Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Link-uri :: Link-uri diverse

<< Previous thread | Next thread >>
New World Order
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
renee
Mon Jan 26 2009, 12:49PM
Registered Member #1369

LINK

cred ca merita a fi vizionat...
Back to top
Sherban
Mon Feb 22 2010, 11:13PM
Registered Member #2587

Nu inteleg multe lucruri!

Eu sunt unul de partea al New World Order-ului. Nu inteleg de ce nici ceilalti nu vor sa vada partea buna si productiva al acestui lucru. Bine, ok, stiu ca asta e menirea noastra, ca orice lucru sa fie interpretat in mod divers si cu un pic de ochi se poate observa cum ambele tabere au dreptate. Exemplu: arabii cred ca noi scriem invers.

Nici macar nu este vorba de ceva secret, se vorbeste de acest lucru la mod activ in public de jumatate de secol. Apoi daca unii mai intarziati la minte vin sa inteleaga planurile lumii acum striga: nerorocitii! secret, conspiratie! tiranie!

In primul rand ar trebui sa avem destul curaj sa observam cum libertate nu a existat niciodata! Daca noi ne-am ascuns in spatele unor lucruri, creandu-ne propria lume personala si gasindu-ne fericirea in acestea nu inseamna ca am fost liberi! Ne-am adaptat, iar realitatea s-a cam distorsionat! Daca ofera posibilitatea de a ramane ignorati gandind ca stim de toate nu e nici pe aproape libertate.

Ce poate oferii un singur guvern mondial multi-etnic, cu o singura legislatie/constitutie, o singura banca, o singura armata o singura moneda?

Cu siguranta inseamna monopoliul pamantului, dar nu vad partea negativa. Pai in primul rand se vorbeste deja de constructivitate! Acum mi se pare ca numai USA, UK, Franta, si inca putine tari privilegiate pot decide destinul fiecaruia in parte. Tot ce construiesc este in contradictie cu o tara vecina, ca sa nu mai spunem ca deja la ei in tara este numai contradictie. Deci un guvern/parlament mondial ar facilita mult asta. Exemplu: Parlamentul Bruxelles care ne-a facilitat cu mult viata, mai ales romanilor in strainatate.

Apoi cu o singura constitutie, nu ar mai exista granite, te duci din Romania in Spania la fel cum ai face Bucuresti-Constanta. Legi egale oriunde. Gata cu permise de sedere/munca sau extradari si pile. Apoi orice decoperire stiintifica, de la vaccinari pana la tehnologia care usureaza viata ar putea venii mai repede, mai ieftin si mai multa si la noi inpunandu-se acelasi standard mondial, nu numai la anumite tari privilegiate.

O singura banca, ar insemna ca nu va mai fi competitie. Suna rau, dar este acelasi discurs ca atunci cand s-au unit toate tarile in USA. In acest mod vad o economie mult mai stabila, acelasi salariu pentru toti oriunde si aceleasi preturi. Asa ma pot duce si eu ca roman in vacanta in Elvetia si sa cheltui la fel cat as cheltui la chioscul de sub bloc. Deja vad un mare turism in floare si cum toate natiile se amesteca.

Iar cu o singura armata, clar, monopoliu de putere asigurat USA si EU. Nu se vor mai permite razboaie tip mondiale ca cele precedente in care marile potente se bateau intre ele, dar marile potente aliate impotriva unui inamic mult mai mic si usor de inmanat.

Acum sa dezvoltam discursul cu populatia limitata. Putem constata deja la noi in tara cum exista anumite rase predispuse sa se inmulteasca la nebunie... neavand nimic de facut se bumbacesc toata ziua si se trezesc cu cate 15 copii. Hai sa ne focalizam acum pe arabii din orient (mai degraba i-as chema persiani) care au cate 10 neveste si 78 de copii [lol, avand in vedere ca la musulmani se pot alege numai nume de sfinti, care sunt limitate la cateva, imaginati-va cati Muhammed, Mustafa, Adil, Abdul, Josuf, Ahmed etc exista intr-o singura familie].
Acum acel destept care crede ca avem resurse si spatiu pentru toti, la gramada, pe aceasta plneta sa se faca auzit, ca-l contrazic de-n data! Exemplu: China, cine a fost pe acolo stie ca senzatia de a se plimba pe trotoar esete acceasi din Munchen cand vrei sa traversezi pista de dans a unei discoteci.

Deci ideea este intr-adevar reala si o sustin sa nu se depaseasca o anumita suma de indivizi pe planeta. O persoana care e la putere la nivel mare se gandeste si la asa ceva, ca se termina rapid resursele, avand in vedere ritmul nasterii, speranta de viata tot mai ridicata si ca omul este ca viermele, consuma tot si se muta.

Acum daca acesti oameni chiar au decis sa sutina aceasta idee, au facut alegerea buna pentru rasele prinse in vizor: arabii/persianii. Poate in curand rasa galbena, dar e deja alt discurs deoarece ei sunt foarte constructivi. Au ales acea rasa maronie/cacaniu de religie musulmana cu tendinte extremiste din copilarie avand in vedere educatia lor absenta si cat de distructivi au fost din preistorie. As putea sa dezvolt argumentul civilizatiei lor, cunoscand-o bine, despre cum si in ziua de azi inca se taie capul inamiciilor de catre adolescenti (ca sa-si faca rodajul), despre cum se devine martiri, despre cum femeile vin ucise in strada, despre cultura lor inapoiata si stilul de viata chiar rusinos pentru secolul al treilea. As putea chiar sa va trimit in privat [nu mi se pare contextul potrivit aici] niste video-uri de executari de catre tineri, femei dragute si tinere lasate in balti de sange, decapitari si explozii sinucigase fara pic de cenzura, pentru ca una e vorba alta e imaginea. Ca sa se simta inumanitatea acelei populatii, pe care nu o condamn in mod direct. Concluzia e ca daca totusi trebuie sa ne limitam populatia cea mai buna alegere este o populatie inapoiata cu cateva mii de ani, nefolositoare la nimic (n-au adus nimic nou pe piata), care ne trage in jos si pe noi si ne injoseste insusirea de umani!

Apoi ca la aceste lucruri se gasesc varii motive, mai mult sau mai putin intemeiate pentru a incepe razboi este alt discurs, care se leaga oricum de limitarea vazului mai incolo de propria curte a poporului emancipat. Normal ca sunt de acord, tabacim animalele alea de acolo, le mai dam pauza sa se inmulteasca si revenim sa probam si noi experimente [tehnologia militara in avansare].

Bineinteles ca tot poporul va fi extrem de controlat, dar pun pariu ca daca sunati acum la politie din greseala urmatoarele zile ve-ti avea conversariile ascultate [nu cred ca e valabil pt RO]. Da, camere de vedere oriunde, chiar si in baie. Chiar si chip. Sa muncesc, sa-mi intre salariu in banca si sa platesc trecand cu mana la casa si sa pot calatorii fara pasaport, carte de identitate, carnet si talon. Care-i problema? Ca nu mai e loc de cate o tigara de marijuana in balcon? Ca nu se mai pot jefui persoane/case/magazine? Ca nu mai poti conduce beat sau sa furi o masina? Corect e o problema, dar nu pentru cei in regula.

Daca un destept spune ca lumea merge din ce in ce mai prost eu i-as zice ca nu a deschis niciodata o carte de istorie si citita pana la capat. Si cu siguranta in nici un caz nu a citit o carte de prospective de viitor.

Scuze pentru timpul care acest comentariu necesita, dar la un astfel de argument mai greu raspunzi in cateva fraze.

P.S.: ce imi pare bine, este ca in orice caz, oricat s-ar incapatana si impotrivi populatia este prea profund introdusa in sistem ca sa mai poate schimba ceva sa nu se intample aceasta noua ordine mondiala.

P.S.2: [nu inseamna PlayStation2, ci Post-Scriptum 2] huraah, am 10 postari!

[ Edited Mon Feb 22 2010, 11:16PM ]
Back to top
Mihais
Tue Feb 23 2010, 12:29AM

Registered Member #2323

Homo Mondialus,mai degraba nu-i numi pe ''persiani'' arabi.Nu de alta,dar sunt grupuri diferite.Poate spre surprinderea unora,Farsi este o limba indo-europeana.Populatii inutile?Vrei sa spui ca nu ai auzit de civilizatiile Orientului.Posibil sa se fi invatat dupa New World Order School.Dupa Old School,aia care taie capete prin filmulete(si chiar in viata reala )au fost declarati eretici de un conciliu alcatuit din 500 din cei mai respectati ulema din lumea islamica.Initiativa a apartinut regelui Abdallah al Iordaniei,care poate spre surprinderea unora,a facut ceva scoala pe la Sandhurst.
Referitor la faza cu armata unica.Cu cine sa se bata aia?Sa se ia singuri la palme?
Greseala facatorilor de bine care doresc guvernul mondial este ca ignora natura umana.Care natura umana face ca toata politica sa fie locala.Care localizare duce la competitie si care competitie duce la progres.Orice sau oricine isi doreste sa elimine competitia nu doreste de fapt decat a ajunga el insusi in randul privilegiatilor,fara a mai si transpira si sangera pt. asta.Apropos de SUA,Franta si celelalte.Ele sunt acolo pt. ca o merita.Pt. ca generatii sucesive au luat decizii corecte si le-au si pus in practica.Pe romaneste,au fost si harnici si destepti si curajosi.Daca e sa cada,vor cadea pt. ca altii vor face aceleasi lucruri,dar mai bine.Iar treaba cu varza de Bruxelles.Aia merge la noi ,care intradevar,nu suntem guvernati.La altii,care au asa ceva,scepticismul incepe incet-incet sa-si faca aparitia.Si pe buna dreptate,pt. ca Bruxelles este corupt si profund nedemocratic in esenta lui.Vezi numai felul in care a fost adoptat Tratatul de la Lisabona.
Back to top
Sherban
Tue Feb 23 2010, 04:24PM
Registered Member #2587

Yoda Spartanu', vrei sa-mi spui ce a adus nou pe piata acel colt al lumii? Ma refer strict la Iraq, Afghanistan, Iran, Pakistan. Cultura veche? ok, aia se conserva in muzeu, cu siguranta respectand-o, dar eu vorbesc de ceva nou si folositor pentru progresul planetei intregi. Medicamente, vaccine, trattamente, tehnologie, chiar si filozofie sau o noua vedere a lumii (alta decat islamica plz). Cultura veche si arhitectura in timp dispare in ciuda eforturilor si nu vad la ce foloseste de exemplu noii generatii de tineri. In schimb le-ar putea folosii, un nou stil de arta (nu acela de 4 milenii), noi tehnici chiar si de trai, chiar si vedete si sportivi care sa transmita mesaje la nivel mare [asta se stie ca nu au sange in ei, de aceea nu se vad sportivi de box, inot, maratonisti etc] Sau sa aud de vre-o donatie din partea lor, sa construiasca un spital nou, o scoala, o canalizare, un drum asfaltat sa ajute fermierii si agricultorii [mi se pare ca de cand au sosit USA si EU acolo s-au inceput asfatarile drumurilor care ajuta la dezvoltarea oraselor cu efect o ameliorare a economiei si canalizari, ca obiceiul era sa-si faca treaba pe strazi sau in gropi]. Sa salveze anumite rase de animale pe cale de disparitie etc. Sunt saraci si nu au de unde? Pai? India cu toata saracia parca au o gramada de cultura noua, o multime de premiati Nobel si ca sa nu mai vorbesc de bancherul indian care a ridicat economia cu cateva procente prin sponsorizarea agricultorilor.

Parlamentul Bruxelles? Mie mi se pare ca au facilitat import/exportul prin infiintarea EU si desfiintarea vamilor si taxelor acestora, turism marit cu mult mai mult intru cat nu mai e nevoie de viza (+ pile, pt RO), mi se pare ca o un sfert din tineretul roman isi face un viitor in alte tari.

Ca noua nu ne convin conditiile pentru integrarea in EU e alt discurs, care se rezuma la o intrebare: cand pe lumea asta o tara la pamant, care urla disperata sa intre si ei, pot pune conditiile proprii?

Insa ai spus un lucru foarte drept: "Greseala facatorilor de bine care doresc guvernul mondial este ca ignora natura umana". Corect! N-am replica. Dar pot insa sa continui sa sper ca acea rasa de ochelaristi cheliosi si grasi, fosile, in curand se va schimba. De ajuns sa vedem cum tot mai multi deputati tineri ies la vedere cu total noi prospective de viitor.

Initiativa Regelui Abdullah este buna, dar cred in intarziere cu cateva sute de ani! Si daca a facut asa ceva este numai meritul traiului in occident pe care l-a avut in tarile civilizate, care cu siguranta l-a facut sa observe diferenta intre noi si ei. Au fost considerati eretici? lol, pai si... nu de asta e vorba! E vorba ca oricum aceste lucruri salbatice inca se intampla in continuare, cu tot cu conciliu. Pe cand la noi, datorita unei legislatii, de exemplu in unele state USA exista pedeapsa cu moarte in caz de omucidere.

Armata unica. Normal, asta e si ideea, de ce sa ne ucidem intre noi, civilizatiile mari cu tehnologii periculoase, cand putem fi aliati, sa progresam linistiti avand in vizor alti inamici, care dupa parerea mea, sunt inutili si necesita de o maaaare perioada de control si inblanzire. Cunosc replica "cu violenta nu se rezolva nimic", insa nu si in cazul acesta. Doar nu o sa trimitem niste guru moralisti si filozofi sa-i facem mai civilizati, sa primeasca palme si ei sa-i pupe-n nas.

"Homo Mondialus"? Lol

[ Edited Tue Feb 23 2010, 04:34PM ]
Back to top
R-22
Tue Feb 23 2010, 04:41PM
Registered Member #2605

Sherban wrote ...

Yoda Spartanu', vrei sa-mi spui ce a adus nou pe piata acel colt al lumii? Ma refer strict la Iraq, Afghanistan, Iran, Pakistan. Cultura veche? ok, aia se conserva in muzeu, cu siguranta respectand-o, dar eu vorbesc de ceva nou si folositor pentru progresul planetei intregi. Medicamente, vaccine, trattamente, tehnologie, chiar si filozofie sau o noua vedere a lumii (alta decat islamica plz).

Unele dintre cele mai avansate teorii legate de teleportare sunt realizate de fizicieni din Irak, Iran si India / Pakistan. Accesul la acesti fizicieni este un pic mai complicat ... asa ca se razboiesc un pic.
Back to top
Sherban
Tue Feb 23 2010, 04:52PM
Registered Member #2587

R-22 wrote ...

teorie legata de teleportare

Eeeh? Teleportare? Cu siguranta remarcabil, dar as repeta ceea ce vroiam sa spun mai simplificat:

EU, ca roman! Cetatean European, beneficiez de orice tehnologie Americana sau Europeana, pentru a imi marii speranta de viata, pentru a ma vindeca cand mi-e rau, pentru a imi facilita efortul zilnic lasand tehnologia s-o faca pentru mine, beneficiez de o legatura internet, de o discreta pace si siguranta ca pana diseara ma intorc inca cu capul pe umeri chiar daca ma uit dupa fundul unei femei.
Daca crezi ca ei concentrandu-se si cheltuind fonduri intr-un asemenea film SF in loc sa-si salveze poporul de la malarie, isi depasesc cu putin penibilitatea lor, din punctul meu de vedere nu e posibil.

Teleportare... pfuu...

accesul la acesti fizicieni este dificil? dar de ce oare vor occidentalii sa-i i-a de acolo? ar putea sa-i lase in laboratoarele lor, probabil cu chiriasi [gandaci] si sa se descurce la teoriile... teleportarii... pfuu...

[ Edited Tue Feb 23 2010, 04:56PM ]
Back to top
Sherban
Tue Feb 23 2010, 05:07PM
Registered Member #2587

Problema principala e ca exista poate un om de calitate, cu studii si o moralitate integra la un milion in acele zone. Desigur acele persoane merita efortul de a le oferi o viata productiva si ajutorul nostru. Dar ce e grav e ca sunt enorm de putini, de aceea "popor inutil".
Sa puna mana pe treaba, sa lase hasishul/opiul si sa construiasca cate o scoala in fiecare oras (nu e greu, dar cand n-ai chef de munca si-ti place abureala in creieri...), sa nu mai ucida profesorii nostri universitari, sa trimita toti golanii la scoala sa scada acel analfabetism obscen de mare, sa iasa oameni de calitate si sa faca treaba, sa se simta mana lor pe lumea asta.

M-am cam saturat sa aud cum ne injura in timp ce folosesc un computer Microsoft, un celular Nokia, se uita la tv Panasonic etc. Daca sunt ei mai breazi, sa puna mana pe treaba, sa-si faca propria productie interna si sa beneficieze de tehnologia proprie, nu s-o ia de la noi si sa ne injure si sa ne omoare.

[ Edited Tue Feb 23 2010, 06:18PM ]
Back to top
Mihais
Tue Feb 23 2010, 06:35PM

Registered Member #2323

Mon cher Sherban,ma faci sa cred ca nu ai inteles foarte bine ce am scris mai sus referitor la natura umana.Aceasta se intampla sa fie competitiva,iar atata vreme cat timp este competitie exista si progres.Cand scoti competitia din schema,progresul inceteaza.De aceea visul de a avea un stat mondial,fara armata si deci fara confruntari vine contra naturii umane(la drept vorbind,vine impotriva naturii lumii vii).Beneficiile civilizatiei moderne care iti plac si care ne fac pe noi sa conversam acum,sunt obtinute tocmai de acest sistem pe care scoala de gandire de la care pari a te revendica vrea sa-l inlature.

Referitor la meritele UE.Vad ca faci marea confuzie intre intelegerile benefice pt. comert si miscarea fortei de munca etc... si statul supra-national care incearca sa se nasca.La acesta din urma m-am referit(zic eu,destul de evident).Referitor la ce ne convine sau nu noua,te informez cu respect si cu regret,pt noi ca tara,ca nimanui nu-i pasa de ce vrem noi.Nu pt. ca suntem mici(nu suntem chiar mici de fapt)ci pt. ca suntem slabi.
Treaba cu cetatenia europeana nu e motiv de mandrie decat pt. unii care nu au vazut ce inseamna cu adevarat o guvernare eficienta si o administratie capabila.Crede-ma pe cuvant(macar pana fac o bibliografie)ca Bruxelles nu nici pe departe competent si onest.Romanilor li se pare asa pt. ca nu stiu mai bine.Dar asta perceptia noastra.Perceptia britanicilor,danezilor sau nemtilor e alta si nu e deloc magulitoare la adresa eurocratilor.
In sfarsit,observ ca nu respecti adversarul.Sunt si eu un huntingdonian(nu,nu injur,ma refer la S.P Huntingdon),dar nici nu subestimez ce pot devenii tarile islamice si nici nu ma gandesc la genocid decat la ultima,dar chiar ultima modalitate de a castiga un razboi.

p.s Ai ras la faza cu Homo Mondialus.In anii '20 un nene tovaras pe nume Buharin a lansat un concept asemanator cu ce ai descris tu(si altii,mai influenti decat tine sau moi).Se numea Homo Sovieticus.Enjoy the fun.
p.p.s Nu am pretentia de a detin e adevarul.Se prea poate sa ma insel.Da' trebuie sa vii cu argumente solide si documentate pt. a ma convinge.
Vorba Contelui-Cu respect Mihais aka Yoda spartanul
Back to top
Sherban
Tue Feb 23 2010, 08:30PM
Registered Member #2587

Mon petit partisane, e corect, competitivitatea este o regula de aur pentru a nu 'adormii'. Insa eu nu cred ca acest lucru va fi scos, ci fructificat. Avand libertate de miscare (cetatenie europeana a Statelor Unite Europene), in scoli/universitati de renume vor ajunge mai multi candidati, deci se va selecta un potential mai eficient dintre studenti. Exemplu: Legiunea Straina, accepta orice rasa atata timp cat are potential.
In asa fel ies ingineri mai buni si tehnologii mai avansate, cu ritm de progres mai accelerat.
Competitivitatea nu se va mai face de la distanta, intre tari, ci intre colegi, mai directa... si mie imi suna a stimul.
Exemplu: NASA, institut plin de straini din toata lumea... nu mi se pare ca mai are o asa mare competitivitate ca pe vremuri cu Rusia si totusi este imposibil sa-i mai depasesti.

Tocmai invers, inteleg natura omeneasca, care precum regnul animal se lupta pentru suprematie, necesita de distrugeri pentru a putea creea [asta e daca ne-a facut mama asa neastamparati]. De accea spun, cum lupii prefera haitele mari pentru a-si asigura hrana si rolul de lideri, si noi avem nevoie de aliante mari pentru proiecte mari.

Armata unica nu e chiar unica, normal ca nu poate functiona o armata globala, dar nu este vorba de asta, este globala in sensul ca este armata cu puterea suprema de pe glob. Adica alianta Nato [USA - EU]. Deci ramane Asia si Africa [ma rog...] intr-o competitivitate cu riscuri mici pentru Nato. Nu e adevarat ca nu o sa mai progreseze, ba din contra va avea un nou poligon mult mai relistic unde sa incerce de-n data noile tehnologii. Exemplu: Israel, tehnologie militara de varf... merit il are si poligonul imediat aproape -> Palestina.

Ideea de o armata unica [USA - EU] cu un poligon aproape - Asia Africa- nu poate decat ajuta la dezvoltarea si progresul acesteia. Nu cred ca o rivalitate pe masura ar stimula mai mult progresul, pentru ca odata cu pierderea soldatilor se pierd si fonduri masiv, care pot in schimb sponsoriza progresul. Exemplu: Progresul militar in timpul Razboaielor Mondiale a costat economia tarilor.

Apoi cum am mai spus, sustin ideea controlului cresterii populatiei. Iar daca asta cere genocid (din pacate nu se poate prin teleportare), atunci pot doar sa sper sa nu fie o atrocitate agonizanta si ca poporul respectiv sa fie unul mai inapoiat si degradat [wow asta a sunat chiar nasol]. Asa progresam si noi avand spatiu si resurse. Exemplu: Bivolii din turma in caz de pericol lasa in urma pe cei lenti ca sa poata supravietuii si asigura progresul rasei.

Normal ca tarilor binestante precum UK, France, Germania nu el convine Bruxelles. De cand au introdus moneda unica singura tara care a facut convertirea monedei proprii cu cea noua este Slovenia, mentinand exact aceleasi valori. Exemplu: mai toata Europa a suferit dupa aceasta modificare.
Cum sa nu fie considerat incompetent, corupt s.a.m.d., apoi aceasta 'melodie' cu coruptie m-a cam exasperat. Si cei ce urla "coruptii" sunt corupti zi de zi, asa ca, capul jos si sa se uite sub plapuma proprie.
Apoi spune-mi un singur lucru pe lumea asta, care influenteaza fiecare portofel sa nu fii avut sceptici!!

Cum am mai spus, fiecare crede ca are dreptate, dar cu un pic de ochi se vede cum ambele parti au o seminta de dreptate, asa ca un echilibru intre cele doua este perfect. S-a incercat de ceva milenii tarile cu statul/armata/moneda/legea proprie si s-a vazut ciorba care a iesit. Hai sa incercam si o alianta unitara. Cu siguranta nu pot spune ca va merge, dar desigur pot spune ca ce a fost pana acum clar nu a mers!

P.S.: traiasca [ma rog...] tovaras Buharin aka Homo Sovieticus ca mi-ar da dreptate
P.S.2: eu incerc sa pun ceva solid in discutie, daca nu e asa... considera ca-mi place sa conversez cu tine

[ Edited Tue Feb 23 2010, 09:37PM ]
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF