Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Cadrul legislativ

<< Previous thread | Next thread >>
[poll] SUNTETI DE ACORD CU NOUA LEGE A SANATATII ?
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
dincuriozitate
Mon Jan 09 2012, 09:05PM
Registered Member #3971

SUNTETI DE ACORD CU NOUA LEGE A SANATATII ?
DA- SUNT DE ACORD

NU- NU SUNT DE ACORD

NU STIU

SMURDUL VA FI INGENUNCHIAT SE PARE DE NOUA MAFIE SIN SANATATE...
MULTE MILIARDE DE EURO SUNT IN JOC, SI CA DE OBICEI, MARINARUL DE IA DE PROSTI....
Back to top
dincuriozitate
Mon Jan 09 2012, 09:08PM
Registered Member #3971

Daca dl Arafat este destituit, asa cum subtil a sugerat Marinarul Tarii Romanesti, usor, usor ne ducem si noi....
Back to top
danip
Mon Jan 09 2012, 09:25PM
danip
Registered Member #3901

Nu sunt deacord, dar cred ca smurdul va functiona incontinuare in paralel cu privatii
Back to top
dincuriozitate
Tue Jan 10 2012, 10:21AM
Registered Member #3971

La chestia asta ma gandesc si eu si ceilalti colegi din Smurd...
Problema este simpla in viziunea noasta...
Practic din banii nostrii, colectati de stat , vor lua cascavalul cel mare privatii care vor venii cu ambulantele sa ne transporte la UPU.
Dece banii sa dam banii gulerelor albe, cand banii astia pentru Smurd ar fi mana cereasca...va dati seama ca sunt in juc sute de mii de euro ?
Marinarul isi va face poate o firma care va inghiti banii nostrii...
Back to top
dincuriozitate
Tue Jan 10 2012, 11:22AM
Registered Member #3971

Domnul Arafat a demisionat.
Mare pacat.
Inca un om distrus de Marinel
Back to top
Kuji In
Tue Jan 10 2012, 05:48PM
Registered Member #1400

Arafat un om deosebit, pacat ca a nimerit in satu' nostru....
Back to top
Stel
Wed Jan 11 2012, 01:55AM
Registered Member #2461

De ce "pacat", Kuji In ? Eu as zice ca este un mare noroc. Si pentru noi dar si pentru el. Ia gandeste-te, unde poti sa iti demonstrezi mai bine harul si capacitatea organizatorica daca nu intr-o tara in care tranzitia si reformele au devenit un stil de viata?!

In plus, domnul Arafat a demisionat doar din functia de secretar de stat, nu si din cea de parinte al SMURD. Il asteapta o noua provocare: sa mentina SMURD la standardele de calitate cunoscute si recunoscute de toata lumea in noul sistem de sanatate.

Cred ca suntem cu totii de acord ca sistemul national de sanatate este in grava suferinta si trebuie reformat, reorganizat, reabilitat. Niciodata schimbarile nu au fost usoare si nici gratuite. Poate ar fi mai bine sa venim cu o analiza constructiva a legii, cu propuneri de modificari si chiar cu o critica justificata. Atitudinea CONTRA CU ORICE PRET nu este "factor de supraproductie".
Back to top
justme
Wed Jan 11 2012, 08:59AM

Registered Member #2073

Ca sa raspundem la intrebare in cunostinta de cauza, trebuie sa avem si proiectul de lege a sanatatii, nu? Iata-l atasat, sper ca nu aveti nimic impotriva...
lege_privind_organizarea_si_functionarea_sistemului_de_sanatate_din_romania.doc

[ Edited Wed Jan 11 2012, 09:00AM ]
Back to top
pa11on
Wed Jan 11 2012, 04:58PM
Registered Member #2983

Legea sanatatii se refera la mult mai multe aspecte, nu doar la SMURD. Nu vad cum s-ar imbunatati serviciile medicale, in schimb ve fi loc pt tot felul de smecherii. Un privat are ca obiectiv doar profitul. Va face orice pt a reduce suma pe care ar da-o pentru serviciile medicale solicitate de asigurati. Probabil ti-ar deconta o aspirina sau un faringosept insa altfel vor sta lucrurile cand e vorba de tratamente costisitoare.
Ce face o firma privata care asigura servicii medicale de urgenta daca pe data de 20 a lunii a terminat banii alocati pt luna respectiva? Mai raspunde la vreun apel?
Un astfel de sistem nu prea functioneaza in SUA, ar pute functiona intr-o Romanie mult mai saraca si corupta? Eu nu cred.
Daca legea se adopta va fi jale.
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF