Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Abuzurile cadrelor din Jandarmerie
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Vlad_Tepes
Sun Sep 11 2011, 01:00PM
Registered Member #4474

dixgman wrote ...

A!! şi să nu uit: Cei doi ofiţeri de la IJJ C-ta care sunt ponegriţi aici sunt din câte ştiu eu din categoria celor cu faţă umană din generaţia tânără, nu fac parte din cei cu vederi comuniste sau căprari sau mai ştiu eu cum. Menţionez faptul că nu sunt ofiţer, sunt un sof aşa că nu am de ce să .......mai ştiu eu ce! dar unii chiar exagerează.

Nimeni nu-i poate multumi pe toti,esti de acord? Fiecare percepe in felul sau. Ce unuia ai face bine,altuia ai face rau. Tu la care caz te referi? Ca sa stiu la ce ofiteri sa ma gandesc ca ar fi ponegriti.
Back to top
J.A.B.C.
Sun Sep 11 2011, 05:26PM
Registered Member #2445

Abuzuri ale OFITERILOR exista in fiecare unitate militara, un foarte scurt exemplu : acei furieri sau lingai sau .. cum se numesc acum, nu inteleg de ce trebuie 2 sau 3 subofiteri la un comandant de detasament, sa faca CE ? Cafeau, sa aduca ziarul sa aprinda tigara ?
Back to top
bugs
Sun Sep 11 2011, 05:35PM
iarta-ti mereu dusmanii .nimic nu-i supara mai tare
Registered Member #4472

bugs wrote ...

"In legatura cu ce am patit eu,am fost in al doilea consiliu de judecata,unde am primit decizia de nevinovat. Nu ma intereseaza ce motiv au avut ca sa-mi dea acest verdict,ca si-au dat seama ca nu sunt vinovat,sau ca nu mai conteaza pentru ei,eu oricum plec pe 15 "

daca tot pleci de ce nu faci o plangere pentru abuz in serviciu sau denunt calomnios (sau cum s-o numi ) maimutoiului respectiv ....fa ceva sa te tina lumea minte si pe retardatul respectiv sa inteleaga ca nu-i pe mosia lu' ma-sa , e un simplu angajat bugetar , ca nu e stapan si raspunde pentru faptele sale

????????????????????????????????????????????????????????
Back to top
dixgman
Sun Sep 11 2011, 08:29PM
Registered Member #1420

Pentru Vlad Ţepeş: e foarte uşor să-ţi dai seama de cine e vb aici când mă refer la un sof care nu face *cinste* colegilor lui, nu jandarmeriei.
Pentru ShrekIII: am zis din start că sunt subofiţer. Şi da, recunosc sunt unii ofiţeri care sunt mult mai slab pregătiţi decât ultimul subofiţer angajat acolo şi am văzut mulţi colegi SOF care dau clasă ofiţerilor la tot ce ţine de armată, pregătire, munca în stradă ş.a.m.d. De un aşa zise abuzuri am avut şi eu parte de când sunt în mirificul MAI, dar când a fost greşeala mea am răspuns eu şi nu am plâns pe diverse site-uri (fără aluzii). Când nu a fost greşeala mea am ridicat vocea şi mi-am susţinut punctul de vedere cu respectivul FACE OFF! Şi ghici ce? Am luat-o în braţe în unele okazii, dar în altele mi-am câştigat dreptatea fără să ajung la diverse comiţii şi comitete. Dar oricum am şi eu dosarul pătat cu diverse sancţiuni. Dar fără supărare Vlad Ţepeş, remarca ta cu 110 kg forţă pură e puţin deplasată, faţă de un ofiţer care cântăreşte 60-70kg! Forţa brută nu este totul.
Back to top
ex-ad
Sun Sep 11 2011, 08:37PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

precizare: am sters replica lui ShrekIII fiindca era doar un citat dintr-o replica anterioare a lui dixgman...
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF