Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
Ion Iliescu risca inchisoarea pe viata!
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Khalouny
Wed Jun 20 2007, 03:43PM
Registered Member #617

LINK

Fostul presedinte risca sa-si petreaca restul zilelor dupa gratii daca va fi gasi vinovat de instigare la omor deosebit de grav in noul dosar al Mineriadei din '90.

:O :O

Potrivit Codului Penal, „instigatorul se sanctioneaza cu aceeasi pedeapsa ca si autorul material al infractiunii”, adica cu inchisoare de la 15 la 25 de ani sau cu detentia pe viata.

Noua acuzatie adusa lui Iliescu de procurorii militari este legata de incidentele care au avut loc in apropierea Ministerului de Interne (MI), pe 13 iunie 1990, cand patru persoane au murit, dupa ce politistii au folosit armamentul din dotare impotriva demonstrantilor.

Pe lista victimelor se afla Dragos Drumea, 20 de ani, Valentin Mocanu, 22 de ani, Mitrita Lepadatu, 25 ani, si Gheorghita Dunca, 40 de ani. :O :O :O

Back to top
ex-ad
Wed Jun 20 2007, 05:21PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

io zic ca nea ilici nu va face nici macar 10 secunde de pirnaie... la pariu...
Back to top
Altair
Wed Jun 20 2007, 05:33PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

si io zic la fel.va iesi ceva de genu a instigat dar nu tare sau in interes national,deci e vinovat dar nu prea,adica depinde de cum privim,am privit si vom privi lucrurile...pana la urma ceva in genu suspendarii lui base:a incalcat constitutia dar nu tare.
oricum si daca s-ar intampla o minune,va lua cu suspendare in cel mai rau caz.si nu face nici 10 secunde,vorba lui ex-ad,pt ca....se vor gasi motive
Back to top
simpoz
Sun Jul 08 2007, 12:20PM
Registered Member #592

Eu cred ca Iliescu are sanse mari sa fie condamnat pentru ce a facut. Oamenii s-au schimbat,ei vor sa vada pe cineva in piata agatat,oricare ar fi acela.Daca baietii de acum,care nu fac parte din gasca veche,se tin de capul fostului presedinte,au ocazia sa se razbune tare de tot.
Back to top
Altair
Sun Jul 08 2007, 03:08PM
Registered Member #385

pai tocmai ce s-au asigurat ca nu va fi agatat in piata,cel putin cat va trai,poate post mortem.
Ce crezi ca e toata tevatura cu procurorii militari care nu pot ancheta civili? Stii ce se va intampla? Vor relua toata ancheta de la inceput,cu procurori civili.Adica peste 17 ani vor ajunge din nou unde sunt acum,in cel mai fericit caz.Eu zic ca Iliescu nu ne va mai zambi peste 17 ani,dar si daca ar mai fi in viata,mai trebuie condamnat,adica decizie judecatoreasca definitiva si irevocabila.Ca sa se ajunga la asta ar dura cel putin vreo 2 ani,daca ancheta ar continua de unde e azi,dar asa treaba se poate rezolva abia peste vreo 20,ca sa rotunjim.Halal dreptate.E plina lumea de condamnati post mortem pt genocid si alte alea.
Somn usor si vise placute.
Back to top
rena
Sun Jul 08 2007, 03:12PM
Registered Member #563

corect.singura "inchisoare" pe care o risca, este "cooperativa Dambovita".
Back to top
ex-ad
Sun Jul 08 2007, 07:02PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

bai, fratilor, io nici nu m-as omori sa-l vad la pirnaie, ca n-o sa inteleaga nimic din ea oricum ... dar as vrea sa-l vad pe post de taran intr-o gospodarie saraca din Dobrogea sau muncitor la drumuri la turnat bitum.
Back to top
Altair
Sun Jul 08 2007, 10:50PM
Registered Member #385

banuiesc ca,ca si noi de altfel,ai vrea sa vezi si restu clicii ce a lucrat in acesti 17 ani,si inca mai lucreaza,tot in aceeasi postura nu?
singura sansa e sa face un tort de record mondial si sa ne adunam toti sa suflam in lumanari,ne punem aceeasi dorinta (cea mentionata mai sus) si gata.
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF