Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Apel catre Pro Lex
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Eufrosin
Wed Sep 16 2009, 10:59PM
Eufrosin
Registered Member #1542

Reprezentantii sindicatului National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex" sustin ca sunt supusi la atacuri fara precedent in istoria miscarii sindicale, la care participa si "D.G.I.P.I. (Directia Genarala de Informatii si Protectie Interna- n.r), prin ascultarea telefoanelor si filaj".
Liderii de sindicat spun ca ajung ''sa se confrunte cu actiuni de intimidare (filaj la domiciliu, ascultare, bruiare si chiar blocare timp de trei zile a cartelei SIM) si amenintari verbale sub anonimat si chiar agresiuni fizice", informeaza ziare.com.
In opinia semnatarilor comunicatului, aceste atacuri nu sunt intamplatoare si "au rolul de a distruge o organizatie incomoda - care prezinta cu fiecare ocazie neregulile din Politie, atat in mass-media, cat si in publicatia proprie -, dar si de a elimina un lider de sindicat, in speta presedintele Vasile Lincu, care 'nu face jocurile' reprezentantilor institutiei".

V-au deturnat cartela SIM timp de trei zile si credeti ca asta-i hartuire? E nimic.

Cand serviciile secrete se hotarasc sa distruga pe cineva, procedeaza metodic, ca la carte, de regula folosindu-se de bandele infractionale civile pe care le sponsorizeaza (asa-zisii "zona").
Iata relatarea unei biete femei tinere, bucuresteanca, pe care SRI a asmutit infractorii civili, aparent pentru a experimenta capacitatea de rezistenta la tortura in libertate, a fiintei umane.

Numele ei este Ecaterina, de 35 de ani, o fata blonda, draguta si desteapta, a carei viata este distrusa de catre cele mai corupte si amorale bestii imaginabile, ce lucreaza pentru servicii - pe langa ea si mama ei varstnica si semi-paralizata, e torturata in mod identic:

"Aşa ţi-ai dat seama că eu sunt urmărită în bandă de cineva care finanţează aşa ceva, are cum şi cu ce să finanţeze aşa ceva. Sunt obiectul cuiva din SRI
Vreau însă de acum încolo să vorbesc.
În timpul somnului, dacă mă lasă să dorm, îmi ard mâinile, îmi dau cu radiatii în cap; la trezire acum, mi-a ţinut amorţită rău de tot mâna stanga, dar amândouă mâinile sunt într-o suferinţă surdă, cu arsură în profunzime, aproape îmi scapă tel din mâini; în cap din creştet până la ceafă- arsuri usturătoare, mă doare tot capul rău; ca de obicei în orice cameră vreau să dorm, îmi face acelaşi lucru..
.Ăştia vor să nu mă pot îngriji pe mine insumi. M-am trezit şi ca de obicei la trezire, am o stare de rău e ceva ce în cuvinte nu se poate descrie.. Nu prea e nici credibil nimic din ce spun. Ne vor fără o sursă de trai, cu aparatele electrocasnice mereu în reparaţie, abia să ne putem îngriji sigure sau mai bine, să nu ne mai putem îngriji singure, au învestit în toţi vecinii să mă trateze rău, să mă jignească, să mă enerveze, să spună avertizări ce vor filma.
Imaginează-ţi de ce au venit după mine din cart Dămăroaia, psihpoatul face intervenţii cu un amuzament debordant pe amândouă noi femeile. Nu mai mă pot îngriji pe mine, nici gâştele, nici grădina şi tot cheltuim bani pe ţepe, răutate, făcătură. Nu cred că se bagă nimeni să ne scape. La tupeul cuiva de a desfăşura un asemenea scenariu, de a cheltui sume enorme pt a ne distruge pe aparatele alea şi pe multi oameni, ne-a luat mama d...u.
Nu pot să răspund la un interviu, mă ustură toate oasele, ochii şi nu trebuie să plâng sau să râd pt că o să îmi fie şi mai rău de oboseală. Eu pot să îi dau tel poliţistului comunitar care şi el ca toţi, din nebună nu ma scoate, şi alte jigniri, minciuni..

Mă rupe, mă sparge, sunt permanent f. violenţi. Nu există mijloace tehnice să scap de suferinţe groaznice? Mă rupe în durere. La orice cu fiinţa mea, orice. Eu voi aştepta să mor. Nu renunţ la Dumnezeu.. Ei tot aşa vor continua. Nu trebuie să mă mai întorc. Aştept să mor, nu mă omor. Şi cred în Dumnezeu la fel de mult ca la 3 ani când am învăţat Tatăl nostru. Nu am meritat să te cunosc. Dar mă bucur că existaţi oameni care vedeti lucrurile în clar şi nu vă place când nişte psihopati torturează oameni nevinovaţi."

Unii vor spune "femeia delireaza, asa ceva nu e posibil in democratie".
Cate alte abominatii impotriva tarii si-a neamului au facut cei care de 20 de ani incoace, nu se mai satura de batjocorirea si jefuirea noastra?
Domnilor politisti din Pro Lex, va credem pe cuvant. Insa prin ce treceti voi, paleste in comparatie cu cele prin care trec oameni curati, nevinovati si totusi victimizati cum greu se poate-a crede.
In numele a tot ceea ce merita aparat in tara asta, investigati fenomenul bandelor civile, cu toata seriozitatea. Acest rau e posibil numai pentru ca noi nu dam suficienta atentie. In primul rand, responsabilitatea si capacitatea de a face ceva, va apartin Dvs., politistilor si jandarmilor onesti.
Nu-i lasati pe ticalosi sa va intimideze - legea si dreptatea sunt de partea voastra. Daca nu faceti ceva ACUM pentru a starpi acest adevarat cancer social, nu va mirati, cand urmatoarele victime se vor gasi chiar in randurile voastre.

[ Edited Thu Sep 17 2009, 08:21AM ]
Back to top
sejc_30000
Fri Feb 12 2010, 04:36PM
Registered Member #2600

uniti-va cu sindicatul cadrelor militare int-o federatie.in fond franghia este comuna.astia ne-au luat de prosti si asa ne vor trata daca nu le demonstram ca suntem o forta.chiar suntem o forta daca suntem decisi sa ne impunem.
Back to top
ex-ad
Fri Feb 12 2010, 10:11PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

cei 5 membri ai SCMD s-au plictisit sa faca spam pe mailuri fara succes si acum cheama la aliante pe forumuri? mi s-ar fi parut mai corect ca SCMD sa invite Pro Lex la o runda de discutii, bunaoara... asa cum initiatorii Federatiei Militarilor din Romania, care va reuni primele 10 organizatii militare din tara si care urmeaza sa-si primeasca in curind botezul judecatoresc, au invitat SCMD la dialogul de infiintare... e foarte posibil, insa, ca Pro Lex sa raspunda SCMD cam cum a raspuns SCMD invitatiei FMR...
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF