Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitatea internationala :: NATO

<< Previous thread | Next thread >>
Capitala sub "asediul" NATO
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
enforcer
Fri Mar 28 2008, 07:49PM
Registered Member #293

fara a mai vorbi de bugetul "subtiat " de sammitul NATO, acesta ne-a adus o mare "bucurie" :circulatia cu viteza melcului turbat. azi am reusit "performantza de a parcurge 2 km intr-o ora si jumatate. Shi cand ma gandesc ca e abia inceputul parca imi vine sa emigrz in Congo.
Back to top
Roxana I
Fri Mar 28 2008, 08:48PM
Registered Member #238

te astept la aeroport!:D
Back to top
Altair
Fri Mar 28 2008, 09:07PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

intr-o zi normala viteza medie de deplasare in bucuresti este de 2 km/h.asa ca nu mare diferenta nu poate fi.azi zicea unu la tv ca in bucuresti s-a circulat putin mai greu decat de obicei.avand in vedere ca de obicei se circula infernal.... %-6

[ Edited Fri Mar 28 2008, 09:09PM ]
Back to top
Valentin2
Sat Mar 29 2008, 09:42AM
Registered Member #187

Summitul NATO prezinta o analiza a potentialeor focare de conflict. Evolutia razboaielor civile existente sau izbucnirea altora noi. De aceea multi dintre oficialii prezenti ar putea reprezenta interesele traficantilor de armament de pe glob, intereati sa stie unde sa-si plaseze niste investitii sigure. Pentru Romania nu se intrevede nimic. Elicopterele lui Lukashenko au fost bune pentru regimul Constantinescu, care le-a re-exportat in Africa, dar si ele s-au epuizat. LINK
<div class='spacer'></div>
Back to top
Anadir
Sat Mar 29 2008, 02:05PM
Registered Member #615

am fost am vazut am constatat.... multa politie jandarmerie spp-isti...

mai greu cu asezatul in posturi.. echipe incomplete... se repetau ordinele de mii de ori " pozitia corecta este cu fata la pericol si spatele la coloane" , s-a patruns chiar si pe culoarul unic cu o masina.....dar in general merge bine.... cel putin asa se vede din afara....

sa ne zica mai mult baietii din sistem....care au participat...

un sef de tronson ceva nu avem pe aici? sa ne zica si noua prima impresie (evident cat se poate fara a afecta climatul de securitate)
Back to top
Altair
Sat Mar 29 2008, 08:40PM
Registered Member #385

Din cate stiu,coloana ar trebui sa fie permanent in miscare,si nu sa stationeze asteptand la rand intrarea in curtea parlamentului.
Back to top
enforcer
Sat Mar 29 2008, 09:12PM
Registered Member #293

"te astept la aeroport"
AZumi, m-amsaturat de aeroport cand a fost forumul"Cransmontana". Am stat atuni pe Otopeni de luni pana vineri, asa ca acm am de gand sa-i las pe altii. Shi in plus cred ca mi-ar fi foarte greu,avand in vedere "culuarul unic" sa ajung la aeroport.
Have a nice day!
Back to top
Wittmann
Tue Apr 01 2008, 01:28PM
Registered Member #173

A inceput summitul NATO. Culoar unic de securitate, hoteluri asediate de agenti de securitate romani si straini, verificari, controale, aurolaci goniti din canalizari (unul din ei protesta vehement “Ce politie e asta, dom’le, de te scoala din somn la 6 dimineata?!" ). Nu mi-a placut niciodata haosul din Bucuresti, dar in zilele astea parca n-as vrea sa fiu nici macar maidanez in mirifica si mereu fascinanta noastra capitala (cica saracele animale sunt fugarite de hingheri mai ceva ca pe Osama bin Laden prin vagaunile de la Tora Bora).

Pentru altii summitul a inceput inca de acum cateva luni. Toti baietii aia ce fac parte din serviciile atat de dragi Primului Marinar al tarii sunt de ceva timp cu nervii in pioneze, atenti la orice miscare suspecta. Politie, jandarmi, pompieri, SMURD, SRI, SPP, SIE, armata, toti alearga de dimineata pana seara veghind ca niciunul din mai-marii mapamondului sa nu fie deranjat nici macar de o musca extremista, anarhista sau cu intentii rau-voitoare.

Cu ceva vreme in urma, trapadusii chiar si-au dat in petec, in stil pur mioritic. Cica la granita romano-bulgara, in bagajele a sase cetateni germani, Politia de Frontiera a descoperit materiale anti-NATO si anti-globalizare. Si atunci sa vezi circ : ca o furtuna, au sosit cei de la SRI, care cu istetimea lor unanim recunoscuta, i-au trimis inapoi la vecinii nostri de la sud de Dunare, dupa ce in prealabil i-au retinut si interogat vreme de 19 ore.

"Intrucat existau dovezi ca cei sase aveau intentia de a organiza o actiune anti-NATO la Bucuresti, era normala intoarcerea lor din drum", declara sec apoi un reprezentant PR al unei institutii a statului (nu conteaza care; toti sunt o apa si un pamant dupa parerea mea).

Cand auzi de activisti anti-globalizare si manifeste anti-NATO, prima data ai tendinta sa le dai dreptate baietilor "din servicii". Si totusi… HOLD ON A MINUTE, MISTER ! ar spune presedintele Gheorghe Tufa. La urma urmei, care era motivatia legala a celor de la Politia de Frontiera, sau SRI, sau care ar mai fi ei ? De cand e interzis sa organizezi un protest anti-NATO sau sa detii materiale de propaganda in acest sens ? Ultima data cand am citit Constitutia, inca mai ne bucuram de libertatea de exprimare si de libertatea intrunirilor. Si atunci?

Ma intreb ce ar fi facut vasnicii aparatori ai democartiei daca in locul celor sase cetateni germani, ar fi fost vorba de sase cetateni romani. Le-ar fi interzis accesul in propria lor tara si i-ar fi trimis si pe acestia inapoi la bulgari? Sau mai degraba ar fi sesizat parchetul, asa cum s-a procedat la Timisoara in privinta unor tineri ce au lipit pe stalpi materiale impotriva summitului ?

Episodul cu pricina vine sa se adauge la o suita de alte abuzuri (prostesti zic eu) ale institutiilor statului pe care noi le finantam in fiecare luna, atunci cand platim impozite si taxe si contributii si multe altele. Si sa nu ne miram daca peste cateva luni, vom afla ca pe rolul Curtii Europene a Drepturilor Omului sau a Curtii de Justitie a Comunitatilor Europene s-a mai inregistrat o plangere impotriva Romaniei, plangere ce se va adauga pomelnicului deja existent si care va fi admisa, urmand ca Statul Roman (pardon… cetatenii romani) sa achite nota de plata.
Back to top
ex-ad
Tue Apr 01 2008, 11:46PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

eu, una, multumesc summit-ului pentru faptul ca pentru prima oara de cind exista blocul meu, am vazut un maturator cu caruciorul.... a facut luna pe la noi, desi e un bloc bagat printre alte blocuri, undeva prin drumul taberei...nici macar aia din zona nu intra prin spatele lui, pe unde matura ratacitul ala..... coool cu summit-ul!
Back to top
Roxana I
Wed Apr 02 2008, 03:31AM
Registered Member #238

Mai bine acum,decat niciodata...Misterioase sunt caile Domnului!hihihihihi:D
Back to top
enforcer
Thu Apr 03 2008, 10:34PM
Registered Member #293

shi sa nu uitam incidentul(a se citi excesul de zel) de ieri.
Back to top
kidd
Fri Apr 04 2008, 06:27PM
Registered Member #880

LINK
LINK
LINK
LINK
Back to top
Altair
Fri Apr 04 2008, 09:15PM
Registered Member #385

Foaret tare!!! !lol !lol !lol
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF