Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
Noua viziune de GEOPOLITICA ACTUALA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
apkah
Mon Sep 21 2015, 10:48PM
arcan
Registered Member #566

Si ca desert,dorinte de refugiat :

[ Edited Mon Sep 21 2015, 10:49PM ]
Back to top
apkah
Mon Sep 21 2015, 11:06PM
arcan
Registered Member #566

Si daca am inteles bine,sunt nemultumiti ca nu li se da de lucru, nu?
Back to top
Boribum
Mon Sep 21 2015, 11:26PM
boribum
Registered Member #2395

Da,si,ce au spus asa de îngrozitor încât sa te sperii ? Tii minte,când am anuntat noi ca avem zeci de mii de morti la Revolutie,si s-au mobilizat toti sa ne trimita ajutoare ? Tii minte ce suparati am fost ca ne-au dat haine purtate,noi care speram sa primim din Vest câte un Mercedes,asa,ca meritam ? Crezi ca sperantele astora sunt deplasata ? Ca vor sa manânce,sa aiba electricitate,sa câstige bani ? E rau,asta ?

Da,am vazut o rugaciune d-aia de strada,si a fost prima si ultima. Tot asa cum îi apuca pe credinciosii mei sa blocheze centrul Bucurestiului ca voiau sa o pupe pe Paraschiva,tot asa au zis si astia ca sunt ocupati cu "cele sfinte". Le-a explicat politia ca domeniul public e public,ca tara e una si religia alta,si s-au întors la ei la moschee. Sa nu-ti imaginezi ca scene d-astea sunt la tot pasul sau ca sunt curente.
Back to top
IoanS
Mon Sep 21 2015, 11:41PM
Registered Member #10285

Iata geopolitica islamica:
Muslim Scholar Says Islam Will Conquer Europe and World: LINK
Islamic conquest of Europe: LINK
Woman Beheaded In Broad Daylight in ‘Moderate’ Muslim Nation While Police Watch: LINK
Somalia: Rape Victim, 13, Executed by Stoning: LINK
Muslim Rape Epidemic in Sweden and Norway - Authorities Look the Other Way: LINK
Pan-European Arab Muslim Gang Rape Epidemic: LINK
Sharia Law - The Silent Take Over of Europe And America: LINK
Islamic Sharia Law Comes to Great Britain: LINK
Belgium to become an Islamic country by 2030 ? Sharia law in Belgium ? LINK

Am ales in mod special postari ceva mai vechi, de dragul multiculturalilor de pe aci, fiind clar ca n-au stiut bietii de ei ca exista asa ceva... Si daca au stiut nu poate fi vorba decat de sadomasochism, deci o "scuza" care poate fi tratata medical...
Majoritatea romanilor cunosc aceste aspecte si este clar ca nu doresc asa ceva.
Back to top
Panzerjagger92
Mon Sep 21 2015, 11:45PM
Registered Member #9827

@Apkah

Victor Ciorbea oficial klingonian, nare ce sa mire, doar marea majoritate Romaniei e deja klingonizata.

Imagine de referinta: LINK

[ Edited Mon Sep 21 2015, 11:47PM ]
Back to top
Boribum
Mon Sep 21 2015, 11:59PM
boribum
Registered Member #2395

IoanS wrote ...

Sa stiti ca nu am niciun dubiu în privinta majoritatii în numele careia vorbiti. Totusi,având acces la internet si un ogor la dispozitie (am retinut din ce ati scris) eu as zice sa rugati majoritatea aia al carei purtator de cuvânt cica sunteti sa va ajute sa faceti un buncar maaaare si sa faceti provizii de Tutea,sa le dati în cap invadatorilor,când vor veni sa devalizeze productia de hamei sau ce-oti planta dumneavoastra acolo.

Back to top
IoanS
Tue Sep 22 2015, 08:08AM
Registered Member #10285

Boribum wrote ...

IoanS wrote ...

Sa stiti ca nu am niciun dubiu în privinta majoritatii în numele careia vorbiti. Totusi,având acces la internet si un ogor la dispozitie (am retinut din ce ati scris) eu as zice sa rugati majoritatea aia al carei purtator de cuvânt cica sunteti sa va ajute sa faceti un buncar maaaare si sa faceti provizii de Tutea,sa le dati în cap invadatorilor,când vor veni sa devalizeze productia de hamei sau ce-oti planta dumneavoastra acolo.

Nu-i nevoie sa intram in transee..."Oficialii" au facut si corturi la granita,inclusiv cu pancarde "Bine ati venit!", dar iata ca nu vine nimeni..Pai este profetit ca ne vor ocoli ! Deci il pastram pe Tutea pe noptiera. Operele lui Brancusi raman tot acolo, bisericile nu vor fi transformate ca Sf Sofia in hagie, etc.
Back to top
apkah
Tue Sep 22 2015, 11:05AM
arcan
Registered Member #566

Boribum wrote ...

Da,si,ce au spus asa de îngrozitor încât sa te sperii ? Tii minte,când am anuntat noi ca avem zeci de mii de morti la Revolutie,si s-au mobilizat toti sa ne trimita ajutoare ? Tii minte ce suparati am fost ca ne-au dat haine purtate,noi care speram sa primim din Vest câte un Mercedes,asa,ca meritam ? Crezi ca sperantele astora sunt deplasata ? Ca vor sa manânce,sa aiba electricitate,sa câstige bani ? E rau,asta ?

Da,am vazut o rugaciune d-aia de strada,si a fost prima si ultima. Tot asa cum îi apuca pe credinciosii mei sa blocheze centrul Bucurestiului ca voiau sa o pupe pe Paraschiva,tot asa au zis si astia ca sunt ocupati cu "cele sfinte". Le-a explicat politia ca domeniul public e public,ca tara e una si religia alta,si s-au întors la ei la moschee. Sa nu-ti imaginezi ca scene d-astea sunt la tot pasul sau ca sunt curente.

Nu imi aduc aminte de asemenea dorinte.Eu imi amintesc ca ne-am bucurat cand am vazut PET-uri. Am fost ,,smecher,, cand am primit un tricou cu Darth Vader destul de uzat.Nu stiu pe nimeni sa isi fi dorit Mercedes sau alte avioane.
Dar sa te plangi ca ai ,,doar,, doua ore ca sa mananci,ca nu ai wireless gratis...ca nu ai apartament ci stai la comun intr-o vila de lux-vezi Suedia-,ca ti-au dat doar spaghete....iar tu te recomanzi refugiat si muritor de foame...mi se pare ca este doar o sfidare si o bataie de joc.
Iar treaba cu ,,rasistule,, este doar o alta bataie de joc.Adica ca sa nu imi zica cineva rasist trebuie sa accept orice obraznicie in casa mea.
Asta este de fapt o incalcare a drepturilor omului grava.Iar omul din aceasta propozitie este grecul,ungurul,neamtul violentat si agresat la el acasa...
Back to top
Boribum
Tue Sep 22 2015, 11:24AM
boribum
Registered Member #2395

Se pot discuta asteptarile acelor refugiati (caci aceia vorbesc în numele lor,nu al tuturor refugiatilor) dar a discuta asteptarile lor nu ar trebui sa excluda ajutorarea lor (cu se si cum se poate,spaghete,apa si o perna pentru fiecare).

Faptul ca dintr-un motiv sau altul dam cu bombe de vreo 25 ani în ei ar fi trebuit sa-i duca pe decidenti la gândul ca odata si-odata lucrurile or s-o ia pe aratura. Si am convenit mai devreme ca inclusiv România a facut parte dintre cei care au pus rahat pe clanta. Si da,asta e una din consecintele actiunilor noastre.

Edit : 25 de ani,nu 15.

[ Edited Tue Sep 22 2015, 01:25PM ]
Back to top
1 User said Thank to Boribum for this Post :
 djebel (22 Sep 2015, 14:31)
IoanS
Tue Sep 22 2015, 12:57PM
Registered Member #10285

Eu zic ca asa se procedeaza:
"Primul Război Mondial: cum au dispărut fără urmă refugiaţii belgieni în Anglia"
LINK

Adica "te ajut, dar te mai du si inapoi la casa ta!"
Back to top
1 User said Thank to IoanS for this Post :
 Boribum (22 Sep 2015, 13:21)
Boribum
Tue Sep 22 2015, 01:23PM
boribum
Registered Member #2395

Foarte bine ! Acum e timpul ajutorului,când va veni cel al întoarcerii acasa vom vedea. Q.E.D
Back to top
IoanS
Tue Sep 22 2015, 02:34PM
Registered Member #10285

Stimate domn, ma faci sa rad..Este bine..
Pai am evoluat, ii ajutam la ei acasa, in taberele de refugiati de langa tarile aflate in conflict, etc...Altfel riscam ca toata populatia emisferii sudice sa se dea drept siriana si sa nu facem fata...Si problema nu dispare: nu suntem compatibili si ies scantei..Eu nu vreau ca romanii sa fie inraiti la ei acasa pt iresponsabilitatea unora sau altora..

[ Edited Tue Sep 22 2015, 02:34PM ]
Back to top
djebel
Tue Sep 22 2015, 02:36PM
Registered Member #3603

IoanS wrote ...

Adica "te ajut, dar te mai du si inapoi la casa ta!"

In sfarsit ati prins ideea (desi v-am repetat lucrul asta de mai multe ori): odata "terminata" cauza care a dus la exodul refugiatilor, forma de protectie inceteaza. Dar pana atunci trebuie ajutati.

Edit: De ce trebuie ajutati? Tocmai pentru ca e crestineste:"sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu".

[ Edited Tue Sep 22 2015, 02:50PM ]
Back to top
Boribum
Tue Sep 22 2015, 02:50PM
boribum
Registered Member #2395

IoanS wrote ...

Stimate domn, ma faci sa rad..Este bine..
Pai am evoluat, ii ajutam la ei acasa, in taberele de refugiati de langa tarile aflate in conflict, etc...Altfel riscam ca toata populatia emisferii sudice sa se dea drept siriana si sa nu facem fata...Si problema nu dispare: nu suntem compatibili si ies scantei..Eu nu vreau ca romanii sa fie inraiti la ei acasa pt iresponsabilitatea unora sau altora..

1. Disimulati bine,evolutia aceea.

2. Unora,altora...si a noastra însine deasemenea. Nu suntem deloc aparte.
Back to top
IoanS
Tue Sep 22 2015, 03:10PM
Registered Member #10285

djebel wrote ...

In sfarsit ati prins ideea (desi v-am repetat lucrul asta de mai multe ori): odata "terminata" cauza care a dus la exodul refugiatilor, forma de protectie inceteaza. Dar pana atunci trebuie ajutati.

Ma gandeam la Europa, la tarile care deja sunt sugrumate de migratia lumii isalmice .... Nu la Romania ! Ce rost are ca noi sa repetam o istorie deja falimentara in Europa de vest ? Suntem cumva sadomasochisti ? N-am observat la romani asa ceva.

[ Edited Tue Sep 22 2015, 03:12PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF