Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
1\*
Mon Jan 11 2010, 10:17PM
Forta fara ratiune se surpa sub propria greutate Horatiu
Registered Member #1808

@Conte, camionul "a fost explodat" daca imi este permisa exprimarea, si asta pe o lipsa de informatii a celor ce au intervenit...

cat despre stiinta SRI-ului...as vrea sa am dubii, de fapt am...I don't think so
Back to top
blackie
Tue Jan 12 2010, 08:01PM
Registered Member #2448

pentru RECUL
se intoarce "raba" de la interventie...,
drumul nu inspira teama ...,
soferul ocoleste un canal dar ,dupa ghinion ,nu deajuns... ,
asfaltul din jurul capacului de du' dracu' si odata cu el si raba...
paguba 30 mil. lei vechi
"marele" maistru militar pe care il avem in dotare la detasament ,ajunge la concluzia ca vina este exclusiv a soferului ...(lipsa de orientare ...bla-bla...);soferul minus 30 mil. de la gura copiilor...
INCOMPETENTA ,NESIMTIRE ,PROSTIE ,impotenta intelectuala====cadavre militare facute la apelul bocancilor (regimentala 6 luni ;haiPCR-ul ;s.a.m.d.)
referitor la mihailesti- daca se stiau si mai ales daca se respectau normativele ,nu cred ca acum mai ziceam dumnezeu sa-i ierte dar,ca si in prezent ,se actioneaza dupa ureche ,navalim ca timpitii condusi "in lupta" de ,alti tampiti mai mari ca noi(petardele 2006-2010)
dumnezeu sa ne ajute
Back to top
kagulas
Thu Jan 14 2010, 12:45AM
Registered Member #2303

Vreau sa pun si eu o intrebare unui pompier adevarat.
Un "neam de-al meu" de prin Urziceni mi-a spus ca norma voastra de hrana este mai mica decat la pol, jand. Este adevarat sau baga bani la fsn?
Back to top
blackie
Thu Jan 14 2010, 07:33PM
Registered Member #2448

nu e treaba ta daca baga bani la FSN sau nu
esti nevasta lui ?
nu cred
Back to top
recul.
Thu Jan 21 2010, 09:03AM
Registered Member #1998

Nu vreau sa fiu eu cel care arunca cu noroi, dar uitati rezultatele intrarii in sistem a nonvalorilor pe baza pilelor si relatiilor LINK
Back to top
1\*
Thu Jan 21 2010, 09:55AM
Forta fara ratiune se surpa sub propria greutate Horatiu
Registered Member #1808

nu-i vorba de aruncat cu noroi, le-as numi erori ale sistemului, si sa nu-mi fie cu suparare, le gasim oriunde...chiar si la cei mai selectivi, asta-i natura umana...mai slaba uneori

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe cel decedat!
Back to top
Pârvu Florin
Thu Jan 21 2010, 11:26AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Cred ca evenimentele sunt prea proaspete ca sa se poata face orice fel de comentariu, sa se poata trage orice fel de concluzie. Nu pot decat sa-mi exprim compasiunea cu durerea familiei, a colegilor si a prietenilor, sperand ca vor avea destula putere sa treaca peste acest nefericit eveniment... Ma voi ruga pentru sufletul celui plecat...

[ Edited Thu Jan 21 2010, 11:30AM ]
Back to top
blackie
Thu Jan 21 2010, 06:36PM
Registered Member #2448

dumnezeu sa-i ierte pe amandoi ....
Back to top
ex-ad
Thu Jan 21 2010, 06:54PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

link-ul de mai sus era stirea de la ora 8 dimineata...
acesasta ete stirea de pe ziare.com (aceeasi sursa) de la prinz.

Subofiterul ISU suspectat de crima si furt, gasit impuscat in cap intr-o padure

Subofiterul Gabriel Atodiresei, suspectat ca si-a ucis un coleg de la ISU Dorohoi, a fost gasit impuscat in padurea Gorovei, la aproximativ 10 kilometri de Dorohoi.

Purtatorul de cuvant al ISU Botosani, Dorina Lupu, a declarat, la Antena3, ca nu poate confirma informatia potrivit careia a fost gasit trupul subofiterului Atodiresei.

Surse judiciare au precizat, pentru NewsIn, ca langa trupul neinsufletit al subofiterului a fost descoperita o singura arma. Armele si munitia furate de tanar au fost gasite ulterior in podul unei locuinte din Dorohoi.

Atodiresei ii trimisese fratelui sau un SMS pe telefonul mobil, in care i-a precizat locul unde erau armele disparute de la Detasamentul de Pompieri din Dorohoi, spun surse judiciare pentru NewsIn. Imobilul in care s-au gasit armele este situat la 100 de metri de domiciliul suspectului.

Subofiterul a mers cu un taxi de la unitatea din Dorohoi pana in apropierea zonei in care a fost gasit, in Gorovei, au declarat oficiali ai IGPR, care au precizat ca au fost identificati martori ai altercatiei dintre acesta si ofiterul gasit mort la Detasamentul de Pompieri.

Taxiul cu care a mers Atodiresei este unul dintre cele trei care se aflau in tura miercuri spre joi. Din aceasta cauza, traseul subofiterului a fost usor de identificat.

Se pare ca tanarul a stat ascuns cateva ore, dupa care s-a impuscat. In apropiere de locul unde a fost gasit cadavrul se afla un echipaj de jandarmi, iar tanarul si-a dat seama ca nu poate sa fuga.

Gabriel Atodiresei, in varsta de 25 ani, de la ISU Dorohoi, a intrat intr-un conflict cu un coleg, pe care l-a ucis. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 05.00.

Tanarul a fugit de la unitate cu 11 pistoale Carpati, un alt pistol de exercitiu si 240 de cartuse. Se pare ca subofiterul decedat avea cheile de la camerele unde erau depozitate armele. Procurorii sustin ca, in zona in care se efectua paza, s-au gasit urme in zapada, care arata ca a avut loc o altercatie.

Unitatea ISU Dorohoi nu avea psiholog

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta nu avea un psiholog pentru evaluarea angajatilor, in ciuda faptului ca acestia trebuie evaluati periodic.

Colonelul Radu Anton, de la ISU Botosani, sustine ca tanarul care a fugit avea o fire inchisa si retrasa. Potrivit prefectului de Botosani, Cristian Constantin Roman, tanarul era cunoscut ca avand comportament violent.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, Alin Maghiar, a declarat ca Gabriel Atodiresei a fost testat psihologic inainte de angajare, in septembrie 2007.

"In cazul acesta la ISU Botosani nu este incadrat niciun psiholog, nu pot sa va spun cand a fost facut ultima evaluare a subofiterului", a declarat Maghiar, adaugand ca, potrivit legii, fiecare unitate ar trebui sa aiba un psiholog.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Botosani, Dorina Lupu, in unitate s-a organizat un concurs in 2007 pentru ocuparea postului de psiholog, insa nu a fost incadrat, iar in prezent postul este blocat.

Purtatorul de cuvant al IGSU a declarat ca o echipa a fost detasa la Dorohoi pentru a efectua o ancheta interna.

acu' am si io o intrebare, ca omu' care s-a uitat dimineata pe Antena3: cum naiba au reusit sa ajunga secvente din filmarile scenei crimei la televiziune (alea care se fac in timp ce are loc cercetarea la fata locului) la doar 3-4 ore de la descoperirea primului cadavru?... nu de alta, dar de regula trecea macar o zi intreaga pina ca politia amabila sa serveasca presei asa ceva...

si am si o observatie: in toate structurile militare din lume au avut loc astfel de incidente...sa nu ne credem noi mai cu probleme interne ca altii... pina nu stim ce s-a petrecut cu adevarat, e inutil sa aratam cu degetul intr-o directie sau alta, la fel ca jurnalistii nostri oligofreni care dau verdicte...
apropo, poate cineva sa-i spuna lu' tanti aia Mitchievici ca absolut la toate subiectele pe marginea carora a deschis gura a fost complet pe dinafara?
Back to top
kagulas
Fri Jan 22 2010, 03:58AM
Registered Member #2303

@blackie
Nu poate fi masura egala in cazul lor (unul vinovat, altul victima), oricum va fi "dupa plata si rasplata".
@blackie
Nu sunt sotie si nici soacra de pomp. (eram sincer interesat, iar expresia "a bagat la fsn" era pur si simplu . Conform flu-flu meu in decembrie a fost 792.thanks.
Back to top
recul.
Fri Jan 22 2010, 09:18AM
Registered Member #1998

*kagulas, cam pe acolo e pe undeva, in jurul cifrei stiute de tine, poate cu ceva in minus. Apropo, ce ziceti de asta: LINK
Back to top
kagulas
Sat Feb 06 2010, 04:16AM
Registered Member #2303

Voi aveti dreptul la greva? Noi JR, nu avem pt suntem ceea ce suntem. Sefa avea dreptate (chiar daca suntem militari, trebuie sa ne aparam drepturile). Asa sa ne ajute D-.zeu
Back to top
alexe cristian
Thu Feb 11 2010, 11:08PM
alexe cristian
Registered Member #2597

vreau sa intreb si eu pompierii din alte judete.....la voi,programul de somn..este tot de la 00-04 dimineata..?...adik 4 ore..?

sau este doar pe dambovita bagat programul asta.....
Back to top
recul.
Fri Feb 12 2010, 09:14AM
Registered Member #1998

La un program de munca de 24 de ore trebuie asigurate minim 6 ore odihna (somn) daca nu ma insel. Asigurate intre ghilimele, fiindca daca ai interventii e clar ca nu o sa dormi. Oricum prin tara sant tot felul de programe pilot. Unii fac 12/24/12/48 , marea majoritate 24/72 dar sant cazuri unde din lipsa de oameni se merge pe 24/48.... Oricum de comentat nu avem ce fiinda nimeni nu ne baga pe noi in seama, deci relax
Back to top
Baroonu
Wed Feb 17 2010, 06:43PM
Registered Member #2626

Daca stie cineva, cand dai admitere, poti sa optezi in functie de nota, de ex.: prima optiune maistri militari si a doua subofiteri? (in caz de nu ai nota pentru M.M. macar sa intri la subofiter)
Ar mai fi ceva, dupa ce treci de examen si incepi a urma cursurile de elev, iti vei alege o specialitate, un anume gen de arma (servant, conducator auto, transmisiuni, etc) ? Sau te va specializa in toate?
Cei care au absolvit de curand scoala de pompieri, cum au fost respectivi 2 ani de pregatire?? Regreta cineva alegerea facuta??
Va multumesc!!
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF