Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
soryn
Thu Dec 08 2011, 09:50PM
Registered Member #4042

ptr joker..
daca ai fii fost la interventie nu ai fii vorbit asa....

spune-mi te rog aia din mijloc era mama ta ?

ps..florea se scrie cu litera mare la inceput... cam asa... Florea

[ Edited Thu Dec 08 2011, 09:55PM ]
Back to top
danip
Fri Dec 09 2011, 05:10PM
danip
Registered Member #3901

Nu au fost niciunul in momentul ala acolo. Dar un inspector sef, cand iese din birou, isi pune prezanta, se urca in masina si merge pe varful muntelui la foc, e de laudat, nu de criticat.
Back to top
joker
Sat Dec 10 2011, 02:52PM
joker
Registered Member #3804

On-topic:Daca mama ar mai trai si ar fi inspector sef,iti garantez ca o vedeai in fruntea subalternilor!!

Off-topic:daca eu am avut un motiv sa scriu cu litera mica un nume(pt ca din punctul meu de vedere asa merita),sunt curios ce motiv ai avut tu sa maltratezi gramatica limbii romane
soryn wrote ...

ptr joker..
daca ai fii fost la interventie nu ai fii vorbit asa....

spune-mi te rog aia din mijloc era mama ta ?

ps..florea se scrie cu litera mare la inceput... cam asa... Florea

P.S.Vezi semnatura colegului Borium,poate mai inveti ceva:)
Later edit:imi sustin parerea ca singura proba care trebuia data de cei pusi la dispozitie trebuia sa fie o banala .....DICTARE!!

[ Edited Sat Dec 10 2011, 02:53PM ]
Back to top
cipri
Mon Dec 12 2011, 05:18PM
Registered Member #4656

LINK
Back to top
Pârvu Florin
Tue Dec 13 2011, 10:32AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Parvu Florin wrote ...

Pe 14 septembrie am inregistrat la biroul "Documente clasificate" de la ISU Dambovita un raport catre domnul inspector general Lucaciu prin care ii aduceam la cunostinta una din multele incalcari vizibile din avion, ba nu, vizibile din Cosmos! ale Legii 319/2006.

Voi reveni cu detalii si comentarii in functie de evolutia evenimentelor!

Ieri am citit, in sfarsit, raspunsul la raportul despre care era vorba mai sus...

Cu toate ca mi-e extrem de greu, pentru moment o sa ma abtin de la orice comentarii, dat fiind faptul ca azi am solicitat o audienta la domnul inspector general, audienta care va avea loc pe 9 ianuarie...

Back to top
F.A.D
Tue Dec 13 2011, 06:00PM
off ce vremuri traim
Registered Member #3926

Te duci degeaba au mai fost si altii !!!
Raspunsurile ministerului se contrazic cu cele ale IGSU si amandoua cu cele de la ISUJ. E un fel de tocanita pe care sunt foarte sigur ca nimeni nu o vede si o papa asa fiindca asa se DICTEAZA.
Back to top
Klaus
Tue Dec 13 2011, 10:15PM
Registered Member #3279

Apropo de LINK Tigroaica ce a fugit de la Grădina Zoologică din Dumbrava Sibiului a fost împuşcată în cap, la un moment dat a fost introdus in ecuatie si ISU Sibiu. Intotdeauna am fost de parere ca ISU-urile au tendinta de a se baga si in probleme in care fie nu au competente (inclusiv dotarea si know-how-ul necesare), fie fac concurenta neloaiala (deblocari de usi, curatare turtuti (ca tot a venit iarna), roiuri de albine, scoateri de autovehicule (fara victime) cazute in santuri/lacuri/rape, transport persoane (supraponderale) de la domiciliu la unitati spitalicesti etc.). Toate astea duc la consumarea resurselor materiale (si asa in suferinta), dar mai ales la expunerea gratuita a personalului.
Nu-mi inchipui cum si cu ce ar fi putut interveni in aceasta situatie - cu tigroaica (care unii pot spune ca este o urgenta) cei de la ISU Sibiu. De altfel, orice interventie care presupune lucrul cu animalele (salbatice sau domestice) se desfasoara dupa principiul Lasa ca n-o sa se intample nimic, ne descurcam noi, oamenii respectivi neavand o minima pregatire in acest sens, ca de proceduri sau echipament nici nu merita sa mai pomenesc...

Parerea mea

După ce Primăria a anunţat că tigrul nu a ieşit din arealul grădinii Zoologice, cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au anunţat oficial că cei de la Poliţia Locală i-au anunţat că "IPJ Sibiu a localizat tigrul lângă sediul Jandarmeriei Sibiu".

[ Edited Tue Dec 13 2011, 10:16PM ]
Back to top
Resboiu
Tue Dec 13 2011, 10:30PM

Registered Member #2526

@Klaus

Tigroaica, fata isteata: tragea la muschiuleti (jandarmi) .
Back to top
Klaus
Tue Dec 13 2011, 10:53PM
Registered Member #3279

Resboiu wrote ...

@Klaus

Tigroaica, fata isteata: tragea la muschiuleti (jandarmi) .

Unii, mai carcotasi/malitiosi, ar spune ca mai repede la grasime
Back to top
Homefire
Wed Dec 14 2011, 06:53AM
Firefighther
Registered Member #4438

Foarte interesant !
RE :
"Aici este ISU cu foarte mulţi, cu toate rudele lor care nu au fost niciodată la o descarcerare, dar sunt soţii, fraţi, surori, angajaţi pe la toate instituţiile astea, e Jandarmeria, este aparatul logistic, care e foarte puternic dezvoltat la instituţiile astea. Gândiţi-vă că fiecare inspectorat judeţean are la Poliţie logistica lui, la Jandarmerie logistica lui, la ISU logistica lui, ori astea sunt lucruri strigătoare la cer. Nu poţi să plăteşti continuu din taxele cetăţenilor un aparat de stat supradimensionat. Despre asta-i vorba. Iar mesajul principal este să nu se gândească nimeni la angajări în sectorul de stat central şi local sau în deconcentrate, acum, în an electoral"

Vasăzică toate disponibilizările (sau aproape toate) au fost făcute de unchi , tati , soti , afini si alte grade de rudenie ! Păi "domnilor" cine le-a dat aceste competente ? Nu tot "dumneavoastră" ?

In legatura cu declaratiile presedintelui ziarul Ziua a facut un serial interesant despre comandantii de la ISU Constanta .
Voala ...
Tată şi fiu la Pompieri
În acest moment, inspectorul şef al ISU Dobrogea este colonelul Viorel Jianu, care a trecut în fruntea inspectoratului ca urmare a pensionării colonelului Traian Oprea, fostul inspector şef împuternicit la comanda ISU.

LINK
Coleg de serviciu cu soţia
Iată averea şefului Centrului Operaţional din Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă

LINK
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea declaraţiilor de avere a angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea" cu Gherghina Cojoc, şef birou, soţia colonelului Costică Cojoc, şeful Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis" Constanţa.

LINK
Tot conform aceluiaşi document postat pe site-ul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, şeful Grupului de intervenţii Palas Dan Constantinescu are, totuşi, un apartament în Bucureşti, din anul 2007, bun dobândit prin intermediul unui credit bancar.

LINK
Conform anchetatorilor, lt. Adrian Bugnar, mr. Costel Datcu, cpt. Florin Niculae, lt. col. Sorin Creţu şi mr. Liviu Deoşlea sunt cercetaţi pentru fals intelectual şi uz de fals, infracţiuni în legătură directă cu infracţiunile de corupţie, în formă continuată
ZIUA de Constanţa continuă campania de prezentare a declaraţiilor de avere a angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea" cu subofiţerul Ionela Deoşlea. Conform propriilor consemnări, soţia lui Liviu Deoşlea, care se află pe lista neagră a DNA în dosarul presupusei corupţii din ISU

LINK
ZIUA de Constanţa continuă campania de prezentare a declaraţiilor de avere a angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea" cu Dan Ionel Matache, comandantul detaşamentului de pompieri din Cernavodă.

LINK
Averea lui Marius Călin, locţiitor al comandantului Grupului 2 Intervenţii

LINK
Averea şefului de Detaşament Pompieri Constanţa - Oraş

LINK
Colegă de serviciu cu soţul
Averea contabilului şef din ISU Dobrogea

LINK
Trio familial în inspectorat
Cât au câştigat de la ISU Dobrogea fiul şi soţia fostului inspector şef Oprea
In cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" îşi desfăşoară activitatea şi soţia colonelului Traian Oprea, Ionica Oprea, subofiţer, care a câştigat din salariu suma de 26.938 de lei
ZIUA de Constanţa continuă campania de prezentare a declaraţiilor de avere a angajaţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea" cu ofiţerul Gabriel Oprea, fiul colonelului Traian Oprea, fostul inspector şef al inspectoratului.

LINK

No comment si

[ Edited Wed Dec 14 2011, 07:02AM ]
Back to top
Klaus
Wed Dec 14 2011, 09:27AM
Registered Member #3279

@Homefire - Ziarul Ziua de Constanta are o politica editoriala ciudata - umplerea spatiului cu platitudini, si nu este pentru prima data. Link-urile respective fac descrierea unor declaratii de avere si interese ale personalului din ISU Constanta, fara nici-un altfel de comentariu, poate era mai practic sa se dea pur si simplu copy+paste dupa jpeg-urile documentelor respective.
Unde este marea afacere ca Oprea a iesit la pensie cu o datorie la banci de 50.000 Euro, ca seful Grupului de intervenţii Palas are un apartament in Bucuresti, unde a lucrat cativa ani, iar sotia a cunoscut-o in sistem, la locul de munca, ca (,) comandantul detaşamentului de pompieri din Cernavodă si-a adus la Cernavoda sotia care lucra in Ialomita?
Recunosc ca si tatal meu a fost militar, iar pentru mine asta are alta semnificatie. Sunt familii de medici, de avocati, de profesori si nu sunt blamate pentru asta.
Constat ca in prezent functioneaza din plin prezumtia de vinovatie, fapt pentru care ma felicit ca nu (mai) am rude in sistem.
Privit de pe margine este usor sa dai cu pietre, dar sunt convins ca organigrama unei institutii nu se face dupa gradul de rudenie intre angajati si (in)competentele lor.
Back to top
F.A.D
Wed Dec 14 2011, 02:57PM
off ce vremuri traim
Registered Member #3926

fara suparare dar eu vin tot dintr-o familie de militari: bunicul,tata,eu !
Back to top
Pârvu Florin
Wed Dec 14 2011, 03:52PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Parvu Florin wrote ...

Cu toate ca mi-e extrem de greu, pentru moment o sa ma abtin de la orice comentarii...

cu exceptia unuia singur si anume un mesaj pentru domnisoara Ce-grad-va-fi-avand Anca Si-nu-mai-stiu-cum, cu care am avut urmatorul dialog, cand am sunat la IGSU, pentru a afla cum o mai duce raportul meu:

"-Ce-grad-va-fi-avand Anca Si-nu-mai-stiu-cum la telefon!
-Sarut mainile! Florin Parvu va deranjeaza! As dori sa vorbesc cu doamna/domnisoara capitan Liliana Celigradean!
-Florin Parvu...? Hm...! Florin Parvu...! Doamna capitan e in concediu, daca vrei o poti gasi saptamana viitoare!
-Daca vreti!
-Ce sa vreau?
-Probabil ati vrut sa spuneti"Daca vreti, o puteti...!"
-Aaaa, da...! Daca vreti o puteti gasi saptamana viitoare! dar nu cred ca e cazul sa va formalizati asa...
-Multumesc pentru bunavointa! Sarut mainile!"

Stimata domnisoara, urmeaza o lista, e adevarat nu exhaustiva, cu situatii care va dau dreptul de a nu folosi in conversatia cu mine pronumele personal de politete:

-am ciocnit valizele in gara cand am plecat militari
-m-am inghesuit cu dumneavoastra in trapa avionului
-am mancat impreuna din aceeasi conserva
-ne-am inghesuit unul in celalalt, fiindca amandoi eram paralizati de frig
-m-ati ajutat sa scot un accidentat dintre fiarele contorsionate ale unui autoturism
-ati fost in spatele meu, ajutandu-ma sa inaintez cu furtunul spre focarul unui incendiu
-am baut impreuna minim trei beri, sau echivalentul in alcool pur al acestora
-am fumat impreuna un mare joint
-am emis in prezenta dumneavoastra o flatulenta zgomotoasa
-am facut impreuna lucruri obscene, cum ar fi sa privesc spre degetele de la picioare si sa va vad vertexul

Aceasta lista nu este, repet, exhaustiva. Va puteti lasa fantezia sa zburde si mai puteti adauga nenumarate puncte la lista de mai sus, dar daca nici unul dintre aceste lucruri nu s-a intamplat, am rugamintea ca, tot asa cum eu va spun dumneavoastra "dumneavoastra"', si dumneavoastra sa imi spuneti mie "dumneavoastra".

Va las sa va inchipuiti ce vreti dumneavoastra in dreptul motivelor pentru care va rog asta...

O ultima observatie...

Poate va regasiti in ultimul punct si nu-mi aduc eu aminte...
Poate sunteti fata grasa si urata langa care m-am trezit intr-o dimineata a existentei mele, dupa o betie crunta, cand simtul meu critic a fost abolit complet, fata pe care n-am stiut cum sa o dau mai repede afara...

Daca e asa, am rugamintea sa ma anuntati prin mesageria privata si promit ca voi sterge toata aceasta postare...

[ Edited Wed Dec 14 2011, 04:15PM ]
Back to top
dassirar
Wed Dec 14 2011, 07:24PM
Registered Member #4683

Stimate Florin Parvu, va urmaresc de ceva vreme postarile efectuate aici, toate experientele redate...si trebuie sa va spun ca sunt mandra sa am un coleg precum dumneavoastra. Mi-as dori sa fim mai multi cei cu curaj si cu verticalitate, cei ce iau atitudine fata de abuzurile permanente din acest sistem. Sa auzim de bine!
Back to top
bushes
Wed Dec 14 2011, 09:08PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

dassirar wrote ...

Stimate Florin Parvu, va urmaresc de ceva vreme postarile efectuate aici, toate experientele redate...si trebuie sa va spun ca sunt mandra sa am un coleg precum dumneavoastra. Mi-as dori sa fim mai multi cei cu curaj si cu verticalitate, cei ce iau atitudine fata de abuzurile permanente din acest sistem. Sa auzim de bine!

poate un fost coleg ...sau am inteles eu gresit...
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF