Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MApN

<< Previous thread | Next thread >>
Soldat Gradat Profesionist
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
FlorinC
Tue Sep 13 2016, 10:28PM
Registered Member #10570

E adevarat ca s-a dat / se dă lege ca toți din SGP sa aibe Bac-ul ?
Back to top
Ragman
Tue Sep 13 2016, 10:43PM
Registered Member #10237

NU, forumul asta ar fii fost primul care ar fii postat stirea, pe unde ai auzit asta ?
Back to top
gazka
Wed Sep 14 2016, 08:46AM
Guest
Thanked time in post
Nu inteleg cum poti avea acces de la inceput in structura fara Bac. Dupa parerea mea e ceva elementar.
Back to top
Ragman
Wed Sep 14 2016, 11:37AM
Registered Member #10237

In armata mai trebuie si oameni pentru munca de jos, intreaba-te ce s-ar intampla daca toti ar avea pretentia sa deveni subofiteri.
Back to top
gazka
Wed Sep 14 2016, 12:31PM
Guest
Thanked time in post
Atunci pretentia de a forma, de a avea o armata profesionista e doar de fatada. Cred ca recrutarea in vederea formarii ca subofiter sa se faca din randul soldatilor, pe criterii cum ar fi adaptabilitatea lor, seriozitatea, implicarea, rezultatele in activitatea curenta. Cred ca principiul de a da sansa soldatului de a promova e unul foarte sanatos. Cred ca a avea subofiteri recrutati din randul celor mai buni soldati si de ce nu ofiteri din randul celor mai buni subofiteri ar duce la profesionalism. Ca ex., in NYPD, deci Politie, dupa terminarea Academiei cu totii incep din strada si promoveaza in functie de rezultate, aptitudini, studii. Chiar daca esti absolvent al unei universitati Ivy League, dupa ce termini academia de politie, primul job e in strada, la ordine publica cum ar fi pe la noi. In USMC, promovarea se face din randul soldatilor. Cred ca bac-ul ar trebui sa fie conditia obligatorie pentru a te inrola. Nu doresc sa incep o polemica cu nimeni, este opinia mea. Daca celui care pune marfa pe raft la supermarket i se cere bac-ul, cred ca ar trebui sa i se ceara si celui care are acces la munitie si armament letal.
Back to top
1 User said Thank to for this Post :
 Serghey (21 Sep 2016, 17:11)
Ragman
Fri Sep 16 2016, 08:44PM
Registered Member #10237

gazka wrote ...

Atunci pretentia de a forma, de a avea o armata profesionista e doar de fatada. Cred ca recrutarea in vederea formarii ca subofiter sa se faca din randul soldatilor, pe criterii cum ar fi adaptabilitatea lor, seriozitatea, implicarea, rezultatele in activitatea curenta. Cred ca principiul de a da sansa soldatului de a promova e unul foarte sanatos. Cred ca a avea subofiteri recrutati din randul celor mai buni soldati si de ce nu ofiteri din randul celor mai buni subofiteri ar duce la profesionalism. Ca ex., in NYPD, deci Politie, dupa terminarea Academiei cu totii incep din strada si promoveaza in functie de rezultate, aptitudini, studii. Chiar daca esti absolvent al unei universitati Ivy League, dupa ce termini academia de politie, primul job e in strada, la ordine publica cum ar fi pe la noi. In USMC, promovarea se face din randul soldatilor. Cred ca bac-ul ar trebui sa fie conditia obligatorie pentru a te inrola. Nu doresc sa incep o polemica cu nimeni, este opinia mea. Daca celui care pune marfa pe raft la supermarket i se cere bac-ul, cred ca ar trebui sa i se ceara si celui care are acces la munitie si armament letal.

Nu am auzit sa-i ceara celui care pune marfa pe raft bacul, in fine... celor care intra din armata de obicei li se da un test psihologic, un test pe care destui cu facultate terminata nu il promoveaza
Back to top
gazka
Sat Sep 17 2016, 12:38PM
Guest
Thanked time in post
Aveti dreptate. Absolventi de Conservator la SRI BAT, coafeze la Directia Anti Frauda, sefi de politie fara 1 ora in strada, generali cu varsta pana in 40 de ani. Bac-ul deja e o utopie.
Back to top
Ragman
Sat Sep 17 2016, 03:17PM
Registered Member #10237

Pe topicul asta se vorbeste despre SGP nu despre generali, SRI, Anti-Frauda sau Politie, nu deviati de la subiect
Back to top
gazka
Sat Sep 17 2016, 05:30PM
Guest
Thanked time in post
Sunteti vreun admin sau owner al acestui site? Daca nu, scutiti-ma de ordine, recomandari sau pareri. Daca nivelul intelectual, lingvistic nu va permite sa intelegeti o postare, scutiti-ma de ineptii. Pe acest topic se discuta despre SGP, contextul a fost referitor la nivelul de studii al acestora. Nu sunteti dvs in masura, lucru mai mult decat evident din prisma nivelului de intelegere pe care il aveti si al politetii, sa imi interziceti sau sa-mi ordonati ce si cum sa postez. Am inteles, sunteti adeptul contrazicerii de dragul acesteia si in opinia dvs, detineti toate raspunsurile. Forum inseamna libertate, schimb de opinii, experiente, informatii si dezbateri in sensul cunoasterii. Primul pas in vederea unei dezbateri inseamna ascultarea opiniilor celorlati nu interzicerea acestora, chiar daca le considerati sau nu de folos. Repet, cu tot respectul, scutiti-ma de ineptii, ordine si recomandari. Ultima postare a fost o ironie la adresa felului in care v-ati "indreptat tunurile"catre postarile mele. Weekend placut va doresc.
Back to top
Ragman
Sat Sep 17 2016, 06:08PM
Registered Member #10237

Am aruncat un ochi peste penultimul post dar nu l-am citit cum trebuia, eram pe telefon, da aveti deplina dreptate in legatura cu ce ati scris, weekend placut si dvs.
Back to top
Nestiut
Sun Oct 02 2016, 03:38PM
Registered Member #9999

Daca ești sgp si îți dai demisia după aceea poți da la of pe filiera directa ?
Back to top
Ragman
Sun Oct 02 2016, 04:22PM
Registered Member #10237

Indicat ar fii sa consulti intai topicul ATF.
Back to top
SOIMARU
Sun Oct 02 2016, 09:54PM
Registered Member #8579

Se pare ca anul acesta va mai avea loc inca o serie de recrutari. Stie cineva daca a fost afisata si o lista cu posturile disponibile pentru a fi incadrate? LINK
Back to top
Ragman
Sun Oct 02 2016, 11:16PM
Registered Member #10237

Tot pe acea pagina vor aparea, stai pe langa ei, deasemenea ii poti intreba, mie mi-au raspuns.
Back to top
Alinblack
Mon Oct 03 2016, 11:13AM
alinaladyn
Registered Member #10571

Daca am picat in vara acum pe noile locuri se mai poate candida?
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF