Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
F.A.D
Tue Feb 10 2015, 06:18PM
off ce vremuri traim
Registered Member #3926

oameni buni ! referitor la spatiile de dormit nu se gandeste nimeni, dormim 22 persoane in max 50 mp, mai rau ca in grajduri !
Back to top
Logout
Tue Feb 10 2015, 06:22PM
logout
Registered Member #10017

Ati amestecat lucrurile intentionat. Fiecare om are dreptul la o opinie sau alta fara a comite un delict de opinie.
Voi astia va stiti singuri care, judecati un delict de opinie si dati cu noroi acolo unde va convine. Indiferent ce crede sau nu "jigodia" de apostol a creat conditii pentru subordonatii lui pe care nimeni in aceasta tara nu le-a oferit.
Si voi il faceti in fel si chip si il acuzati-pentru ca asa aveti voi interes ca a gandit intr-un fel sau altul.
Ma faceti sa zambesc...

"Jigodia" de apostol a mai facut si astea pentru subofiteri

.

[ Edited Tue Feb 10 2015, 06:27PM ]
Back to top
free username
Tue Feb 10 2015, 06:31PM
Registered Member #10021

vasilica wrote ...

Draga free username in nici o postare si nici unde nu am afirmat ca as fi de acord cu programul 24/48 . Noi la Isu GR am lucrat la acest program cand a fost cu datul afara si cu greu am reusit sa ne recuperam prin libere turele lucrate in plus . este foarte greu sa lucrezi la acest program. In schimb eu altceva am vrut sa arat , cred ca intentionat n i de distrage atentia de la cine a hotarat trecerea la programul 24 /48 ca toata lumea sa creada ca Apostol a facut asta si toate oalele sa se sparga in capul lui . Personal cred ca de asta a si fost detasat la Bucuresti ca sa fie carne de tun . L-am cunoscut pe acest om in timpul in care a fost IS la GR si omul e langa talpa, ajuta pe cat posibil subofiterii si nu cred ca ar putea fi la baza acestei schimbari . Unii dintre voi care il judecati aici ar fi trebuit sa lucrati la Isu Gr inainte sa vina Apostol si asa poate intelegeti . Frate noi nu aveam nici apa de baut la servici si dormeam in grajduri voi pricepeti ? Omul asta a facut pentru Isu Gr cat nu a facut IGSU pentru toata tara . Deci eu sincer imi doresc sa vina inapoi la Gr.
Astia care denigreaza pe aici in loc sa discute probleme care ard nu pot fi decat cei care si-au pierdut functiile pe la voi . Asa ca sa concluzionam Apostol nu are nici o legatura cu schimbarea programului si cel putin pentru noi cei din Isu Gr a facut ceva fenomenal nu "cateceva " cum spui tu .
Deci sa vina inapoi la Gr si voi ramaneti cu ai vostri in continuare . <:-P

Poti sa-mi arati si mie te rog, o postare in care Apostol este acuzat de schimbarea programului? Chiar trebuie sa scriu cu majuscule ca ne-am cam prins si ca e o chestiune de timp pana vor pricepe toti ca schimbarea programului a fost impusa de ARAFAT?
Secondo, bun, de acord, Apostol a facut pentru pompierii giurgiuveni conditii, pot sa accept asta si nu ma deranjeaza cu nimic dar....as vrea sa-l vad la timpul oportun cate [cenzurat] are si daca e un lider maxim sustinand trupa prin plata orelor suplimentare. Tare as vrea sa vad acest tip de lider mergand pana in panzele albe si pentru drepturile subordonatilor. In rest, poate sa-l cheme si Popescu sau Ionescu, eu nu ma amestec in lupta ofiterilor.
Back to top
1 User said Thank to free username for this Post :
 PomPieRul19 (10 Feb 2015, 20:13)
b@b@e
Tue Feb 10 2015, 06:49PM
Registered Member #9947

Aşa după cum v-am mai informat, inspectorul şef al ISU Giurgiu, colonelul Emil Apostol va conduce, de pe poziţia de prim adjunct al inspectorului şef, noul Inspectorat pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti Ilfov."

În continuare vă prezentăm mesajul pe care domnia sa l-a postat pe Facebook privitor la noua misiune încredinţată.

„De cateva zile m-am intors in Capitala la rugamintea unui om pe care il apreciez si il respect enorm. Sunt si raman comandant la ISU Giurgiu fiind detasat la ISU Bucuresti Ilfov si imputernicit pe functia de prim adjunct al inspectorului sef. Detasarea este temporara si am inceput o munca dificila de reconfigurare si reorganizare a interventiei precum si a activitatii in general.

Nu am timp sa raspund la mesaje si imi cer scuze tuturor pt asta. Nu este o lipsa de respect ci pur si simplu timpul e atat de scurt si activitatile atat de complexe incat trebuie sa renuntam la multe. Lucram in echipa si incercam sa facem cat mai bine lucrurile folosind insa la constructia noii case caramizile rezultate din demolarea altor case mai vechi ca sa zic asa. Cu alte cuvinte lucram cu materialul clientului dar am convingerea ca lucrurile la sfarsit vor fi mai ok ca inainte.

Sunt asaltat de intrebari pe privat referitor la programul de lucru. Sa ne intelegem. Pompierii vechi stiu ca s-a lucrat inclusiv in program de 24/24 si nu a murit nimeni. In programul de 24/48 s-a lucrat de la Revolutie pana prin 2007-2008 si lucrurile au mers foarte bine. Primordial in meseria noastra trebuie sa fie interesul public nu interesul personal si daca nu se ajunge la acest lucru in toata lumea exista institutia demisiei. Am trecut de mult de la stagiul militar obligatoriu.

Nu vreau sa fiu inteles gresit dar nu imi plac vaicarelile unora sau altora.Ori vii trup si suflet alaturi de colegii care dau totul in meseria asta ori mergi si faci orice altceva vrei.

Sa revenim la program. Din ce stiu eu exista studii facute ca prin plata unui spor de 75% la TOATE sambetele duminicile si sarbatorile legale veniturile ar creste lunar cu un cuantum in jurul valorii de 300-400 de lei. Legislatia prevede automat plata nemaiexistand varianta timp liber corespunzator ca recuperare(nici nu era de unde sa il dai din cauza deficitului).

In incheiere si in concluzie: s-a lucrat 24/24 si 24/48 in toata istoria pompierilor militari si nu au fost probleme. Se mareste timpul de munca si corespunzator vor crestere veniturile prin acordarea unor sporuri salariale. Nu este nimic nou, nu se inventeaza apa calda.In momentul de fata schimbarea programului trebuie luata ca si posibilitate, iar cand va decide asta vom afla cu totii.

Eu zic sa ne vedem de treaba fiecare, nu este nimic spectaculos fiind vorba de o revenire la o situatie anterioara. Interesul public intotdeauna este deasupra oricaror interese personale.

Singurul meu timp este cel din zori cand beau cafeaua si l-am folosit pentru a incerca sa va raspund la intrebari.

Va doresc succes ceea ce imi doresc si mie!”
Back to top
Pompier3
Tue Feb 10 2015, 07:05PM
Registered Member #10040

Cei de la 8 ore ca si Domnul Emil Apostol lucreaza 160 de ore pe luna, noi cei de la tura lucram 240 acum, si suntem platiti in plus doar pentru orele efectuate samabata si duminica. Este adevarat inainte se lucra 24/24 dar orele se plateau corespunzator. Acum cu noul program suntem obligati sa stam la lucru mai mult dar pe gratis.

[ Edited Tue Feb 10 2015, 07:06PM ]
Back to top
1 User said Thank to Pompier3 for this Post :
 F.A.D (10 Feb 2015, 19:46)
Pompier3
Tue Feb 10 2015, 07:47PM
Registered Member #10040

Cei de la 8 ore ar trebui sa stea 12 ore pe zi la lucru ca sa ajunga la orele celor de la tura .Domnul Apostol care se arata etuziasmat de noul program Ar trebui sa vina la ora 8 dimineata si sa plece la 20:00 seara acasa ca sa cumuleze cele 240 de ore lunar pe care le cumuleaza scalvii de la tura.
Back to top
2 User said Thank to Pompier3 for this Post :
 PomPieRul19 (10 Feb 2015, 20:13) , bushes (10 Feb 2015, 21:02)
superbase2014
Tue Feb 10 2015, 07:51PM
Registered Member #9970

Trup si suflet venim toti pompierii dar care am intrat in sistem in 2007 nu stim cum a fost inainte ,vrem sa ni se respecte conditia de oameni si nu conditia de sclavi cum cosidera dom.Apostol .Interesul public e sa mergem in misiunile de salvare dar si sa stam sa ne crestem copii pt a da viitor tari
Back to top
F.A.D
Tue Feb 10 2015, 07:55PM
off ce vremuri traim
Registered Member #3926

pai baga colonele toti pompierii la acelasi program, chiar nu aveti pic de respect si de rusine ?
dintre noi ati disponibilizat si tot de la noi iei liberele ? voi astia de birou aveti 3 c.aie ? sau stiti sa pupati unde trebuie ? prin : institutia demisiei ai dat dovada cat de complexat si frustrat esti !nu uita,, ce e val ca valul trece ,, a mai fost unul Igas care acum nu ai mai auzit de el, sa nu patesti la fel, mamei tale nu io fi rusine de ceea ce a crescut ? nuuuuu ,,,e mandra chiar,
Back to top
1 User said Thank to F.A.D for this Post :
 bushes (10 Feb 2015, 21:02)
criss-cross
Tue Feb 10 2015, 08:04PM
Registered Member #4853

11 februarie, ziua numarului european de urgenta 112!

Back to top
superbase2014
Tue Feb 10 2015, 08:04PM
Registered Member #9970

Si la politie este interes pubilic dar acolo este cine sa le apere drepturile nu ca si la igsu sefi cu coada intre picioare,o sa iesim la raport si dupa in instanta
Back to top
superbase2014
Tue Feb 10 2015, 08:13PM
Registered Member #9970

Care e diferenta cind Boc a taiat salarile sau acum ca venim mai mult la munca?
Back to top
1 User said Thank to superbase2014 for this Post :
 Pompier3 (10 Feb 2015, 20:18)
Logout
Tue Feb 10 2015, 08:18PM
logout
Registered Member #10017

Sunteti de acord ca fiecare om are o parere si ca acea parere buna sau proasta trebuie sa fie respectata ca atare? Sunteti de acord ca sa respectam opiniile celuilalt chiar daca omul gandeste diferit fata de ceea ce noi gandim ca e corect?
Toti gresim sau toti consideram ca avem dreptate, militari sau civili, subofiteri sau ofiteri. Pana una alta haideti sa ne judecam unii pe altii dupa fapte si dupa ce facem fiecare, nu dupa pareri de-un fel sau altul.
Ati putut observa ca apostol a facut lucruri importante pentru subofiteri si probabil ca o fi facut asta ca tine la oameni nu pentru ca isi bate joc de ei.Intrebati-i pe subordonatii lui si o sa aflati lucruri total diferite fata de ce se scrie pe aici.
Omul ca orice alt individ are dreptul la o opinie buna sau gresita. La momentul postarii schimbarea programului era o ipoteza neverosimila si se spunea ca va fi facuta in anumite conditii. Intre timp lucrurile au evoluat diferit si in mod gresit.
Sunt de parere ca schimbarea programului este o prostie uriasa si desi a plecat de la un tel generos de a creste personalul pe ture a sfarsit intr-un mizerabil si meschin rezultat.
In incheiere va spun ca din tot ce se stie pana acum domnul injurat pe aici s-a luptat si a obtinut pt ISUBIF decontarea navetei pentru subofiteri la si de la locul de munca in conformitate cu prevederile legale intre 5-70 km.
incepand cu 01.03.2015.
Asta ca sa vorbim de fapte indiferent de ce crede sau nu fiecare.
Estimarea este ca peste 600 de subofiteri vor putea beneficia de decontare.
In rest judecati oamenii dupa faptele lor si dupa ce fac si lasati deoparte judecarea opiniilor diferite intr-un fel sau in altul.

[ Edited Tue Feb 10 2015, 08:21PM ]
Back to top
PomPieRul19
Tue Feb 10 2015, 08:20PM
Registered Member #10045

sunt din 2005 in sistem si va spun ca ORELE SUPLIMENTARE erau platite!!S-a lucrat si 24/24,e adevarat,dar toate orele au fost platite,nu ca acum cand se incearca ''prostirea''!!Apropo....eu acum lucrez in tura desi cand m-am angajat am fost la birou.....am plecat special pentru tura,pentru ca la 8 ore nu puteam sa fac ce imi propusesem.......au dat oameni afara asa incat nici macar concediul nu-l mai pot lua cand vreau.....pentru ca nu sunt oameni......free username are mare dreptate,pestele de la cap se impute.....Col.Apostol e de apreciat pentru ce a facut la Gr dar eu nu am apa calda ca sa ma pot spala si nici macar apa de baut!!

[ Edited Tue Feb 10 2015, 08:22PM ]
Back to top
1 User said Thank to PomPieRul19 for this Post :
 bushes (10 Feb 2015, 21:01)
Logout
Tue Feb 10 2015, 08:33PM
logout
Registered Member #10017

sa vedem ce a mai facut "jigodia" de apostol

://s19.postimg.org/q5ed0rxar/734527_597042697028712_1310062170_n.jpg[/img]

[ Edited Tue Feb 10 2015, 08:40PM ]
Back to top
superbase2014
Tue Feb 10 2015, 08:50PM
Registered Member #9970

Tot ce a facut colonelu acolo sint din bani pubici nu cred ca a adus ceva de acasa ,deci fiecare cetatean din aceasta tara are ceva acolo..fara rautate nu va dati cu caramida in piept, cam toti se lauada cu ceva si bravul nostru conducator a construit si tot l-au impuscat pt ca a fost totalitar
Back to top
2 User said Thank to superbase2014 for this Post :
 bushes (10 Feb 2015, 21:01) , F.A.D (10 Feb 2015, 22:23)
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF