Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: De toate pentru toti

<< Previous thread | Next thread >>
Copiii nostri
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Pârvu Florin
Fri Apr 29 2016, 11:46AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Probabil tot opera lor

Și ca să încheiem într-o notă amuzantă

Back to top
Pârvu Florin
Tue May 01 2018, 11:16PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Fiindca tocmai fu 1 Mai si, zic eu, ca lectie pentru cei care au copii mici, in masura in care cred ca le foloseste lectia asta...

Cu niste ani in urma, cand fii-mea avea 11-12 ani, varsta problematica, de...! si eu lucram ca alpinist utilitar instaland reclame pe cladiri, incepe sa urle la noi ca ea vrea smartfon, ca toti colegii ei au, si ca ea a ramas cea mai proasta din clasa.

Hai sa negociem, zic. Cat costa ce vrei tu? si-mi zice o suma, nu foarte mare si pe care sa nu mi-o pot permite.

Ii spun foarte clar ca pot sa-i cumpar telefonul ala si maine, dar nu vreau sa fac, deocamdata, asta, si-i ofer alternativa sa ma ajute la montarea reclamelor alora si eu sa o platesc, nu intru in detalii despre ce inseamna sa ma ajute, c-as lungi inutil povestea, important e ca mi-am incredintat viata actiunilor ei, si am facut asta cu deplina convingere ca nu va gresi, si in patru luni sa stranga jumatate din suma, noi sa punem cealalta jumatate, si sa-si cumpere telefonul mult-visat, ii cumpar o salopeta pe care n-a vrut cu niciun chip sa o poarte, i se parea ca arata prosteste in ea, si n-a putut-o clinti din convingerea asta nici macar argumentul ca femeile sexy poarta salopeta, vezi Angelina Jolie in "Gone in 60 seconds".

Evident ca neavand alternativa e de acord si apoi zis si facut!

Dupa fiecare instalare, aveam ritualul nostru, beam pe terasa "ea o bere eu un suc" , e gluma noastra care dateaza de cand am inceput sa bantuim amandoi natura pe biciclete si pe care o foloseam de fiecare data cand ajungeam in civilizatie.

La a doua instalare, o vad ca e extrem de reticenta sa se apropie de atic, stiu ca nu avea nicio problema cu inaltimile, fusesem cu ea in munte si la catarare si nu sesizasem nimic care sa ma faca sa cred ca are fobie de inaltime. O trag de limba, si-mi zice ca au vazut-o colegele ei de clasa si au facut misto de ea ca munceste.

Ceeeee?????

Initial ma ia capul, mi se intuneca vederea si dau sa urlu, apoi respir adanc de cateva ori si incepe morala.

"Draga mea, alea care au zis asta sunt niste pitipoance care vor sfarsi prin a o suge pe bani. Daca au noroc, o vor face pe bani mai multi in toaletele cluburilor de lux, daca nu, o vor face pe cativa lei, in parcari de tiruri. Nu vrei sa fii ca ele, crede-ma!!! si chiar stiu ce spun! si da, chiar asa i-am zis, ati fi uimiti tare sa stiti ce subiecte discut eu cu fii-mea si ce cuvinte folosim cand discutam subiectele alea!
Toate bunurile materiale si imateriale pe care noi le folosim si ne fac viata posibila au fost facute de niste oameni care au muncit, si ei merita tot respectul pe care noi il putem oferi pentru efortul lor!"

La vremea aia, fii-mea nu parea foarte convinsa de ce-i ziceam, daaaar....!!! cu vreo doi ani in urma imi zice:

"Bai, de-abia acum inteleg eu cata dreptate aveai atunci! si cat de mandra as fi astazi daca m-ar vedea prietenii muncind pe terasa magazinului, si daca ai sti cat mi-e de dor de momentele in care lucram amandoi si apoi beam bere si suc acolo!"

Inainte de a-l posta, draftul articolului a fost supervizat de fii-mea.

[ Edited Wed May 02 2018, 12:43AM ]
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF