Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
J.A.B.C.
Tue Feb 10 2015, 10:13PM
Registered Member #2445

Adresati.va D.N.A. serviciul teritorial Giurgiu si problema programului v.a fi rezolvata!
Back to top
free username
Tue Feb 10 2015, 10:15PM
Registered Member #10021

mihaimihai wrote ...

Va mai aduceti aminte de Elena Udrea cand a sunat la o televiziune si a spus ca este un fan al Elenei Udrea ? ridicol moment nu ? In rest , decontarea navetei se face in baza unui ordin MAI ordinul 51/2014 parca , ordin pe care nu stiu sa-l fi dat idolul d-voastra ,domnul Apostol.

Legat de program a citit cineva ordinul ? ii adevarat ca nu se dau nici libere nici nu se platesc orele suplimentare ? Eu unul as fi foarte atent la art.13 al.2 din rg.1

Nu cred ca se vor acorda libere pentru ca se va ajunge la acelasi numar de personal ca in cazul programului 24/72 si pentru ca-i vor innebuni pe comandanti cu planificarile lunare si concediile de odihna. Ramane varianta platirii orelor suplimentare, chestiune cu care eu sunt sceptic. Sau am uitat ca traim in Romanistan?!
Back to top
mihaimihai
Tue Feb 10 2015, 10:34PM
Registered Member #5247

Sper ca nu se incearca sa ni se explice ca sporul de 75% ( sporul pentru zilele lucrate sambata , duminica si in sarbatorile legale ) este plata orelor suplimentare .Eu unul m as simti foarte jignit de o astfel de abordare . Cred ca si un copil de clasa a 4-a ar sesiza diferenta dintre cele doua sporuri .

Legat de faptul ca nimeni nu se oboseste sa ne explice si noua ce si cum ma face sa cred ca si au dat seama si sefii nostrii ca ceva ,,pute'' in acest ordin si acuma nu mai stiu cum sa-l explice ca sa para legal.
Back to top
1 User said Thank to mihaimihai for this Post :
 Ionica H (10 Feb 2015, 22:44)
masca
Tue Feb 10 2015, 10:50PM
Registered Member #3157

giurgiuveanul wrote ...

In incheiere va spun ca din tot ce se stie pana acum domnul injurat pe aici s-a luptat si a obtinut pt ISUBIF decontarea navetei pentru subofiteri la si de la locul de munca in conformitate cu prevederile legale intre 5-70 km.
incepand cu 01.03.2015.
Asta ca sa vorbim de fapte indiferent de ce crede sau nu fiecare.
Estimarea este ca peste 600 de subofiteri vor putea beneficia de decontare.
In rest judecati oamenii dupa faptele lor si dupa ce fac si lasati deoparte judecarea opiniilor diferite intr-un fel sau in altul.

spune-ne si noua cum a reusit

[ Edited Thu Mar 01 2018, 03:06PM ]
Back to top
vasilica
Tue Feb 10 2015, 11:01PM
Registered Member #10008

superbase2014 wrote ...

Tot ce a facut colonelu acolo sint din bani pubici nu cred ca a adus ceva de acasa ,deci fiecare cetatean din aceasta tara are ceva acolo..fara rautate nu va dati cu caramida in piept, cam toti se lauada cu ceva si bravul nostru conducator a construit si tot l-au impuscat pt ca a fost totalitar

Barosane si in alte inspectorate tot bani publici sunt si conditiile sunt 0
Back to top
1 User said Thank to vasilica for this Post :
 Logout (11 Feb 2015, 06:10)
vasilica
Tue Feb 10 2015, 11:04PM
Registered Member #10008

pai daca la isubif se deconteaza vrem si noi
Back to top
1 User said Thank to vasilica for this Post :
 Logout (11 Feb 2015, 06:10)
vasilica
Tue Feb 10 2015, 11:10PM
Registered Member #10008

Eu zic ca asta se numeste disimularea atentiei .
Deci sa discutam despre cine e vinovat de schimbarea programului si ce e de facut .
Back to top
Logout
Wed Feb 11 2015, 05:26AM
logout
Registered Member #10017

free username wrote ...

De acord cu tine dar te rog frumos explica-mi care este relevanta pozelor cu subunitatea din Gr via col. Apostol in raport cu ce ne doare pe noi si anume programul de 24/48? Si inca ceva, am cautat si nu am vazut sa-l fi facut cineva "jigodie" pe Apostol. Astept raspuns strict pe intrebare. Fara alte poze, fara propaganda, nu ma intereseaza catusi de putin col. Apostol.

Apostol indiferent de ceea ce a spus despre una sau despre alta a facut foarte multe pentru subofiteri.
Legatura intre pozele puse cu conditiile de lux oferite subofiterilor din subunitati in GR(propaganda cum ii spui tu) si discutie este simpla: judecati un om dupa fapte nu dupa ce spune gandeste sau afirma intr-un context sau altul.
Nu stau sa fac aici revista presei sa-ti dau citate cu injuriile si apelativele folosite ca nu asta e menirea mea in viata sa iti fac dumitale sinteze.
Altii care nu spun nimic niciodata isi tin subofiterii in conditii de ev mediu si asta care arata respect oamenilor sai(vezi pozele) e pus la zid ca a zis ceva sau altceva. Nu e asa complicat.
Judecati, analizati imaginile si apoi ganditi cu mintea voastra.

[ Edited Wed Feb 11 2015, 05:49AM ]
Back to top
Logout
Wed Feb 11 2015, 05:36AM
logout
Registered Member #10017

J.A.B.C. wrote ...

Adresati.va D.N.A. serviciul teritorial Giurgiu si problema programului v.a fi rezolvata!

Se pot duce si la mama DNA-ului nu numai la Gr.
Povestea cu programul ca tot intreaba unul disperat despre Gr si nu-i raspunde nimeni este urmatoarea: Gr a pierdut 25% din efective in conditii pe care nu le mai reiau aici.
Pentru a nu nenoroci zeci de subofiteri din DB, CL,B,TR care sa fie detasati cu saptamana sa asigure deficitul s-a discutat cu toti oamenii si s-a luat masura trecerii temporare la alt program pe termen de trei luni avand in vedere promisiunea IGSU ca in perioada asta reangajeazaa alti oameni.
Fireste ca nu s-au tinut de cuvant si undeva pe la sfarsitul lui octombrie apostol a ordonat revenirea la programul normal si a informat cu martori IGSU ca nu poate continua asa pt ca oamenii sunt obositi si ca trebuie sa dea libere la subofiteri si va asigura incadrarea conform situatiei existente adica 75%. De la sf lui oct.adica de mai bine de 4 luni ISU GR lucreaza normal 24/72.

[ Edited Wed Feb 11 2015, 05:43AM ]
Back to top
Logout
Wed Feb 11 2015, 05:42AM
logout
Registered Member #10017

mihaimihai wrote ...

In rest , decontarea navetei se face in baza unui ordin MAI ordinul 51/2014 parca , ordin pe care nu stiu sa-l fi dat idolul d-voastra ,domnul Apostol.

Apostol nu a dat niciun ordin si sunteti in mare eroare cu OMAI 51/2014 dar avand in vedere modul in care puneti problema nu va voi explica ce si cum.
Subofiterii de la ISUBIF care indeplinesc conditiile legale vor primi bani de naveta.
Datorita idolului meu apostol cum spui dumneata.
Viata ne va arata cine mananca rahat si cine nu.

[ Edited Wed Feb 11 2015, 05:50AM ]
Back to top
Logout
Wed Feb 11 2015, 05:48AM
logout
Registered Member #10017

masca wrote ...

giurgiuveanul wrote ...

In incheiere va spun ca din tot ce se stie pana acum domnul injurat pe aici s-a luptat si a obtinut pt ISUBIF decontarea navetei pentru subofiteri la si de la locul de munca in conformitate cu prevederile legale intre 5-70 km.
incepand cu 01.03.2015.
In rest judecati oamenii dupa faptele lor si dupa ce fac si lasati deoparte judecarea opiniilor diferite intr-un fel sau in altul.

spune-ne si noua cum a reusit ca la noi la inspectorat astea sunt SF-uri! cica nu se poate, nu e pentru noi... nu se aplica la noi, doat la politie. explicatiile oficiale. si cu rezolutie pe raport

Dupa ce aceste drepturi vor intra in plata si vom vedea ca ISUBIF deconteaza naveta( din cate s-a auzit apostol a solicitat si s-a obtinut aprobare verbala pe solicitarea asta), va voi explica ce prevederi sunt aplicabile, ce conditii trebuie indeplinite si care este calea de urmat pentru a vi se acorda drepturile. Din cate stiu in perioada urmatoare toti care au dreptul vor fi chemati sa faca rapoarte personale in acest sens pentru a putea primi banii.

[ Edited Wed Feb 11 2015, 06:10AM ]
Back to top
joker
Wed Feb 11 2015, 05:49AM
joker
Registered Member #3804

masca wrote ...

giurgiuveanul wrote ...

incepand cu 01.03.2015.

spune-ne si noua cum a reusit ca la noi la inspectorat astea sunt SF-uri! cica nu se poate, nu e pentru noi... nu se aplica la noi, doat la politie. explicatiile oficiale. si cu rezolutie pe raport

Asta este OMAI-ul:http://www.legalis.ro/2014/04/15/decontarea-cheltuielilor-de-transport-pentru-cadrele-militare-politistii-si-personalul-civil-al-mai/În Monitorul Oficial nr. 269 din 11 aprilie a.c. a fost publicat Ordinul nr. 51/2014 al Ministerului Afacerilor Interne pentru aprobarea Normelor metodologice privind decontarea cheltuielilor de transport în unele situaţii în care cadrele militare, poliţiştii şi personalul civil se deplasează la şi de la locul de muncă.Poate ca cei care au facut raport nu s-au incadrat in acesle conditii.
Back to top
Logout
Wed Feb 11 2015, 05:56AM
logout
Registered Member #10017

raspuns gresit
Back to top
J.A.B.C.
Wed Feb 11 2015, 06:37AM
Registered Member #2445

Adresati.va D.N.A._ului pentru ABUZ in serviciu !
Back to top
1 User said Thank to J.A.B.C. for this Post :
 Logout (11 Feb 2015, 06:54)
JohnyBoy
Wed Feb 11 2015, 09:32AM
Registered Member #10047

Turap wrote ...

Personal cred ca oamenii au ajuns sa fie atat de nemultumiti si exista o tensiune majora in trupe din pricina lipsei de comunicare .daca ar iesi unul dintre comandantii nostri,de la varf,sa explice ferm,clar si pe intelesul tuturor cum stau lucrurile,s-ar asterne linistea si uitarea peste aceste clipe de orbecaire,incrancenare,scindare...etc... Cred ca este de datoria inspectorului general,ca dansul personal sau prin cineva sa comunice explicit ce inseamna acest program,ce impact are,si mai ales cum se procedeaza cu plata orelor si cu acordarea liberelor."Stimati colegi,de azi lucrati asa,veti primi atatia bani,atatea libere,spor la munca" .Ar urma apoi o selectie...naturala,cred...Vor pleca din sistem oamenii pt care serviciul la pompieri a fost al doilea job,cei care au alternative,veriante,cei carora nu le-a placut in toti anii aici dar au stat de dragul vechimii,grupei,de gura parintilor,etc...Si vor ramane aceia care vor sa faca aici cariera,platiti corect,stimulati si lasati in pace sa isi faca bine treaba. Eu asa vad lucrurile...un om pe care il informezi exact si la timp despre drepturile banesti ce-i revin,asupra orelor,timpului de lucru ,sa-i areti ca il apreciezi si il respecti ,ca il platesti CORECT conform orelor prestate,va veni cu drag la munca si va fi mandru ca lucreaza la pompieri... Nu am vazut pana acum nici un contabil sef care sa isi ia mapa la el si sa ia toate subunitatile la rand,si in 2 ore ,in fiecare detasament,subunitate,sa mearga si sa explice subordonatilor ce inseamna o solda,din ce se compune ea,ce inseamna sporurile,ce reprezinta,cum si in ce conditii se acorda,ore de noapte,deduceri,impozit,retineri,bani echipament,drepturi,procente,virgule,zerouri...Ceva simplu,sa inteleaga si domnul maior ,al meu sef,care a terminat liceul la seral la 30 de ani si facultatea dupa ce a fost 2 ani repetent,si colegul meu servant care a terminat 2 facultati la stat ,bursier si sef de promotie la una din ele,dar..mno,e servant destept si valabil...Asta ar face lucrurile mai simple,ar aduce claritate ,limpezime,si intotdeauna acolo unde lucrurile sunt fara echivoc,dezordinea,incertitudinile dispar si lasa loc unei atmosfere propice pt lucru... Deci,explicati in clar ,stimati comandanti,cei care stiti,desi sunteti putini la numar,explicati oficial si in clar cum stau lucrurile si fiecare va lua o decizie in ceea ce-l priveste .NU mai aratati usa subordonatilor,nu mai jigniti si nu mai desconsiderati subordonatii,ca pe munca noastra va primiti leafa,nu uitati niciodata ca fara voi ,noi ne-am cam descurca,dar invers NU,coborati la trupa si explicati clar lucrurile si nu va mai fi urma de stres si de scandal ... Acolo unde exista incertitudini,intotdeauna vor exista contradictii,si iminent dezbinare,razvratire si dezolare.Dar sa puneti sa explice toate astea pe cineva competent,nu pe leshinatii aia care au terminat ,la invatamant la distanta,managementul turismului,managementul productiilor din acvacultra,Cresterea Asistata a Animalelor, Geografie rurală şi turism rural,Asistenţă managerială şi secretariat la Crevedia,Facultatea de Ştiinţe Economice - Economie agroalimentară şi a mediului, Facultatea de Ştiinţe Socio - Umane - Filosofie, Poliţie locală,Geografia turismului, Facultatea de Inginerie şi management în agricultură şi dezvoltare rurală - Inginerie şi management în alimentaţia publică şi agroturism................................................MA-NTELEGETI.....

Sunt total de acord . Oricum parerea mea e ca pana nu trec cateva luni si sefii nostri nu gasesc o solutie viabila de remunerare sau timp liber nu avem ce face . Stiu politisti care s au judecat si au primit bani pt orele suplimentare pt ultimi 3 ani Din pacate se aplica retroactiv pt ultimi 3 ani. Si mai scria cineva pe semper daca nu ma insel de politisti care si au luat liber o luna sau doua platite. Solutii or sa existe insa trebuie sa ajungem acolo Apropo la noi ne da un liber pe luna ca sa mai scada din ore Hai sa va zic care e problema cu asta Uni mai smecheri primesc liber in timpul saptamani iar alti in weekend Adica ai ore suplimentare da in timpul saptamanii si nu se platesc iar alti au ore suplimentare in weekend si liber in timpul saptamani. CUM VI SE PARE ASTA
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF