Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Drepturi banesti in M.A.I.
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
inCOMPATIBILU'
Sun Jun 12 2011, 10:10PM
Registered Member #4153

Vorbeam de cele mai vechi timpuri de pe la 1850 in sus ,ministerul de interne cuprindea administratia, posta , serviciul sanitar ....
culmea , tovaraseii au despartit administratia legand-o de politic

[ Edited Sun Jun 12 2011, 10:10PM ]
Back to top
blacks
Mon Jun 13 2011, 09:03AM
Registered Member #3457

Nu prea are legătură ceea ce discutăm noi aici cu drepturile bănești ale ”ciumaților” din M.I. Adevărul este undeva la mijloc...
LINK

Pe timpuri M.I. controla Administrația Publică și Locală, dar acum se subordonează, cade în genunchi și se roagă de iertare. Poi, ăsta-i M.(a)I.? Vorba unui coleg mai mucalit (pe vremea M.I.R.A): când e de luat din bani sau drepturi, dotări suntem M.I.; iar dacă este ceva de ciugulit în plus, noi nu beneficem, DOAR cei din R.A.)... Dar împreună suntem (eram) MIRA.
Să nu credeți că aș vrea să moară și capra vecinului, dar dacă tot se reformează întregul M.A.I., dar nu înțeleg de ce unii care se plimbă în TOUAREG-uri, cu numele proștilor scris pe portiere și cu numere de MAI nu sunt afectați?
LINK

Cea mai eficientă perioadă din istoria M.I. sai M.Afacerilor.I a fost atunci când nu s-au amestecat.
Back to top
inCOMPATIBILU'
Mon Jun 13 2011, 11:33AM
Registered Member #4153

Adevarul nu este la nici un mijloc ministerul de interne intotdeauna a cuprins si administratia asta pana in anii '50 cand administratia a fost subordonata PMR

Cea mai eficienta perioada reprezentata de numarul de arestari ,a persoanelor detinute a mortilor din lagarele de munca sigur e cea din anii '50
Back to top
tovarasul78
Thu Jun 16 2011, 11:57AM
Registered Member #2841

semne bune anul are!
LINK
Back to top
tovarasul78
Fri Jun 17 2011, 04:36PM
Registered Member #2841

Ma poate lamuri cineva,cum vom fi platiti in aceasta perioada cat suntem pusi la dispozitie?
Back to top
ŽELJKO
Fri Jun 17 2011, 05:37PM
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)
Registered Member #2730

far sporuri,stiam eu.
Back to top
Klaus
Sat Jun 18 2011, 09:15PM
Registered Member #3279

Fara indemnizatie de comanda, restul drepturilor banesti sunt aceleasi.
Back to top
Klaus
Tue Jun 21 2011, 10:38PM
Registered Member #3279

Se incearca detensionarea situatiei, dar nu inteleg ce este cu banii aia de echipament. Sunt resturile ramase de anul trecut (s-au dat 2 transe pana acum)? Ca pe anul asta nu cred ca ii poate da. LINK

Poliţiştii, anunţaţi că îşi vor primi restanţele luna viitoare

Poliţiştii îşi vor primi restanţele la norma de hrană în prima jumătate a lunii iulie, cel mai târziu în ziua salariului, conducerea MAI solicitând Ministerului Finanţelor şi acordarea normei pentru echipamente, informează Mediafax.

Reprezentanţii Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) au declarat, marţi seară, după întâlnirea cu sindicaliştii, că poliţiştii vor primi restanţele la norma de hrană, cel mai probabil, înainte de 15 iulie, aşa cum promisese ministrul Traian Igaş.

De asemenea, conducerea MAI a solicitat Ministerului Finanţelor să aprobe plata normei pentru echipamente poliţiştilor.

În cadrul discuţiei cu reprezentanţii sindicatelor din poliţie, s-au dezbătut şi propunerile acestora pentru a evita disponibilizarea a aproximativ 10.000 de angajaţi.

Astfel, potrivit lui Pavel Abraham, şeful departamentului juridic al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Retragere şi în Rezervă (SCMD), la întrunire "s-a manifestat bunăvoinţă" şi de partea sindicaliştilor, şi de partea oficialilor MAI.

În ceea ce priveşte disponibilizarea unor cadre, Abraham a spus că este necesară o reevaluare a situaţiei operative, pentru a nu ajunge în situaţia în care numărul celor daţi afară să afecteze activitatea unităţilor teritoriale.

Referitor la evaluările ce urmează să fie făcute înaintea disponibilizărilor, Abraham a spus că în primă etapă se va evalua activitatea poliţistului, pregătirea sa şi rezultatele obţinute, urmând ca în situaţii extreme să se treacă la susţinerea unui examen. Pavel Abraham a precizat că aceste "concursuri" nu trebuie totuşi generalizate, ci trebuie să se ţină cont de situaţia operativă în fiecare unitate în parte.

El a mai spus că efectivele MAI pot fi reduse pe măsură ce vor fi introduse noi mijloace de lucru, noi tehnologii şi se va informatiza sistemul poliţienesc şi al aparatului administrativ.

Totodată, sindicaliştii au cerut să se facă un raport în legătură cu economiile care s-ar face prin disponibilizarea angajaţilor din MAI şi cum ar afecta situaţia operativă, nu comparativ cu UE, ci bazat pe necesităţile din ţara noastră.

Abraham a mai spus că "portiţa discuţiilor" a rămas deschisă şi că după ce Curtea Constituţională va discuta, joi, pe tema statutului poliţistului, va avea loc o nouă întâlnire la sediul MAI.

Potrivit reprezentanţilor MAI, aceasta va avea loc, cel mai probabil, vineri sau luni.
Back to top
inCOMPATIBILU'
Mon Jul 04 2011, 11:33PM
Registered Member #4153

Cu ocazia intrarii in vigoare a noilor state o sa avem alti coeficienti mai mici stie cineva ceva ?

"Postat la 04.07.2011 20:07

Da, vom fi afectati la salariu!Dar nu toti, doar agentii.In timp ce la agenti coeficientii scad, cazul meu de la 2,90 la 2,35, la ofiteri cresc.Cu aceasta ocazie cresc ( din nou) salariile ofiterilor."
"De cand ati lansat cele de mai sus am discutat cu cineva de la organizare si mi-a spus ca i-a lovit pe toti. In sensul in care de ex, la agenti, desi se spunea ca nu se aplica in acest an coeficientii din anexa la lg. 284-2010, s-a tinut cont de ei ca limita superioara pentru ca statul a intrat in vigoare sub aceasta lege!!!
Si ca la toata lumea scad sub aceste limite din motive financiare. Adica lovesc si prin disponibilizari si prin reasezarea coeficientilor, ca sa reduca cheltuielile si o fac pe blat, pe la spate, fara sa se spuna asta oficial. Mai mult nu pot spune deocamdata, astept pe m.p. situatii si alte situatii din tara, ca sa stim daca problema este generala."

preluare de pe CNP

[ Edited Mon Jul 04 2011, 11:45PM ]
Back to top
Klaus
Wed Jul 06 2011, 06:12PM
Registered Member #3279

Din cate am inteles de la financiar, luna asta se da restanta de la norma de hrana.
Sper sa nu fiu raspandac de zvonuri false
Back to top
RAHAN
Wed Jul 06 2011, 06:21PM
Registered Member #3835

inCOMPATIBILU' wrote ...

Cu ocazia intrarii in vigoare a noilor state o sa avem alti coeficienti mai mici stie cineva ceva ?

"Postat la 04.07.2011 20:07

Da, vom fi afectati la salariu!Dar nu toti, doar agentii.In timp ce la agenti coeficientii scad, cazul meu de la 2,90 la 2,35, la ofiteri cresc.Cu aceasta ocazie cresc ( din nou) salariile ofiterilor."
"De cand ati lansat cele de mai sus am discutat cu cineva de la organizare si mi-a spus ca i-a lovit pe toti. In sensul in care de ex, la agenti, desi se spunea ca nu se aplica in acest an coeficientii din anexa la lg. 284-2010, s-a tinut cont de ei ca limita superioara pentru ca statul a intrat in vigoare sub aceasta lege!!!
Si ca la toata lumea scad sub aceste limite din motive financiare. Adica lovesc si prin disponibilizari si prin reasezarea coeficientilor, ca sa reduca cheltuielile si o fac pe blat, pe la spate, fara sa se spuna asta oficial. Mai mult nu pot spune deocamdata, astept pe m.p. situatii si alte situatii din tara, ca sa stim daca problema este generala."

preluare de pe CNP

Tin sa-ti spun sigur ca, coeficientii s-au marit la subofiteri, dar cu aplicabilitate din ian 2012
Back to top
inCOMPATIBILU'
Wed Jul 06 2011, 07:48PM
Registered Member #4153

OK
Back to top
PHOENIX
Thu Jul 07 2011, 11:38AM
Registered Member #4190

Ceva noutati privind plata drepturilor salariale restante? Sau trebuie sa se implineasca 1 luna pentru a se putea lua dobanda? Cam asa ceva s-a intamplat prin 1993 la MAN cand un mare sef a amanat plata unor drepturi salariale si au luat dobanda de la banca. "TRAIASCA MAFIA" !!!
"URLA FOAMEA-N NOI"!!!

[ Edited Thu Jul 07 2011, 11:39AM ]
Back to top
J.A.B.C.
Thu Jul 07 2011, 04:49PM
Registered Member #2445

PHOENIX ... foame ce-i drept nu-mi este dar nu mai am bocanci sa patrulez, si mi-ar trebui si cateva tricouri, dar ce sa fac cu echipamentul daca la toamna nu voi lua cine stie ce interviul profesional sau test sau ce dracu le trece PATRONILOR din M.A.I. prin cap ?
Back to top
Klaus
Thu Jul 07 2011, 08:01PM
Registered Member #3279

Klaus wrote ...

Din cate am inteles de la financiar, luna asta se da restanta de la norma de hrana.
Sper sa nu fiu raspandac de zvonuri false

Clasic in viata
Luna asta se da retinerea de la norma de hrana, de luna trecuta, restul de la contravaloare echipament 2010 si ce a mai ramas din ajutoarele la trecere in rezerva.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF