Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MApN

<< Previous thread | Next thread >>
Putregaiul Armatei
Go to page
      >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
free sky
Thu Jul 27 2006, 10:53AM
Registered Member #4

Generalul Nicolae Langa a însoţit, la Revoluţie, pe raza judeţului Dolj, coloana de maşini care transporta, spre Bucureşti, morţii de la Timişoara

de Constantin PREDA

Contrar aparenţelor, mă încăpăţânez să cred că (şi) Cetatea Băniei a jucat un rol extrem de important în derularea evenimentelor din Decembrie ‘89, cât şi după, aici desfăşurându-şi activitatea “oameni grei”, de încredere ai regimului Ceauşescu, care, ulterior, după ce au pierdut puterea, s-au repliat rapid şi au ocupat funcţii de prim-rang, lansându-se, totodată, vertiginos, în afaceri. Nu întâmplător, la Craiova a fiinţat comandamentul temutei Armate a III-a, condus de un bun prieten al lui Ilie Ceauşescu, generalul Dumitru Roşu, care, pentru o zi, pe 19 decembrie ’89, s-a aflat în Garnizoana Timişoara, pe care o avea în subordine. Personaj controversat, căruia îi plăceau şpriţurile şi femeile frumoase, generalul Roşu a trăit, aşa cum am mai scris, în zilele fierbinţi ale Revoluţiei, o tulburătoare poveste de dragoste cu o profesoară foarte tânără (care îi putea fi şi nepoată), pe care a adus-o de la ţară şi a făcut-o ziaristă la Radio “Oltenia” Craiova. Tot pe 19 decembrie (seara), pe Calea Unirii, a fost înregistrată o veritabilă scenă de caft, generalul Dumitru Roşu fiind atacat de vecinul său, colonelul Nicolae Langa, care era însoţit de fosta “Gheată de Aur” a Europei, Rodion Cămătaru. Ce-au avut de împărţit nu s-a aflat nici până în ziua de azi, însă un lucru este clar: după Revoluţie, generalul Roşu a ajuns consilierul lui Ion Iliescu, iar colonelul Langa (vestit pentru escapadele sale bahice şi pentru faptul că, între 19 şi 25 decembrie 89, a părăsit sediul Miliţiei Judeţului Dolj, al cărei comandant era, ascunzându-se într-o vilă de lângă casa studenţilor) a fost promovat în funcţia de şef al Corpului de control al MI (în perioada de ministeriat a lui Doru Viorel Ursu), câţiva ani mai târziu devenind adjunctul lui Gavril Dejeu.
Pentru cei care nu ştiu, amintim că Nicolae Langa (prieten cu mulţi capi ai lumii interlope din capitala Olteniei, dar şi cu ziaristul Mircea Canţăr) a însoţit, la Revoluţie, pe raza judeţului Dolj, coloana de maşini care transporta, spre Bucureşti, morţii de la Timişoara. Cel puţin aşa s-a scris în presa vremii, zvonul fiind alimentat de surse din interiorul Inspectoratului Judeţean de Miliţie Dolj.
Un alt personaj-cheie al evenimentelor tenebroase de la Craiova este Dumitru Cioflină (şef de serviciu la comandamentul condus de Dumitru Roşu), care, întâmplător sau nu, înainte de a ajunge în Cetatea Băniei, a fost, în diferite etape, aghiotantul a trei mari generali ai Armatei Române: Ştefan Guşe, Nicolae Militaru şi Vasile Milea, ceea ce ridică un serios semn de întrebare şi ne face să credem că Revoluţia n-a fost atât de spontană, din moment ce Dumitru Cioflină (originar din Strehaia şi concetăţean cu Ion Rusu, ex-director economic al Băncii Internaţionale a Religiilor, Filiala Craiova, în prezent director al Băncii Carpatica) a ajuns şef al Statului Major General şi apoi consilier al lui Adrian Năstase.

IONEL GIORGI - colonel
La Revoluţie îşi desfăşura activitatea ca şef al diviziei militare de pe str. Caracal, acolo unde s-a tras cel mai mult. A fost unul dintre principalii colaboratori ai generalilor Dumitru Roşu şi Dumitru Cioflină, fiind avansat şi propulsat în funcţia de comandant al Armatei a III-a. A murit în mod suspect, încă tânăr fiind, de “moarte bună”. Fiul său, Sorin Giorgi, este tot militar şi lucrează ca subcomisar la Poliţia de Frontieră Calafat.

CONSTANTIN NEAGOE - locotenent colonel
Evenimentele l-au prins, ca şi pe Ionel Giorgi (cu care era bun prieten), la regimentul 01047 (situat tot pe str. Caracal), unde deţinea funcţia de comandant. Colaborator apropiat al lui Dumitru Roşu, Dumitru Cioflină şi Ilie Marin, el a fost considerat o adevărată “bancă de date”. Fire incomodă, nonconformistă, Constantin Neagoe a avut parte de un stupid accident rutier (oare întâmplător?), pe şoseaua Bucureşti - Ploieşti, petrecându-şi, mulţi ani, într-un cărucior cu rotile. Un verişor al colonelului a avut parte tot de un ciudat accident rutier, pe autostrada Piteşti - Bucureşti, în urma căruia şi-a pierdut viaţa. Ca o ironie a sorţii, verişorul se numea, ca şi colonelul, tot Constantin Neagoe.

ION RADU - ex-prim-secretar al CJ Dolj al PCR şi vice-prim-ministru
Presa a scris că s-a sinucis cu o armă de vânătoare.

ION BUNOAICA - maior DSS în evenimentele din Decembrie 89 de la Timişoara
A devenit, după Revoluţie, şeful Jandarmeriei Române şi a murit într-un accident aviatic, chiar de Ziua Jandarmeriei Române, într-o localitate de lângă Iaşi.

ION EUGEN SANDU - maior
Revoluţia l-a prins în funcţia de comandant al Miliţiei Municipiului Craiova. A fost avansat şef al IPJ Dolj şi a murit ca şi Ion Bunoaica, în acelaşi elicopter, la Butoieşti - Iaşi. Prieten bun cu Bardul de la Bârca, el deţinea, în momentul producerii aşa-zisului accident, funcţia de locţiitor al ministrului Doru Ioan Tărăcilă.

VASILE MALUŢAN - locotenent colonel, pilotul lui Nicolae Ceauşescu
În perioada evenimentelor din Decembrie 89, fiul său, Cristian Maluţan, se afla la Craiova, ca elev al liceului militar de pe str. Brestei. Culmea ironiei: deşi era considerat cel mai bun pilot al României, Vasile Maluţan s-a prăbuşit cu un aparat de zbor la Fundulea, chipurile neputând evita nişte cabluri de înaltă tensiune, în timp ce stropea o plantaţie viticolă.

GHEORGHE BĂRBIERU, căpitanul care a asigurat garda lui Ştefan Guşe
A murit şi el, ca şi Ioan Tecşa, într-un accident de circulaţie.

ŞTEFAN GUŞE - general locotenent, ex-şef al Marelui Stat al Armatei Române
Opozant redutabil al lui Ion Iliescu şi Victor Atanasie Stănculescu. A murit (fulgerător) de... cancer osos. Fiica sa s-a căsătorit cu Iosif Constantin Drăgan, cel mai bogat român din diaspora.

IOAN TOTU - ex-ministru de Externe şi membru al CPEX
S-a “spânzurat”, în acelaşi mod, prin spânzurare, sfârşind şi PETRE MORARU, ex-locţiitor al şefului Inspectoratului General al Miliţiei, dar şi MARIN CEAUŞESCU, fratele lui Nicolae Ceauşescu, pe care Revoluţia l-a prins ca şef al Agenţiei Române de la Viena.

IOAN TECŞA - maior USLA, unul dintre cei trei ofiţeri ai Departamentului Anti-KGB care l-au filat şi deconspirat pe Nicolae Militaru, probând că acesta este agent sovietic
Poet, prozator şi publicist, prieten cu colonelul craiovean Nicolae Văduva, Ioan Tecşa a scăpat ca prin minune, la Revoluţie, de mânia lui Nicolae Militaru, dar a murit într-un aşa-zis accident rutier la Tâmna - Mehedinţi, alături de el aflându-se şi ginerele generalului Mihai Chiţac. Nici în moarte n-a scăpat de Nicolae Militaru (ex-ministru al Apărării Naţionale), pentru că, la Cimitirul “Ghencea-Militar” a fost înmormântat pe aceeaşi alee cu Militaru, iar la câteva zile după ceremonialul religios, mormântul şi crucea sa au fost profanate. În momentul producerii evenimentului rutier, deţinea funcţia de şef al grupului de presă al ministrului Gavril Dejeu.

GHEORGHE ARDELEAN - ex-şef al USLA
A trecut în lumea celor care nu cuvântă cu diagnosticul “infarct miocardic”.

GICĂ POPA - magistrat, prieten cu Dan Voinea, preşedinte al completului de judecată al soţilor Ceauşescu
S-a sinucis (aşa precizează sursele vremii), ca şi Vasile Milea, într-o unitate militară din capitală.

--------------------------------------------------------------------------------

Au rămas (miraculos) în viaţă următorii olteni: gen. IULIAN VLAD (ex-şef al Departamentului Securităţii Statului, originar din comuna Gogoşu - Dolj), GHEORGHE NEAGOE (ex-şef al gărzii personale a soţilor Ceauşescu, originar din Murgaşi - Dolj), FILIP TEODORESCU (ex-şef al contraspionajului românesc, a cărui soţie este din Bistreţ - Dolj), ŞTEFAN ANDREI (ex-ministru de Externe, originar din Podari - Dolj) şi DUMITRU CIOFLINĂ (ex-şef al Statului Major General al Armatei Române, originar din Strehaia - Mehedinţi), care, cu siguranţă, dacă ar dori, ar putea contribui la desluşirea multora dintre enigmele Revoluţiei române.
“Cine, totuşi, a tras în noi, după 22?”

--------------------------------------------------------------------------------

Imediat după Revoluţie, generalul Dumitru Cioflină, în calitatea sa de adjunct al ministrului Apărării Naţionale, a fost primul demnitar român primit la Casa Albă.
O ascensiune la fel de spectaculoasă a avut-o şi Ilie Marin (un alt adjunct al lui Dumitru Roşu), care şi-a făcut “ucenicia” atât la Timişoara, cât şi la Craiova şi a ajuns, şi el, locţiitor al ministrului Apărării Naţionale, în prezent deţinând o funcţie în conducerea Academiei de Înalte Studii Militare Bucureşti, ca să nu mai vorbim de regretatul Ion Eugen Sandu, şef al Inspectoratului Judeţean de Miliţie Dolj, promovat ca şef de IGP şi apoi secretar de stat în Ministerul de Interne, în mandatul lui Doru Ioan Tărăcilă, la ascensiunea sa o contribuţie importantă având-o poetul Adrian Păunescu, ex-senator PSM de Dolj.
Anual, craiovenii se strâng în Piaţa Prefecturii şi comemorează evenimentele din Decembrie 1989. Revoluţionarii, de care mai-marii zilei îşi aduc aminte numai la momente festive, îşi plâng morţii şi depun coroane de flori la Troiţa Eroilor.
Cimitirele sunt pline de pâlcuri de lumânări şi de mame care-şi bocesc fiii plecaţi pe un drum fără de întoarcere.
Şi anul acesta, cu tot zbuciumul presei, întrebările au rămas fără răspuns. Unii, aşa cum am mai supus, îşi plâng morţii, iar alţii îşi adaugă noi grade pe umeri sau pozează în prosperi oameni de afaceri.
Iată o droaie de motive pentru a (re)publica lista cu marii martori incomozi (care, în Decembrie ‘89, au deţinut funcţii extrem de importante), dar, după aceea, la mai mici sau mai mari intervale de timp, s-au sinucis, au murit de “moarte bună” sau au avut parte de dispariţii misterioase.

Cam tot ce s-a scris aici e adevarat.

Editie Speciala de Oltenia 27.07 ac
Back to top
ex-ad
Fri Aug 04 2006, 09:41AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

Ce parere ai de situatia cu Badalan? Parerea mea este ca era de asteptat replica lui Atanasiu si a oamenilor lui. Si este doar o etapa din lupta palatelor dusa in uniforme kaki. Probabil Ioan Sorin va fi urmatorul sef de stat major general.
Back to top
free sky
Fri Aug 04 2006, 09:51AM
Registered Member #4

E prea devreme sa tragem niste concluzii, am auzit si eu aseara si replica lui Tofan privin acel contract si mi se pare logic ce a zis, " la un contract de 480.ooo de euro, cum poate fi pagubita Armata de cateva milioane?", Oricum ceva e clar, e o lupta intre palate, o lupta de uzura.
Back to top
ex-ad
Fri Aug 04 2006, 09:59AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

pai nici nu discut legalitatea contractului, ci faptul ca s-a trecut la bataie de genul asta.
Bai, tata, citi urmariti penal conduc Romania azi. Stai asa, ca mi-e ca daca nu iese asta cu contractu', se repune iar pe tapet implicarea lui Badalan in evenim. din decembrie 89. Sau mai apare un alt contract. lol
Back to top
ex-ad
Thu Sep 20 2007, 12:54AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

iote, bei, camaradul saptaminii in Observatorul Militar de saptamina asta... asta da presa adevarata, asa cum a construit-o cu sudoareIon Petrescu, nu ca nemernica aia de presa civila care tot scrie despre Grumaz tot soiul de minciuni...

pai la plecarea lui Grumaz la STS, jumate din MAp s-a imbatat muci... desigur, de tristete....

[ Edited Thu Sep 20 2007, 08:38PM ]
Back to top
om simplu
Thu Sep 20 2007, 01:55AM
Registered Member #298

ce bine seamana cu tata lu' alexandru grumaz,
angajatu' lu vladescu la firma medist,
partenera cu tariceanu in leader hightech,
care face la sri si la mira cadou, softuri furate
de rsc de la niste nimeni premiati la nivel mondial - drept care rsc....
.... ia un proiect de 43 milioane de euro de la alexandru grumaz sts (viitor shanhai),
si promoveaza soft furat prin eugen nicolaescu,
pina ajunge alexandru grumaz la shanhai, de cite servicii a tot facut lu marius opran,
dupa ce il lasa pe finu opris sa-i faca jocurile lu' tanase si vladescu si tariceanu si .... in continuare,

sa nu cumva sa se schimbe ceva .....

cu china e chestie de mare importanta, intrebati-o pe bulgaru, protejata lu dan voinea si a lu' cico dumitrescu, colegu de complet a lu danut voinea cel coleric si viteaz (la o mare votka)

LINK

nazdarovia kamrad of the week !!!!!

daca esti chiar tu', si nu vreo sosie,
zi-i lu' fie'tu sa invete sa gavareasca ca oamenii
nu ca porcii de "ciini turbati" si sa il mai tempereze pe sefu' lui de la polimed si medist ca sa nu le scape strategiile astea de le-au invatat de la GOC, unde cu cit esti mai rau dai de bine si invers !

daca iese de vreo licenta de vindut motociclete made in china, vorbim cu alexandrion si b1tv si lansam produsu cu iri si monica si pisica da fara sa facem competitie lu premieru care te-a pus in post.
Back to top
sejc_2009
Thu Jan 15 2009, 06:24PM
Registered Member #1359

nu-i cunosc activitatea lui ilie marin din decembrie 1989.mise pare dura denumirea sa de putregai.l-am cunoscut in postura de elev plutonier major la sibiu.mai degraba era ciudat.noaptea exersa la oglinda salutul militar. invata pe derost texte din opere mao si stalin.vadea o inclinatie deosebita spre sprit.in 1974 a fost sef de promotie in academia militara generala,facultatea comanda si stat major,arma infanterie.la terminarea academiei a fost repartizat cdt.b/r. garda.a cerut mutarea la vanju-mare pe functie de sef stat major.ulterior a promovat.este de loc de undeva de langa galati.nu am cunostinte ca a promovat pe motive p.c.r. cu prietenul cioflina este altceva.il calcam pe calcaie in amg.cand avea gradul de capitan.eroul milea cand venea in vizita in a.m.g. inainte de al vizita pe tutoveanu facea o plimbare cu fostul aghiotant(cioflina)in parcul academiei.normal ca avea note formidabile.cu toate acestea nu a iesit sef de promotie.culmea ironiei acesta a fost un ungur.cioflina a fost numit sef de stat batalin vm la sf.gheorghe.a promovat rapid ajungand sef stat majar brigada vm.s-a incurcat cu o femeie si ortopan l-a trimis la munca de jos la armata de la craiova ca of.2 la pl.mai departe ii cunoasteti traectoria.rosu.exista practica ca anterior numirii intr-o functie de comanda sa se discute cu impricinat in ordine pe scara ierarhica pina la ministru.mi-a povestit cineva o faza cu rosu.acest cineva inainte de ajunge la olteanu a fost chemat la rosu .dupa ce in prealabil a primit ceva ce aducea a injuraturi a fost intrebat ce inaltime are.in final s-a concluzionat ca daca cu 1,63m se poate ajunge cdt.armata atunci poate fi cdt.r. cu 1,70.la o convocare a lui olteanu cu cdt-tii a. am asistat cand rosu trebuia sa prezinte o hotarare.o redau textual."tovarase ministru raportez.tovarase ministru raportez.mie rau tovarase ministru" la care olteanu i-a spus"bine mai rosu.stai jos.te felicit.sa-ti instruiesti operatorul." citind ce ati scris am vazut un nume,barbieru.nu e fiu de ofiter de aviatie.pai asta avea pila mare,pe nea fane guse.nea fane a fost elev plutonier major la scoala la pitesti cand milea era comandant scoala.a terminat scoala cu gradul de locotenent de tancuri.s-a casatorit avand nas de cununie eroul milea.a facut amt.si a fost numit loctiitor tehnic la un r.tc.milea ajuns ,l-a numit cdt.r .a urmat cursul post academic carand mape la toti generalii.a promovat rapid.a fost numit sef al m.s.m.din cdt.d. devenind superior comandantilor de armata cu vechime. daca doriti sa-i cunoasteti pe dandareanu,voinea,pastinica si altii cu bune si rele,asa cum ii vad eu va stau la dispozitie.
Back to top
sejc_2009
Fri Jan 16 2009, 09:56AM
Registered Member #1359

daca doriti amanunte despre evenimentele de la buzau in decembrie 1989 de la o persoana aflata in centrul lor va stau la dispozitie .sunt inedite si acum sunt pline de umor.
Back to top
me
Fri Jan 16 2009, 12:23PM
me
Registered Member #11

sejc_2009> baga nene, ca te citesc cu mare interes. eu sunt ceva mai mic, si povestile astea nu le stiu, dar personajele le cunosc. multzam.

[ Edited Fri Jan 16 2009, 12:24PM ]
Back to top
rhadooq
Fri Jan 16 2009, 06:47PM
rhadooq
Registered Member #1335

Au ramas o gramada de nenorociti care nici makr nu tre mentionati ca au facut vreodata parte din armata...RUSINICA RUSINICA RUSINICAAAAAAAAAAAAAA!!!
Back to top
chimistul
Fri Jan 16 2009, 07:25PM
Registered Member #1234

Punctul meu de vedere - Generalul Gusa a fost un om deosebit . La aceasta concluzie am ajuns in urma unor consfatuiri desfasurate pe cand dumnelui era Cdt.Armatei a-II-a.Un militar desavarsit,vertical,chiar pot spune sfatos - a promovat si sustinut aplicatii militare de mare amploare ( se vorbe in cercuri restranse ca la unii chir le creaza frisoane ma refer la cei din judetele Harghita si Covasna) la care am participat cu placere , avand inca amintiri vii.A fost un om bun.Dumnezeu sa-l ierte!!!
Back to top
sejc_2009
Fri Jan 16 2009, 07:31PM
Registered Member #1359

me,domnule ,este istorie.la naiba mortii trebuie vorbiti de bine.dar............cu multi ani in urma ca sa fug de sabia lui dandareanu am cerut si am primit azil la garzile patriotice cu statutul de detasat.erau singurii care nu cereau avizul comandantului de armata.mi-a fost greu sa ma adaptez fiind de formatie cazona.la gp duminica chiar nu te deranja nimeni.totusi duninica 17 dec 1989 am primit ordin sa ma prezint la sediul st.mj,j,gp (c.j.bz.pcr.)ofiterul care m-a chemat mi-a facut cunoscut ca este rascoala la timisoara.au venit si ceilalti colegi si am ramas asteptind sa iasa seful de la primul secretar.la fel ca cei din m.ap.,noi aplicam masuri specifice cu subunitatile de gp dar de mai mica amploare.nu voi intra in detalii.spre deosebire de cei de la unitati dupa aceasta data am fost un om oarecum informatcu evenimentele in derulare.va pot spun ca in 1988 s-a luat masura in m.ap. ca ofiteri comandanti si ajutoare sa fie mutati din moldova in ardeal si invers.asa a ajuns eugen badalan si ,altul provenit din randul sergentilor cu diagonala etc in ardeal.cioara si altul pe care nul mai retin in moldova.motivul:sa nu fraternizeze cu ceva rasculati.prin nov,1989 secretari ai cc /pcr au fost repartizati cu responsalitati in zone considerate a fi ferbinti.fuga impuscatului m-a gasit servind masa la bufetul partidului .la un moment dat am auzit ceva ce semana cu sgomotul facut de valurile marii.urgent au disparut tablourile si tot ce aducea propaganda comunista.am iesit din palatul comunal constatand ca de fapt se adunase lumea in fata.bine inteles ca am fost intampinati cu bucurie.de unde nu stiu au aparut emanatii care ne-au bagat si pe noi in seama.s-a constituit nuclelul fsn uneori cu pumni si geamuri sparte.din insarcinarea fsn am fost trimi la securitate fiind insotit de niste civili cu bate ,1 subofiter si 2 soldati.la secu am fost intampinat de comandantul ei ,col.merce(fost pana mai ieri senator prm)cu care am verificat si sigilat magazia de armament si munitie,am verificat prezenta subordonatilor sai si le-am cerut sa nu paraseasca incinta.am constatat ca erau linistiti si urmareau cu interes desfasurarea evenimentelor.unul singur era ingrijorat intrucat primise acasa amenintari.l-am sfatuit sa ceara familiei sa mearga pe undeva prin vecini.nu stiu daca a facut-o.dimineata am plecat la militie pentru ca trebuia organizata circulatia in oras.nu mai intru in amanunt.ulterior impreuna cu cei de la garzi am trecut la aparare pe malul raului buzau asteptand sa fim atacati de o unitate de blindate ale securitatii.nu-mi venea sa cred.cu cei de la securitate trupe participasem la aplicatii si-mi puneam intrebarea de unde si de cand aveau astia blindate.pana la urma m-am dumirit.era regimentul de la piatra in drum catre bucuresti.mai tarziu s-a tras in draci de o unitate militara care avea cazarma la intrrea in buzau.au tras si in mine ceeace m-a facut sa ma intind ds mai multe ori ca pantera roz.in sfarsit am plecat la palatul comunal cu masini dar si in salturi si mersul tarasi.si de aici intra in scena prietenul pastinica,dandareanu,ex.ministru olteanu,fostii mei colegi;(caprarul voinea pastorea armata de la bucuresti).daca prezinta interes voi continua.sanatate ca e mai buna decat toate.
Back to top
Doru
Fri Jan 16 2009, 08:45PM
doru
Registered Member #14

secj_2009 sunt interesat de cele povestite de dvs.,as fi interesat de grupele de rezistenta si de activitatea lor in 1989 inainte si dupa 22.12.1989,va adresez aceasta rugaminte dat fiind faptul ca ati lucrat la GP.Va multumesc.
Back to top
ex-ad
Fri Jan 16 2009, 09:17PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

secj_2009, acest site are peste 2 milioane de accesari lunare in medie (cine n-are ce face, poate da click pe link-ul din dreata, unde scrie Statistici, pentru datele generale in ultimele 12 luni, apoi click pe fiecare luna in parte pentru detaliere - statistici realizate prin webalizer, nu prin trafic.ro si alte abureli d-alea pentru fraieri)... daca vrei sa scrii, nu trebuie sa te gindesti ca exista numai membri inscrisi care sa te citeasca... nu ne pune sa-ti intindem si covor rosu, ca nu schimb grafica site-ului pentru tine - aia o schimb doar in regim democratic, dupa acceptul majoritatii...

[ Edited Fri Jan 16 2009, 09:23PM ]
Back to top
sejc_2009
Fri Jan 16 2009, 10:41PM
Registered Member #1359

esti invidios.daca ai ce spune ai dreptul la cuvant.nu ma cenzura .mi s-a cerut s-a spun si am raspuns la solicitari
Back to top
Go to page
      >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF