Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
Haga, PETROLUL si Sterling Resources
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
DESTEPTUL
Thu Feb 05 2009, 10:40PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

La fel si cu concesionarea si sesizarea...la vremea ei..Ei si-au facut datoria..insa..dupa ce au descalecat de mama...lor..nu i-au luat la ochi?Gaseau ei ceva sa'i infunde....Daca nu..detasamentul "dreptatii"..la atac.
Back to top
ex-ad
Thu Feb 05 2009, 11:06PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Atentie: pe forum mai exista un topic legat de subiect:
LINK

uitasem de el...

[ Edited Thu Feb 05 2009, 11:07PM ]
Back to top
mercurie
Fri Feb 06 2009, 03:02PM
Registered Member #1034

Daaa, SRI si SIE sunt sigur ca s-au acoperit cu informari catre informatorii din polictica , ajunsi la guvernare.. Eu zic ca acesta-i apogeul educatiei fara de Dumnezeu a celor 50 de ani de comunism sau ce-o fi fost.
Back to top
Lex Antiqua
Fri Feb 06 2009, 06:25PM
Registered Member #1399

Parerea mea, la rece: sunt tot AVS-ii privatizati... (aport valutar special) talentati, educati si instruiti si scosi la produs sa scoata bani din piatra seaca, structura matriciala de go-to-market (in-bound/out/bound), de mult timp fara controlleri, dar cu relatii si parghii in tara si abroad... Aceasta structura organizata pret de min. 20 de ani inainte de 89, care au ajutat la achitarea datoriei externe a Ro...

Mentalitate de corp de elita, fara ezitari moralist/paguboase, fara viziune de ansamblu a consecintelor... profil normal pentru oameni selectati special sa "produca" fara slabiciuni umaniste, fara scrupule.
Dar si lipsiti de carma unei strategii care sa le dea sens acumularilor realizate, deveniti mercenarii un controlleri externi, care i-au fisat din vechime si le-au oferit o noua sapca dupa ce sapca initiala a sarit in aer...

Nimic nou sub soare: cresti animale de prada, se intorc impotriva ta cand prada dispare...

Sau..

poate ca sunt sanse sa fie definite noi obiective care sa ralieze acest potential autohton alienat.

Intrebari sincere, business:
-care este potentialul comercial al acestei meta-structuri daca este corect polarizata?
-s-ar putea crea o situatie win-win pentru toata lumea?
-ce implicatii ar fi in directia dezvoltarii afacerilor romanesti interne & externe?
-ce amenintari s-ar putea dezvolta daca se creaza aceasta polarizare?

Se pare ca hemoragia de resurse creaza o situatie de piata neproductiva generalizata, e.g. am facut bani (cum, nu spun) am investit in romanica in real-estate/ financial services/ energy&utilities/ government & public security si acum sunt cu investitiile fucked-up.

Argumente exista. Germenele de cristalizare lipseste. Asta mentine incremenirea in proiect care blocheaza piata, societatea, politica... ca daca nu se produce, nu ai la ce sa aplici procente...
Back to top
mercurie
Sat Feb 07 2009, 01:31AM
Registered Member #1034

Realitatea este ca nu inteleg de ce mai avem servicii de informatii, daca nu au fost in stare macar acest contract pagubos sa-l contracareze..Povestea cu : " informeaza", nu tine..Si uite asa vom continua sa vedem cum resurse importante, inclusiv pamantul de sub picioare, vor fi vandute .......
Back to top
ronin
Sat Feb 07 2009, 08:15PM
Registered Member #70

Raman la parerea ca Romania "castiga" procese doar in masura in care altii decid...
Mi-a placut succesul SIE cu "iredentismul maghiar" , unde prin crearea acelui Departament nou, (Fortuna), au reusit sa convinga lumea ca Transilvania ne apartine de facto...
Deci, cum spunea si Mercurie, batalia se duce tot in "lumea umbrelor", prin urmare avem nevoie sa intarim acest sector vital, "Intelligence-ul" romanesc...!
Dupa lovitura de imagine din 1989...(teroristii-securistii, etc.) este normal sa fim putin ametzitzi..., dar, totusi, eu cred si ma bazez pe acei oameni de caracter ca , in timp, vor reusi reinvioararea spionajului romanesc si simpatia populatiei fata de tipul acesta de "servicii"...
De ce simpatia populatiei ??? simplu, daca va fi nevoie, ne-am putea apara tara si cu arma...prefer sa mor luptand decat sa copiez papagalii sau tonomatele...!
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF