Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
Mai multe informatii despre B.A.T.
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
bibanu
Thu Jan 03 2008, 01:38PM
Registered Member #830

Am observat ca pe forum sunt mai multi M.A.I.-sti, asa ca sunt destul de putine date referitoare la B.A.T. As vrea sa aflu cat mai multe informatii despre brigada si va rog sa postati orice credeti ca prezinta interes, referitor la aceasta structura.
In acelasi timp, ii rog pe cei care au ceva personal cu b.a.t., care vorbesc in necunostinta de cauza sau care isi bazeaza afirmatiile pe simple speculatii, sa-si pastreze parerile.
Cu respect.....un militar.
Back to top
ex-ad
Thu Jan 03 2008, 06:54PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

vezi ca mai sint deschise topicuri pe subiect.... s-a tot discutat de BAT, dar mai e loc ...
Back to top
bibanu
Thu Jan 03 2008, 08:18PM
Registered Member #830

Eu cred ca am vazut cam tot ce s-a scris pe forum. As vrea sa aflu insa mai mult, asa ca ii rog inca o data pe cunoscatori sa-mi spuna ceva despre b.a.t.
Este posibil sa fi omis vreun topic legat de subiect, asa ca, daca stie cineva vreun topic "mai ascuns", sa mi-l spuna!
Back to top
arabu
Thu Jan 03 2008, 11:31PM
Registered Member #151

bibanule cam ce ai vrea tu mai exact sa afli despre brigada?
Back to top
bibanu
Fri Jan 04 2008, 10:28AM
Registered Member #830

Mai arabule, nu intelegi ca vreau sa aflu cat mai multe despre brigada???!!! Orice informatie mi-ar fi de folos, chiar daca sunt chestii pe care le consideri "invechite" sau de care am mai auzit. In cazul in care nu esti doar un simplu forumist, te asigur ca tot ce vreau sa aflu este strict in interes personal si nu in alte scopuri (daca intelegi ce vreau sa spun).
Back to top
blackwater
Fri Jan 04 2008, 10:58AM
Registered Member #33

prietene...arabu' si altii au dreptate.Tre sa fie ceva anume care sa-ti capteze cumva interesul.Cateva directii de interes tre sa ai k sa primesti raspunsuri, care oricum nu sunt f interesante.
Pe site sunt postari care fac trimitere la BAT, chiar si un topic dedicat.Eu te ajut in sensul ca doar repet niste info care sunt deja in acel topic.
BAT-ul are cateva servicii.In primul rand este o strucura de interventie(respectata), compusa din:

- grup de protectie(apropiata) diplomatica- misiuni de organizare a dispozitivelor de protecţie antiteroristă la obiectivele diplomatice si reprezentantele straine oficiale care prezinta sensibilitate deosebita ai grad de risc deosebit de ridicat, potential sau efectiv amenintate de actiuni de tip terorist, inclusiv gardarea si protecţia antiterorista unor demnitari romani sau straini;

- serviciul de control antiterorist si antideturnare pe aeroporturile aviatiei civile;

- serviciul pirotehnie cu misiuni de organizare si executare a controalelor si interventiilor pirotehnice;

Deci..in final misiunea de baza a BAT-ului, ca de altfel si a altor structuri, este de a organiza si executa interventia antiterorista(intelegem si pe cea pirotehnica) in cazul atacarii sau ocuparii unor obiective de teroristi/grupuri extremiste.

[ Edited Fri Jan 04 2008, 11:20AM ]
Back to top
blackwater
Fri Jan 04 2008, 11:17AM
Registered Member #33

Dar, nu inteleg fraza aceasta:"tot ce vreau sa aflu este strict in interes personal si nu in alte scopuri (daca intelegi ce vreau sa spun)"...in primul rand ai dreptul la informare publica, mai exista si legea avertizorului, asa ca nu ai de ce sa-ti faci asa-zise probleme, sau cel putin nu te mai prefa ca iti faci.In acest sens iti recomand sa citesti legea de organizare functionare a SRI, dar si Aquis-ul comunitar privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
Bafta la probe!!!!

[ Edited Fri Jan 04 2008, 11:21AM ]
Back to top
bibanu
Fri Jan 04 2008, 09:23PM
Registered Member #830

Crezi ce vrei blackwater, e problema ta. Am citit de mult legea 14/1992, legea 51/1991, legea 535/2004 si altele asa ca nu mai brava. Eu am vrut doar sa aflu cate ceva ca de ex.: culoarea uniformelor, nivelul de pregatire al luptatorilor din unitatea operativa (comparativ cu structurile similare), conducere, organizare orice rahat pentru sunt convins ca nu sunt multi care sa stie tot despre b.a.t. Daca exista totusi o asemenea persoana, il rog sa ma contacteze pe privat si intram in detalii.
Respect!
Back to top
arabu
Fri Jan 04 2008, 09:25PM
Registered Member #151

bibanule,sunt doar un forumist.Scuza-ma ca-ti spun dar este ceva suspect in postarea ta...
exemplu intrebari:
-varsta (minima-maxima)de angajare.
-angajarea se face direct din civilie?
-cum se poate face intrarea ptr angajare?
-probele ptr angajare
-salarizare
-misiuni
-logistica
-atmosfera de lucru in cadrul grupurilor de asalt si de protectie............................................................................................
Back to top
Sailor
Fri Jan 04 2008, 09:35PM
Sailor
Registered Member #500

Bibanule daca vrei sa afli despre uniforma , conducere intra tati pe site-ul SRI ai sa vezi poze care iti vor satisface curiozitatea, chiar daca sunt din 1900 toamna sau du-te la ambasada SUA ca si acolo sunt baietii de la Bat. Cat depre pregatirea lor citeste bine ce iti raspund arabu si cu blackwater ca ei nu vb din carti!
Back to top
blackwater
Fri Jan 04 2008, 09:42PM
Registered Member #33

-Varsta maxima 26 de ani;se accepta alta daca vii din alt SNS;
-angajarea se poate face si direct din viata civila;
-este exclusa cererea de angajare prin e-mail;se recomanda o cerere cu semnatura olografa sau o recomandare tete-a-tete de la un cadru BAT;
-probele...vezi site;
-misiuni- le ai scrise mai sus;
-logistica VW Transporter, Nissan Terrano, Musso Daewoo plus Grupul de Transport/Flotila Aeriana;arme....armament usor Glock 17, 19; pistoale automate HK s.a.
- Atmosfera de lucru: relativ buna-peste JR dar sub GSPI/SIIAS
Back to top
bibanu
Fri Jan 04 2008, 09:50PM
Registered Member #830

Cata neincredere!!!!
-varsta (minima-maxima)de angajare.
-angajarea se face direct din civilie?
-cum se poate face intrarea ptr angajare?
-probele ptr angajare
-salarizare
-misiuni
-logistica
-atmosfera de lucru in cadrul grupurilor de asalt si de protectie
Ar fi extraordinar daca mi-ai fi raspuns din prima la toate intrebarile astea, fara sa fie nevoie de acest feed-back, nu crezi???
Deci...poti sa raspunzi sau au fost retorice?
Back to top
Sailor
Fri Jan 04 2008, 09:50PM
Sailor
Registered Member #500

Peste toata JR, blackwater? Eu zic sa te mai interesezi!
Back to top
bibanu
Fri Jan 04 2008, 09:56PM
Registered Member #830

Blackwater> Iti multumesc. Astfel de inf vroiam sa aflu. La ce te referi cand spui unitatea lor operativa este sub GSPI??
Marilu> Am inteles ca au mai multe uniforme iar in ceea ce ii priveste pe arabu si blackwater, i-as asculta dar sunt cam zgarciti cu inf...
Back to top
Sailor
Fri Jan 04 2008, 10:01PM
Sailor
Registered Member #500

Daca ii si intrebi exact ce te intereseaza iti vor raspunde, asta depinde si de modul tau de adresare.
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF