Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
MISA-Yoga...Cine si de ce a vrut "moartea" lui G. Bivolaru ?! UP DATE 2010.
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ronin
Sun Sep 16 2007, 10:17PM
Registered Member #70

Propun o dezbatere pe "MISA"
Site:
LINK

Cine si de ce a vrut "incarcerarea" liderului MISA ...???
Lecturati s vizionati materialul (site-urile)si hai sa ne dam cu parerea...cine stie, poate 'maine' ni se intampla si noua...!!!

[ Edited Mon Jan 25 2010, 07:00PM ]
Back to top
ronin
Sun Sep 16 2007, 10:45PM
Registered Member #70

Incep tot yo...s-a luat de masoni... de asta au vrut sa-l 'infunde'...!
Back to top
Witt
Mon Sep 17 2007, 11:00AM
Witt
Registered Member #168

Corect, si eu zic la fel.
Back to top
free sky
Mon Sep 17 2007, 09:21PM
Registered Member #4

prin 2003, Timofte a pus nishte baietzi cu okii albastri sa monitorizeze cateva intalniri ale masonilor. cand aia au auzit ca baietzii cu timpanu si okeanu sunt pe ei au facut nishte mishcari fantastice, via Cozmanca- Hrebe-Nastase-Ilici de era sa zboare Timofte cu tot cu juramantul lui depus pentru PSD si neamu romanesc...
Back to top
ronin
Tue Sep 18 2007, 03:20PM
Registered Member #70

A trimis niste amatori...poate nu are profesionisti pentru monitorizare masonica...
Mama, ce sa mai spun...imi dau seama ca vorbesc singur...sunt nebun...pai voi va dati seama...daca ei(SRI-etc) NU sunt in stare sa urmareasca niste INSTRUMENTE...pai ce sa mai vorbim de urmarirea celor care conduc masonii...
Daca unii, doar ca s-au incumetat sa scrie (demaste) despre ei (the jesuits)...si au fost terminati...interesant de monitorizat...parca vad , in nucleu' ala din DIA, bine ingropat sau DZ...un dept. special pt. monitorizarea iezuitilor de rang inalt...deocamdata , liniste mormantala...cum spuneam...prin librarii 'gem' rafturile de carti care 'demasca' masoneria cea demoniaca....in schimb, LINISTE...cand vine vorba de JJJ...e clara ca iar vor sa-i foloseasca pe masoni pe vreun post de 'trepadus'...
Voi veghea cu 'mijloacele' mele modeste...mijloace care imi asigura si protectia...!
Back to top
Sailor
Tue Sep 18 2007, 09:31PM
Sailor
Registered Member #500

Eu am o serie de intrebari:Ce sunt masonii si cu ce se ocupa ei? Cum sunt organizati si de cine sunt condusi? Ce sunt Lojele Masonice?
Cine stie si are amabilitatea de a-mi raspunde il rog sa o faca.Sau cine poate sa imi recomande o carte, un articol, un site...etc.
Back to top
ronin
Wed Sep 19 2007, 07:14PM
Registered Member #70

Iata un site : LINK
cu trimiteri la alte site-uri, unde poti sa intelegi si istoria dar si activitatea lor...
Good luck !
Back to top
ronin
Wed Sep 19 2007, 08:44PM
Registered Member #70

Interesanta intrebarea studentului american...
Vizionare placuta !

LINK
Back to top
Sailor
Thu Sep 20 2007, 06:16PM
Sailor
Registered Member #500

Multumesc Ronin.
Back to top
Witt
Fri Sep 21 2007, 10:54AM
Witt
Registered Member #168

Ronin, vorbeai singur pentru ca unii se abtin sa spuna ceva iar altii nu stiu ce sa spuna. Parerea mea este ca raul (hai sa-i zicem coruptia sufleteasca, sa nu par fanatic religios) s-a infiltrat in toate nivelele societatii (asta la nivel mondial) si aproape toate incepand de la istorie si pana la alimente au fost "falsificate" in mod voit.
Back to top
ronin
Sun Sep 23 2007, 11:39PM
Registered Member #70

LINK

La cine credeti ca se refera JFK...Abraham Lincoln vorbea de iezuiti...JFK...vorbea...ambii au fost asasinati...?!
Back to top
om simplu
Mon Sep 24 2007, 03:18AM
Registered Member #298

LINK
comunisti, liberschimbisti, iezuiti, masoniti, misiti, etciti., orice ar fi ei, daca nu respecta legea tot niste excroci sunt - restul e gargara !
Back to top
ronin
Tue Sep 25 2007, 01:07PM
Registered Member #70

"...pentru o presupusa ops. de prostitutie..."
Ma uimesti, servicii speciale (pline de masoni) implicate in 'prinderea' unui 'curvar !!!?

Nu stiu de ce le amesteci...unii stau la baza, restul sunt 'creatii' ale bazei.
Si nu avem comentarii la afirmatiile lui JFK...!

Back to top
caidul
Sun Sep 30 2007, 06:27PM
Registered Member #720

yoga- in 1972, editura Stadion, publica o carte cu acelasi nume,a bulgarilor Asen Milanov si Ivanka Borisova. Se refera in mod special la Hata-yoga, respectiv asane ( pozitii fizice ) si pranayama ( controlul bioenergiei prin respiratie). In mare, se urmareste traditionalul " intr-un trup sanatos o minte sanatoasa". Am practicat, evident in particular, si am constatat ca efectele sun pozitive. La aceea data nu existau atatea canale de informatie si de interpretare, mai mult sau mai putin fundamentate. Acum imi este greu sa asimilez ceea ce se defineste azi ca fiind yoga, cu ceea ce stiu eu despre ea. Suplimentar yoga "mea" se refera mai mult la individ si mai putin la grupuri ( este drept, nu le exclude). Este adevarat ca sorgintea buddhista, contestata de unii ca fiind religie, are ca tinta identificarea fiintei umane cu mama natura. Daca din aceasta idee s-a nascut misa, atunci afirm ca este un experiment yoga la nivel macro, care doreste sa identifice potentiali lideri. Daca masoneria cauta lideri, ii poate gasi si aici, alaturi de cluburile Rotary, Lions, etc ( functie de rit ). Daca in acel sir de 408 din linkul initial se doreste a fii masoneria elitista, cred ca a cam zbarcit-o, pe ici pe colo. Oricum cativa si-au dat obstescul sfarsit.
Astept !
Back to top
om simplu
Sun Sep 30 2007, 11:01PM
Registered Member #298

ronin wrote ...

"...pentru o presupusa ops. de prostitutie..."
Ma uimesti, servicii speciale (pline de masoni) implicate in 'prinderea' unui 'curvar !!!?

Nu stiu de ce le amesteci...unii stau la baza, restul sunt 'creatii' ale bazei.
Si nu avem comentarii la afirmatiile lui JFK...!

JFK - comentarii la afirmatiile domniei sale -

fiul unui traficant de alcool, partener cu crema mafiei atotputernice (un fel de romanie a zilelor noastre), jucator de putere imorala, de la fustele cui prindea, la sindicatele lu hoffa cu mafia de protectie, cu cia de la baia porcilor, la crima organizata si bani negri de alegeri si frate la mishto la dnau lor condus de frate-sau, ce exemplu de probitate si decenta istorica ! .... traiasca kgbu' ca la facut erou, ca altfel era un fel de clinton' "am tras da' n-am inhalat, ... definiti sex ... e cind bagi trabucu in oficiu oval, si bei coniac sau nu ... si eram tare obosit cind am semnat gratierea lu mark rich ca sa vina sotia senator si viitor presedinta .... sa il facem presedinte pe baiatu' lu becali, cocos, beinur, gogu, fane spoitoru', nicu gheara, bobi paunescu, andrei nastase, .... sau sarim direct la presedinta, ca irinel are fata, si scapam si de chestia cu prostitutia, ca daca e din credinta si educatie se numeste viziune matriarhala genu' cleopatra, maria-antoaneta, ciociolina, gina pistol ....

[ Edited Sun Sep 30 2007, 11:09PM ]
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF