Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
fire.chief
Thu Dec 09 2010, 08:09PM
nihil sine deo
Registered Member #2854

maine ne jucam,de-a cutremurul...aplicatie la cald cu darimaturi reale,incendii reale,explozii simulate si altele de genul LINK
asta e locatia daramata deja partial LINK

[ Edited Thu Dec 09 2010, 08:19PM ]
Back to top
fire.chief
Sat Dec 11 2010, 10:28AM
nihil sine deo
Registered Member #2854

"JOACA" NOASTRA DE IERI

[ Edited Sat Dec 11 2010, 10:33AM ]
Back to top
Pârvu Florin
Sat Dec 11 2010, 11:11AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Ieri am vorbit cu domnul Panait Marian de la Sectia de pompieri Lehliu.

LINK

Cred ca are extrem de multe sa ne povesteasca , sper sa-l conving sa le posteze pe toate aici!

Oricum, mie mi-a facut impresia unui tip inteligent si determinat!

Ieri si-a mai dat demisia unul dintre colegii mei, adica... demisia si-a dat-o mai demult, ieri a venit sa-si ia ramas bun.

Replica de-a lui: "Ce sa fac, nene? Sa ma imbolnavesc de nervi aici?"

Inca una...

Replica data de seful unuia dintre colegii mei, cand acesta i-a spus ca are cateva propuneri de imbunatatire a activitatii:

"De sapte ani toate ideile pe care le-am luat de la tine, de la ala, de la ala... am mai pus si eu... si le tot trimit la IGSU! Nici macar odata intr-astia sapte ani, n-am primit si eu un raspuns! Sa-mi spuna ca-s un prost, dar sa-mi spuna ceva! Si stii care e culmea ironiei? Ca tot ei imi cer mereu sa le dau idei ca lucrurile sa mearga mai bine!

Nu, multumesc! Nu vreau sa mai aud nici o idee de-a ta!"

[ Edited Sat Dec 11 2010, 11:13AM ]
Back to top
Klaus
Mon Dec 13 2010, 10:31PM
Registered Member #3279

LINK

Multi nu vor sesiza ironia din postarea userului "titirez" facuta la ora 14,46 si o vor lua ca atare... Sau cel putin asa imi place sa cred, ca este o ironie...
Back to top
fire.chief
Tue Dec 14 2010, 05:37AM
nihil sine deo
Registered Member #2854

Pompierii donează sânge pentru a face cadouri copiilor nevoiaşi LINK
Back to top
masca
Fri Dec 17 2010, 12:34AM
Registered Member #3157

nu am cautat in postarile mai vechi, deci e posibil sa mai fi fost pusa intrebarea urmatoare:
in afara de magazinele SC Adina SRL, de unde se mai poate achizitiona echipament pentru pompieri?
Back to top
firedog
Sat Dec 18 2010, 05:12PM
Registered Member #3524

foarte inteligent domnul gruia. pompierii si jandarmii sunt de vina.
LINK
Back to top
fire.chief
Wed Dec 22 2010, 06:30AM
nihil sine deo
Registered Member #2854

78% din autospecialele pompierilor braşoveni sunt „expirate“( cu mentiunea ca asa e in toata tara) LINK
Back to top
fire.chief
Thu Dec 23 2010, 06:27AM
nihil sine deo
Registered Member #2854

Tulcea: Un pompier a murit în Lacul Câşliţa. Colegii de la descarcerare i-au scos trupul neînsuflețit din mașină LINK
Back to top
fire.chief
Fri Dec 24 2010, 06:34AM
nihil sine deo
Registered Member #2854

Back to top
fire.chief
Fri Dec 24 2010, 07:07PM
nihil sine deo
Registered Member #2854

Craciun fericit!

[ Edited Fri Dec 24 2010, 07:15PM ]
Back to top
Ionica H
Sun Dec 26 2010, 08:46PM
Ionica H
Registered Member #1930

Din pacate,restructurarea asta va lovi DIRECT in amaratii de oameni de pe la operativ,care chiar isi fac treaba,condusi de niste analfabeti a caror singura virtute sant decibelii maximi,si nu in ultimul rand facultati,universitati mai mult decat dubioase.O sa vedeti ca secretarele blonde dar ''bune'',furierii,lingaii si sifonarii,,vor fi incadrati pe posturi de servanti,soferi,etc,si vor ramane in functii,pe cand cei care chiar merg la incendii si descarcerari de ani buni,vor fi dati afara,avand,probabil vreun avertisment fiindca nu au avut bocancii lustruiti la ora 8 dimineatza....Nu vor pleca nepotzeii,cumnatzeii,fiii,copilasiii....Vor pleca cei care au Nomexurile varza de la atatea interventii,si vor veni in operativ cei care nici nu stiu ce inseamna un Nomex sau un aparat de respirat.Pe ei se va baza populatia Romaniei pe viitor.Cei care chiar stiu meserie,pleaca la reconversie profesionala,si vor lucra la patroni dubiosi,ca sclavii,dupa ani buni de cariera militara demna.Raman in sistem copiii sefilor,ca asa e croit sistemul asta...pe nepotism pe fatza,pe golanie si pe lipsa de profesionalism...Va va pedepsi Dumnezeu,stimati conducatori,fiindca o sa ramaneti in sistem o clica de incompetenti,oportunisti,in seama carora vor exista zilnic victime,fiindca nici la un xerox nu va descurcati,decum pe la un incendiu sau descarcerare....Daca Adrian Paunescu a fost la Cenaclul ''Flacara'' ,va asigur ca pentru incrancenarea cu care va tineti cururile imense pe scaunele putrede din dotare,veti ajunge la Cenaclul ''Flacari''.Si mai uitati-va in CV-uri,ca santeti majoritatea cu Stefan Gheorghiu la inceput de cariera,si mai apoi cu facultati de management sau drept,desi nu stiti definitia managementului,ca de a dreptului nu mai vorbesc...Dar cand ai Tuareg la scara,shmenuri cate incap,putere,bani garla....ce mai conteaza un servant care si-a petrecut vara la inundatii in Moldova????????Va doresc un An Nou in rezerva,sau la DNA,dupa caz,,desi stiu ca nu va lasati voi slujbele banoase,iar nepotii care au ajuns din militari declarati ''apt necombatant'',direct locotenenti sau capitani,va vor fi vesnic recunoscatori,pana o sa pateasca ,dragii si infumuratii de ei,ce a patzit baiatul ala de la Dorohoi.Sictir,disponiviliza-v-ar dracu!
Back to top
fire.chief
Mon Dec 27 2010, 06:21AM
nihil sine deo
Registered Member #2854

oamenii inteligenti nu generalizeaza si nu lipesc etichete...
nu spun ca lucrurile stau mult diferit de ceea ce spui tu,dar toti in aceeasi oala ...e prea mult
din cauza asta au aparut lagarele de exterminare...unii au lipit o eticheta pe un popor intreg
Back to top
J.A.B.C.
Mon Dec 27 2010, 11:11AM
Registered Member #2445

Turap wrote ...

Din pacate,restructurarea asta va lovi DIRECT in amaratii de oameni de pe la operativ,care chiar isi fac treaba,condusi de niste analfabeti a caror singura virtute sant decibelii maximi,si nu in ultimul rand facultati,universitati mai mult decat dubioase.O sa vedeti ca secretarele blonde dar ''bune'',furierii,lingaii si sifonarii,,vor fi incadrati pe posturi de servanti,soferi,etc,si vor ramane in functii,pe cand cei care chiar merg la incendii si descarcerari de ani buni,vor fi dati afara,avand,probabil vreun avertisment fiindca nu au avut bocancii lustruiti la ora 8 dimineatza....Nu vor pleca nepotzeii,cumnatzeii,fiii,copilasiii....Vor pleca cei care au Nomexurile varza de la atatea interventii,si vor veni in operativ cei care nici nu stiu ce inseamna un Nomex sau un aparat de respirat.Pe ei se va baza populatia Romaniei pe viitor.Cei care chiar stiu meserie,pleaca la reconversie profesionala,si vor lucra la patroni dubiosi,ca sclavii,dupa ani buni de cariera militara demna.Raman in sistem copiii sefilor,ca asa e croit sistemul asta...pe nepotism pe fatza,pe golanie si pe lipsa de profesionalism...Va va pedepsi Dumnezeu,stimati conducatori,fiindca o sa ramaneti in sistem o clica de incompetenti,oportunisti,in seama carora vor exista zilnic victime,fiindca nici la un xerox nu va descurcati,decum pe la un incendiu sau descarcerare....Daca Adrian Paunescu a fost la Cenaclul ''Flacara'' ,va asigur ca pentru incrancenarea cu care va tineti cururile imense pe scaunele putrede din dotare,veti ajunge la Cenaclul ''Flacari''.Si mai uitati-va in CV-uri,ca santeti majoritatea cu Stefan Gheorghiu la inceput de cariera,si mai apoi cu facultati de management sau drept,desi nu stiti definitia managementului,ca de a dreptului nu mai vorbesc...Dar cand ai Tuareg la scara,shmenuri cate incap,putere,bani garla....ce mai conteaza un servant care si-a petrecut vara la inundatii in Moldova????????Va doresc un An Nou in rezerva,sau la DNA,dupa caz,,desi stiu ca nu va lasati voi slujbele banoase,iar nepotii care au ajuns din militari declarati ''apt necombatant'',direct locotenenti sau capitani,va vor fi vesnic recunoscatori,pana o sa pateasca ,dragii si infumuratii de ei,ce a patzit baiatul ala de la Dorohoi.Sictir,disponiviliza-v-ar dracu!

Adevaru spus " verde-n fata" doare dar ramane un MARE ADEVAR !
Asa se intimpla in toate armele din cadrul M.A.I. !
Back to top
Pârvu Florin
Mon Dec 27 2010, 03:38PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Pe Turap il cunosc, (il si salut pe aceasta cale!) si va asigur ca pe cat il cunosc nu e genul sa se enerveze asa usor cum a facut-o azi!...
Si faptul ca si-a iesit din fire nu inseamna decat un singur lucru: rabdarea lui a ajuns la limita, si lucrurile despre care vorbeste au ajuns sa ii domine atat de mult viata, incat ....

Oricum, daca ma intrebati pe mine ce cred eu, o sa va raspund ca foarte rarele exceptii de la ceea ce spune Turap nu au greutatea necesara sa schimbe mersul lucrurilor, si institutia asta, in viitorul apropiat si mediu nu cred ca va fi capabila sa-si regaseasca cadenta, nu cred ca va fi capabila sa fie ceea ce ar trebui sa fie, nu cred ca va fi capabila sa treaca peste sechelele lasate de ultimii patru ani de haos institutionalizat....

Intr-alta ordine de idei, nu e in curtea IGSU, dar mi se pare important de adus la cunostina oricui il intereseaza:

LINK

Mi-e si sila sa mai indeplinesc porunca ex-ad:

Atentie: extrasele de presa postate pe forum trebuie insotite de data si numele publicatiei.

Este de preferat ca atunci cind faceti referire la un articol, sa-l copiati pe forum, in loc sa treceti doar link-ul, fiindca de multe ori se intimpla ca in timp acele link-uri sa nu mai fie valabile.

Ce mama dracului talent avem sa murdarim orice atingem????

Si uite inca un argument ca IGSU sa fie altceva decat ceea ce este in acest moment...

Ii permit oricui are chef sa posteze articolul la care se face referire in link

Inca ceva, oare unde-o fi fost DGIPI cand se intamplau lucrurile astea?

Aaaaa!!! aveati treaba!...ma scuzati!!

LINK

Cand am spus ca mi-e si sila ....ex-ad..... nu vorbeam despre persoana in sine ci despre situatie.....

Saru'mana inca odata, stie de ce!!!!

Aaaaa, uitasem sa va spun! si eu am sanctiuni disciplinare la dosar!!! si daca va voi povesti pentru ce va veti cracana de ras!!! e normal ca nici un om ca mine nu putea scapa fara de-astea!!!! si stau si ma intreb daca vor fi motive de destituire?!!!! sau daca vor fi, ma gandesc ca s-ar putea sa imi faca un bine....

Nu dau detalii, da' mi se rupe ....ce-o fi daca ma dau afara!!!!

[ Edited Mon Dec 27 2010, 04:18PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF