Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SPP

<< Previous thread | Next thread >>
E nevoie de SIAT ?
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
gogulet
Tue Mar 31 2009, 09:03PM
Registered Member #1602

Storm wrote ...

Buna ziua!!!!
Se pare ca FIAT sau SIAT nu cred ca mai conteaza acum cum se mai numeste nu mai are nici un fel de forta sau de fapt oameni capabili sa faca fata unei misiuni complexe.Au fost adusi in cadrul acestei structuri numai oameni "super pregatiti"in speta "le bleu".
Revenind la problemele FIAT. Sunt foarte multe probleme care raman pe plan intern si nu le stiu foarte multi.....salari de merit date pe pile medali date unor oameni care habar nu au sa vorbeasca sau sa poarte o discutie fara a face o greseala gramnaticala,ce sa mai vb de limbi straine,poate limbi in urechi...:))......nu vreau sa detaliez foarte multe dar sunt oameni care nu pot sa fac 5 tractiuni si sunt la FIAT.......astept raspunsuri daca altii stiu mai multe

poate nu stii sau esti prost informat.........in SIAT sunt si fosti luptatori ACVILA si fosti luptatori in BSIJ...asa ca .......plimba ursul si informeaza-te inainte de a face anumite afirmatii
Back to top
SPP Nimitz
Tue Mar 31 2009, 10:48PM
-
Registered Member #1268

Stormulet, vorbirea fluenta de limba romana, engleza, franceza, germana, sau oricare alta, nu e pe primul plan intr-o formatiune de interventie. In alta ordine de idei, nu mai vb. aiurea, fara sa te informezi sau sa stii ce vorbesti. Eu zic sa nu raspunzi la mesajul meu si al lui gogulet, ca sa nu te faci de ras.
Back to top
Sailor
Sat Apr 04 2009, 10:21PM
Sailor
Registered Member #500

Ati uitat sa ii amintiti si pe fostii luptatori de la BAT, care fac parte tot din SIAT.
Back to top
SPP Nimitz
Sun Apr 05 2009, 07:01PM
-
Registered Member #1268

Si BAOLP
Back to top
Storm
Thu Apr 16 2009, 09:05PM
Registered Member #28

OARE?Sunteti voi asa bine informati?Vorbe in vant vara sa stiti nimic!!!Vorbiti din auzite.......sunteti......beton
Back to top
SPP Nimitz
Thu Apr 16 2009, 10:05PM
-
Registered Member #1268

Iti place sa iti vezi posturile pe forumuri?
Back to top
batranu
Thu Apr 16 2009, 10:49PM
SEMPER ACVILA
Registered Member #93

Storm> Asa ati inceput si cu ACVILA, ca nu sunt buni..., ca nu stiu sa vorbeasca... si ati ajuns sa o desfiintati. Faci parte din "gasca"?
Back to top
SPP Nimitz
Fri Apr 17 2009, 07:51PM
-
Registered Member #1268

Face parte din gasca copiilor fara ocupatie sau habar de sns
Back to top
Storm
Wed Apr 22 2009, 10:05PM
Registered Member #28

Domnule batranu,eu nu am zis nimic de Acvila,eu chiar ii respect.....RESPECT
Pentru SPP Nimitz,Gogulet voi chiar habar nu aveti ce vorbiti,si pe deaspra si exagerati,scoateti din context doar ce vreti voi.......eu nu ii jignesc pe cei de la Fiat din fericire chiar cunosc cativa baieti pe acolo si nu jignesc nici o formatiune de interventie fiind ea de interventie anti sau contra de la orice Minister.Doar cativa oameni care sunt petarde si chiar fac de ras aceste formatiuni......din fericire nu fac parte din nici o gasca si cred ca EXADMIN in speta Doamna Daniela poate confirma.......asa ca va rog nu mai aruncati vorbe in vant
Back to top
SPP Nimitz
Thu Apr 23 2009, 11:03PM
-
Registered Member #1268

Pai nu ai putea sa faci parte din nicio formatiune de interventie, pt ca trebuie sa stii limba romana, scris si vorbit (corect). Pe de alta parte sa sustii ca nu sunt fosti luptatori BAOLP, BSIJ si Acvila e o mare prostie.
Back to top
Storm
Thu May 21 2009, 10:41AM
Registered Member #28

Esti cam prost Domnule Nimitz
Back to top
1\*
Thu May 21 2009, 12:13PM
Forta fara ratiune se surpa sub propria greutate Horatiu
Registered Member #1808

nu-i rau ca readucem poate in atentie un topic cu vechime pe aici...ca tot e de actualitate sa vorbim despre "mascati"(vezi ultimele cazuri-scandaluri de prin presa(gigi becali vs sspir/bgs vs sspir, ACVILA vs gigi rizea)-fost mare "comandant" de fiat-siat, etc...citind cu atentie cele 4 pagini ale subiectului zic eu ca merita sa ma exprim putin.

pana sa vorbim mai in detaliu despre cine, cand, de ce, cum, mai avem nevoie de aceasta structura in cadrul spp, cred ca ar trebui mentionat cum s-a nascut mama fiat-ului...adica insusi serviciul(spp-ul)...ca doar nu a fost fiat-ul si spp-ul dupa...au fost acei baieti(vreo 4) de prin valtoarea evenimentelor din '89 care din mers au pus bazele...si ma refer aici strict la activitatea din primele zile al "revolutiei"...dupa care a aparut si cadrul legal prin mai daca nu ma insel...si abia de atunci putem vorbi despre o structura mama existenta...de ce s-au infintat fiat-ul si alte strucuri interne in cadrul srviciului?...unele din nevoia de a putea fi functional, ca nu prea ai cum sa functionezi fara o logistica, fara HR (cadre-pe vremea aceea ), etc...altele probabil din dorinta unora...ar fi bine sa ne spuna ei ...care a fost utilitatea cresterii numerice si mai ales valorice a unor astfel de structuri...ramane inca de vazut, multa cerneala va mai curge...ce a dat de-a lungul timpului aceasta structura cred ca nu trebuie blamat 100%, tre' sa fi nebun...insa ceea ce se vede astazi prin gura unuia care din pacate a reprezentat si "condus" cica fiat-ul, indreptateste pe oricine sa se intrebe daca mai este utila aceasta structura?...eu as reformula spunand daca nu cumva trebuie sa se dezica de un astfel de personaj, nea' gigi asta asociindu-se in ultimele zile public cu acesta structura...si poate nu in ultimul rand trebuie umblat putin si pe la competente si control...

da' mai bine eu as propune un re-branding total al serviciului mama...hei ne'a nica daca auzi si mata de propunerea asta...ar fi bine sa vezi si pe la MAI ce-i de facut...in primul rand DEMISIA
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF