Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Stiinta si Tehnologie :: Telecomunicatii

<< Previous thread | Next thread >>
Un nou tip de frauda in telefonia mobila?Rog seriozitate!
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
This thread is now closed
Author Post
coolgangsta20
Thu Nov 24 2011, 01:25PM
Registered Member #4605

Foarte recent,am primit un mesaj prin care 'cineva' sustinea sa-i transfer credit,mesajul continand unele vorbe pe care eu le foloseam in casa,cu cineva apropiat. Dupa ce mi s-a trimis mesajul de pe numarul respectiv am trimis inapoi deoarece am crezut ca persoana apropiata mie are nevoie de credit,mentionez ea e plecata din tara(daca are vreo importanta),problema insa sta altfel. Am trimis creditul,seara primesc apel ca defapt persoana apropriata nu-mi solicitase nimic,tinand cont de faptul ca mesajul era unul familiar cuvinte folosite doar de noi doi,ok,am luat numarul care m-a contactat in mesaj am sunat vreo saptamana la rand,pana la un moment dat...a raspuns cineva...era un domn care pretinde a fi de la sat,si care sustinea clar ca nu a primit banii trimisi de mine respectiv 10 euro pe cartela lui. Dansul mi-a dat toate detaliile lui,de buna credinta..pana aici totul e destul de ok ,dupa treaba asta recent la cateva zile primesc un nou mesaj de genul " mai vreau credit " tot cu apelative din casa(nu le-am enumerat ca nu are rost) dar de data aceasta fiind folosit un nou numar de telefon ,la care eu acum nu mai pot apela ,dupa cateva zile dupa ce n-am mai trimis credit nimanui bineinteles,primesc din nou un mesaj cu solicitare de credit la fel ca si anterior,dar de data aceasta tot cu un numar la care eu nu mai pot suna,nu stiu la cine sa apelez,nu e nevoie sa-mi recuperez totalitar sau partial banii,dar vreau sa stiu cine imi face glume prostesti,folosind vocabularul ce-l folosesc eu in casa,presupunand ca e cineva apropiat,sau ca altcineva chiar a nimerit din prostie cuvintele care m-au determinat sa trimit creditul!pentru neintelegerile produse sau detalii mai pe larg doresc sa clarific mai detaliat.Multumesc anticipat !
Back to top
andyy
Thu Nov 24 2011, 01:39PM
andyy
Registered Member #3496

Cati ani ai?....
Back to top
Radu89
Thu Nov 24 2011, 04:30PM

Registered Member #918

coolgangsta20 wrote ...

nu e nevoie sa-mi recuperez totalitar sau partial banii,dar vreau sa stiu cine imi face glume prostesti,folosind vocabularul ce-l folosesc eu in casa,presupunand ca e cineva apropiat,sau ca altcineva chiar a nimerit din prostie cuvintele care m-au determinat sa trimit creditul!

Eu as zice ca ai pana-n 20 si cineva te-a tras in teapa. Daca persoana iti solicita credit , o facea de pe numarul personal . Poti sa presupui ca e cineva apropiat , daca nu cumva o fi vreun medium .
Ce vrei sa spui prin ''Un nou tip de frauda in telefonia mobila?'' ; astfel de fraude se gasesc la tot pasul. Recunoaste ca ai fost pacalit si accepta-ti soarta. Rezolva cu acest prag psihologic si treci mai departe.
Tinere , data viitoare iti recomand sa fii mai prudent si sa cunosti mai bine proverbul ca nu tot ce zboara se mananca.
Nici noi nu putem sti cine iti face tie astfel de glume. La politie ai incercat ?
Back to top
ex-ad
Thu Nov 24 2011, 07:40PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

DACA povestea este adevarata, este evident ca avem de-a face cu un caz de naivitate prescolara, ca sa n-o numesc altfel.

acest topic se inchide.

[ Edited Thu Nov 24 2011, 07:41PM ]
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF