Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
Demilitarizarea Brigazii Antitero
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Doru
Thu Dec 21 2006, 07:19PM
doru
Registered Member #14

Confirm angajatii MSF apartin Departament of State,sunt mult mai bine pregatiti decat luptatorii BAT,au dotare mai buna si actioneza conform procedurilor americane(diplomatic security)
Back to top
mikhai
Thu Dec 21 2006, 07:38PM
Registered Member #209

me>sefu,nu sari la jugulara,ca-s baiat sarac de tzara!!!

cind la mine-n sat !lol !lol a fost demonstrativa asta,se vorbea ca invitatzii servesc de la 80,cateringul pe
platforme pe sistem LAPES si containerele de la 300.containerele cu sonorizarea ,evident.

pai daca inventam eu extractzia la 80m pt platforme... !amazed pai nu deveneam licurici imediat?
nu ma invita aia la surprize-surprize,sa sught cind ma uit la m'neaei intre airbaguri?
Back to top
blackwater
Thu Dec 21 2006, 08:52PM
Registered Member #33

Mai buni decat luptatorii BAT nu au cum sa fie in nici un caz.E drept ca multi dintre ei sunt fosti militari, dar pana sa demonstreze ca sunt pregatiti de lupta e cale lunga.Din cate stiu ei se supun legislatiei muncii din romania si apar ca guard/agent de paza si nu sunt inarmati.
Greul tot BAT-ul si cei de la JR il duc.
Respectam MSF-ul pt. ca lucreza profesionist, dupa standarde americane.
Mentalitatea lor si modul de lucru sunt atu-rile lor in fata celor care sustin ca se ocupa de securitate.
Privitor la securitate(privata) afirm ca se poate vorbi doar in doua moduri:
1-MSF-ul
2.restul firmelor de paza&protectie care sunt aproape de vrajeala fata de MSF.
Back to top
echo
Fri Dec 22 2006, 08:24PM

Registered Member #43

Pana la urma din calculele mele ies trei tipuri de tinuta la BAT: neagra, maro si gri. Mai exista alte structuri asa pestrite?
Back to top
blackwater
Fri Dec 22 2006, 08:43PM
Registered Member #33

Dupa ce metoda de calcul ti-au iesit 3?
Culoarea neagra nu exista la BAT decat ...la bereta!!
Pe bune....
Back to top
echo
Fri Dec 22 2006, 08:53PM

Registered Member #43

Aha. Socotisem dupa ce ziceau colonelul si me. Pana la urma sunt doua si basta. Gata, hai ca nu ma mai bag ca musca-n lapte!
Back to top
blackwater
Sat Dec 23 2006, 03:56PM
Registered Member #33

Stai linistit...suntem pe forum nu?
Back to top
me
Sun Dec 24 2006, 11:19AM
me
Registered Member #11

unfaithful> cand zici de tinuta gri la ambasade, te referi la alea de orash, cu cravata? ca alea nu se pun, ca nu intra in discutia de aici. tinuta maro nu este cea de dinainte de revolutie (cred ca am mai spus ca USLA facea parasutari la mine in unitate intainte de 89 cu vreo 30 de subofiteri).
in ce priveste MFS, sunt buni, lucreaza profesionist. ca sa va puteti face o idee asupra sistemului, trebuie sa stiti ca in usa serviciile private de protectie folosesc armament (inclusiv la paza unui minimarket), iar ei sunt foarte bine pregatiti inclusiv pentru asta. problema este ca legislatia noastra nu le permite sa poarte armament pentru paza obiectivului.
sunt de acord ca nu au cum sa fie mai buni ca cei de la bat pentru ca nu beneficiaza de pregatirea celor de la bat.
mikhai> de la 80m extractia se face doar cu efectul de pendul (din cate stiu io, daca nu e asa, sa ma corectezi) si stiu ca s-a folosit pentru a arunca vehicule (rusii stiu ca o foloseau cu succes dar nu am aflat niciodata cate pierderi aveau). de la 300m e ok pentru orice platforma, io am lasat de la 400 si, in functie de greutatea specifica, sistemul de cartoane amortiza binisor, fara pierderi. am avut doar un incident cu o macheta ARO pe platforma ale carei parasute nu s-au deschis de nici o culoare. asa ca jos am avut acelasi morman de fiare, de data asta, contorsionate :-)
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF