Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
bushes
Thu Feb 26 2015, 06:23PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

Apropos de permanenta :

LINK

",......... În al doilea rând este vorba despre perioadele mari de timp în care poliiștii sunt efectiv „legai de glie” deoarece sunt puși „să asigure permanena” câte 7 zile fără însă a li se acorda timpul liber corespunzător. Această permanenă îi obligă pe poliiști să nu părăsească localitatea, să nu consume băuturi alcoolice, să răspundă la telefonul mobil și să se prezinte de îndată când sunt chemai, deși ei nu figurează că ar fi de serviciu. Toate aceste restricii sunt specifice și s-ar aplica doar poliiștilor care sunt în serviciu. Cu toate acestea, muli poliiști nu știu faptul că orele efectuate în scopul asigurării serviciului de permanenă se compensează cu timp liber corespunzător. Acest drept este statuat în cuprinsul art. 16 din O.M.A.I. 577/2008 „Orele efectuate în scopul asigurării serviciului de permanenţă se compensează prin acordarea de timp liber corespunzător, în zilele imediat următoare, iar când nu este posibil, şeful unităţii, pe baza unei planificări, acordă zilele de recuperare în următoarele 60 de zile lucrătoare.” Important de menionat este faptul că nu doar orele în care poliistul este chemat de acasă sunt compensate cu timp liber corespunzător ci orele în care asigură serviciu de permanenă. (chiar dacă nu are evenimente)
Back to top
2 User said Thank to bushes for this Post :
 ontari (26 Feb 2015, 20:58) , magirus (26 Feb 2015, 21:57)
roby
Thu Feb 26 2015, 09:59PM
Registered Member #10108

In luna cand avem CO cresterea salariala o sa fie foarte mica.Stie cineva daca esti obligat sa-ti o recuperare in fiecare luna sau poti sa-ti iei mai multe intr-o luna si in alta sa nu ?
Back to top
alexandru alex
Thu Feb 26 2015, 10:25PM
Registered Member #10062

Urmeaza 12 luni de sclavie. Regia raed arafat,producator igsu iar actorii,sclavi profesionisti.
Back to top
1 User said Thank to alexandru alex for this Post :
 magirus (26 Feb 2015, 23:20)
Klaus
Thu Feb 26 2015, 10:35PM
Registered Member #3279

Cred ca este bine sa scriu si aici cate ceva din raspunsurile date unor colegi de forum:

In privinta programului asta, de 24/48 timp de un an, sunt acoperiti de hartii.
Ce se poate face la nivel de "talpas", este sa se urmareasca pontajele la milimetru, cate ore s-au executat (ture x 24 ore + "dopuri" de 8 ore), pentru a avea la sfarsitul perioadei de referinta de un an date concrete. Pana atunci nu va puteti adresa nimanui, prin semnatura lui Arafat sunteti in perioada de referinta.
Daca se apeleaza la justitie trebuie demonstrat ca s-a incercat medierea cu angajatorul, ori linia se trage la sfarsitul perioadei de referinta, de un an, deci nu are rost sa va pierdeti timpul (si banii, daca se apeleaza la avocat) pana in februarie 2016.
Ce puteti face este sa cereti sa se mentioneze pe fluturas, daca nu prin soft (care este facut la nivel de Directie Generala Financiara din minister), atunci scris pe spate, cu stampila, numarul de ore suplimentare care v-a fost platit pe luna respectiva si numarul de ore platite ca SDSL.

La sfarsitul perioadei de referinta nu este voie sa existe surplus de ore neplatite sau necompensate cu ore libere pentru recuperare. Daca se va intampla asta, angajatorul, adica Inspectorul Sef, este pasibil de amenda contraventionala de 1.500 - 3.000 lei, cum am mai scris - art. 260, lit. i) din Codul Muncii.

Perioada de referinta este de 52 saptamani. Din ele se scad CO+COS+CM+permisii+cursuri si rezulta un nr. de saptamani X (cu eventuale fractii de saptamana) care se pot lucra la ture, in functie de cum face planificarea angajatorul.
Numarul de ore maxim intr-un an (ca perioada de referinta) = X saptamani x 48 ore/saptamana = Y ore/an.
Se pot plati ca ore suplimentare X saptamani x 8 ore suplimentare/saptamana, restul de X x 40 ore/saptamana fiind programul normal de lucru (care se aplica si la cei cu program de 8 ore/zi lucratoare). Asta rezulta din definitia data normei de 48 ore/saptamana in Codul Muncii, ca MEDIE in perioada de referinta, si ea INCLUDE munca suplimentara fata de cei care sunt la program normal - art. 114, alin. (1) si alin. (2) din Codul Muncii, prin exceptie perioada de referinta fiind prelungita la 12 luni, nu 4, ca in Codul Muncii.
Angajatorul are datoria de a urmari pontajele angajatilor in asa fel ca la sfarsitul perioadei de referinta sa ajunga la MEDIA de 48 ore/saptamana, pentru asta asigurandu-se ca pe timpul perioadei de referinta sa acorde angajatilor si timp liber pentru compensarea orelor lucrate in plus fata de norma de 48 ore/saptamana, deoarece aceste ore NU SE POT PLATI, ci trebuie date in natura, ca timp liber. Daca nu va urmari de la inceput acest lucru, se va trezi ca la sfarsitul perioadei de referinta, adica prin noiembrie - decembrie 2015, ianuarie si cateva zile din 2016, sa trebuiasca sa dea liber intregului personal, si sa nu mai aiba cu cine asigura turele.
Ei au zis ca vor face un bilant dupa 6 luni, sa vada ce este cu "+" si ce este cu "-", dar sunt convins ca vor fi prea multe cu "-".

In concluzie, orele platibile sunt limitate ca numar, iar numarul total de ore care se pot executa in perioada (anul) de referinta este de Y ore, care trebuie sa fie egal (+/- max. 24 ore, functie de cum a fost prima tura planificata) cu numarul total de ore prestate, adica suma dintre nr. ture x 24 ore + nr. zile de 8 ore.

@alexandru alex - nu este sclavie, este o aplicare originala a legilor.

@par_amedic - cursurile si CM se ponteaza exact ca la cei cu program de 8 ore.

@Gilica - pacat ca (militar fiind) nu ai curajul opiniei

@myky - este un singur soft pe minister pentru slarii, IGSU nu poate interveni in modificarea lui, poate doar cere completarea lui de catre cei din DGF.

@bushes - nu neaparat prin prezentare, ci prin depunere de raport personal, un drept al militarului, la care IS trebuie sa dea raspuns in 30 zile.

@siver65 - in etapa asta nu ai ce sa faci la tribunal.

@F.A.D - zile la 8 ore sunt folosite sa faci norma pe luna respectiva, ele sunt pontate ca atare.

superbase2014 wrote ...

In primul rind tineti o condica separata pt orele lucrate si dupa aia faceti raport catre seful direct,dupa raspuns daca credeti ca ati fost neindreptatit cautati un avocat si dati in judecata
A doua varianta ..aveti rude in afara sistemului ,sa inainteze o reclamatie la dna pt abuz in servici impotriva conduceri igsu

La tribunal te poti duce cu documente, nu cu condica personala, aia este =0 in justitie. Cum scriam mai sus, nu este cazul de dat banii la avocat sau facut reclamatii in sus, ca militar poti avea de suferit. Prima cale este sa incerci sa solutionezi conflictul de interese pe cale regulamentara, respectiv prin raport personal inaintat ierarhic - mai intai comandantului direct, apoi inspectorului sef, dupa care inspectorului general. Dar asta incepand cu data de 10.02.2016

par_amedic wrote ...

Cu asa oameni, e o paine de mancat. Sunt de-a dreptul idioti, desi pana la urma au si ei scuza lor, sunt pompieri nu juristi.

Juristii semneaza pentru legalitate mai mult ca forma, nu ca fond, nu sunt ei primii si singurii de blamat. Pentru continut sunt responsabili cei care pastoresc interventia, in frunte cu prim-adjunctul.

[ Edited Thu Feb 26 2015, 10:54PM ]
Back to top
7 User said Thank to Klaus for this Post :
 bushes (26 Feb 2015, 22:50) , Pârvu Florin (26 Feb 2015, 22:55) , magirus (26 Feb 2015, 23:25) , palmas (27 Feb 2015, 07:24) , militar 84 (27 Feb 2015, 09:00) , HollowMan (27 Feb 2015, 10:50) , Dorian (27 Feb 2015, 11:06)
lege_si_ordine
Thu Feb 26 2015, 10:52PM
Registered Member #10015

La programul asta mai e nevoie de zile la 8 ore ca sa iti faci norma de lucru? Hmm...
Ok, in principiu ai dreptate si lucrurile ar fi normale daca se intample asa. Ce se intampla insa cu cei care isi dau demisia in timpul perioadei de referinta? Sau cu cei care ies la pensie in perioada de referinta? Sau care isi iau concediu fara plata in perioada de referinta? Adica cu cei care intrerup intr-un fel sau altul serviciul in perioada de referinta? Ei cum isi mai pot recupera orele suplimentare?

[ Edited Thu Feb 26 2015, 10:52PM ]
Back to top
2 User said Thank to lege_si_ordine for this Post :
 Pârvu Florin (26 Feb 2015, 22:55) , magirus (26 Feb 2015, 23:26)
Root
Thu Feb 26 2015, 10:52PM
Registered Member #4834

@Klaus exista vreo portita ca orele suplimentare sa fie acordate peste cele 60 de zile prevazute de codul muncii?sau trebuiesc platite? Stim toti ca nu se poate incadra in limita de 48 de ore saptamanale(fie pe o perioada de referinta de 4-6 sau 12 luni ) decat daca se acorda 2 ture libere /luna
ceea ce in multe locuri nu cred ca se va intampla .Crezi ca incalzeste pe cineva ca o sa ia IS o amenda contraventionala?

[ Edited Thu Feb 26 2015, 10:53PM ]
Back to top
1 User said Thank to Root for this Post :
 magirus (26 Feb 2015, 23:26)
bushes
Thu Feb 26 2015, 10:54PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

@Klaus

Ar fi de-ajuns niste tabele trimise la fiecare compartiment /subunitate , cum sint cele cu drepturile de echipament .... numai sa se vrea

Ma gindeam ca cei de la financiar avind 100 de oameni nelamuriti la usa o sa ceara ei modificarea softului , modificare ce trebuia facuta odata cu trecerea la programul asta idiot ..

[ Edited Thu Feb 26 2015, 10:57PM ]
Back to top
1 User said Thank to bushes for this Post :
 Klaus (03 Mar 2015, 22:15)
Klaus
Thu Feb 26 2015, 11:01PM
Registered Member #3279

lege_si_ordine wrote ...

La programul asta mai e nevoie de zile la 8 ore ca sa iti faci norma de lucru? Hmm...
Ok, in principiu ai dreptate si lucrurile ar fi normale daca se intample asa. Ce se intampla insa cu cei care isi dau demisia in timpul perioadei de referinta? Sau cu cei care ies la pensie in perioada de referinta? Sau care isi iau concediu fara plata in perioada de referinta? Adica cu cei care intrerup intr-un fel sau altul serviciul in perioada de referinta? Ei cum isi mai pot recupera orele suplimentare?

Zilele de 8 ore sunt folosite pentru a iesi la socoteala, in functie de cum a cazut prima sau ultima zi de tura, iar daca este sa te bage in aceeasi tura, pe motiv de compatibilitate (sa zicem), dupa un CM (ca ezemplu) trebuie si 1-2 zile de 8 ore.
Daca este sa ma intrebi pe mine cum as proceda cu un militar care pleaca din sistem in aceasta perioada (de referinta), eu i-as plati orele facute in plus si necompensate cu timp liber, similar cu zilele de CO neefectuate, care la plecarea din sistem se platesc.
bushes wrote ...

@Klaus

Ar fi de-ajuns niste tabele trimise la fiecare compartiment /subunitate , cum sint cele cu drepturile de echipament .... numai sa se vrea

Ma gindeam ca cei de la financiar avind 100 de oameni nelamuriti la usa o sa ceara ei modificarea softului , modificare ce trebuia facuta odata cu trecerea la programul asta idiot ..

Daca sunt intocmite ca si documente, respectiv numar de inregistrare, datate + aprobate cu stampila, de ce nu?

mp23 wrote ...

@Klaus exista vreo portita ca orele suplimentare sa fie acordate peste cele 60 de zile prevazute de codul muncii?sau trebuiesc platite? Stim toti ca nu se poate incadra in limita de 48 de ore saptamanale(fie pe o perioada de referinta de 4-6 sau 12 luni ) decat daca se acorda 2 ture libere /luna
ceea ce in multe locuri nu cred ca se va intampla .Crezi ca incalzeste pe cineva ca o sa ia IS o amenda contraventionala?

Eu zic ca este o formulare ambigua in Codul Muncii si merg pe ideea ca nu se pot compensa, practic, in 60 zile, orele facute suplimentar, ci se va merge pe o medie in perioada de referinta, adica la un an.
Cat despre amenda luata de la un IS, conteaza ca orice ban luat din buzunarul cuiva, te asigur. Iar a doua oara se va gandi mai bine... Amenda se da/ia de catre un inspector de munca din cadrul IGSU sau MAI. Desigur ca nu te incalzeste pe tine berea luata de la gura copiilor inspectorului sef...
Restul situatiei, cu compensarea in timp liber corespunzator sau plata orelor ca lucrate suplimentar fie se regleaza de comun acord, fie se ajunge in justitie.

[ Edited Thu Feb 26 2015, 11:13PM ]
Back to top
1 User said Thank to Klaus for this Post :
 bushes (26 Feb 2015, 23:22)
F.A.D
Thu Feb 26 2015, 11:07PM
off ce vremuri traim
Registered Member #3926

@ klaus va rog sa ma lamuriti cu 24/8/8. pai eu daca am 40 de ore de recuperat nu inseamna 5 zile lucratoare a cate 8 ore ? de unde asta cu 24 ?
dar daca am 32 de ore vin ca fraierul la 8 ore ? pentru ce ? pentru a mi le aduna si scadea la sfarsitul lunii?
apropo am vazut metologia si m-a amuzat formularea (cu aproximatie) ca s-a discutat in sedinta...la care a participat si seful .....financiar, chestor....
apai si ce daca era si seful directiei financiare la sedinta ? a semnat sau aprobat cumva metodologia ? ca la semnaturi nu l-am vazut trecut. !!!!

[ Edited Thu Feb 26 2015, 11:10PM ]
Back to top
Klaus
Thu Feb 26 2015, 11:25PM
Registered Member #3279

@F.A.D - Nu-mi cere sa imi dau cu parerea pe un pontaj ipotetic, nu stiu cand a inceput, cate ture ai facut, cand ai venit, cand ai plecat... Bucataria asta se face cu creionul in mana si hartia in fata...

Implicarea unui chestor in povestea asta este =0.
Ordinul este dat la nivel de DSU + IGSU, nu are ce sa semneze un politist hartii emise de structurile astea, nu intra in competenta lui.
O fi fost invitat la discutii sa vada ce se poate face dupa ce s-a taiat. Ca asa face romanul, chiar daca il cheama Arafat - mai intai taie, dupa care se intreaba daca este bine - vezi postarea mea despre lipsa unor aprobari de la structurile centrale din cadrul MAI de la care trebuia luate avize inainte de aprobarea Notei-raport buclucase.

Imi cer scuze, trebuia sa raspund @F.A.D - Nu-mi cereti sa imi dau cu parerea pe un pontaj ipotetic, nu stiu cand ati inceput, cate ture ati facut, cand ati venit, cand ati plecat... Asta pentru a pastra nivelul discutiei dintre 2 forumisti egali in drepturi, nefiind moderator

[ Edited Thu Feb 26 2015, 11:37PM ]
Back to top
3 User said Thank to Klaus for this Post :
 magirus (26 Feb 2015, 23:30) , bushes (26 Feb 2015, 23:38) , F.A.D (27 Feb 2015, 08:12)
Klaus
Fri Feb 27 2015, 12:10AM
Registered Member #3279

bushes wrote ...

@Klaus

Si totusi... este o sansa pentru cei de la financiar sa faca si ei ore suplimentare platite >:)
Din cate stiu softul este unic la nivel de MAI. Chiar retin ca la inceput era facut pentru agenti, inspectori si comisari. Iar daca o sa cauti in publicarea salariilor platite, o sa vezi ca la sinteza asa categorii de cadre apar, chiar daca era vorba de UM.
Back to top
1 User said Thank to Klaus for this Post :
 bushes (27 Feb 2015, 02:14)
bushes
Fri Feb 27 2015, 02:13AM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

Nici chiar eu nu pot fi atit de dusmanos incit sa mi-i inchipui pe cei de la financiar abuzati de ore suplimentare platite , am si eu o limita ....
imi imaginam o multime de 150-200 de oameni ,nu stind pe holurile inspectoratlui ca sa incomodeze pe toata lumea , ci stind afara in fata portilor , ca o adunatura de milogi la care sa se holbeze lumea , ca la urs ; iar la intrebarile vre-unei babete curioase si cicalitoare daca se da ceva sa raspunda " da mamaie se da , explicatii !" Punem pariu ca a doua zi era si soft si fluturasi cu detalii si metodologia clara si frumos..explicata (ca vad ca nu se grabeste nimeni cu asta) ??
U

Prin deductie combinata cu inteligenta .nativa si cu uriasul talent literar , am reusit sa reconstitui misterioasa postare a lui @gilica , care continea citeva consideratii interesante (incepea cu dreptul roman ) pe marginea vechi-noului program 24/48
IGSU gytrdfftdxefhyhgg ore suplimentare rffcctctctvvhhffhvyyr metodologia %%"&%&-678&&%"$!$"%'3&#$$&&323 arafat wawaqaqqzrz,fctfrdrsr >:) >:)

Mai erau doua fraze cu igsu , mame ,tati , sfinti si dumnezei , dar cum nu aduceau clarificari in plus ,nu le mai postez

Vae victis !

[ Edited Fri Feb 27 2015, 06:57AM ]
Back to top
par_amedic
Fri Feb 27 2015, 10:28AM
Registered Member #10038

@Klaus Plecand de la ce ai spus tu si analizand procedura IGSU constat ca problemele vor fi fff mari la sfarsitul anului. Am luat de baza planificarea lor anuala prezenta in procedura si am ajuns la urmatorul calcul:
- TNL=2032
- TL=2376
-SDSLS(ore platite cu 175%, care se scad din TNL)=168 =>
2376-168-2032=176 ore care nu sunt nici platite, nici date liber.
Calculul acesta e facut dupa pontarea lor exacta din procedura. Nu am scazut CO, COS, chiar daca ar fi trebuit.

Daca scadem si CO si COS din TNL, va fi o problema fff mare. Mie imi ies cam 432ore (18 ture) de recuperat. Din astea sa zicem ca s-ar mai putea plati legal inca 192 de ore(diferenta intre 360 suplimentare legal platite anual cu 175% si cele 168 platite de ei).Cred ca analiza ar trebui facuta mai devreme de 6 luni pentru ca consecintele s-ar putea sa fie mai grave decat"avionul din munti".

P.S. Nu-mi dau seama deocamdata pentru cine e soparla asta, dar cert e ca e.
Back to top
2 User said Thank to par_amedic for this Post :
 mihaimihai (27 Feb 2015, 12:36) , Klaus (28 Feb 2015, 20:19)
par_amedic
Fri Feb 27 2015, 10:48AM
Registered Member #10038

COMUNICATE de la Politie, poate ajuta si la noi. Sincer, dupa parerea mea, sefii din teritoriu, decat sa ne urasca, mai bine ne-ar aduce multumiri, pentru ca vocea noastra ii poate scapa din multe neplaceri.

Aplicarea OMAI nr. 4/2015 nu ar trebui sa fie pentru unii sefii profesionali asemeni Axiomei lui Arhimede | 13-02-2015
Organizația noastră sindicală a luptat și va lupta în continuare pentru respectarea drepturilor tuturor polițiștilor. Chiar dacă am fost singura organizație sindicală care a organizat un protest pentru ca polițiștilor să le fie acordat sporul de 75% pentru munca prestată în zilele de sâmbătă și duminică, nu am considerat că munca și activitatea noastră sindicală s-a încheiat și că acum avem doar menirea să încasăm cotizațiile membrilor, așa cum fac alte organizații pe care nu mai are sens să le mai nominalizăm.
Cu toate că Ordinul MAI nr. 4/2015 privind sporul de 75% menționat mai sus este reglementat destul de clar se mai găsesc niște zevzeci care vor să demonstreze că interpretarea legii se poate face și cu dosul, nu doar cu materia cenușie din creier.
Astfel, pentru corecta și clara aplicare a OMAI nr. 4/2015 informăm unii șefi profesionali ”superinteligenți” că sporul de 75% se acordă pur și simplu acelor polițiști care lucrează în zilele de sîmbătă și duminică fără afectarea liberelor de drept și fără nici o altă condiționare inventată de mintea lor ”managerială”.
Pentru a fi mai cuprinzători în explicații (asta pentru că inteligența unor șefi are și ea grade diferite) comunicăm că aplicarea OMAI nr. 4/2015 în situația celor care lucrează în cadrul structurilor de investigații criminale sau de criminalistică se face astfel: polițiștilor li se acordă sporul de 75% atunci când sunt planificați în serviciu în zilele de sâmbătă și duminică și pe lângă acest spor li se mai acordă și zilele libere de drept. Sporul de 75% se acordă în luna curentă (adică lunar) și NU în a treia lună, așa cum din păcate au înțeles unii șefi. Cu respect pentru toate formele de inteligență afirmăm că mai expliciți de atât nu putem fi.
Referitor la situația orelor lucrate suplimentar de către polițiști vă comunicăm că acestea se acordă în compensare în maxim 60 de zile, așa cum prevede art. 122 alin. 1 din Codul Muncii. Dar pentru ca aceste ore suplimentare să fie compensate, mai întâi trebuie ca acestea să fie efectuate în baza unei dispoziții scrise, așa cum prevede art. 8 alin. 2 din OMAI nr. 577/2008. Astfel, șefii care cheamă polițiștii din timpul liber să efectueze ore suplimentare (chiar dacă sunt cuprinși în diverse acțiuni sau planuri) sunt obligați să întocmească dispoziția de efectuare de ore suplimentare conform art. 8 alin. 2 din OMAI nr. 577/2008. În cazul în care șefii nu emit aceste dispoziții polițiștii nu pot dovedi că au lucrat suplimentar, iar în acest sens îi sfătuim să ceară în scris explicații cu privire la motivul pentru care nu a fost emisă dispoziția de efectuare de ore suplimentare și să ceară compensarea acestor ore cu indicarea activităților și intervalul orar în care a lucrat.
De asemenea, polițiștii pot să verifice la Serviciul Financiar al unității de care aparțin dacă pontajul lunar privind orele lucrate întocmit și trimis către acest serviciu pentru plată este identic cu planificarea lunară în servicii întocmită la nivelul structurii unde își desfășoară activitatea polițiștii. În cazul în care cele două documente nu sunt identice cu privire la timpul lucrat de către polițiști, aceștia sunt rugați să ne contacteze pentru îndrumarea și sprijinirea acestora în respectarea drepturilor bănești.
Nu putem înțelege de ce atunci când este vorba de acordarea drepturilor legale a polițiștilor de către șefii profesionali în mintea unora se produce o reacție chimică de reducere în care numărul de electroni (particule subatomice încărcate cu sarcină negativă) crește și starea de oxidare este redusă (combinarea cu oxigen). Parafrazând această reacție chimică, comportamentul unor șefi profesionali privind acordarea drepturilor subordonaților debutează cu gânduri negative de neacordare a drepturilor legale coroborat cu lipsa oxigenării creierului cauzată de izbucnirile de autoritate abuzivă. Cunoaștem faptul că orice activitate mentală omoară neuroni, dar acest lucru nu trebuie să îi sperie pe unii șefi și să nu îi folosească în scopul pentru care aceste celule există în creier, pentru că, slavă Domnului, creierul uman are miliarde de neuroni.
Back to top
firejunele
Fri Feb 27 2015, 11:27AM
firejunior
Registered Member #9996

E un haos total cu atatea ordine ce se anuleaza unul pe celalalt. De exemplu ieri am fost sunat sa-mi aleg o tura libera din martie. Dimineata erau deja erau 3 ture libere pe martie(chiar si pentru cei care au co conf.planificarii). Acuma nu-s sigure nici astea si s-a convocat o sedinta de urgenta. Situatia dovedeste ca nu stiu pe unde sa-si scoata camasa deoarece metodologia n-a fost conceputa pentru progam de 24/48. Ideea e ca daca primim cele 3 ture libere in fiecare luna nu mai pupam SDSL cu 175%.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF