili de guvernanti ne pun pe noi in aceeasi oala cu cei care au sau au avut servicii de 8 ore ? Stiu ei ce inseamna sa lipsesti de la aproape toate evenimentele importante din familia ta pt. ca esti "in misiune"?
Stiu ei ce inseamna sa lasi educatia copiilor tai numai in seama sotiei pt.ca tu esti "ocupat"?
Sa te invite prietenii la pescuit sau la gratar in weekend si tu sa nu mergi pt.ca esti "de serviciu"?

Eu sunt "tanar"pensionar s.p.p.si cand am intrat in armata,am intrat cu gandul ca daca apuc pensia o sa stau linistit acasa,cu o pensie cat de cat decenta! Acum aflu ca un dobitoc s-a gandit ca noua lege sa se aplice retroactiv!?! Adica ce o sa faca o sa ne injumatateasca pensiile?

Va raportez ca eu nu voi sta cu mainile in san,pt.ca pt.acesti bani eu mi-am sacrificat tineretea, familia si sanatatea!

Am sa-i dau in judecata pe acesti nemernici, la CEDO, asa ca daca mai sunt colegi interesati de demersul meu ii rog sa ma contacteze! Sunt sigur ca daca suntem mai multi...!

Tot ce am spus pana acum este valabil si pentru cadrele in activitate, pt.ca si dvs.veti ajunge sa va pensionati si nu cred ca va convine sa luati aceeasi pensie cu unul care a lucrat 8 ore/zi si weekend-urile libere si care ,poate, nici nu au gradul dvs. de pregatire!


Trimis de VM

Va asiguram, stimate domn, ca APSF nu va privi cu miinile in sin.


This news item is from Proiect SEMPER FIDELIS
( http://www.semperfidelis.ro/news.php?extend.602 )