Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
Basescu
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Boribum
Fri Jul 27 2012, 03:30PM
boribum
Registered Member #2395

...si functionarii serviciilor astora vor purta legitimatia atârnata de gât,sa se recunoasca si sa nu-si dea palme unii altora,sau cum ?

Din ce se vede la televizoarele online (Antena 3,B1,Realitatea,TVRi) oamenii "de vaza" ai PD-L si PSD nu prea ies în fata. Nu tu Videanu,Mitrea,Hrebenciuc,Tariceanu,etc. Vazut de departe,lupta asta pare dusa de niste oameni "expandabili" : cine va pierde va fi victima...si atât. Si se mai vede o chestie : nivelul "luptei" e atât de scazut încât dialogurile ar putea fi transpuse fara probleme în orice tara din Africa subsahariana.Si ce impresie buna aveam noi despre noi în decembrie 1989,si cum ne simteam gata sa rupem norii cu stilul,traditia si cultura noastra !

Daca -prin absurd- le-ar putea fi prezentat filmul ultimilor 20 de ani oamenilor din Piata Universitatii-1989,sunt convins ca s-ar goli imediat,piata aceea.
Back to top
DESTEPTUL
Fri Jul 27 2012, 03:33PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

ALM si avocacatul tau, mai stergeti-va la gura si dati cateva pufuri din odorizantul ala de baie ca deja pute pe forum.Coborati din copac sa pot vorbi cu voi. Straduiti-va...evoluati...unde vreti voi..spre ce vreti voi, numai sa evoluati...dau eu painea..
boriBum, esti o gluma prosta, rasuflata, cu istericale de domnisoara cu cosuri pe fata.Faptul ca aveai nervi si ti i-ai descarcat aici denota cat se poate de clar cat de frustrat esti si cat de potrivit iti e locul aici alaturi de alemeul asta expirat cu basini in turul de cacanar cu pretentii de mare cercetator...mai mosule, ma lesi...?!
boritBum, n-ai inteles inca dar eu ti-am facut o favoare ca mi te-am adresat insa deja intreci masura. Hai mai da'i o tura...Oricum ne mai scriem la anu' daca nu isi face careva mila sa te ia in campanie sa te faca afis de "scuipati aici" .

[ Edited Fri Jul 27 2012, 03:34PM ]
Back to top
ALM
Fri Jul 27 2012, 03:40PM
Registered Member #2039

@ Ăla de mai sus: Phiiii!

Pentru colegi o recomandare: diseară bal, mare bal la Ciutacu!
Aliodor Manolea, psihoterapeutul preşedintelui suspendat!
Back to top
Boribum
Fri Jul 27 2012, 03:45PM
boribum
Registered Member #2395

DESTEPTUL wrote ...

n-ai inteles inca dar eu ti-am facut o favoare ca mi te-am adresat

N-am înteles,si nici acum nu prea înteleg,caci tot prost scrii. Dar sa stii ca te iubesc,caci esti aproapele meu si te si iert

Nostim e ca realizez ca si daca e unul d-asta la mia de locuitori,si tot e prea mult. Cica din dezbatere se nasc ideile !
Back to top
ALM
Fri Jul 27 2012, 03:56PM
Registered Member #2039

offtopic!

Un nou spectacol pe Forum:
Cu mască şi fără mască!

Back to top
justme
Fri Jul 27 2012, 04:04PM

Registered Member #2073

@DESTEPTUL
Fara invective si jigniri, ca nu suntem pe forumurile televiziunilor sau ziarelor. Ai argumente, expune-le civilizat, daca nu, abtine-te.
Multumesc.
Back to top
djebel
Fri Jul 27 2012, 05:35PM
Registered Member #3603

@Klaus-Din tacerea greiilor partidului trag concluzia ori ca se ascund, ori ca au uitat romaneste. Faptul ca Videanu mai articuleaza ceva, imi da fiori. De placere . Totusi, aritmetica lui nu ma mira: din reflex umfla cifra pentru comision.

Domnule ALM, nu ma deranjeaza extraordinar de tare faptul ca s-au bagat bani in Vila Dante pentru renovare si ca beneficiarul este presedintele-suspendat. Chiar deloc. Consider ca un fost sef de stat poate sa aduca servicii statului si dupa incheierea mandatului, prin organizarea unor intalniri la nivel inalt, receptii, etc. Ceea ce ma deranjeaza e momentul cand a inceput aceasta renovare: cand toata lumea strangea cureaua, cand se inchideau spitale, cand se taiau salarii, cand se disponibilizau oameni. Ma deranjeaza ca investitiile facute in aceasta perioada nu au adus plus-valoare, ci doar comisioane. Ma deranjeaza multe si nu vreau sa reiau ce s-a mai spus pe forum. Nu pot uita insa pancarda pe care era scris: „Ne cerem scuze ca nu producem pe cat puteti voi fura”.
Back to top
1 User said Thank to djebel for this Post :
 ALM (27 Jul 2012, 18:46)
ALM
Fri Jul 27 2012, 07:09PM
Registered Member #2039

Domnule Djebel,
Ţara asta a avut suficienţi bani ca să supravieţuim crizei. Aşa cum am spus, criza mondială trebuie să afecteze numai pe dezvoltatorii imobiliari. Banii împrumutaţi trebuiau investiţi în agricultură, domeniul cu cel mai rapid răspuns la investiţii. Trebuiau unele facilităţi fiscale pentru angajatori, trebuia încurajată munca cinstită. Nu mai comentez ce s-a întâmplat în realitate.

Sunt de acord că un Preşedinte în funcţie trebuie să aibă o locuinţă corespunzătoare şi pentru asta este Vila Lac III. După ce iese la pensie, nu mai are ce recepţii să organizeze, ca să nu mai vorbim de întâlniri la nivel înalt. Dovada? Cei doi preşedinţi care l-au precedat pe Băsescu. Vila din Mihăileanu ar fi fost suficientă. Dar, aici nu este vorba că m-ar deranja renovarea Vilei Dante, ci dispreţul absolut faţă de suferinţele impuse oamenilor chiar de către prezumtivul beneficiar al vilei.

Vă propun să vedem un filmuleţ proaspăt apărut (e adevărat, cu "actori" vechi):

Back to top
Fire
Fri Jul 27 2012, 09:09PM
Registered Member #3803

Sper ca nu ati uitat

LINK
Back to top
Fire
Fri Jul 27 2012, 09:14PM
Registered Member #3803

Emisiune ce va intra in istorie

LINK
Back to top
ALM
Fri Jul 27 2012, 09:53PM
Registered Member #2039

Am înţeles (mai bine mai târziu decât niciodată) de ce băsiştii nu se vor prezenta duminică la vot. Simplu, ei respectă Constituţia:
ARTICOLUL 36 (2)
Nu au drept de vot debilii sau alienaţii mintal, puşi sub interdicţie, şi nici persoanele condamnate, prin hotărâre judecătorească definitivă, la pierderea drepturilor electorale.
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 Boribum (28 Jul 2012, 00:14)
justme
Sat Jul 28 2012, 12:55AM

Registered Member #2073

@ALM
Fara jigniri, daca se poate. Faptul ca unii membri ai forumului au alta opinie/simpatie politica decat a dumneavoastra nu va da dreptul sa le puneti, subtil, eticheta de debili, alienaţi mintal sau condamnati la pierderea drepturilor electorale.
Multumesc.
Back to top
ALM
Sat Jul 28 2012, 07:15AM
Registered Member #2039

Domnule Justme, îmi cer scuze, am sărit gardul dar am circumstanţe atenuante. Să mă explic:

Toată campania electorală a lui Băsescu s-a desfăşurat sub "soarele" Constituţiei şi legalităţii. Nu poţi să ceri neprezentare la vot fără un motiv legal şi constituţional. Altfel, de la şase luni la cinci ani. Cu mintea mea obosită am tras concluzia că "secretul" trebuie să se afle în paginile Constituţiei. În toată Constituţia, numai Art.36, alin.2 poate da legalitate cererii Preşedintelui meu suspendat şi-l poate apăra de braţul lung al Legii. Aşadar, vă rog să observaţi că, din punct de vedere legal, jignirile (dacă există) nu sunt aduse de mine ci de Preşedintele suspendat. Eu am avut numai nefericita idee să-i traduc aici părerea lui despre "dragii români", cu alte cuvinte decât cele clamate de la tribune ...

Pe de altă parte, sper că n-aţi uitat etichetele puse de liderii pedelişti celor care vor să respecte Legea şi să-şi exercite drepturile constituţionale: nostalgici comunişti şi ... zombi!

ZÓMBI s.m. 1. Om înviat din morți, care și-a pierdut identitatea, drogat (în stare de letargie) sau cu creierul spălat, apoi înscris cu anumite ordine, pe care le execută orbește, folosit în interes personal sau de manipulare politică. 2. (Fam.) Om fără caracter, lipsit de orice voință. (din fr. zombi)
Back to top
Boribum
Sat Jul 28 2012, 12:26PM
boribum
Registered Member #2395

Revin la ideea mea :pacat ca nu s-a putut deschide o bursa a pariurilor privind rezultatul referendumului asta.
Back to top
Ghost_dog
Sat Jul 28 2012, 01:32PM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

Duminica dimineata imediat dupa cafea cu dragostea pe care eu i-o port ma voi duce sa ii pun un mare DA in brate si sa il vad cum ia primul vapor catre ... Nu cred ca este roman intreg la minte care sa voteze NU sau sa nu se duca . Sincer dupa cate a facut pentru tara asta ( negativ desigur) si felul cum ne-a mintit , vandut si mai ales mistocarit e cam timpul sa ajunga istorie .
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF