Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
Noua viziune de GEOPOLITICA ACTUALA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Mihais
Fri Sep 25 2015, 07:30PM

Registered Member #2323

Boribum wrote ...

Mihais wrote ...

Cu ce-s mai speciali israelienii fata de noi?Au 4 brate,3 capete?Nu par,in schimb au o problema comuna.ei au rezolvat,noi ne dam singuri peste deste.Cica zidurile nu-s solutie.Iete ca sunt.

Cum sa compari natiunea israeliana cu oricare alta,din punct de vede al solutiilor,fie ele militare sau sociale ? Da,ce merge la ei nu merge în alta parte,ce merge aiurea nu merge la ei. Pe de alta parte,civilizatia israelita tocmai a sarbatorit trecerea în anul 5776,noi vorbim de un mozaic pestrit (asta european) cu câtiva ani de existenta,nici macar 50 ! Constiinta europeana ? Care ?

Un zid mare care sa înconjoare Europa,uite o imagine interesanta

Chinezii fac insule in ocean.Noi sa fim mai cu mot,sa facem marele zid prin Mediterana.
Merge si cu radare,drone,aerostate + banala garda de coasta.Sa restrangi traficul asta se poate cu tehnologie de secol 19,nici macar nu-i nevoie de cea de azi.Si nu costa miliarde pe an.
Vointa sa fie.Inca nu e.
Le Pen poate nu ajunge sefa de trib.Dar e poate mai rau asa.Vezi ce au fost nevoiti sa faca Milan Martic si Karadzic.Si nus daca ai observat,dar istoria a luat ceva viteza de la o vreme.Circumstantele se schimba rapid si de multe ori imprevizibil.

Oricum, personal te-ai scos.Dai meditatii despre cum sa instalez o MON-50.
Back to top
IoanS
Sat Sep 26 2015, 09:27AM
Registered Member #10285

Dar apropo de geopolitica in Europa si de cei mai cu mot. Cum este posibil sa fie tolerat un extremist ca Orban ? Adica de ceva timp se intelege ca nu-i o fericire sa fi nationalist si mai ales s-o faci dintr-o pozitie publica, mai ales ca politician. Adica pe sleau: nationalismul este reprimat in toata Europa. Si totusi ultrasii unguri nu !

[ Edited Sat Sep 26 2015, 09:27AM ]
Back to top
Terentius
Sat Sep 26 2015, 09:45AM
Terentius
Registered Member #2186

Offtopic - asta are un I.P. constant de pe care posteaza, sau se schimba de la un post la altul precum chilotii Cicciolinei?
Back to top
apkah
Sat Sep 26 2015, 10:00AM
arcan
Registered Member #566

TARE ASTA!!
Back to top
bushes
Sat Sep 26 2015, 12:28PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

are ip dinamic , la fiecare conectare la internet i se aloca aleatoriu alt ip, nimic extraordinar ...
Back to top
bushes
Sat Sep 26 2015, 12:46PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

LINK

"Adevărul negru din spatele primirii refugiaţilor sirieni în Germania: Imigranţi est-europeni plătesc preţul şi sunt deportaţi pe capete

În spatele politicii Germaniei de primire a refugiaţilor sirieni stă totuşi un compromis care nu poate fi ignorat. Preţul pentru azilul sirienilor este plătit de imigranţii din Balcani, care sunt deportaţi pe capete, scrie Wall Street Journal.

Un exemplu concret este cel al unui imigrant albanez. Guvernul german a refuzat cererea de azil a lui Albert Kulemani la începutul lunii. Acum albanezul de 36 de ani stă cu lucrurile împachetate şi aşteaptă inevitabilul. ”Autorităţile nu ne spun dinainte. Ne dau 5-10 minute să ne strângem hainele şi nimic mai mult”, a spus albanezul care a ajuns împreună cu soţia sa în Germania în august.

În spatele presupusei primiri a imigranţilor totuşi, stă o politică extrem de dură cu persoanele care nu se califică pentru azil.

În condiţiile în care autorităţile germane sunt copleşite de un nou val de imigranţi din Siria, Berlinul a început să intensifice deportările din taberele special de imigranţi din Balcani, pentru a oferi răgaz guvernului şi pentru a descuraja est-europenii să îşi părăsească ţara din motive economice. Mesajul este simplu: cei care vin în Germania strict pentru a căuta o viaţă mai bună vor fi trimişi imediat înapoi.

De asemenea, primirea imigranţilor care fug de război şi persecuţie este parte din politica Cancelarului Angela Merkel de a-şi ţine poporul de partea ei. În timp ce guvernul se pregăteşte pentru venirea a aproape un milion de refugiaţi anul acesta, politicienii care o susţin pe Merkel se tem că susţinerea publică va scădea când vor apărea provocările economice şi sociale aduse inevitabil de valul masiv de imigranţi.

Îngrijorările sunt cu atât mai mari în condiţiile în care guvernele regionale şi locale, cărora Merkel le-a promis că va accelera procesarea refugiaţilor în azile, s-au întâlnit din nou joi pentru a cere Berlinului mai mulţi bani pentru a putea face faţă crizei imigranţilor.

Bavaria, un stat german conservator şi punctul principal de intrare pentru imigranţii din Orientul Mijlociu şi Balcani, intensifică puternic eforturile de a înăspri condiţiile pentru aplicaţii de azil din ţările considerate ”sigure”. În timp ce sierienilor li se permite în general azil, persoane din Albania, Kosovo şi Serbia sunt trimise direct în foste barăci militare sau baze SUA transformate în centre de repatriere pentru persoane care vor fi deportate.

Din ianuarie în august, persoane din ţările Balcanice au reprezentat aproape 40% din cei 231,302 de cereri de azil pentru Germania. Din cererile procesate în acea perioadă, mai puţin de 0,3% dintre aplicaţii din Balcani au primit azil. "

Back to top
apkah
Sat Sep 26 2015, 12:53PM
arcan
Registered Member #566

Ups ups...pai si cum ramane cu ,,nevoia de forta de munca,, si restul bullshiturilor?
Back to top
djebel
Sat Sep 26 2015, 01:21PM
Registered Member #3603

Nu e niciun bullshit: vedeti ca Albania e pe lista tarilor terte sigure.

Sper ca ati retinut fraza: "În spatele presupusei primiri a imigranţilor totuşi, stă o politică extrem de dură cu persoanele care nu se califică pentru azil."

Edit: Alaturi de Albania mai sunt: Bosnia si Hertegovina, Macedonia, Kosovo, Muntenegru, Serbia si Turcia.

[ Edited Sat Sep 26 2015, 01:35PM ]
Back to top
bushes
Sat Sep 26 2015, 01:49PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

la scaderea demografica ,nemtii au incercat cu est-europenii si n-a mers...
cred ca sint prea aproape de casa si nu stiu ce procent dintre ei a ales sa se stabileasca definitiv in germania ... cred ca unul foarte mic

tot stind afara esticii au inceput sa inalte capul si sa ceara aceleasi drepturi ca si nemtii , dar ia un sirian sau somalez ,da-i termen sa-si gaseasca loc de munca (orice loc de munca) sub amenintarea expulzarii si pun pariu ca n-o sa intrebe niciodata de plata pe ora ,asigurare sau chestii de securitaea muncii indiferent de cit de murdara ,umilitoare sau periculoasa e munca pe care o presteaza ...

apropos de kosovo "tara sigura" si de epurarea etnica (pina si a tiganilor )ce are loc acolo :

Kosovo, o regiune furată (documentar interzis)

LINK

scuze daca s-a mai postat
Back to top
apkah
Sat Sep 26 2015, 03:12PM
arcan
Registered Member #566

bushes wrote ...

la scaderea demografica ,nemtii au incercat cu est-europenii si n-a mers...
cred ca sint prea aproape de casa si nu stiu ce procent dintre ei a ales sa se stabileasca definitiv in germania ... cred ca unul foarte mic
...

Este o mare gogorita.Toti copii est-europenilor nascuti in Germnia erau...cetateni germani.
Deci,este o contradictie,si o minciuna.NU,scopul acestei invazii nu est cel al rezolvarii unei pretinse probleme demografice sau al fortei de munca.

[ Edited Sat Sep 26 2015, 03:12PM ]
Back to top
Boribum
Sat Sep 26 2015, 03:54PM
boribum
Registered Member #2395

Poate n-ar fi rau sa fim atenti la cuvinte atunci când desemnam categorii. Europa are o populatie de 742 de milioane de oameni,aici e vorba de aproape 500.000 de refugiati. Au invadat,chiar da ? Flux migrator da, debordarea unor frontiere,da,dar chiar invazie ?

Si care e scopul acestei "invazii" pâna la urma-urmei ?
Back to top
Boribum
Sat Sep 26 2015, 04:00PM
boribum
Registered Member #2395

apkah wrote ...

Toti copii est-europenilor nascuti in Germnia erau...cetateni germani.
Deci,este o contradictie,si o minciuna.

Achtung,pentru ca si ceea ce spui tu poate fi considerat minciuna,chiar daca nu e poate voita. Copilul nascut în Germania are nationalitatea germana numai daca ambii sau unul din parinti are deja nationalitatea germana. Daca parintii nu au cetatenia germana,copilul este totusi neamt daca parintii au drept de sedere în Germania de cel putin 8 ani. În consecinta nu,nu toti copiii est-europenilor nascuti în Germania erau cetateni germani.
Back to top
apkah
Sat Sep 26 2015, 04:36PM
arcan
Registered Member #566

Boribum wrote ...

apkah wrote ...

Toti copii est-europenilor nascuti in Germnia erau...cetateni germani.
Deci,este o contradictie,si o minciuna.

Achtung,pentru ca si ceea ce spui tu poate fi considerat minciuna,chiar daca nu e poate voita. Copilul nascut în Germania are nationalitatea germana numai daca ambii sau unul din parinti are deja nationalitatea germana. Daca parintii nu au cetatenia germana,copilul este totusi neamt daca parintii au drept de sedere în Germania de cel putin 8 ani. În consecinta nu,nu toti copiii est-europenilor nascuti în Germania erau cetateni germani.

Te contrazic.Mai informeaza-te te rog asupra drepturilor unui nou nascut in Germania.
Back to top
Boribum
Sat Sep 26 2015, 04:46PM
boribum
Registered Member #2395

Faci bine ca ma contrazici, ideal ar fi sa ma si îndrumi catre informatia care te face sa ma contrazici LINK sau în engleza,franceza,turca,spaniola,rusa. Cum va place.
Back to top
apkah
Sat Sep 26 2015, 05:00PM
arcan
Registered Member #566

Eu iti spun din experienta cu persoane foarte apropiate,tu imi dai link-uri pe net.

Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF