Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
Masini confiscate de SRI
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
This thread is now closed
Author Post
zookyfri
Tue Nov 02 2010, 12:20PM
Registered Member #3442

Ma numesc Vlad si sunt student in agronomie la protectia mediului.
Ca orice "tanar" roman cu un viitor vizibil fara sperante caut sa-mi imbunatatesc singur pe cat posibil traiul.
As avea cateva nelamuriri cu privere la masinile confiscate de SRI, SPP..etc. Stiu ca aceste masini sunt scoase la licitii, licitatii de care aud doar cei din cadrul institutiilor in cauza, intrebarea mea este.. cum pot afla cand si unde se desfasoara aceste licitatii?

Ideea mea este sa fac o "colaborare" sau sa fiu angajat de SRI pentru vinderea masinilor confiscate. Am cunostintele necesare crearii si promovarii unui astfel de website, care din punctul meu de vedere ar ajuta enorm in aceasta situatie.
Credeti ca este posibili sa fac asa ceva, cu cine ar trebui sa vorbesc?

Multumesc

[ Edited Tue Nov 02 2010, 12:21PM ]
Back to top
Surry
Tue Nov 02 2010, 01:31PM
Cogito
Registered Member #1945

Vlad ciudate preocupari ai. Nu stiam ca SRI sau SPP se ocupa cu astfel de lucruri ,cred ca generalizezi "treaba de la Halmeu".
Daca vrei sa stii cu ce se ocupa Sri-ul si SPP-ul, uita-te pe site-ul lor.
Documentatie gasesti si aici pe forum.
Sau adreseaza-te in scris la biroul de relatii cu publicul ...
Back to top
Boribum
Tue Nov 02 2010, 02:23PM
boribum
Registered Member #2395

zookyfri wrote ...

Ma numesc Vlad

Salut. Te poti considera norocos,în masura în care nu ti s-a raspuns cu un discurs despre patriotism,urmat de un curs (ma rog...) despre terorism. Ca sa nu mai spun ca esti un posibil spion într-ale securitatii natiei,tinere domn.

Nu SRI-ul si/sau SPP-ul confisca masinile respective.Ele ajung la diferite institutii dupa ce sunt confiscate de Politie,evaluate,repartizate functie de anumiti parametri...e o întreaga polologhie administrativa (din care face parte si Ministerul Finantelor). Cel mai probabil,pentru a lucra în domeniu,trebuie sa fii încadrat într-una din directiile logistice ale serviciilor astea. Anunturile de vânzari le gasesti pe site-urile SEAP,ale institutiilor cu pricina sau pe cele de achizitii publice. Îti scriu din ce stiu,întrucât anul trecut am încercat sa cumpar un IMS de la Armata printr-o astfel de achizitie,dar voiau o multime de chestii (aproape ce îmi cereau sa vin cu mama de mâna si cu tata în fotocopie).

În calitate de cumparator,poti sa gasesti chestii interesante de vânzare de la diferite Ministere. Unii au cumparat chiar lucruri deosebite LINK . Ca sa te ocupi de valorificare,ar cam trebui sa lucrezi la una din institutii. Zic...
Back to top
zookyfri
Tue Nov 02 2010, 02:58PM
Registered Member #3442

Sunt spion al propriului orgoliu. Orgoliu care nu ma lasa sa ma duc sa muncesc ca vanztor in cine stie ce magazin cu diploma de bac si facultate acasa. Nu inteleg, ministerul iti impune anumite "norme"(examenul de capcitate, bacalaureat, facultate, master) pe care de bine de rau esti intr-un fel obligat sa le iei, insa ajungi sa muncesti cot la cot cu cei care nu au stat atatia ani invatand, care nu s-au chinuit sa dea examenele robotice de la minister.

Am fost "fortat" sa spun ca acele masini sunt confiscate de SRI/SPP deoarece stiu ca in curtea institutiei de pe Splaiul Independetei sunt n masini.

In urma sfaturilor pe care mi le-ai dat am ajuns sa citesc anumite lucruri care m-au pus cat de cat la punct. Am inteles ca imi trebuie un certificat si alte acte nefolositoare, insa tot nu am aflat programul licitatiilor, unde se desfasoara acestea si in ce conditii poti cumpara/licita...
Pe toate site-urile sunt informatii neclare, pe niciunul din ele nu scrie se desfasoara pe data x la adresa x.
Eu nu caut neaparat o colaborare, insa m-am gandit ca asta este singura varianta. Observ ca se pot face "achizitii" si fara licitatie, insa nici aici nu este explicat mai bine.
Back to top
Boribum
Tue Nov 02 2010, 03:09PM
boribum
Registered Member #2395

zookyfri wrote ...

Orgoliu care nu ma lasa sa ma duc sa muncesc ca vanztor in cine stie ce magazin cu diploma de bac si facultate acasa.

Despre achizitiile publice nu prea mai stiu ce sa-ti spun,dar îmi permit o parere în legatura cu citatul de sus. Orice munca,daca e facuta constiincios si cu buna credinta,nu poate fi rusinoasa. E foarte bine ca ai studii superioare si ca simti/stii ca poti face mai mult,dar si daca trebuie sa dai cu matura pe strazi pentru a câstiga cinstit o pâine,sa stii ca nu-i nimic înjositor. Competitorii nostri europeni (aia cu care ne tot comparam) au o multime de diplome pe cap de locuitor (si nu de la Bioterra fara prezenta si fara frecventa) si...muncesc.Orice,oricând,si o fac bine. Mai ales tinerii.

Succes în întreprinderea ta.
Back to top
truepride
Tue Nov 02 2010, 04:46PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Stimate domn, SPP si SRI nu vand/confisca masini.Faci o confuzie intre atributile acestor institutii.
ANAF-ul(Agentia nationala de administrare fiscala) recupereaza anumite creante de pe urma executarii silite.
Confiscatul este o chestiune mai complicata si este reglementata de codul penal.

Daca ai vazut bunuri scoase la vanzare de anumite institutii publice, este vorba de valorificarea unor bunuri aflate in propietate privata acestora.Bunurile respective nu sunt confiscate.
LINK
Back to top
Surry
Tue Nov 02 2010, 06:12PM
Cogito
Registered Member #1945

"Am fost "fortat" sa spun ca acele masini sunt confiscate de SRI/SPP deoarece stiu ca in curtea institutiei de pe Splaiul Independetei sunt n masini." -vlad tu stii ce inseamna sa afirmi "am fost fortat"?
Cine te forteaza? A da, era in ghilimele..
Cred ca topicul nu isi are rostul .

Back to top
zookyfri
Tue Nov 02 2010, 06:31PM
Registered Member #3442

Da Surry, stiu ce inseamna. Daca citeai peste cuvintele "am fost fortat" ai fi observat ca era un fel de a spune si nicidecum ca am fost fortat de cineva.
Scuza-ma ca iti spun insa eu nu vad rostul raspunsului tau, nu al topicului.
Una peste alta imi cer scuze daca am ofensat pe cineva cu randurile de mai sus, dar tind sa cred ca oricine isi poate da seama ca nu sunt tocmai pus la punct ci doar incerc sa ma informez.

truepride@ M-am uitat peste "licitatiile" de pe site-ul ANAF insa nu am gasit mare lucru. Adica sunt doar cateva electronice la preturi mult mai mari decat cele de pe piata si cateva anunturi imobiliare. Banuiesc ca asta este tot ce au disponibil acum ori probabil baza de date a site-ului nu este actualizata.

Multumesc pentru raspunsuri.
Back to top
ex-ad
Fri Nov 12 2010, 07:01PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

acum ca lucurile sint lamurite, acest topic se inchide.
multumesc.
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF