Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Link-uri :: Link-uri diverse

<< Previous thread | Next thread >>
BlaxxunRomania
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
BlaxxunRomania
Sun Dec 13 2009, 01:19AM
Registered Member #2371

Sunt fericit să fiu membru al acestui excelent forum.
Voi scrie în forumelul meu, despre această grozavă comunitate virtuală, cu un nume atât de frumos: 'Semper Fidelis', adică 'Pururi Fidel', nu-i aşa ?

[ Edited Tue Dec 22 2009, 06:53PM ]
Back to top
ex-ad
Sun Dec 13 2009, 01:42AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

bine ai venit, prietene si speram sa-ti fim de folos in promovarea forumul tau...
Back to top
BlaxxunRomania
Sun Dec 13 2009, 02:00AM
Registered Member #2371

ex-ad wrote ...

bine ai venit, prietene si speram sa-ti fim de folos in promovarea forumul tau...

Vă mulţumesc. Şi pentru promovare vă mulţumesc.
Deci, am creat o categorie cu numele acestui forum: SEMPER FIDELIS
În această categorie voi avea topicuri despre armată, armament şi aşa mai departe ...
Şi dacă tot aţi pus problema promovării forumului meu, atunci permiteţi-mi să vă informez că bănuiesc că se adresează persoanelor cu studii ingineresti.
Am scris că bănuiesc acest lucru, pentru că nu am avut succes cu el în rândul programatorilor şi nici al artiştilor ...

Revenind la Forumul Domniilor Voastre, mă voi uita prin el şi o să scriu la mine despre el.

[sters de admin, cu avetisment]

ReReedit:
În 'SEMPER FIDELIS' am pus în videnţă aspectele principale de suport, în continuare, altă dată o să trec şi la conţinut.

Să trăiţi !

[ Edited Thu Dec 17 2009, 11:06PM ]
Back to top
BlaxxunRomania
Sun Dec 13 2009, 04:21PM
Registered Member #2371

Am găsit multe pagini frumoase scrise de membrii acestei comunităţi. Deocamdată am luat la cunoştinţă de unele pagini de pe internet ale lui ronin şi Doinaş Radu.
Mă bate gândul să fac nişte fişiere VRML sau şi mai bine UNITY3D, care să consoneze cu imnul şi conţinutul sitului acesta ...

Back to top
BlaxxunRomania
Thu Dec 17 2009, 11:40PM
Registered Member #2371

Subiect: "CYBER SPACE" "VIRTUAL HUMANS" "ARTIFICIAL INTELIGENCE"
Address:http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?36665

Cheia petrecerii în mod util a timpului liber în faţa monitoarelor computerelor Dv. constă în perechea: HTML + VRML.
HTML + VRML vă asigură pătrunderea în SPAŢIUL CIBERNETIC.
SPAŢIUL CIBERNETIC este lumea OAMENILOR VIRTUALI şi a INTELIGENŢEI ARTIFICIALE.

Am peste 20 de servere de Realitate Virtuală.
Probabil că 'Multi-User Worlds' are cea mai mare colecţie de astfel de MUSH ( Multi User Server Hallucinations ), fiind şi primul forum românesc având această tematică.

WEB3D

[ Edited Tue Dec 22 2009, 06:55PM ]
Back to top
Contele
Fri Dec 18 2009, 01:11AM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

Un exercitiu pe care imi place sa il practic atunci cand scriu aceste randuri este sa creez o realitate imaginara pe marginea careia sa speculez, gandindu-ma cum ar fi societatea daca anumite lucruri nu ar exista. Si rar ajung la concluzia ca acea stare de fapt ne-ar conduce spre anarhie.
Ma gandisem la cum ar fi fost lumea fara Microsoft sau Apple sau IBM, dar ma gandisem si la cum ar fi fost fara Internet, daca viata si-ar fi urmat cursul asa cum era ea in 1990. Internetul exista in 1990, dar nu a avut o influenta majora asupra societatii pana la mijlocul anilor '90. Hai sa presupunem ca el n-ar fi existat deloc.

Cu consideratie Contele.
Back to top
BlaxxunRomania
Fri Dec 18 2009, 01:35AM
Registered Member #2371

Contele wrote ...

Un exercitiu pe care imi place sa il practic atunci cand scriu aceste randuri este sa creez o realitate imaginara pe marginea careia sa speculez, gandindu-ma cum ar fi societatea daca anumite lucruri nu ar exista. Si rar ajung la concluzia ca acea stare de fapt ne-ar conduce spre anarhie.
Ma gandisem la cum ar fi fost lumea fara Microsoft sau Apple sau IBM, dar ma gandisem si la cum ar fi fost fara Internet, daca viata si-ar fi urmat cursul asa cum era ea in 1990. Internetul exista in 1990, dar nu a avut o influenta majora asupra societatii pana la mijlocul anilor '90. Hai sa presupunem ca el n-ar fi existat deloc.

Cu consideratie Contele.

În primul rând vă informez că îmi place de pseudonimul Dv.
Alt pseudo care m-a impresionat o dată a fost 'cemetery' ...
Iar acum citesc ce mi-a scris Contele, pe un forum care nu ar exista dacă nu ar fi internetul.
Aşadar Contele prin intermediul internetului îmi propune ca să presupunem că internetul nu există.
Trebuie să afle Contele, că mi-a ingheţat sângele în vine gândindu-mă că internetul nu ar exista pentru mine. Mi-e frică să mai scriu altceva.
Back to top
Contele
Fri Dec 18 2009, 08:50PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

Sunt pasionat de tainele bibliotecii si fascinat de frumusetile cartii in sine. Gasesc in carti o aureola care lumineaza un intreg univers, adesea misterios, dar intotdeauna binefacator pentru omenire.
In orice domeniu ar lucra un om de stiinta, un cercetator, sau oricine cu astfel de preocupari, sub diferite aspecte, cu universul cartii, acesta nu se poate dispensa cateva din disciplinele bibliologice: biblioteca si biblioteconomia, bibliografia, informatica documentara.
- Hai sa ne gandim la ce era cu vreo 20 de ani inainte. Cam prin 1979, existau modem-urile de 300 de bauzi, dar nu aveai unde sa suni. Deci cum am ajuns de la zero la infinit in 30 de ani? Astazi mai toata lumea are adresa de Web, si in afara de salbatici, toata lumea stie ce inseamna "WWW", cuvantul Google a devenit universal. Aceasta e o schimbare fenomenala in societate, iar noi am fost martoriii ei in doar o generatie.
- Mi se pare ca orice sociolog ar trebui sa studieze fenomenul Web continuu. Sa nu studiezi efectele exploziei internet-ului asupra societatii e ca si cum ai sta cu echipa de filmare langa Pompei in anul 79 d.Hr. si nu ai filma eruptia Vezuviului. Acest tip de schimbare rapida, radicala, nu se intampla des. Cel putin, sa speram ca nu, pentru ca eu nu mai vreau sa trec printr-una. Cred ca printre lucrurile cel mai dificil de acceptat in viata este diversitatea si ca lumea e construita dupa alt model decat cel din mintea noastra.
- Hai sa facem abstractie de tot. Sa uitam ca exista Internet, sa mergem inapoi in timp, in 1990 si sa vedem cum ar fi decurs lucrurile fara web.
Era mai bine asa, sau nu?

Cu consideratie Contele.

[ Edited Fri Dec 18 2009, 09:40PM ]
Back to top
BlaxxunRomania
Fri Dec 18 2009, 11:11PM
Registered Member #2371

Contele a sesizat corect sensul threadului
"CYBER SPACE" "VIRTUAL HUMANS" "ARTIFICIAL INTELIGENCE"
care fusese creat la http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?36665 şi având headerul mutat aici la http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?36670.
Întradevăr subiecul topicului nou deschis, cuprindea printre altele şi aspectele ridicate de Dn-sul în comentariul citat.
Dacă vrea să scrie un eseu asupra impactului provocat de evoluţia spre situaţia prezentă a electronicii interactive îl ajut cu cea mai mare plăcere dacă rămâne anocorat în preajma aplicaţiei Microsoft Internet Explorer şi a pluginurilor sale de Realitate Virtuală, adică să discutăm de limbajele de marcare "Hyper Text" şi "Virtual Reality".
Contele trebue să cunoască faptul că sunt persoane care din aceasta trăiesc, scriind sau învăţând pe alţii despre tehnologiile de web.
Deşi m-am documentat de pe internet, nefiind remunerat în vreun fel pentru activitatea mea, ba chiar investind timp şi bani pentru a o putea efectua, nu pot pune la liber pe internet părerile mele personale. Eu cel mult pot face cunoscute resursele, ceea ce de altfel am făcut şi fac.
Cu alte cuvinte, dacă Contele are vreo pagină de web şi vrea să-i sporească traficul, atunci ar fi bine să nu se bazeze pe mine în a căpăta informaţii gratuite, altele decât cele pe care le dau eu.
Dar poate că Contele îşi pune sincer şi fără scopuri pecuniare nişte întrebări. În acest caz îl informez că de aceea există Multi-User Worlds, pentru a se putea trata în condiţii de siguranţă diverse aspecte teoretice şi practice privint chaturile 3d.
Contele mai trebuie informat că HTML şi VRML sunt ocolite ca tratare directă de către WEBdesigneri, aceştia calificându-le ca fiind învechite şi lipsite de interes.
VRML este utilizat de puţină lume, în general de artişti plastici, şi nu de creatori de jocuri.
În Multi-User Worlds se tratează tot ce ţine de VRML. Aici eventual eu pot face uşoare referiri la subiectele tratate acolo[/link].

[ Edited Tue Dec 22 2009, 06:56PM ]
Back to top
Contele
Sat Dec 19 2009, 08:56AM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

Contele wrote ...

Sunt pasionat de tainele bibliotecii si fascinat de frumusetile cartii in sine. Gasesc in carti o aureola care lumineaza un intreg univers, adesea misterios, dar intotdeauna binefacator pentru omenire.
In orice domeniu ar lucra un om de stiinta, un cercetator, sau oricine cu astfel de preocupari, sub diferite aspecte, cu universul cartii, acesta nu se poate dispensa cateva din disciplinele bibliologice: biblioteca si biblioteconomia, bibliografia, informatica documentara.
- Hai sa ne gandim la ce era cu vreo 20 de ani inainte. Cam prin 1979, existau modem-urile de 300 de bauzi, dar nu aveai unde sa suni. Deci cum am ajuns de la zero la infinit in 30 de ani? Astazi mai toata lumea are adresa de Web, si in afara de salbatici, toata lumea stie ce inseamna "WWW", cuvantul Google a devenit universal. Aceasta e o schimbare fenomenala in societate, iar noi am fost martoriii ei in doar o generatie.
- Mi se pare ca orice sociolog ar trebui sa studieze fenomenul Web continuu. Sa nu studiezi efectele exploziei internet-ului asupra societatii e ca si cum ai sta cu echipa de filmare langa Pompei in anul 79 d.Hr. si nu ai filma eruptia Vezuviului. Acest tip de schimbare rapida, radicala, nu se intampla des. Cel putin, sa speram ca nu, pentru ca eu nu mai vreau sa trec printr-una. Cred ca printre lucrurile cel mai dificil de acceptat in viata este diversitatea si ca lumea e construita dupa alt model decat cel din mintea noastra.
- Hai sa facem abstractie de tot. Sa uitam ca exista Internet, sa mergem inapoi in timp, in 1990 si sa vedem cum ar fi decurs lucrurile fara web.
Era mai bine asa, sau nu?

Cu consideratie Contele.

Diferenta nu ar fi mare. Am avut totusi e-mail, prin CompuServer, Aol si MCI. Ar exista, probabil, servicii de informare ca Aol-fiecare din ele-sisteme inchise pe care ar trebui sa le apelam individual prin modem. Unul sau doua ar ajunge sa domine scena, iar mai toti ar fi membri in amandoua. Nu cred ca am avea spam cum avem azi, iar virusii ar avea alt caracter. Pana aici e destul de bine...
- In primele zile al Web-ului, multi credeau ca Aol si celelalte sisteme inchise reprezentau viitorul. Un guru semifaimos a declarat chiar ca MSN, atunci in faza de proiect, avea sa distruga Internet-ul!
- Desi lumea e greu de imaginat fara internet, sunt mai convins ca niciodata ca lucrurile ar fi evoluat, desigur, in alt mod, sa ajunga tot la ce avem azi in ceea ce priveste accesul la informatii si comoditate. E o chestiune de necesitati.
- Dar nu s-a intamplat asa. Cand vechiul sistem s-a intalnit cu Internet-ul, a trebuit sa adapteze.
- Am vorbit de "era BBS", de "era pre-BBS", de "mai bine, sau mai rau", si in final vobim de "libertate".
- Deci, ce era atat de special? Singura diferenta notabila este posibilitatea controlului. Atat. Cand i se da sa aleaga, publicul intotdeauna va prefera sa existe mai putin control din exterior. Web-ul e un loc larg deschis, si toata lumea se plange cand sunt implementate masuri de control.
- Intr-o alegere dintre oricare doua produse, cel ce implica mai putin control este intotdeauna castigator. Web-ul a dovedit asta, si lumea s-a plans de aparitia sistemului DRM, si de Microsoft, si de orice masura perceputa ca factor de control.
- Daca acest fenomen e atat de puternic pe cat il vad eu, ideea de "open source" este una din povestile de succes care nu este inteleasa in contextul actual. Nu este vorba de "gratuit". E vorba de control. Cred ca oamenii resping instinctiv acest lucru.
- Dar arata asta ca intregul fenomen este doar o manifestare a unei dorinte mai mari ca orice control sa dispara? Cu alte cuvinte, vor oamenii anarhie? Eu nu vad alta explicatie.
- Spiritul open source s-a difuzat in intregul web si a generat un veritabil model care sta la baza a ceea ce se cheama "arhitectura participarii".

Cu consideratie Contele.
Back to top
BlaxxunRomania
Sat Dec 19 2009, 10:46AM
Registered Member #2371

Frumoase rânduri. Aveţi talent de scriitor.

[ Edited Sat Dec 19 2009, 02:20PM ]
Back to top
Contele
Sat Dec 19 2009, 10:36PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

Excelentei voastre BlaxxunRomania va multumesc pentru faptul ca va place numele meu afisat, fapt ce ma face sa cred ca ati citit tot ce am postat pe acest forum. Chiar si din denumirea acestui site "Proiect Semper Fidelis" puteti realiza cu usurinta faptul ca persoanele care posteaza aici sunt persoane care traiesc o viata reala cu piciaorele pe pamant si au o "religie" comuna: "patriotismul", ca si patriotismul este o religie!
- V-am raspuns la subiectul postat de domnia voastra doar pentru a va face sa realizati ca noi, patriotii, avem chiar o pregatire respectabila, nu cautam sa sporim traficul pe nu stiu care pagina Web, nu cautam limbaje virtuale, limbajele de marcat "hiper text" si "virtual reality"
- V-am raspuns ca sa descoperiti persoane ascunse in spatele numelui afisat, poate cu studii de lunga durata, de religie, patrioti, si fara a trebui sa creeze o opera de creatie intelectuala al unei nume afisat, la care sa conexeze Romania. Majoritatea persoanelor din Proiect Semper Fidelis Community au capacitatea sa se interconecteze cu neuronii, sa umble si sa circule liber in creierele umane, "asa cum am facut si eu in al domniei voastre" prin arta conversatiei, raspunzand la tema postata de dvs. Cred ca nu v-ati suparat?.
- Sunt convins de faptul ca singurul cuvant cu care vreti sa ne convingeti de buna dumneavoastra credinta este faptul ca ati legat cuvantul Romania de numele afisat, poate v-ati gandit sa creati o umbrela anti banare.
- Prin urmare va multumesc pentru aprecierile domniei voastre, dar sa stiti ca am fost apreciat si de multi altii in multe alte domenii de specialitate, nu doar in cultura generala sau ca "internaut".
- Va doresc sincer succes si trafic pe pagina domniei voastre de web.
- Va doresc aterizare usoara pe Planeta Pamant, si dupa ce veti reveni cu picioarele pe pamant sunteti binevenit printre noi "pamantenii", iar daca veti mai scrie pe acest forum chiar si despre pamanteni, sau despre cel mai iubit dintre pamanteni, va voi rasunde.

Cu consideratie Contele.

PS.
Vad ca ati sters postarea de dimineata, de ce v-a fost frica? Sau era cea mai buna imagine cu gemeni pe care ati realizat-o vreo data, sau este vreo opera a lui Picaso, cred ca trebuie sa-l rog pe "ex-ad", sa o reconstituie cu tot cu text, nu de alta dar vroiam sa va ajut cu niste bani asa cum ati solicitat.
Back to top
BlaxxunRomania
Sun Dec 20 2009, 11:57AM
Registered Member #2371

Contele wrote ...

Excelentei voastre BlaxxunRomania va multumesc pentru faptul ca va place numele meu afisat, fapt ce ma face sa cred ca ati citit tot ce am postat pe acest forum. Chiar si din denumirea acestui site "Proiect Semper Fidelis" puteti realiza cu usurinta faptul ca persoanele care posteaza aici sunt persoane care traiesc o viata reala cu piciaorele pe pamant si au o "religie" comuna: "patriotismul", ca si patriotismul este o religie!
- V-am raspuns la subiectul postat de domnia voastra doar pentru a va face sa realizati ca noi, patriotii, avem chiar o pregatire respectabila, nu cautam sa sporim traficul pe nu stiu care pagina Web, nu cautam limbaje virtuale, limbajele de marcat "hiper text" si "virtual reality"
- V-am raspuns ca sa descoperiti persoane ascunse in spatele numelui afisat, poate cu studii de lunga durata, de religie, patrioti, si fara a trebui sa creeze o opera de creatie intelectuala al unei nume afisat, la care sa conexeze Romania. Majoritatea persoanelor din Proiect Semper Fidelis Community au capacitatea sa se interconecteze cu neuronii, sa umble si sa circule liber in creierele umane, "asa cum am facut si eu in al domniei voastre" prin arta conversatiei, raspunzand la tema postata de dvs. Cred ca nu v-ati suparat?.
- Sunt convins de faptul ca singurul cuvant cu care vreti sa ne convingeti de buna dumneavoastra credinta este faptul ca ati legat cuvantul Romania de numele afisat, poate v-ati gandit sa creati o umbrela anti banare.
- Prin urmare va multumesc pentru aprecierile domniei voastre, dar sa stiti ca am fost apreciat si de multi altii in multe alte domenii de specialitate, nu doar in cultura generala sau ca "internaut".
- Va doresc sincer succes si trafic pe pagina domniei voastre de web.
- Va doresc aterizare usoara pe Planeta Pamant, si dupa ce veti reveni cu picioarele pe pamant sunteti binevenit printre noi "pamantenii", iar daca veti mai scrie pe acest forum chiar si despre pamanteni, sau despre cel mai iubit dintre pamanteni, va voi rasunde.

Cu consideratie Contele.

PS.
Vad ca ati sters postarea de dimineata, de ce v-a fost frica? Sau era cea mai buna imagine cu gemeni pe care ati realizat-o vreo data, sau este vreo opera a lui Picaso, cred ca trebuie sa-l rog pe "ex-ad", sa o reconstituie cu tot cu text, nu de alta dar vroiam sa va ajut cu niste bani asa cum ati solicitat.

Nu mi-e frica domnule de altceva decat sa nu cumva sa dau lincuri virusate. Daca ati vazut mesajul meu inaite de al sterge, atunci il aveti si dumneavoastra in computer daca nu cumva ati modificat sistemul.
Da, va scriam ca nu dau alte informatii decat cele pe care cred eu de cuviinta. Va invitam sa va inspirati din colectia mea de aplicatii expuse si va informam ca sunt gratuite pentru utilizari necomerciale.
Am mai scris acolo, ca daca va inspirati din forumelu' meu, ar fi bine sa il pomeniti si de asemenea sa imi dati si mie din venitul realizat in urma utilizarii lui. Asa este corect, FreeWare, FreeWare, dar daca castigi niste bani cu acest FreeWare, atunci nu trebuie sa ma'nca si gura celui care a inlesnit FreeWare ?
Mai scriam ca am dat bani ca sa ma informez, pai internetul, sistemul de calcul, energia cheltuita si manopera efectuata de mine, nu costa nimic ?
Poza pusa mai sus, contine un link catre situl unui artist francez care cam face foamea, de fapt VRML este utilizat de saraci, ca e facut ca sa fie utilizat de ei. Deci cum ziceam, acolo este un link catre un artist care utilizeaza VRML, si puteti constata ca se confirma zicala care spune ca imaginea ca informatie este mai completa decat un text ca informatie ...
Acum am un DualCore si sunt interesat de un OctalCore sau si mai bun daca se poate. Deci oricand pot deschide un cont unde sa primesc donatiile ...

OBS. Aceasta poza o aveti deja in computerul Dv.

[ Edited Sun Dec 20 2009, 12:00PM ]
Back to top
BlaxxunRomania
Sun Dec 20 2009, 12:20PM
Registered Member #2371

In cinstea patriotilor si a celor care sunt scoliti, mai pun o poza frumoasa:

Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF