Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
Crin Antonescu -Obama al Romaniei??!?!
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Mr.Z
Tue Mar 24 2009, 01:55AM
Registered Member #874

Citeam presa si am vazut k noul presedinte al PNL-ului este dl Crin Antonescu, un om foarte capabil pentru a conduce un asemenea partid!!
Am vazut si unele comentarii ale presei cum ca dl Antonescu ar putea sa fie un Obama al Romaniei,voi ce parere aveti?
Cel mai mult ma enerveaza in politica este faptul ca atunci cand pleci dintr-un partid arunci cu noroi in cel din care ai plecat , care poate ti-a asigurat o functie, o paine(cozonac)!!In cei 3 ani de politica mi-am dat demisia k ma saturasem de atatea batalii pt ciolan!!
Back to top
SPP Nimitz
Tue Mar 24 2009, 02:22AM
-
Registered Member #1268

Posibil sa fie un fel de Obama, dar sa ne aducem aminte ca Obama si-a multumit singur la un discurs recent, citind mecanic de pe un promter stricat.
Back to top
Mr.Z
Tue Mar 24 2009, 03:03AM
Registered Member #874

) da am vazut
Back to top
Mr.Z
Tue Mar 24 2009, 07:03PM
Registered Member #874

Ce sanse ar avea Antonescu??Eu zic ca este posibil sa intre in turul 2 cu baselu
Back to top
Altair
Tue Mar 24 2009, 07:21PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Antonescu=Obama...
Please....
Mi-a ajuns pana in gat Obamizarea a tot ce misca in lumea asta dupa alegerile din SUA.Pe langa faptul ca Obama nu e cu nimic mai special de alti presedinti americani,cu exceptia culorii,tare mi-e ca va continua seria gafelor celebre ala Bush.
Istoria SUA consemneaza adevarate personalitati,presedinti cu adevarat deosebiti.Obama nu va fi unul dintre ei.Va fi vioara 1 a circului care ofera reprezentatii la Washingon pana in 2012.Un fel de Ceetah.Toti vor sa faca poze cu el si sa il scarpine,si nu sunt prea curiosi de ce face pt ca e ceva inedit si evident cool.
Cat despre Antonescu....dar-ar Dumnezeu sa fie 15% din tizul sau mult mai celebru si valoros,si eu il votez.Sincer,cred ca realitatea va dovedi ca nu e decat aceeasi Marie.Mai nou toti de la PDL la partida rromilor sunt doar palarii diferite.Nu cred ca exista la ora asta cineva in stare sa ne dea o farama din cat ne dorim.

[ Edited Tue Mar 24 2009, 07:23PM ]
Back to top
Mr.Z
Wed Mar 25 2009, 06:27PM
Registered Member #874

Oprescu il sustine pe Crin Antonescu
Avemus presedinte
Back to top
ex-ad
Wed Mar 25 2009, 06:35PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

pina la finele anului chestia asta cu Obama se va intoarce in freza lui Antonesc ca un bumerang... a fost cea mai neinspirata si lipsita de viziune asociere de nume...
Back to top
Mr.Z
Wed Mar 25 2009, 08:34PM
Registered Member #874

Da probabil, insa ascocierea poate a fost facuta de Fenechiu nu ca si calitatii ci in sensul schimbarii actualei conduceri!!
Din sursele mele Antonescu are foarte multe sanse sa ocupe locul lui baselu, ceea ce ar fi un lucru bun pentru multi!!
Din partea PSD-ului nu vad un candidat care sa ajunga macar in turul 2, insa este ceva ciudat aici pentru ca Baselu a zis k inca nu stie daca va mai candida!!Poate s-a facut o alinta ascunsa intre baselu si "prostanacu" pentru al sustine la alegeri!!
PAna la urma om trai si om vedea
Back to top
Radu89
Thu May 17 2012, 09:46PM

Registered Member #918

preventiv : sa vedeti voi cand o sa ajunga Crin Antonescu - Obama al Romaniei ... de unde o sa scoateti banii pentru trei elicoptere ce vor zbura in acelasi timp ?
Back to top
emi
Fri May 18 2012, 09:13AM
emi
Registered Member #1691

Initial am crezut ca Antonescu Crin ar avea ceva de spus. Pe urma cind am vazut ca a format USL, mi-am dat seama ca se simte slab.
As mai continua, dar nu vreau sa ma implic in politica.

Si ca sa rezum ce cred eu: o sleahta de hoti comunistoizi, in care nesimtirea e la mare apreciere.

Back to top
Radu89
Thu Aug 02 2012, 11:34PM

Registered Member #918

Deja topicul Basescu preia caracteristica unui personaj care a tot ''glumit '' cu soarta poporului sau. Stirea aceasta o stim : LINK .Deasemeni stim si ca minunatii judecatori ai C.C.R.-ului au amanat pronuntarea deciziei in ceea ce priveste rezultatul referendumului de suspendare si asta pentru ca s-a cerut o reactualizare a listelor electorale. Asa ca ...

În aceste condiţii, Traian Băsescu rămâne suspendat până în toamnă (12 septembrie), iar Crin Antonescu va ocupa, în continuare interimatul, la Cotroceni. LINK

Astfel am facut miscarea si am mutat acest topic din categoria De toate pentru toti in categoria sa de cinste Presedintie, CSAT

[ Edited Thu Aug 02 2012, 11:47PM ]
Back to top
Boribum
Fri Aug 03 2012, 07:32AM
boribum
Registered Member #2395

Bravo,miscare tactica desavârsita ! Superb ! Frumos ! Cu pricepere ! As zice cu...dexteritate,chiar.

Ce are Obama din titlu cu Antonescu ? Chemati-o pe doamna Axinia,sa scrie o jalba de protest...asa,de culoare.
Back to top
DESTEPTUL
Sun Aug 05 2012, 12:41PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Tin să vă reamintesc că în colegiul în care a candidat Crin alegerile au fost cîştigate de Ionuţ Popescu iar Crin a ajuns în Parlament doar datorită (datorită, pentru el, din cauza, pentru noi) sistemului de vot negociat între Cristian Pîrvulescu, Viorel Hrebenciuc şi Bogdan Olteanu. Probabil că Antonescu aşteaptă de la Ionuţ Popescu să se prezinte la lucrările Senatului, că pe el l-au ales bucureştenii din colegiul respectiv*. Sînt curios cîţi dintre bucureştenii pe care ar trebui să-i reprezinte Crin în Senat au program de muncă de la 13 la 17 asa cum are stimabilul...
La colegiul 2 Senat Bucureşti, la alegerile din 2008, din 30 731 voturi exprimate, Ionuţ Popescu a avut 10 702 voturi, Crin Antonescu a avut 9 159 iar Răzvan Theodorescu 8 465 voturi.
Back to top
DESTEPTUL
Sat Aug 11 2012, 10:16PM
DESTEPTUL
Registered Member #1011

Back to top
Radu89
Sun Aug 12 2012, 12:13PM

Registered Member #918

Am fost la referendum si am votat pentru demiterea Presedintelui Romaniei , Traian Basescu.Vreau sa precizez asta pentru ca nu am fost de acord cu felul dumnealui de a face politica. Dar asta nu inseamna ca am fost la referendum pentru ai tine partea domnului Crin Antonescu. Eu doar mi-am exercitat dreptul constitutional.Am tinut sa precizez toate acestea pentru a nu se trezi cineva sa spuna ca ii iau apararea lui Antonescu in randurile de mai jos.
Si in aceasta melodie postata de domnul DESTEPTUL se arata critica fata de Antonescu ca este somnoros. Si care ar fi problema in legatura cu ale sale tabieturi ? Daca ne uitam in liga presedintilor americani , putem observa ca si ei au avut imperfectiunile si nefericirile lor; si asta pentru ca sunt oameni. George Washington era manios , lui Kennedy ii placeau amantele iar Jefferson avea prostul obicei de a intampina ambasadorii imbracat in pijama.
In concluzie , nu ma intereseaza daca un presedinte de stat poarta zi de zi o amuleta norocoasa ,trage din pipa la fiecare rasarit de soare sau vorbeste in fiecare zi cu papagalul sau. Important este sa respecte Constitutia , sa reprezinte statul si sa fie un bun mediator intre institutiile acestuia.
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF