Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: Arta guvernarii

<< Previous thread | Next thread >>
NOI VREM !!!
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Boribum
Thu Dec 24 2009, 08:48PM
boribum
Registered Member #2395

apkah wrote ...

Pai profesionalizarea exista.Nu are prea mari avantaje dupa parerea mea......
Totul e facut fara cap , haotic si tipic romanesc, adica aiurea.

Daca e fara cap,haotic si tipic românesc,înseamna ca nu e profesionalizare. Chestia cu "omul sfinteste locul" e cât se poate de reala,si daca nu merge ceva...e numai din pricina oamenilor. Nu vad de ce o profesionalizare haotica si fara cap ar putea ,dusa în cazul conscriptiei,ceva bun.

Nu am suficiente date pentru a ma exprima asupra felului în care se face treaba în M.Ap.N.
Back to top
bendar
Thu Dec 24 2009, 09:45PM
bendar
Registered Member #2021

Daca mi se permite sa ma bag si eu in discutie... Instruirea politistilor, jandarmilor, etc se face inca din scoala si nu doar prin sedinte de tragere periodice (1 data la 2-3 saptamani), ci si prin prezentarea cazurilor de incidente de tragere, moduri de rezolvare, caracterisitici tehnico-tactice, bla bla. Problema e la nivel individual, cum o vede fiecare. Adica depinde de tine insusirea cunostintelor. La examen treci, poate ai bafta, poate e lumea mai indulgenta cu tine si cand iesi din scoala...
Nu stiu cum o fi cu cei incadrati direct si care poate n-au nici stagiul militar satisfacut.

[ Edited Thu Dec 24 2009, 09:47PM ]
Back to top
DESTEPTUL
Thu Dec 24 2009, 10:38PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

NOI VREM UN CRACIUN FERICIT!
Back to top
msimula
Fri Dec 25 2009, 08:38PM
Registered Member #2287

Sarbatori Fericite !
Noi toti vrem ca lucrurile sa fi intrat, dupa 20 de ani, pe un fagas normal.
Sper, ca toate problemele majore ale societatii in care traim, sa se redreseze, dar dupa cum constat, acolo unde mult, mult orgoliu si lipsa de profesion isti(lism), nimic nu este. In continuare sarbatori cu sanatate.
Back to top
un jandarm
Fri Dec 25 2009, 09:26PM
un jandarm
Registered Member #1163

Fagas normal?
Tot este anormal...poate aste este reperul pentru ce se intampla...
20 ani in comunism...alti 20 prevazuti de Brucan...Perioade de strans cureaua si ascuti coasa...6 luni de strans din dinti/program de guvernare de 3 ani...ni se spune ca vom trai extraordinar de bine peste 15 ani...
Ce mai urmeaza?
Back to top
msimula
Fri Dec 25 2009, 10:59PM
Registered Member #2287

Din pacate ne-am nascut in epoca lui "vom fi", "vom avea" si traim, ne ducem viata de zi cu zi, tot epoca asta sau in epoca "peste 10 ani" ... vom avea 1200 km de autostrada sau TGV, iar calatoria cu trenul va fi similara celei cu avionul. Exemplele, pardon minciunile pot continua.
Back to top
Boribum
Fri Dec 25 2009, 11:03PM
boribum
Registered Member #2395

Ideea de baza fiind ca nu trebuie sa disperam. Pe de alta parte,daca as plati impozite în România cred ca as protesta non-stop prin fata Guvernului,Primariei,etc.

Meseria armelor si portul uniformei (în statut sau în practica,nu conteaza) e o chestie dificila în ziua de azi,aici. De aceea,cred ca toti cei care o fac si servesc patria merita tot respectul.
Back to top
Contele
Sat Dec 26 2009, 03:12PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

- Noi vrem si tot vrem, ce-au vrut si strmosii nostrii in 1907, si iata noi tot vrem si tot vrem, de 100 de ani tot cerem...
- De fapt noi vrem un Stat de Drept democratic, de la care numai trebuie sa tot cerem aceste lucruri naturale, tot ce am cerut noi "este chiar Statul de Drept", si nu statul degeaba !!!

- Daca Statul tot sta degeaba eu propun sa puna lacatele pe toate unitatiile administrative si sa plece toti functionarii impreuna, pentru 30 de zile, sa invete intr-o tara cu adevarat democratica, Germania de exemplu, cum munceste functionarul de Stat in slujba cetateanului contibuabil, si sa mai invete si respectul cu care este tratat cetateanul. Ma tem insa ca Germania ar declara starea de urgenta, de asediu, de frica sutelor de mii de functionari publici romani, care ar invada tara, si de frica ca nu ar avea locuri unde sa-i primeasca chiar daca s-ar pune la dispozitie si unitatile militare, dar tot asa unui functionar German i-ar revenii sa invete cam 100 de functionari romani, chiar daca Germania are peste 81 de milioane de locuitori.

NOI VREM:
-Sa inceapa Statul activitatea pe data de 01-02-2010, dupa ce termina cursurile de pregatire "de patriot Roman" a functionarilor publici si cursurile de bune maniere.

Sarbatori fericite, Contele.
Back to top
Kuji In
Mon Dec 28 2009, 02:52AM
Registered Member #1400

Si cetateanul sa respecte autoritatile
Back to top
Boribum
Mon Dec 28 2009, 03:02AM
boribum
Registered Member #2395

Uite,cam asa stau lucrurile pe-aici. Ne-auzim,ne vedem,da' naiba întelege ce se petrece.

LINK
Back to top
justme
Mon Dec 28 2009, 05:27PM

Registered Member #2073

NOI VREM ca singurul nostru Stapan sa fie Dumnezeu
NOI VREM lideri cu o viata morala exemplara
NOI VREM acces egal la educatie pentru toti copiii
NOI VREM o armata nationala bine dotata si instruita, care sa serveasca numai Romania
Back to top
Boribum
Mon Dec 28 2009, 05:44PM
boribum
Registered Member #2395

Cred ca ar trebui SA PUTEM (adica sa fim capabili) sa ne instruim,ca cetateni. Pentru ca TOT ce VREM nu se cere,ci se obtine. Ideea fiind ca trebuie vrute aceleasi lucruri de catre niste generatii întregi.

Vast program,vorba lui De Gaulle.

Chestia cu "sa serveasca numai României" ,daca ar fi adoptata de conducerea tarii,ar dovedi o îngustime a mintii de speriat. Traim,evoluam într-o lume ,si nu de capul nostru. Teoriile de la 1918 (spre ex.) nu mai pot fi actualizate la 2010. Inteligenta duce la adaptabilitate,si nicidecum la o încrâncenare într-o lupta pe care nimeni nu o cere si care oricum ar fi pierduta dinainte.

[ Edited Mon Dec 28 2009, 05:44PM ]
Back to top
Surry
Thu Dec 31 2009, 01:37PM
Cogito
Registered Member #1945

adevar graiesti @justme subscriu .Cat despre De Gaule cati au curajul lui sa faca publica notorietatea unora sau altora la inceputul mandatului sau?
Back to top
Contele
Sun Jan 03 2010, 10:44AM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

NOI VREM !
Ca institutiile publice si nu numai, sa afiseze in continuare, in locuri vizibile inscriptia: " Noi nu luam spaga !!!"
- Spune nu spagii, nu coruptiei!

Yes, we are not corrupt, thank you.

Cu consideratie Contele
Back to top
Contele
Mon Feb 01 2010, 07:32PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

- NOI VREM:
Cerem in mod public reinfiintarea in subordinea MAI, unitatea"ACVILA".
Situatia politica si interesele de grup din ultima perioada ne-au demonstrat fara tagada motivele care l-au determinat pe Ministrul Administratiei si Internelor Dan
Nica sa desfiinteze unitatea de elita AVCVILA.
Echipa de tineri profesionisti a prezentat, ipotetic, un potential pericol pentru Dan Nica, Marian Vanghelie, Catalin Voicu & Co., constatand faptul ca tinerii adevarati
patrioti, bine antrenati si mai complicat de corupt, poate nu ar fi raspuns la comanda lui Vanghelie si au preferat sa-i
desfiinteze.

Cerem Guvernului sa ia masuri in regim de urgenta, sa restabileasca situatia anterioara desfiintarii si sa reinfiinteze cu puteri depline in subordinea MAI unitatea ACVILA.
Vom repeta acest mesj periodic pana la reinfiintare.

Cu consideratie Contele.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF