Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Cristi72
Mon Feb 22 2016, 12:00PM
Registered Member #10632

oare cat timp o sa mai fim batjocura celor de sus?ce santem noi ,sclavi?poate o sa raspunda ei candva in fata legii.roata e rotunda si se tot invarte.ne pierdem increderea in oameni datorita lor a coruptiei si nepasarii de oamni.

Back to top
RESPECT
Mon Feb 22 2016, 07:16PM
Registered Member #10595

Poate.... Deocamdată ei doar ne amenința, s fac ce vreau, nu ce scrie legea!!!!
Back to top
Klaus
Mon Feb 22 2016, 07:40PM
Registered Member #3279

Actualul IG (jandarmul imbracat pompier) s-a sesizat ca personalul are tinuta de serviciu uzata, asa ca a dispus ca toata lumea sa aiba tinuta stoc. Ca doar d'aia ne da statul norma de echipament.

Morala - face si el ce se pricepe
Back to top
1 User said Thank to Klaus for this Post :
 john47 (25 Feb 2016, 11:28)
Cristi72
Mon Feb 22 2016, 08:46PM
Registered Member #10632

mai trebuie sa luam si sa purtam tinuta stoc,ca daca nu o sa dea faliment vreun general care are firma .tre sa si vanda Marfa sa nu o manance moliile si naftalina.
Back to top
1 User said Thank to Cristi72 for this Post :
 john47 (25 Feb 2016, 11:28)
Pârvu Florin
Tue Feb 23 2016, 12:43AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Klaus wrote ...

Cumva seful COJ imputernicit la MM ca IS initial a fost subofiter? Vad ca este nascut in '70 si incadrat in MI in '91, cu facultate locala terminata in 2006.
Simulare - la 6 ani a intrat la scoala, a facut 12 clase, deci 18 ani, iar in '91 retin ca facultatea de pompieri era mai mult de 3 ani necesari pana la varsfa de 21 ani.

Turap wrote ...

Apropo,de cateva zile incerc sa deschid CV-ul imputernicitului IS de la ISU Maramures...Stie cineva de ce nu este public?????:)))))
Pai cum sa nu te enervezi,Klaus,cand a ajuns un sef de garaj ditamai IS,cand un locotenent la 30 de ani este scutit medical si da cu noi de pamant la instructie de ne sar ochii,asta dupa ce in anii in care stagiul militar era obligatoriu,an de an ducea la comisariat adeverinta ca este inapt serviciu militar...apoi auzind ca este loc de stat la caldurica pe bani buni la pompieri,a ajuns astazi sa ne instruiasca pe noi...

Turap wrote ...

Incep eu cu unul despre care se tot plange lumea dar nu scrie nimeni nimic...Lt col Ioan Muresan,imputernicit IS la ISU Maramures,care refuza cu incapatanare sa isi posteze pe site-ul ISU MM ,banuiesc si din ce motiv,CV-ul...Nici in ruptul capului nu vrea sa vada lumea cine e si ce il recomanda pt o astfel de functie,poate ne spun cei de la ISU Maramures.CURAJ,BAIETI !!!

actimel wrote ...

Revin pompierii la comanda
Colonelul Ion Pop , seful ISU Maramures, a iesit la pensie. LT.COLONEL drd. ing. Sîrb Ioan Ioniţă este noul comandant
La comanda inspectoratului a fost desemnat locotenent colonelul drd. ing. Sîrb Ioan Ioniţă, prim adjunctul inspectorului şef.

Pe bune???
Alarma falsa =D>
asteptam CV-ul inainte sa-l intrebam pe dl Burlui cum de s-a modificat schimbarea asa rapid. Totusi,cine stie...cunoaste!

Glaucom wrote ...

@ Klaus- ati reusit sa va uitati peste CV ul IS de la ISU Maramures? Ce parere aveti?

Klaus wrote ...

Revenind la lucruri mai serioase, cei care sunt in bransa cunosc faptul ca militarul are voie sa faca sau sa iasa la raport numai pentru probleme care il privesc direct, nu pentru ca fiul IS-ului de la Calarasi a trecut probele fizice nustiucum, ca imputernicitul IS de la Maramures nu are niciun fel de pregatire/educatie militara sau altele asemenea. Iar militarul (isi) poate sustine drepturi individuale, nu colective.
Chiar nu vad cum poate cineva, ca persoana, poate reactiona la situatia ca un telefonist sa fie in 6 ani inspector sef daca sistemul a permis...

bushes wrote ...

Daca un imbecil ca burlui a ajuns IG,de ce n-ar putea si un telefonist sa ajunga insspector sef?
Vorba lui Dorel Visan in ,,,Prea tirziu,,:,, ca sa reusesti in viata ,,trebuie sa fii un bun telefonist ,,,

Uite că în sfârșit s-a întâmplat!
CV-ul inspectorului șef de la Maramureș e public.

LINK

Și-l închipuie cineva pe omul ăsta exprimând în fața lui Arafat sau a inspectorului general, oricine ar fi el, un punct de vedere divergent?

Să fim serioși...

[ Edited Tue Feb 23 2016, 12:57AM ]
Back to top
Coffeeman
Tue Feb 23 2016, 09:17AM
Glamdring
Registered Member #2685

Adica omul are un CV impecabil, desi i-a luat ceva sa-l scrie, ma refer la faptul ca unii il asteapta de ceva ani:)), iar voi credeti ca nu se poate exprima in fata unui IG? sau a lui Arafat?
Back to top
RESPECT
Tue Feb 23 2016, 01:18PM
Registered Member #10595

Se poate exprima, la fel cum și ceilalți s-au exprimat când au făcut procedura asta ciudată și când 40=24. Asta le este școală!!!!! Până au terminat studiile au dedus că 40=24,așa ca lucrare de licență!!! Succes colegilor.
Back to top
Klaus
Tue Feb 23 2016, 04:15PM
Registered Member #3279

Cristi72 wrote ...
mai trebuie sa luam si sa purtam tinuta stoc,ca daca nu o sa dea faliment vreun general care are firma .tre sa si vanda Marfa sa nu o manance moliile si naftalina.

Am inteles ca sunt din Bacau baietii veseli si cu preturi mici-mici-mici.

Nota - articole tinuta de oras.

[ Edited Tue Feb 23 2016, 07:43PM ]
Back to top
Coffeeman
Tue Feb 23 2016, 05:39PM
Glamdring
Registered Member #2685

@Klaus: Nu m-ar deranja, chiar am trecuta o tinuta din asta si pe fisa pentru 2016, dar de obicei, cei care au preturi mici ( pentru ei ), au si calitate indolielnica.
A, manusi pentru interventie mi-am achizitionat eu ( Mil-tec fac unele foarte bune, la fel si bocancii), pentru ca cele pe care le impart oamenii astia, nu-s bune nici sa cari carmizi si gunoaie prin unitati.:)
Cei mai multi colegi inca mai au din cele venite de prin Anglia.
Back to top
masca
Wed Feb 24 2016, 12:15AM
Registered Member #3157

Pârvu Florin wrote ...

Klaus wrote ...

Cumva seful COJ imputernicit la MM ca IS initial a fost subofiter? Vad ca este nascut in '70 si incadrat in MI in '91, cu facultate locala terminata in 2006.
Simulare - la 6 ani a intrat la scoala, a facut 12 clase, deci 18 ani, iar in '91 retin ca facultatea de pompieri era mai mult de 3 ani necesari pana la varsfa de 21 ani.

Turap wrote ...

Apropo,de cateva zile incerc sa deschid CV-ul imputernicitului IS de la ISU Maramures...Stie cineva de ce nu este public?????:)))))
Pai cum sa nu te enervezi,Klaus,cand a ajuns un sef de garaj ditamai IS,cand un locotenent la 30 de ani este scutit medical si da cu noi de pamant la instructie de ne sar ochii,asta dupa ce in anii in care stagiul militar era obligatoriu,an de an ducea la comisariat adeverinta ca este inapt serviciu militar...apoi auzind ca este loc de stat la caldurica pe bani buni la pompieri,a ajuns astazi sa ne instruiasca pe noi...

Turap wrote ...

Incep eu cu unul despre care se tot plange lumea dar nu scrie nimeni nimic...Lt col Ioan Muresan,imputernicit IS la ISU Maramures,care refuza cu incapatanare sa isi posteze pe site-ul ISU MM ,banuiesc si din ce motiv,CV-ul...Nici in ruptul capului nu vrea sa vada lumea cine e si ce il recomanda pt o astfel de functie,poate ne spun cei de la ISU Maramures.CURAJ,BAIETI !!!

actimel wrote ...

Revin pompierii la comanda
Colonelul Ion Pop , seful ISU Maramures, a iesit la pensie. LT.COLONEL drd. ing. Sîrb Ioan Ioniţă este noul comandant
La comanda inspectoratului a fost desemnat locotenent colonelul drd. ing. Sîrb Ioan Ioniţă, prim adjunctul inspectorului şef.

Pe bune???
Alarma falsa =D>
asteptam CV-ul inainte sa-l intrebam pe dl Burlui cum de s-a modificat schimbarea asa rapid. Totusi,cine stie...cunoaste!

Glaucom wrote ...

@ Klaus- ati reusit sa va uitati peste CV ul IS de la ISU Maramures? Ce parere aveti?

Klaus wrote ...

Revenind la lucruri mai serioase, cei care sunt in bransa cunosc faptul ca militarul are voie sa faca sau sa iasa la raport numai pentru probleme care il privesc direct, nu pentru ca fiul IS-ului de la Calarasi a trecut probele fizice nustiucum, ca imputernicitul IS de la Maramures nu are niciun fel de pregatire/educatie militara sau altele asemenea. Iar militarul (isi) poate sustine drepturi individuale, nu colective.
Chiar nu vad cum poate cineva, ca persoana, poate reactiona la situatia ca un telefonist sa fie in 6 ani inspector sef daca sistemul a permis...

bushes wrote ...

Daca un imbecil ca burlui a ajuns IG,de ce n-ar putea si un telefonist sa ajunga insspector sef?
Vorba lui Dorel Visan in ,,,Prea tirziu,,:,, ca sa reusesti in viata ,,trebuie sa fii un bun telefonist ,,,

Uite că în sfârșit s-a întâmplat!
CV-ul inspectorului șef de la Maramureș e public.

LINK

Și-l închipuie cineva pe omul ăsta exprimând în fața lui Arafat sau a inspectorului general, oricine ar fi el, un punct de vedere divergent?

Să fim serioși...

Back to top
florinel1
Wed Feb 24 2016, 12:24PM

Registered Member #10543

Daca in 2015 doar,s-au creeat 100 locuri in plus la Boldesti, inseamna ca, prin 2020 daca nu ies prea multi la pensie, o sa putem trece la un program normal si noi.
Back to top
1 User said Thank to florinel1 for this Post :
 Krong (24 Feb 2016, 13:41)
Mad Max
Wed Feb 24 2016, 01:48PM
Registered Member #10660

Că vor unii sau nu, nu suntem doar militari. Folosind deviza "Sunt cetățean european și am drepturi", mi-am permis sa utilizez portalul pentru petiții al Parlamentului European și să descriu cu lux de amănunte situația creată de mai-marii noștri conducători.
Fiind vorba de o instituție europeană, bineînțeles că am pus accentul pe nerespectarea Directivei nr. 2003/88/CE privind anumite aspecte ale organizării timpului de lucru.
Punctele forte reprezintă depășirea mediei de 48 de ore pe săptămână și a perioadei de referință prevăzute în această directivă, deci obligatoriu și în legislația națională.
A fost necesar să îmi deschid un cont pe pagina cu petiții, iar la sfârșit am ales ca datele personale să fie confidențiale. Există această posibilitate.
Dreptul de a depune petiții este un drept al oricărui cetățean. Aceasta este pagina LINK

Partea a doua
LINK
Am depus o plângere la Comisia Europeana cu același subiect.

Toate acestea, independent de acțiunile legale demarate pe plan național.
Poate că, fiind mai multe asemenea demersuri, va conta mai mult.

[ Edited Wed Feb 24 2016, 02:10PM ]
Back to top
2 User said Thank to Mad Max for this Post :
 Krong (24 Feb 2016, 14:42) , operativ ISU (24 Feb 2016, 19:32)
ddd
Wed Feb 24 2016, 02:38PM
Registered Member #10138

initiativa este demna de luat in calcul.
ai putea sa anexezi si continutul petitiei pe care ai depus-o ? In acest fel fiecare v-a copia si va formula o noua petitie si numele si datele fiecaruia. Cat despre confidentialitate nu cred ca este neaparat sa fie ascunsa, deoarece oricum mergem si pe plan national la judecatorie . Eu cred ca trebuie schimbata aceasta mentalitate bolnava in care sefii nostrii pot face ce vor ca si cand multimea ar fi doar niste gunoaie. Acesti oameni imbolnavesc aceasta societate, de ei trebuie sa scapam aceasta tara care abia se mai taraie cocosata de acesti nemernici. Poate ar trebui sa urmam calea acelui polititist ( GODIN ) si sa nu mai traim pupand in fund oameni fara caracter, nepregatiti si un psihic indoielnic. Poate ca tara asta s-a saturat de dat spagi, de nepotisme si afinitati. Poate ca asta ar trebui sa fie epoca GODIN ... caci pana la urma ce lasam noi copiilor nostrii ? Aceasi societate bolnava cu aceasi securisti in fruntea ei ?

[ Edited Wed Feb 24 2016, 02:40PM ]
Back to top
Coffeeman
Wed Feb 24 2016, 03:04PM
Glamdring
Registered Member #2685

ddd wrote ...

etc etc...

Ok, poate ar trebui sa ne rezolvam probleme noastre fara a ne lua dupa altii, chiar daca suntem din acelasi minister. Cred ca ar trebui sa luam cu mai mult scepticism povestea agentului de la Brasov.
Back to top
ddd
Wed Feb 24 2016, 03:17PM
Registered Member #10138

nu trebuie sa ne luam dupa altii...dar ar trebui sa acceptam ca unii sunt mai destepti ca noi. Asta ar trebui sa invete conducatorii nostrii . Iar daca nu te intereseaza subiectul ...incearca sa iti rezolvi problemele singur caci nu te obliga nimeni sa inveti ceva .In ceea ce priveste acel caz...poate te gandesti ca a fost o poveste de a inlatura un om de la comanda acelui inspectorat . Dar ar trebui sa ne punem intrebarea daca acel om merita in primul rand sa conduca acea instituatie. Poate tu privesti doar finalitatea acestui caz...insa ar trebui sa privim in primul rand cauza , caci daca nu erau acele abuzuri ...nu avea cum sa se intample finalul.

[ Edited Wed Feb 24 2016, 03:21PM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF