Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
Serviciul Roman de Informatii vrea un departament de spioni “psy”
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Surry
Tue Feb 22 2011, 11:14AM
Cogito
Registered Member #1945

Patrie si onoare,dragilor!

[ Edited Tue Feb 22 2011, 11:19AM ]
Back to top
0050
Tue Feb 22 2011, 11:18AM
Registered Member #1997

Si totusi ce legatura are cu "psy"??
Back to top
Stel
Tue Feb 22 2011, 11:24AM
Registered Member #2461

Sunt convinsa ca bufnita a preluat acel articol pentru samburele de adevar din el, dar fiind o inteleapta a pastrat din articol doar ce este bun - samburele de adevar. Nu am vazut nicio nuanta rautacioasa si sunt sigura ca ea nici nu exista. Doar stim cu totii ca in acel domeniu atat de special un cuplu nu poate fi alcatuit dintr-un profesionist si un outsider. Pentru ca un outsider nu ar putea sa inteleaga niciodata particularitatile activitatii unui profesionist.

In concluzie, faptul ca au ales sa alcatuiasca un cuplu in interiorul sistemului este cea mai inteleapta alegere.
Back to top
Surry
Tue Feb 22 2011, 11:24AM
Cogito
Registered Member #1945

Habar nu am ,dar mi s-a parut normal sa nu las lucrurile asa,din punctul meu de vedere nu trebuie sa fie treaba mea ce face institutia.Asta tinand cont ca drepturile si obligatiile mele de cetatean sunt altele.In cadrul lor sunt oameni capabili care isi fac meseria asa cum trebuie indiferent de ce zic unii sau altii prin reviste.
Este usor sa fim rautaciosi si sa folosim tot felul de expresii.Pacat!
Back to top
Surry
Tue Feb 22 2011, 11:26AM
Cogito
Registered Member #1945

Stel ai punctat foarte bine,explica-le in detaliu si baietilor!:)
Back to top
Boribum
Tue Feb 22 2011, 11:37AM
boribum
Registered Member #2395

Fetelor,eu mă retrag un pic de tot şi vă las sa dereticaţi p-acilea. Nu de alta,dar vocile la profesionişti se aude frumos,si e păcat să va stric frumuseţe dă iecspunere.

Trăiască România dodoloaţă !
Back to top
Stel
Tue Feb 22 2011, 12:03PM
Registered Member #2461

Draga Cogito, nu am eu ce sa le explic lor: ei stiu mult mai bine decat mine dar fac haz de necaz. Eu doar imi spun parerea, ca sa vada ce scolarita constiincioasa sunt.

Draga spiridusule, dereticam, spalam vase, curatam bocanci, dar nu pleca! Pentru ca esti un deliciu!
Back to top
0050
Tue Feb 22 2011, 01:43PM
Registered Member #1997

Ce este Shamanismul si care este scopul lui?

Shamanismul este cea mai veche cale spirituala cunoscuta de fiintele umane. El a reprezentat Calea tuturor stramosilor nostri umani, iar originile sale sint datate in mod diferit, variind intre 30.000 si 90.000 de ani. In felul acesta, putem spune ca shamanismul reprezinta inceputul conectarii spirituale pentru noi toti.
Traim astazi intr-o lume care pune accentul pe afirmarea ego-ului. Realitatea consensuala a lumii noastre accentueaza individualismul si ne inchide intr-o lume guvernata de ratiune, de ierarhia locurilor de munca, a cunoasterii, a stiintei si tehnologiei. Acest lucru aduce dupa sine beneficii pentru noi ca individualitati dar si ca specie. Insa are si limitari. Una dintre implicatiile semnificative ale acestei abordari rationaliste o reprezinta accentuarea separarii fata de planeta noastra si fata de alte aspecte ale vietuirii intru fiinta.

Ce sunt majoritatea Shamanilor in realitate?

Avand in vedere ca tentaculele caracatitei malefice numite masonerie controleaza totul pe planeta, aceasta organizatie negativa se implica, chiar isi infiltreaza “agentii” masoni in diferite scoli “shamanice” predand o astfel de “spiritualitate”, mai mult decat atat acele persoane care sunt “initiate” ajung sa dea sfaturi unor alte persoane si asa continuand o schema a pacalelii si minciunii.
De exemplu: la o anume televiziune din India era prezent un shaman, care incerca sa uimeasca oamenii cu asazisele puteri paranormale, pe care el sustinea, ca numai el si foarte putini le au, din pacate pt el ar trebuie sa stie CA ORICE OM DE PE PLANETA ARE ASACEVA, apoi a declarat prezentatorului TV ca poate ucide cu puterea mintii, toata lumea si audienta era uimita, insa prezentatorul TV avand o doza de curaj, ia ca il provoaca sa-l ucida in direct in fata oamenilor care urmareau, shamanul concentrandu-se, lumea astepta cu sufletul la gura ce se intampla, insa dupa cateva minute de concentrare, ce credeti ca s-a intamplat? Prezentatorul TV nu patitse nimic, iar shamanul s-a facut de ras in fata audientei TV, mai mult decat atat, el un escroc care pacalise cu asazisa spiritualitate foarte multe persoane, punandu-le sa faca diverse lucruri, transformandu-i in sclavi.

Cum facem diferenta intre cei ADEVARATI si ESCROCI?

Avand in vedere ca o astfel de scoala, precum scoala misterelor si alte scoli care dezvolta spiritual oamenii sunt pline de astfel de escrocii pusi acolo special, nu avem decat sa ii alegem pe acei oameni cu adevarat spirituali. In primul rand tehnica lor de abordare tine de jocul psihologic, un saman nu o sa vedeti ca va incerca sa abordeze o persoana sceptica, pt ca un sceptic este greu de convins cu dovezi solide, dar cu spiritualitate care se simte si nu se dovedeste, iar in al doilea rand pt a resusii ce vor, defapt le fac si placere sa provoace acest rau. Cand un saman incearca sa abordeze o persoana si a si reusit, se va prezenta calm, cu bunatate, insa acel “saman” nu va fi in stare sa se uite in ochii persoanei cu care dialogheaza si va clipii foarte mult din ochi. Acest comportament, in psihologie se numeste MINCIUNA, cand eviti un contact direct cu o persoana. O alta metoda de atragere a atentie a unor persoane, samanii folosesc tehnica: “stiu ce ai fost in viata anterioara” o tehnica care daca o persoana chiar crede in asta, nu va face decat sa fie la mana “samanului” de ce spun asta? Pt ca odata ce majoritatea persoanelor doresc sa afle ce au fost in celelalte vietii, vor zice: “gata el imi va spune adevarul” insa nu este asa, este doar o tehnica de manipulare mentala si mai ales persoana cat de slab pe psihic este, insa pt a nu cadea in astfel de plase ieftine trebuie decat sa stiti asta: NIMENI NU POATE STI CE ATI FOST VOI IN VIATA ANTERIOARA CI NUMAI VOI SI NICIUN SHAMAN NU POATE STI CE GANDITI VOI EXACT, CI DOAR VA INTUI, INSA NU VA STI EXACT SI NICIUN SAMAN NU ARE CONTROL ASUPRA VOASTRA. Deobicei astfel de persoane vin cu afirmatii: “doar eu sunt mastrul, eu stiu si fa ca mine” asta nu ma face decat sa rad foarte mult, pt ca acesti escroci in realitate masoni, nu fac decat sa-si IMPUNA PUNCTUL DE VEDERE cu o agresivitate verbala, pt a calma persoana care pune intrebari incomode, deobicei ei se enerveaza la orice replica de genul: “nu cred asta”, “nu ai dreptate” si aceste afirmatii sau sinonime precum acestea pot continua, insa trebuie sa intelegeti, ca ei nu suporta sa fie contrazisi, pt ca odata contrazisi devini iritati si asta le arata adevarata lor fata.
Acum ca am explicat cum sta treaba cu escrocii, trebuie sa explic cum este si normal, cum sunt cei adevarati: cei adevarati sunt persoane carora le simti iubirea prin vorbele lor, le simti energia, practic emana in jurul tau ca persoana o energie si te face sa te intrebi: “de ce ma simt asa de fericit(a)?” raspunsul este ca ai gasit un ghid spiritual, nu care te va ghida precum el, ci doar el trebuie sa-ti prezinte unele informatii care tu asimilandu-le vei alege ce sa crezi si ce nu, fata de ceilalti escroci care cu inversunare isi impun punctul de vedere, lovind cu pumnul in masa in fiecare afirmatie a lor.
Sper ca prin acest articol, sa intelegeti si sa faceti diferenta intre bine si rau, samani spirituali si cei escroci(masoni) pt ca NU TOTI SUNT RAI, doar ca cei BUNI SI POZITIVI nu au loc de cei RAI, insa cand vrei sa-i cauti pe cei SPIRITUALI, acestia vor aparea, tu doar sa-i cauti, iar cand esti la impas, acestia ca printr-o coincidenta vor aparea si te vor ghida.

LINK
Back to top
0050
Tue Feb 22 2011, 01:44PM
Registered Member #1997

DEPROGRAMAREA mentala a celor care au fost PROGRAMATI mental de alte persoane
M
Ce este o programare mentala?

Totul a inceput odata cu nazistii cand Josef Mengele (ingeru mortii) dorea sa obtina un control 100% perfect asupra mintii oamenilor, folosind pt asta subiecti care erau defapt prizonieri de razboi, fie oameni adusi in lagarele de concentrare.
Reţelele satanice reprezintă un aspect vital al programelor globale de control al minţii concepute pentru a crea o rasă de zombi inconştienţi şi un număr nesfârşit de asasini controlaţi, de nebuni înarmaţi şi de agenţi provocatori. Roboţii umani – sclavi cu minţile controlate de alţii – s-au aflat printre noi de mii de ani, dar în epoca noastră au devenit o adevărată epidemie. După cum au declarat Fritz Springmeier şi Cisco Wheeler în ancheta lor amănunţită asupra programelor de control mental:

„Tehnicile de bază au fost create de familiile germane, scoţiene, italiene şi engleze, fiind aplicate de secole. Unii susţin chiar că ele provin din Egiptul antic şi din perioada Babilonului, în care se practicau vechile mistere. Se ştie că naziştii au studiat textele egiptene străvechi, în dorinţa de a afla aceste metode de control al minţii. Secretele şi documentele liniilor genealogice din vechime sunt foarte bine păzite”.

Controlul minţii şi al emoţiilor umane este însuşi fundamentul controlului reptilienilor asupra rasei umane. Nu există altă modalitate mai bună de control decât cea a minţii. Manipularea externă a minţii oamenilor ia multe forme şi întrebarea corectă nu este cât de mulţi oameni au minţile controlate, ci cât de puţini nu le au. Ori de câte ori lăsaţi un ziar, un program de televiziune sau o reclamă să vă influenţeze percepţiile şi deciziile, vă lăsaţi practic controlaţi din punct de vedere mental.

Cum se PROGRAMEAZA MENTAL o persoana?

Multe din ritualurile şi metodele folosite în proiectele de control mental sunt inspirate din şcolile misterelor din antichitate.

Controlul mental pe bază de traume
Proiectul Monarh este unul din nenumăratele programe din cadrul MK-Ultra. În pofida dezminţirilor oficiale, el nu numai că este continuat la ora actuală sub alte nume, dar a fost chiar masiv extins. Fundamentul acestor proiecte aplicate în lumea întreagă este o tehnică numită controlul mental pe bază de traume, care explică, între altele, şi ceea ce fac sataniştii. Mintea umană are un mecanism de autoapărare care compartimentează memoria în urma unei traume intense. Aşa se explică de ce oamenii nu-şi pot aminti accidentele majore de circulaţie. Frăţia a înţeles acest mecanism încă din cele mai vechi timpuri. În lagărele de concentrare din Germania nazistă aceste metode au fost mult perfecţionate. Mengele şi naziştii au înţeles că dacă poţi traumatiza continuu pe cineva prin tortură, abuz sexual şi prin sacrificarea şi torturarea altor persoane sub ochii victimei, poţi transforma mintea acesteia într-un fel de fagure de miere cu tot felul de compartimente sau bariere amnezice. Aşa se explică amploarea incredibilă pe care au luat-o ritualurile satanice. Odată mintea divizată în mai multe compartimente care nu ştiu nimic unele de existenţa celorlalte, acestea pot fi programate pentru diferite sarcini sau experienţe. Prin folosirea unor cuvinte cheie, sunete sau semnale, aceste compartimente pot fi scoase în faţă sau împinse în spate la fel ca nişte sertare. Compartimentul activat devine nivelul conştient al persoanei în cauză, după care el este închis din nou în subconştient, pentru a putea accesa un alt compartiment. Altfel spus, după ce victima îndeplineşte o anumită sarcină, ea uită complet ce a făcut şi cu cine. Această stare a devenit cunoscută sub numele de Tulburare a Personalităţii Multiple sau Tulburare a Identităţii. Cea din urmă este mai simplu de manipulat, căci compartimentele nu devin „personalităţi” în sine, ci doar fragmente disociate ale minţii, care s-au detaşat de restul conştiinţei. Este ca şi cum ai roti butonul unui aparat de radio, prinzând postul pe care îl doreşti. Chiar şi această tehnică pare primitivă prin comparaţie cu ultimele metode la care s-a ajuns.
Marea majoritate a oamenilor sunt mai mult sau mai puţin „multipli” (adică suferă de Sindromul Personalitaţilor Multiple), căci aproape toţi preferă să închidă într-un compartiment al subconştientului lor ceea ce nu doresc să vadă, dar în cazul de faţă vorbim de un fenomen extrem şi bine calculat. Mulţi soldaţi devin multipli atunci când asistă la un măcel inimaginabil, căci mintea lor selectează şi blochează respectivele amintiri, pe care apoi nu şi le mai aduce aminte. În anul 1921, Traugott Konstantin Oesterreich, profesor la Universitatea Tubingen din Germania, a scris un studiu clasic despre Sindromul Personalităţii Multiple şi despre „posesiunea demoniacă”.

Dupa cum scrie sus odata o minte divizata in multe compartimente este usor sa ai control asupra unei persoane, prin pronuntarea unor fraze care nu pot fi intelese, desi ai impresia ca le intelegi, ca sa intelegeti mai bine la ce ma refer, voi scrie o fraza care nu va avea nici un impact asupra nimanui, insa este cel mai bun exemplu pt a-l dat ca toti sa va dati seama:

„SA NU CREDETI NIMIC DIN CE SPUN, CACI SUNT ADEVARATE”

Orice persoana care incepe sa se gandeasca logic asupra aceste fraze, pe langa faptul ca nu va gasii raspuns, cu atat mai mult cat focalizarea persoanei respective are loc asupra aceste fraze cu atat de puternica va fi si programare mentala, defapt constientul care „se chinuie” sa inteleaga fraza, da liber subconstientului care se deschide si el, iar o persoana cu un subcosntient „deschis” este o persoana vulnerabila unuei programare mentale de la distanta, sau a unei hipnoze de la distanta, indiferent de cine face PROGRAMAREA, poate fi si o persoana nepriceputa, si o poate programa caci subcostientul este „deschis”.

Invatati sa va DEPROGRAMATI MINTAL

Daca din pacate ati trecut prin cea ce am exprimat eu mai sus, adica printr-o programare indiferent cine a facut-o, trebuie sa incepeti o perioada de timp sa folositi fraze care va vor deprograma mental si vor sugestiona POZITIV, „inchizand” acel subconstient si Sindromul Personalitatilor Multiple va fi in scadere, creierul stabilizandu-se pe o anume frecventa, la care se va adauga bineinteles si chakrele, mai exact chakra inimii care il va acoperii cu o stare de linistie, calmare, odihnire.
Trebuie tinut minte ca nu numai o deprogramare mentala ajuta la mentinerea unei vieti fara primejdii ci si meditatii prin care chakrele se tin deschise, pt ca odata ce creierul este stabilizat si energia iubirii si calmului invaluie creierul atunci omul nu mai poate fi atacat de nimeni.
Metodele de a va deprograma mental, ce le voi prezenta, trebuie pronuntate pe fiecare zi timp de o saptamana, iar dupa o saptamana persoana in cauza se va simtii bine, ATENTIE, aici vorbesc de creier, dar asta nu inseamna sa nu se ocupe de chakre…

Sugestii pozitive si deprogramatoare:

I. „Eu sunt tot cea ce eu sunt si nimeni niciodata nu ma poate dobora nici psihic, nici fizic”

II. 1" miliarde de gene de sanatate si vitalitate s-au activat in organismul meu"

2. "toate genele de boli si de imbatranire s-au dezactivat din organismul meu"

3. "eu, NUMELE tau, voi trai sanatos mintal si fizic, creator, moral , prosper si fericit , 110 ani, pana in anul ... (aici spuneti anul in care impliniti 100 ani, 110 ani sau cat vreti voi a traiti)"

LINK

[ Edited Tue Feb 22 2011, 01:46PM ]
Back to top
Stel
Fri Feb 25 2011, 04:22PM
Registered Member #2461

005 wrote ...

Avand in vedere ca o astfel de scoala, precum scoala misterelor si alte scoli care dezvolta spiritual oamenii sunt pline de astfel de escrocii pusi acolo special, nu avem decat sa ii alegem pe acei oameni cu adevarat spirituali. In primul rand tehnica lor de abordare tine de jocul psihologic, un saman nu o sa vedeti ca va incerca sa abordeze o persoana sceptica, pt ca un sceptic este greu de convins cu dovezi solide, dar cu spiritualitate care se simte si nu se dovedeste, iar in al doilea rand pt a resusii ce vor, defapt le fac si placere sa provoace acest rau. Cand un saman incearca sa abordeze o persoana si a si reusit, se va prezenta calm, cu bunatate, insa acel “saman” nu va fi in stare sa se uite in ochii persoanei cu care dialogheaza si va clipii foarte mult din ochi. Acest comportament, in psihologie se numeste MINCIUNA, cand eviti un contact direct cu o persoana.

Foarte adevarat! Acum intelegi, micuta, ce iti spuneam?
005 wrote ...

[...]deobicei ei se enerveaza la orice replica de genul: “nu cred asta”, “nu ai dreptate” si aceste afirmatii sau sinonime precum acestea pot continua, insa trebuie sa intelegeti, ca ei nu suporta sa fie contrazisi, pt ca odata contrazisi devini iritati si asta le arata adevarata lor fata.

Sa vezi cum devin daca le spui: MINTI!
005 wrote ...

Sper ca prin acest articol, sa intelegeti si sa faceti diferenta intre bine si rau, samani spirituali si cei escroci(masoni) pt ca NU TOTI SUNT RAI, doar ca cei BUNI SI POZITIVI nu au loc de cei RAI, insa cand vrei sa-i cauti pe cei SPIRITUALI, acestia vor aparea, tu doar sa-i cauti, iar cand esti la impas, acestia ca printr-o coincidenta vor aparea si te vor ghida.

LINK

Fragmentul asta este un talmes-balmes de notiuni asociate arbitrar. As zice ca e conceput pentru a dezinforma si nu pentru a informa. In primul rand, articolul intreg este apologia samanismului asociat cu atribute ca: BUN, SPIRITUAL, POZITIV. Prin contrast, mai avem si masoni asociati cu RAU, NEGATIV, ESCROC. Articolul iti pune creierii pe bigudiuri, mai ales ca se incheie apoteotic cu un mesaj subliminal de a te lasa "initiat", "indrumat pe calea spiritualitatii" de un saman...
Back to top
bufnita006
Fri Feb 25 2011, 04:34PM
bufnita006
Registered Member #3500

E putin off-topic...

Megascandal în SUA: Armata şi-a pus hipnotizatorii pe congresmeni

Generalul William Caldwell, care se ocupă de trupele americane din Afganistan, a ordonat anul trecut Diviziei Secrete de Manipulare a Minţilor să le inducă senatorilor americani dorinţele unei facţiuni din armata SUA: mai mulţi bani şi mai multe trupe pentru război. Dezvăluirea a fost făcută de Rolling Stone Magazine.

Ordinul a fost dat ilegal unei echipe de soldaţi specializaţi în "operaţiuni psihologice" să-i manipuleze pe senatorii americani, scrie în ediţia de joi celebra revistă, care-l citează pe locotenent colonelul Michael Holmes, şeful Diviziei de Informaţii Operaţionale a armatei americane: "Treaba mea este să mă joc cu minţile oamenilor, să-i fac pe duşmani să se comporte cum vrem noi (n. r. armata americană). Dar nu am voie să fac asta oamenilor noştri. Dacă îmi ceri să manipulez proprii senatori şi congressmani, deja întreci măsura".

Lista vizitatorilor manipulaţi este lungă, scrie Rolling Stone Magazine. Ea îl include pe şeful Armatei americane, pe şeful departamentului care alocă fondurile de război, pe ambasadorul ceh în Afganistan, precum şi pe cinci senatori, printre care John McCain, şi mai mulţi lideri de opinie din SUA. Rolling Stone notează că incidentul arată disperarea trupelor americane din Afganistan de a primi fonduri pentru un război în care prezenţa americanilor e tot mai criticată. Conform definiţiei Departamentului de Apărare american, "operaţiunile psihologice", care reprezintă folosirea propagandei şi a tacticilor psihologice, în vederea influenţării gândirii şi a comportamentului, ar trebui folosite exclusiv pe trupe străine şi ostile.

De altfel, lt. gen. Caldwell este un personaj controversat. În trecut, el a militat ca armata să poată folosi Wikipedia şi blogurile, pentru a influenţa mai eficient populaţia americană şi străină. De asemenea, ar fi făcut presiuni pentru a rescrie definiţia pe care Departamentul de Apărare o dă operaţiunilor psihologice, probabil pentru a elimina partea cu "ar trebui folosite exclusiv pe trupe străine şi ostile", dar a eşuat.

Rolling Stone scrie că în ianuarie 2011 Caldwell a cerut administraţiei Obama suplimentarea trupelor din Afganistan cu 70.000 de soldaţi, precum şi două miliarde de dolari, pentru a-i instrui. Dacă va fi aprobată această cerere, costul războiului din Afganistan va ajunge la 11 miliarde de dolari, bani suportaţi de americanii de rând. Iar unul dintre principalii susţinători ai cererii lui Caldwell este senatorul Carl Levin, care a vizitat tabăra din Kabul anul trecut.
Accesari: 22-22
Publicat Joi, 24 februarie 2011 Teodora Ţugui
LINK
Back to top
Dimitri
Sun Feb 27 2011, 01:22AM
Registered Member #3530

O intrebare interesanta: Cum remarci un om psy?Are o anumita fizionomie?O anumita privire?Iti induce un anumit sentiment?
Referitor la intrebarea cuiva : "Cum are loc recrutarea oamenilor psy?"
Va dau un raspuns pe care il consider destul de apropiat de adevar.
Un om 'psy', este foarte atent la persoanele cu care intra in contact.Atunci cand o persoana straina se simte 'ciudat", il priveste insistent sau din contra-il evita,omul "psy" va sti ca acel individ are o receptivitate accentuata.Ceea ce urmeaza nu pot sa va spun pentru ca nici eu nu stiu cu lux de amanunte.Dar daca am deschide ochii( nu doar cei fizici), am putea remarca in jurul nostru multe lucruri interesante aparent nesemnificative.
Back to top
0050
Wed Aug 03 2011, 12:49PM
Registered Member #1997

Ucigasii de la distanta – Albert Ignatenko

Adversarii, rapusi... de la distanta

Ideea rapunerii unor adversari prin mijloace psihice nu e chiar atat de originala cum pare la prima vedere. Din cele mai vechi timpuri, omul manat de pornirile sale belicoase s-a preocupat de gasirea unor cai subtile si totodata eficiente pentru matrasirea discreta, de la distanta, a semenilor asupra carora i se punea pata. Personificari ale killerilor PSI pot fi gasite in legendele tuturor popoarelor, pe toate continentele Pamantului.

In mitologia greaca, de plida, chipul Gorgonei (Meduzei) daltuit in piatra, avand infatisarea unei femei cu privire hipnotica si cu parul sub forma unor serpi veninosi, avea menirea sa tina la distanta profanatorii de morminte si pe alti amatori de „suveniruri” interzise. Potrivit marturiilor scrise ale unor exploratori ce s-au aventurat in zone geografice greu accesibile, in care isi duc traiul comunitati umane ferite de „binefacerile” civilizatiei tehnologice, ar exista si la ora actuala indivizi dotati cu puteri paranormale malefice, in stare sa pricinuiasca nenorociri de tot soiul semenilor aflati la departari considerabile.

Cu mentiunea ca, viitoarele victime ale acestor casapi exotici sa fie pe deplin convinse de efectele nimicitoare ale solomonelilor facute impotriva lor, in caz contrar killerul-solomonar risca sa o dea in bara, iar prestigiul sau profesional sa se duca pe copca.

De cand in afacerea asta si-au varat insa coada si institute de cercetare patronate de KGB, GRU (agentia sovietica de informatii militare), CIA, DIA si alte organizatii secrete croite dupa acelasi calapod, captusite cu bugete anuale de zeci de milioane de dolari, datele problemei s-au schimbat substantial si lucrurile trebuiesc privite din alta perspectiva.

Asasin extrasenzitiv de tip hollywoodian

Killerii moderni nu mai au nevoie de acordul victimei, pentru a-i face de petrecanie. Aceasta poate fi trosnita pe cale psihica fara preaviz, atunci cand se asteapta mai putin – in somn, in baie, la ofiterul starii civile sau la ospat. Pe undeva si semnatarul acestor randuri a avut – fara voia sa! – oarecare contributie in privinta localizarii extrasenzoriale a tintelor umane.

Dumnezeu imi este martor, nu aveam de unde sa stiu ca modestele mele stradanii in domeniul cercetarii teledetectiei extrasenzoriale urmau sa fie folosite si la asemenea treburi reprobabile. In ce consta, in fapt, deosebirea dintre killerii PSI de tip hollywoodian, zugraviti cu lux de amanunte in literatura de specialitate accesibila publicului larg si ucigasii PSI autentici, disimulati cu parsivenie pana si in unele lacasuri unde smerenia si buna-cuviinta te indeamna sa scoti palaria din cap, sau sa-ti lepezi incaltarile la intrare?

Killerul extrasenzitiv de tip hollywoodian – prezent de regula si in lucrari stiintifice serioase, menite sa implineasca setea de cunoastere a celor multi – e un ins omnipotent si cu desavarsire imbatabil fizic si psihic. Acest teribil personaj, creat special pentru dezinformarea si infricosarea celor de buna-credinta, are totul la degetul sau mic. Cunoaste cu precizie pe ce frecvente si lungimi de unda cerebrale trebuie sa actioneze la orice ora din zi si din noapte, poate penetra cu puterea gandului nadragii tuturor sepepistilor insirati de la poarta Cotrocenilor – pana la crasma Golden Blitz, bunaoara.

E in stare sa trimita la cele vesnice pana si un tar karatist uns cu toate alifiile, capabil sa despice cu muchia palmei ditamai oleoductul transsiberian!

Crima prin reducerea pulsatiilor inimii

In realitate, abilitatile paranormale ale killerilor PSI sunt ceva mai modeste, dar nu lipsite intru totul de latura lor terifianta. Incepand cu faimoasa KGB-ista Nina Kalughina, care intr-o prima faza exersa pe broaste asasinatul prin puterea gandului, iar apoi a trecut direct la subiecti umani recrutati din randul detinutilor de drept comun (gurile rele spun ca nu toti erau de drept comun!) si terminand cu elegantii „men in black” cu accent slav, american, evreiesc, sau mai nou – chinezesc, tehnica uciderii prin mijloace psihice a progresat, diversificandu-se totodata metodele de executie a unor persoane aflate intamplator sau nu in calea unor deziderate cu caracter politic sau de alta natura.

Conform unor informatii recente, un killer PSI bine antrenat, poate suprima relativ instantaneu viata unei tinte umane incomode, sau poate prelungi supliciul acesteia la cote insuportabile sub aspect fizic si psihic, in functie de instructiunile primite pentru infaptuirea respectivului act abominal. De cele mai multe ori, killerul extrasenzitiv actioneaza de la distanta asupra functiilor cardiace ale tintei sale, provocand decesul prin reducerea treptata a pulsatiilor miocardului, sau prin accelerarea contractiilor acestuia.

In aparenta, lucrul pare simplu; in realitate, e destul de complicat. Inainte de a actiona letal asupra tintei umane, killerul PSI parcurge un complicat proces de monitorizare extrasenzoriala a viitoarei sale victime, pentru a o surprinde intr-un moment de slabiciune fiziologica. Aceasta procedura poate dura uneori zile in sir, saptamani sau luni. Pe de alta parte, din literatura de specialitate despre interactiunile psihice la distanta nu reiese prea limpede daca acei killeri PSI scapa nevatamati din asemenea aventuri, sau raman cu sechele ce le pot primejdui sanatatea si in ultima instanta, chiar viata.

Manipularea energiilor psihice negative

La acest capitol nu ne ramane decat sa facem unele speculatii, pornind de la cateva informatii rasuflate din ascunzisurile intortochiate ale campului de lupta mental. In bransa killerilor PSI pot aparea si situatii atipice, in care rezultatele finale sa nu fie pe masura asteptarilor.

Din cauza efortului psihic excesiv depus de killer, se intampla uneori ca acesta sa treaca intr-o lume mai putin framantata de convulsii social-politice, iar fosta sa victima sa se puna pe picioare dupa cateva zile de spitalizare. Acest aparent neasteptat deznodamant poate fi explicat cu argumente bazate pe rationamente logice. Prin definitie, killerii extrasenzitivi actioneaza prin acumularea si proiectarea directionala a energiilor PSI negative, cu efecte profund distructive asupra organismului viu, in general.

Prin urmare, este normal ca in urma eforturilor depuse pentru producerea, stocarea si manipularea energiilor psihice negative, sa apara si reactii organice adverse, care sa puna in pericol viata indivizilor cu asemenea indeletniciri patogene. Cu mai multi ani in urma, un ofiter polonez informat corespunzator in domeniu, abtiguit binisor cu vodca, mi-a marturisit la popota unei unitati militare din Bydgoszcz, in nordul Poloniei, ca viata unui killer PSI nu e deloc usoara.

Daca nu e performant in meseria sa, risca sa fie dat afara. Dar pentru ca exista posibilitatea sa nu isi tina gura in civilie, poate da o gripa fara antidot peste el si sa-l linisteasca pentru totdeauna. Daca e prea performant, iarasi nu e bine. Sefii sai pot intra la idei si sa decida sa se descotoroseasca de serviciile sale, trimitandu-l intr-o misiune unde cu siguranta isi va rupe gatul.

Cacealmaua tineretii vesnice

In ce priveste zvonistica intretinuta cu iscusinta pe tema nemaipomenitei „tineretii vesnice” a killerilor extrasenzitivi, dobandita chipurile in urma „absorbtiei” energiilor vitale ale victimelor prin transfer bioenergeric spontan, va asigur ca este vorba de o simpla manipulare psihologica, harazita sa abata atentia de la riscurile iminente ce planeaza asupra indivizilor implicati in atari interactiuni psihice neortodoxe.

Prin anii ’60 am citit si eu intr-o brosura ruseasca de uz intern, asemenea aberatii; iar la inceputul anilor ’90, cunoscutul parapsiholog ucrainean, Albert Ignatenko, se lauda cui voia sa-l asculte ca, varsta biologica a organismului sau era cu 20 de ani mai mica decat cea mentionata in actele sale de identitate. Ca argument suprem, ne arata parul sau pana-corbului, in care nu gaseai un fir carunt. Pentru a nu ramane in ceata in aceasta incitanta chestiune, am cerut si parerea medicului T.S., doctor in stiinte medicale, cu vechi state in sistem cum s-ar spune, cunoscator al fenomenologiilor PSI. „Te uiti in gura kaghebistului Ignatenko? - raspunse sigur pe el, T.S.

„Din cauza consumului excesiv de energie psihica, astia o mierlesc de timpuriu, cand sa mai incarunteasca?!” Asa stand lucrurile, mitul hollywoodian al killerilor extrasenzitivi se cam duce pe apa sambetei, iar meseria ca atare nu pare foarte atragatoare. Pentru moment, sa ne retragem cu discretie din culisele campului de lupta mental si sa incercam, saptamana viitoare, sa deslusim cateva dintre tainele caselor malefice, in care locatarii se simt nefericiti - fenomen sesizat din ce in ce mai frecvent in randul comunitatilor umane din medii urbane

LINK
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF