Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
Basescu
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Boribum
Mon Aug 06 2012, 04:07PM
boribum
Registered Member #2395

Daaa...toata lumea vorbeste pe aici numai de România si de problemele ei ! La coada la carne,pe strazi si în parcuri,toata lumea sta cu sufletul la gura sa afle ce se petrece în România.

Pe naiba ! Deja o mare parte a oamenilor are probleme în a situa România exact pe harta ("tarile din Est",cum zic ei,sunt mai multe si nu intereseaza pe nimeni câte sunt si ce fac ele). Apoi,pentru cine se mai pricepe un pic si e cât de cât avertizat de ce si cum se petrece pe-acolo,nu e nici o îndoiala ca toti cei care sunt sau vor fi la putere reprezinta capetele aceluiasi corp. De unde si detasarea fata de "vacarmul" de acolo.

Franta...are problemele ei,si ce ofera alor ei,ofera si celorlalti :

Back to top
3 User said Thank to Boribum for this Post :
 Klaus (06 Aug 2012, 16:27) , bushes (06 Aug 2012, 16:51) , chimistul (06 Aug 2012, 18:53)
DESTEPTUL
Tue Aug 07 2012, 02:11AM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Ce observ eu si multi altii : de cateva luni doua partide au trecut la guvernare, detin pozitiile cheie ale acestei tari....de o luna si cateva zile, detin si presidentia....si cu toate astea...ei au manifestarile unei opozitii...tipa ca din gura de sarpe, uitand ca sunt singurii responsabili in ACESTE MOMENTE. Observ cum cea mai mare parte a presei din Romania incearca din toate puterile sa isterizeze alegatorii, preocupandu-se doar de alegerile din toamana....economia poate sa se duca naibii pana atunci...nu conteaza...ca oricum vor da vina pe basescu. Astept totusi bomboana de pe coliva....vreau sa citesc de un lider psd cum da vina pentru seceta din tara pe Basescu....Ce credeti mai dureaza mult?

[ Edited Tue Aug 07 2012, 02:11AM ]
Back to top
Boribum
Tue Aug 07 2012, 04:02AM
boribum
Registered Member #2395

În ianuarie 1990 am aflat cu totii ca Ceausescu lasase vraiste-n tara. Mai târziu,am aflat de la Constantinescu ca acelasi lucru îl facuse Iliescu,de la re-Iliescu despre Constantinescu si de la Basescu despre Iliescu. De la Antonescu vom afla despre Basescu. Va rog sa regustati conceptul Greaua Mostenire à la sauce nouvelle.

Back to top
Fire
Tue Aug 07 2012, 09:58AM
Registered Member #3803

Domnule ALM, pe mine nu ma poate lasa "rece" presa europeana care in ultimul timp ne bombardeaza cu critici mai rau ca si pe greci, atata timp cat depindem de fondurile lor. Atata timp cat avem semnate cu ei acorduri si tratate , nu cred ca e cinstit sa le intoarcem spatele. De-a lungul istoriei am facut-o de mai multe ori si de aceea suntem lasati tot timpul mai la urma. Iti amintesc ca in urma cu 2 ani, actualul premier tuna si fulgera impotriva FMI-ului de zici ca el detinea toti banii din lume,iar acum urmeaza sa stea in "genunchi"ca sa mai primeasca ceva firmituri

Acordul cu FMI, de la „crimă“ la „necesitate“

26 iulie 2012
În urmă cu doi ani, liderul PSD Victor Ponta tuna şi fulgera împotriva acordului cu Fondul Monetar Internaţional.
Memoria reportofoanelor reţine pasaje incendiare din declaraţiile lui Ponta, care nu s-a ferit să afirme că acordul cu FMI este „crimă împotriva poporului român" (septembrie 2010), că „delegatia FMI are o atitudine cu totul şi cu totul anormală faţă de România" (august 2010) sau că „FMI vrea să ne opereze cu ferăstrăul şi nu doar fără anestezie, ci şi fără analize şi radiografie" (mai 2010).
Acum, primul ministru Victor Ponta este, desigur, mai calm şi vede relaţia cu FMI dintr-o altă perspectivă. „Din punctul meu de vedere, cred că este bine ca România să aibă în continuare, şi anul viitor, un acord de tip preventiv cu FMI", le-a spus Ponta marţi, oamenilor de afaceri. Semnalele potrivit cărora Guvernul ar putea încheia un nou acord preventiv cu FMI, după ce se va fi epuizat cel aflat în prezent în vigoare, au apărut încă de astă-iarnă. Faţă de o astfel de variantă, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, şi-a exprimat, însă, serioase rezerve.

„Ancora (n.n. - acordul cu FMI) rămâne pentru credibilitate. Rămâne suma de bani pentru dezvoltări exterioare României, care nu au putut să fie prevăzute, şi probabil că va trebui să ieşim şi din acest acord. Poate mai facem unul de acelaşi tip? Cel mai bine ar fi să ieşim din acest acord, ceea ce ar însemna că lucrurile merg bine şi nu mai avem nevoie de profesor. Dacă te mai lungeşti într-un asemenea acord, nu va mai fi un mesaj bun", a spus Isărescu într-o conferinţă desfăşurată la începutul lunii februarie.

"FMI vrea să ne opereze cu ferăstrăul şi nu doar fără anestezie, ci şi fără analize şi radiografie.''

Victor Ponta mai 2010

"Cred că este bine ca România să aibă în continuare, şi anul viitor, un acord de tip preventiv cu FMI.'' LINK

Referitor la capacele de wc cumparate cu 500€ bucata, sunt de acord ca cei care au furat sa fie trasi la raspundere conform legii.

Daca dumneata crezi ca acest guvern este in stare sa scoata tara din acest mare rahat in care ne-au bagat cred ca te inseli amarnic. Amintitiva investiturile pe care le-au facut de la inceput,care erau incompatibile, si multe din ele pe interese. Sa nu uitati cine este de fapt in spatele acestui guvern LINK care numai sa guverneze nu face. Pacat de sacrificiile facute de populatie, impuse de fostul guvern si presedinte ,sacrificii care s-au dus pe apa sambetei.Culmea ese ca am ajuns sa retraiesc clipe de pe vremea lui Ceausescu in timpul caruia orice nu mergea bine ,Ceausescu era de vina. Asa este si acum. Orice nu merge, Basescu e de vina. Vorba colegului Desteptul" Basescu e de vina ca nu ploua si e seceta" Asta sunt sigur ca va fi preluata de Dana Grecu la antena3 stire venita pe surse.
Back to top
ALM
Tue Aug 07 2012, 12:21PM
Registered Member #2039

Domnule Fire, presa europeană a depăşit etapa criticilor la adresa României. Au mai rămas câteva can-can-uri prin tabloide, cum este la noi Times New Roman. Oricum, s-au lămurit şi ei cam despre ce este vorba.

Bun, ne mutăm pe FMI. Nu vă contrazic în ceea ce priveşte declaraţia politică a lui Ponta din septembrie 2010, atunci aflat în opoziţie. Nu-mi amintesc dar, înclin să-i dau parţial dreptate. Împrumutul trebuia folosit la relansarea economiei şi nu cadorisit băncilor străine (dacă aşa o fi şi banii n-au luat-o pe căi "nebănuite"). Ori, economia a fost sugrumată continuu, făcând indispensabile "centurile de siguranţă".

Mai departe: "delegatia FMI are o atitudine cu totul şi cu totul anormală faţă de România" (august 2010), "FMI vrea să ne opereze cu ferăstrăul şi nu doar fără anestezie, ci şi fără analize şi radiografie" (mai 2010). Corect! FMI, care este o bancă, în frunte cu ăla cu pantofii găuriţi, a inceput să comande politici economice care constau numai în tăieri de venituri, creşteri de taxe, închideri de şcoli şi spitale, scoatere la vânzare a resurselor naturale etc.

Situaţia de astăzi diferă substanţial de cea din 2010, aşa că un acord preventiv cu FMI este necesar. Dacă în 2010 ne aflam doar în stagnare economică, din anul 2011 am intrat în stagflaţie! Sper să nu fie nevoie de un nou împrumut, după cum sper în măsuri pentru relansarea economiei şi absorbţia eficientă a fondurilor europene. Pâna acum am plătit mai mult decât am încasat!

În continuare văd că vreţi să mă atrageţi într-o discuţie politică "pe surse". Ştiu, Voiculescu voia să ia sarea şi Vântu piperul! Vă rog să mă lăsaţi să mă inşel amarnic. Deocamdată, pentru mine şi alte mii de pensionari, "creşterea economică" se vede. Au apărut şi medicamentele compensate şi gratuite! Mai departe nu merg fiindcă n-am timp să discut prostii! Am totuşi o întrebare: nu aveţi telecomandă la televizor?
Back to top
ALM
Tue Aug 07 2012, 07:25PM
Registered Member #2039

Banc a'la Roxana Iordache:
"De ce nu mai iese Băsescu azi la declaraţii? Sunt 50 de grade la soare şi încă nu e îmbălsămat."

Back to top
Boribum
Tue Aug 07 2012, 07:41PM
boribum
Registered Member #2395

Poate parea o gluma dar nu e : omul ala când a plecat de la Cotroceni a mai luat si altceva decât 1 buc. tricou ca articol vestimentar ?
Back to top
Klaus
Tue Aug 07 2012, 07:50PM
Registered Member #3279

Off - o fi, n-o fi, dar este

si a zis ca are vreo 4. Si mai este si Made in France...
Back to top
Boribum
Tue Aug 07 2012, 07:56PM
boribum
Registered Member #2395

Klaus wrote ...

a zis ca are vreo 4

Mamaaaaa

Ma rog,mie nu-mi place defel materialul astora de la Lacoste,dar gusturile nu se discuta.Ma întrebam daca mai are si alte maiouri...ca nu mi-l imaginam executând programul de seara la spalator si cu tricoul pus la uscat noaptea,si totusi când îl vad are mereu aceleasi hainute. Ma gândeam ca o fi plecat în graba
Back to top
Klaus
Tue Aug 07 2012, 08:06PM
Registered Member #3279

Erau 5, nu 4 - LINK

Băsescu şi misterul tricoului albastru. De ce îl poartă mereu în campanie

Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, a clarificat, vineri seară, misterul faptului că în perioada de campanie poartă acelaşi obiect vestimentar - un tricou albastru.

El a spus, la Digi 24, că în 2007, una dintre firmele britanice care produc îmbrăcăminte i-a făcut cadou un set de cinci tricouri, după referendum, după ce în campanie a purtat un tricou cu marca firmei.

"Puloverul acela cu anchior (din timpul campaniei din 2009 - n.r.), l-am primit de ziua mea de la medicul de familie şi mi-a plăcut foarte mult culoarea şi acolo a ieşit marea poveste cu movul (...) Pe urmă mi-au cumpărat fetele cravată mov şi de aici lucrurile s-au dus. Pe de altă parte, trebuie să vă spun că sunt un om cu micile lui superstiţii, care vin din educaţia de marinar, pentru că marinarul, acolo în ocean nu ai intermediari, să ai preot să...Te rogi la Dumnezeu şi o faci cu o sinceritate incredibilă, că nu are cine te ajuta, decât el...?, a explicat Băsescu.

În majoritatea apariţiilor publice din campania electorală pentru referendumul din 29 iulie, Traian Băsescu este îmbrăcat cu un tricou de culoare albastră.

Back to top
djebel
Tue Aug 07 2012, 08:14PM
Registered Member #3603

Banc via e-mail:

"Exista o singura intrebare, dar aceasta este foarte-foarte importanta!!

Nu raspundeti in graba sau la nimereala! Ganditi-va inainte de a raspunde. Raspundeti cinstit!
Este o situatie imaginara in care trebuie sa luati o hotarare. Ganditi-va ca trebuie sa dati un raspuns spontan si cinstit!!!

Sunteti in mijlocul unui dezastru total, o inundatie de proportii ... nemasurate cantitati de apa... baraje rupte ...
Sunteti fotoreporter pentru TVR1 si ... va aflati in mijlocul acestui dezastru inimaginabil.
Situatia este la limita disperarii...
Ca reporter, incercati sa surprindeti momentele cele mai impresionante.
In jur oameni, case, animale sunt luate de ape ...
Natura mugeste aratandu-si fara iertare, puterea ... pustiind totul in urma ei.
Deodata vezi un barbat la volanul unui JEEP... ce lupta disperat, sa nu fie luat de valuri... te apropii... iti face o impresie puternica... si brusc il recunosti: este Basescu!!
Acum realizezi ca furia apelor il va inghiti in orice clipa... pentru totdeauna...
Ai doua posibiltati: sa il salvezi ori sa "prinzi" instantaneul vietii tale!!!!
Sa ii salvezi lui viata ori sa faci o poza ce iti va aduce tie premiul Pulitzer!!!!
O poza ce arata moartea unuia dintre cei mai importanti oameni din tara...

Acum, intrebarea (raspunde sincer):

Poza o faci color sau alb-negru ???? "

[ Edited Tue Aug 07 2012, 08:16PM ]
Back to top
ALM
Tue Aug 07 2012, 08:36PM
Registered Member #2039

Eu aş face-o sepia, ca să-i fie de folos familiei ...
Back to top
djebel
Tue Aug 07 2012, 08:38PM
Registered Member #3603

Back to top
Boribum
Tue Aug 07 2012, 09:02PM
boribum
Registered Member #2395

Klaus wrote ...

Te rogi la Dumnezeu şi o faci cu o sinceritate incredibilă, că nu are cine te ajuta, decât el...?, a explicat Băsescu.

Un alt concept : sinceritatea incredibila .

Am sa bag sintagma în dialogul cu omuletii mei : "te rog sa-mi spui cu o sinceritate incredibila..." .

Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 Klaus (07 Aug 2012, 22:23)
criss-cross
Wed Aug 08 2012, 02:05PM
Registered Member #4853

Un risc:
tricoul albastru purtat obsedant de Basescu mi-a dat senzatia ca a sustinut o singura interventie televizata si ca toate celelalte aparitii au fost reluari...de aceea, nici nu m-am obosit sa le mai urmaresc...
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF