Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Pârvu Florin
Tue May 28 2019, 10:31AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

In general, imi lipseste Romania, ma rog... nu e vorba de chiar toata Romania, ci mai degraba de Romania din inima mea, una ideala, dar cateodata realitatea imi da un pumn in plex de ma lasa fara respiratie...

Un astfel de moment am trait in urma cu cateva zile, cand m-am implicat intr-o discutie despre subiect pe un grup inchis al pompierilor.

Din ce pestera iesiti, cei ca baiatul ala, minoritari, trebuie sa admit! trai-v-ar familiile?

O sa fie o foaaaarte lunga batalie, si nu am niciun dubiu ca in fiecare subunitate e cel putin cate un cercopitec de ala...

Nu stiu daca anul asta va reusi vreo fata sa intre in scoala, anuntul a fost facut, suspectez ca intentionat, prea in scurt, dar va veni cu siguranta si momentul in care se va intampla asta, si va intreb si aici, pe baietii aia... ce v-am intrebat si pe grup:

Va temeti de competitie... sau poate sunteti nesiguri de virilitatea vostra...?

Back to top
AlxFireX
Wed May 29 2019, 07:42PM
Registered Member #10139

LINK

[ Edited Fri May 31 2019, 08:59AM ]
Back to top
Pârvu Florin
Sun Jun 02 2019, 06:42PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Bine, mai draga administrator al paginii de feisbuc a ISU Arges, ca mi-ai sters comentariul si m-ai banat, dar ramane cum am stabilit, e bine sa stii gramatica, daca nu de altceva fie si pentru faptul ca e mai bine sa fi f****t decat sa fii f****t... >:D<

Back to top
Pârvu Florin
Mon Jun 03 2019, 04:11PM

Registered Member #1287

Subiectul zilei e, evident, paramedicul cu salamul.

Nu-mi dau cu parerea daca e povestea asta e sau nu facatura, daca baiatul ala e voluntar, angajat civil al vreunei primarii sau pompier militar.

Vreau in schimb sa le reamintesc ceva celor, putini, care justifica ce am vazut cu totii prin program de lucru prelungit sau prin faptul ca unii ajung paramedici impotriva vointei lor:

Pârvu Florin wrote ...

E plina tara asta de oameni condusi de idioti, care muncesc mult si-s prost platiti, dar asta nu justifica in nici un fel rasoleala data meseriei.

Le cerem profesionalism maxim medicului sau politistului de care avem nevoie, profesorului care ne educa copiii, mecanicului locomotivei care ne duce la mare, femeii de serviciu care ne face curatenie pe scara blocului, zugravului care ne zugraveste casa, instalatorului care ne verifica instalatia de gaze, fara sa ne intereseze nici cat negru sub unghie problemele si nemultumirile acestor oameni.
Nu credeti ca si reciproca e valabila?

Eu stiu un lucru, daca esti profesionist, nu-ti bati joc de meserie indiferent de context, caci daca faci asta, iti bati joc in final de tine insuti!
Daca esti nemultumit, iti dai demisia si incerci alta profesie sau alt loc de munca, ii spargi fata sefului, dai jos guvernul sau emigrezi, dar nu-ti bati joc de meserie si o faci, repet, cu maximum de profesionalism de care esti capabil!!!

Stiu ca dupa intalnirea cu domnul colonel Radu am promis sa continui sa va povestesc ce am discutat cu dumnealui despre SMURD, n-am facut-o fiindca am dorit sa nu tai toate puntile de comunicare si fiindca am sperat ca va intelege, in sfarsit, ca in IGSU sunt niste lucruri altfel decat ar trebui sa fie.

Nu s-a intamplat asta...

Pur si simplu nu le pasa, nu dau doi bani pe cei de la interventie, sunteti singuri, dureros de singuri, si nu va puteti baza decat pe voi insiva...

Oricum, chiar daca as povesti, nu v-as spune lucruri pe care sa nu le stiti.

O singura chestie, ii zic la un anume moment in timpul discutiei ca IGSU emite ordine pe care inspectorii sefi nu le respecta, cum ar fi cel care cere ca militarii de pe ambulantele SMURD sa se roteasca la un anumit interval de timp, si il intreb cum vede problema asta.

Dumnealui o scalda si se apuca sa imi spuna povesti cu felul in care, atunci cand ofiterii de la IGSU pleaca in teritoriu, le da ordine de serviciu care ii imputerniceste sa controleze orice subunitate de pe traseu, si imi spune ce au gasit pe unde au fost.
Eu reiau intrebarea, accentuand faptul ca un ordin al IGSU nu e respectat in teritoriu, imi raspunde cu jumatate de gura ca e responsabilitatea inspectorilor sefi, insist din noi, intrebandu-l ce a facut in situatia in care un ordin al IGSU nu e respectat de inspectorii sefi.

Raspunsul: o tacere de cateva secunde si apoi povesti care nu aveau nimic de-a face cu ce intrebasem eu...

Back to top
Pârvu Florin
Fri Jun 07 2019, 03:23PM

Registered Member #1287

Bai... pe bune...?

Cat de nesimtit trebuie sa fii sa te delasi in halul asta???

Si dincolo de asta, cum trece, oare, frate, omul ala de probele fizice obligatorii???

Back to top
Pârvu Florin
Thu Jun 13 2019, 09:35PM

Registered Member #1287

Organizarea militara a pompierilor profesionisti romani vine la pachet, inevitabil, cu avantaje si cu dezavantaje.

Daca in tarile in care pompierii nu sunt militari ei se pot organiza in sindicate si sindicatul poate sa mai zica una-alta despre competenta celor care conduc serviciile de urgenta profesioniste si sa avertizeze publicul ca uneori e pus in pericol

Firefighters have accused ministers of “utter complacency” about the risk of high-rise fires after it emerged that most fire brigades still plan to send only a handful of pumps to tackle such blazes, despite 40 being used at Grenfell Tower.

The Fire Brigades Union said that nearly two years after the disaster that killed 72 people, ministers’ claims that firefighters had sufficient resources to keep people safe were “misleading” and its research showed a “postcode lottery of preparedness” across England and Wales.

Matt Wrack, the leader of the FBU, accused Nick Hurd, the fire service minister, of failing to “grasp the severity or even the basic details of the risk across the country”.

LINK

in Romania nu exista nicio institutie care poate sa faca asta credibil si intr-un cadru institutionalizat, si un pompier militar, fie el sergent major sau colonel, are nevoie de o doza foarte mare de curaj sa faca o astfel de avertizare in nume personal, chiar daca sunt foarte multi cei care sunt constienti ca felul in care e condus IGSU il pune uneori pe contribuabil in pericol.

Din nefericire pentru IGSU si din fericire pentru noi, oricat de mult s-ar stradui sa bage gunoiul sub pres, cand si cand duhoarea mai rabufneste, macar pentru cine are nas sa o simta.

O interventie a pompierilor, doua comunicate de presa, difuzate la interval de timp de o ora unul de celalalt.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, duminică dimineața, în jurul orei 4.40, prin apel la 112, a fost anunțat un incendiu pe str. Romaniței din orașul Reșița.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 17 pompieri militari cu două autospeciale de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD. De asemenea, la fața locului au acționat și două echipaje ale serviciului de ambulanță, echipaje ale Poliției și ale furnizorilor de energie electrică și gaz.

LINK

”24 de persoane au fost evacuate, o parte dintre acestea cu scara mecanică deoarece casa scării era plină de fum, iar oamenii riscau să se intoxice. S-a intervenit cu şase echipaje de pompieri, două echipaje de ambulanţă şi echipaje ale furnizorilor de energie electrică şi gaze”, au transmis reprezentanţii ISU Caraş-Severin.
LINK

E absolut evident ca asta a fost capacitatea maxima de prim raspuns a detasamentului Resita in situatia data: 14 pompieri militari cu doua autospeciale de stingere si o autoscara... si asta chiar nu e deloc o situatie linistitoare...

Pârvu Florin wrote ...

Oricum ar fi, domnul colonel Radu a fost absolut neechivoc cand mi-a spus ca politica IGSU in anii urmatori va fi de deschdere de noi puncte de lucru in scopul micsorarii timpului de raspuns, dar asta nu se va putea face, in opinia mea, fara diluarea efectivelor la detasamente, dealtfel, domnul colonel Radu a admis ca in prezent, in medie, sunt mai putini oameni la detasamente decat in urma cu cativa ani, dar dumnealui leaga asta, primordial, de pensionarile din ultimii ani, in numar mai mare decat incadrarile.
Acum, nu stiu cat de departe sunt dispusi sa mearga, dar cred ca inteleg si ei foarte bine faptul ca exista o limita sub care nu poti cobori sub nicio forma, ca te loveste una mare intr-un oras, si pana aduci tu oamenii de acasa se termina urat, si nu cred ca are nimeni pe-acolo chef sa explice opiniei publice si poate, procurorilor, de ce, spre exemplu, au murit niste oameni intr-un incendiu de bloc de locuinte si-n prima faza au ajuns mai putin de 15-20 de pompieri la locul faptei.

Pârvu Florin wrote ...

Daca as fi cetateanul responsabil Costica, care are el o nevasta si doi copii, un autoturism la mana a doua, o pisica sau/si un catel si un apartament la etajul opt intr-un bloc comunist din Giurgiu, principala mea grija legata de pompieri ar fi cati pompieri vor ajunge la blocul meu in... sa zicem... 20 de minute din momentul in care cineva suna la 112 la ora 04.00 si anunta ca intr-un apartament de la etajul unu, in care Costica stie ca locuieste un barbat singur, iresponsabil si alcoolic, s-a declansat un incendiu care e pe cale sa se extinda pe intregul palier si la etajul superior , si daca raspunsul la intrebarea asta e, sa zicem... sub 25, as incepe sa urlu la toti cei care pot schimba situatia asta, si nu! nu m-ar interesa absolut deloc cum s-a ajuns aici! m-ar interesa ce se poate face sa fie rezolvata problema asta.

Din pacate, cetateanul responsabil Costica nu exista in realitate, el e doar o plasmuire a imaginatiei mele, din cate stiu cum merg lucrurile in Romania si din ce mai citesc, Costica are alte griji, gen cum mortii ma-sii o unguroaica si-a permis sa nu-l serveasca pe un alt Costica, cand acesta din urma a cerut mici in romana la kauflandul din Odorheiu-Secuiesc, si chiar presupunand ca el, cetateanul responsabil Costica exista, are un milion si-un miliard de alte probleme, mult mai acute si mult mai presante, pentru care sa urle si eventual sa le infiga mana in beregata decidentilor.

[ Edited Fri Jun 14 2019, 01:19AM ]
Back to top
AlxFireX
Fri Jun 14 2019, 09:28PM
Registered Member #10139

Ce s-a intamplat pe aici de nu a functionat aprox. o saptamana?
A fost site-ul in lucru sau ..ceva "baieti isteti"..?
Back to top
AlxFireX
Fri Jun 14 2019, 09:32PM
Registered Member #10139

Pârvu Florin wrote ...

Cum ai scris acest com pe data de 13 daca nu a functionat nimic aici de o saptamana?
Cel putin eu am incercat de pe diverse locatii,cu/fara VPN...etc?
Sau a fost problema cu logarea doar pe anumite zone din tara?

Back to top
Pârvu Florin
Fri Jun 14 2019, 10:13PM

Registered Member #1287

La mine a mers extrem de dificil, dar efortul staruitor invinge totul...

Pârvu Florin wrote ...

Pârvu Florin wrote ...

Citez din situatia cu cheltuielile pentru deplasarile externe ale Consiliului Judetean Dambovita pe anul 2008 luna mai:

6

Inventariere materiale, echipamente si autospeciale de pompieri Norwich-Norfolk, Anglia

Diaconita Corneliu
Marin Vasile
Zaharia Stefan
Neagu George Dragos
Diaconita Dragos
Petrache Ginel

22.05-06.06.2008

2.650 EUR

si 2008 luna iunie

8

Cursuri in domeniul acordarii primului ajutor in situatii de urgenta

Bratu Gabriel
Ilie Constantinescu Raul
Dinca Cezar
Paun Mihaita
Ilie Marian
Morosanu Petrica

15.11-01.12.2008

4.000 EUR

LINK

Acum, nu vreau sa fiu carcotas si ma apuc sa despic firul in saispe, da-s vreo cateva nume pe acolo... pe care, cand le vor vedea colegii mei, academicienii, se vor cracana de ras, si vor spune:
"Cineeeeeee???? Pai ce stiu, frate, aia sa faca??? Care-i plusvaloarea pe care au adus-o inspectoratului?"

Si n-o sa plece din mintea mea cate zile voi avea imaginea unuia dintre ei, angajat ca subofiter la pompieri odata cu mine, care dupa ce a aruncat o ora cu furtunurile prin curte la antrenament, statea asezat pe o rola si plangea: "NU MAI POOOOT!!!!"

Dupa cateva luni a fost facut ofiter... si acum ma suna sa ma duc sa-mi fac actele pentru ajutorul de somaj...!

Da-o, bai nene, in mortii ma-sii de treaba!!!

Daca n-ar fi de plans, ar fi de ras...

Evident ca e o intamplare ca cel despre care e vorba e "cumnatul" fostului inspector sef, Diaconita, nu-i asa?

Acum are 130 de kile, face infarct daca urca fara sa se opreasca pana la etajul patru si e, previzibil,

INSTRUCTOR SPORTIV!!!

Niciun cuvant din piesa asta nu e off-topic:

Atentie! Limbaj explicit!

https://www.youtube.com/watch?v=N9V11n-O9n0
Back to top
1 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 AlxFireX (15 Jun 2019, 10:30)
Wranglerstar
Fri Jun 14 2019, 10:49PM
Registered Member #26897

Parcă îmi sună cunoscută povestea aceasta.

LINK

[ Edited Fri Jun 14 2019, 11:09PM ]
Back to top
1 User said Thank to Wranglerstar for this Post :
 Pârvu Florin (17 Jun 2019, 19:56)
Pârvu Florin
Mon Jun 17 2019, 08:21PM

Registered Member #1287

Da, am multe experiente comune cu baiatul din postarea de mai sus, le-am spus pe toate aici de-a lungul anilor, poate o sa le reiau intr-o forma condensata...

Pana una alta, o captura a unei replici a unui fost coleg, actualmente pompier, care exprima extrem de sintetic relatia mea cu pompierii

Da, ce zice baiatul ala e perfect adevarat, cu amendamentul ca inainte de a cere mult de la altii, comandanti mai cu seama, am cerut de la mine extrem de mult.

Si fiindca intuiesc intrebarea foarte probabil nerostita care e in mintile multor cititori:

Da' de ce mama dracului te-ai mai dus sa ingheti in fata IGSU si de ce nu-ti vezi de ale tale?

o sa le raspund ca

1. in toata marea aia de incompetenti si pilosi am cunoscut si oameni, foarte putini, care, prin profesionalism, daruire si verticalitate, m-au convins ca merita sa lupt pentru ei
2. programul dupa care au lucrat pompierii in ultimii ani e ilegal si profund injust, si pur si simplu nu pot sa inchid ochii la asa ceva.

Daca tot efortul asta al meu reuseste sa impinga lucrurile mai aproape de normalitate, patria recunoscatoare n-are decat sa imi scrie asta pe cruce.

Glumesc, directiva de a fi incinerat e data deja.

Edit:

Pârvu Florin wrote ...

Daca tot efortul asta al meu reuseste sa impinga lucrurile mai aproape de normalitate, patria recunoscatoare n-are decat sa imi scrie asta pe cruce.

... sau cand/daca ma decid sa revin in Romania si sa lucrez iar in telecomunicatii recte sa bat iarasi tara asta de la un cap la altul, sa dati si voi o bere, aia de credeti ca v-a fost de folos ce am facut...

[ Edited Mon Jun 17 2019, 10:58PM ]
Back to top
 AlxFireX (21 Jun 2019, 13:00)
Pârvu Florin
Tue Jun 18 2019, 07:24PM

Registered Member #1287

Pârvu Florin wrote ...

Cat de nesimtit trebuie sa fii sa te delasi in halul asta???

Pârvu Florin wrote ...

Acum are 130 de kile, face infarct daca urca fara sa se opreasca pana la etajul patru...

si altora ca ei:

LINK

Si stiti ce fac nevestele nedate in barci cat le trebuie, nu...?

Nu! Nu! Nuuuu!!!

Stati linistiti! ale voastre niciodata! intotdeauna ale altora!!!

Back to top
 AlxFireX (21 Jun 2019, 13:02)
Pârvu Florin
Thu Jun 20 2019, 10:53PM

Registered Member #1287

Pârvu Florin wrote ...

Din nefericire pentru IGSU si din fericire pentru noi, oricat de mult s-ar stradui sa bage gunoiul sub pres, cand si cand duhoarea mai rabufneste, macar pentru cine are nas sa o simta.

”24 de persoane au fost evacuate, o parte dintre acestea cu scara mecanică deoarece casa scării era plină de fum, iar oamenii riscau să se intoxice. S-a intervenit cu şase echipaje de pompieri, două echipaje de ambulanţă şi echipaje ale furnizorilor de energie electrică şi gaze”, au transmis reprezentanţii ISU Caraş-Severin.
LINK

E absolut evident ca asta a fost capacitatea maxima de prim raspuns a detasamentului Resita in situatia data: 14 pompieri militari cu doua autospeciale de stingere si o autoscara... si asta chiar nu e deloc o situatie linistitoare...

IGSU invata repede, suspect de repede as zice eu , dar invata, evident, in stilul propriu, pur si simplu nu ne mai spune cati oameni cu ce autospeciale participa la interventii.

O persoană a murit şi două au fost rănite, joi dimineaţa, în urma unui incendiu care a izbucnit într-un apartament dintr-un bloc din Buzău. Din cauza fumului gros, 25 de oameni au fost evacuaţi de pompieri.
Potrivit ISU Buzău, incendiul a izbucnit în jurul orei 4, iar misiunea pompierilor a fost una extrem de dificilă.
Salvatorii au evacuat 25 de persoane din blocul de pe strada Stadionului din Buzău, din cauza fumului gros.
Din păcate, în urma incendiului, o persoană a murit şi alte două au fost rănite şi duse la spital.
Pompierii urmează să stabilească din ce cauză s-a produs incendiul.

LINK

ABC-ul comunicarii zice asa: pentru ca o informatie sa fie de folos, ea trebuie sa fie veridica, completa, oportuna.

Haideti, dragi purtatori de cuvant, ca nu-i atat de greu...
Corecta, completa, la timp.

Echipa României de căutare-salvare RO-USAR...

Am mai scris despre subiect de m-am plictisit, nu-i nimic, mai scriu, repetitio mater studiorum est...

Echipa României de căutare-salvare RO-USAR a fost reacredita pentru urmatorii cinci ani.
Nu zic ca e rau, ca nu e.
Zic doar ca ea exista de cinci ani si nu a participat niciodata la o actiune reala.
Bun, ne incalzim, ne antrenam, dar in teren sa jucam mai intram si noi? sau ne antrenam, tragem in tinte de carton, dar la razboi adevarat, cu morti si raniti, mai plecam si noi?

Si mai zic sa le multumim anticipat vecinilor nostri, ungurii, fiindca vor fi primii care ne vor sari in ajutor cand va lovi cutremurul ala mare, caci intr-o tara cat jumatate din Romania si expusa la riscuri infinit mai mici,

ei se preocupa mai intens de problematica asta si au creat doua echipe grele si o echipa medie de cautare-salvare, in timp ce Romania are doar o echipa medie.

Concursul "Cel mai puternic pompier din Romania"...

Ca de obicei, o initiativa mai mult decat laudabila rasolita intr-un fel de neinchipuit de catre IGSU.

Genul asta de concursuri ar trebui sa fie mai putin despre pompieri si mai mult pentru public, sau altfel spus, mai putin concursuri si mai mult spectacole.

In loc sa se desfasoare la sfarsit de saptamana, l-au pus in mijlocul saptamanii, in loc sa fie dupa amiaza, s-a desfasurat dimineata, in loc sa il puna la inceputul lui septembrie, l-au pus acum, cand toata lumea, copii, adolescenti si adulti, e cuprinsa intr-un fel sau altul de febra examenelor de zilele astea, in loc sa aiba loc intr-un oras mare, l-au dus la Alba Iulia, in loc sa se desfasoare intr-un loc natural aglomerat, cum ar fi o piata centrala de oras mare, l-au ascuns intre zidurile cetatii, in loc ca aia de la PR sa faca pe dracu-n patru ca toate televiziunile sa transmita macar cateva cadre, s-a desfasurat intr-o dureroasa tacere mediatica, in loc sa vad acolo majorete si macar sute de "civili" incurajandu-i pe competitori, n-am vazut decat pompieri, pompieri si iarasi pompieri...

Si inspirat de fotografiile pe care le-am vazut acolo, o sa spun ceva ce voiam sa spun de foarte multa vreme.

Mai draga IGSU, nu crezi ca a venit, in sfarsit, momentul sa faci si tu, asa cum fac toate institutiile de acest gen din toata lumea civilizata, un calendar cu pompieri mai... dezbracati...?

Ho, bai tovarasi colonei! nu sariti asa de cur in sus! stati un pic si ascultati-mi argumentele!

Inainte de orice, genul asta de calendare se fac intotdeauna pentru cauze nobile, si un spital sau parintii unor copii bolnavi, sau niste femei care sufera de cancer mamar sau de col uterin nu cred ca ar refuza un astfel de ajutor, fara sa mai pun la socoteala si cresterea vizibilitatii cauzei respective, oricare ar fi ea.

In al doilea rand, sa fim sinceri, cum si noua, barbatilor, ne place sa ne uitam pe Playboy, si femeilor le place sa vada un corp frumos de barbat, si pompierul e, cel putin teoretic, unul din arhetipurile barbatului, deci de ce sa nu le dam ce vor?

In al treilea rand, un exista niciun motiv real ca cineva sa se simta jenat de expunerea unui corp frumos si armonios, asta daca n-are diverse complexe de inferioritate...

Last but nost least, o chestie de asta ar avea darul sa mai dilueze un pic atmosfera irespirabila de comunism dogmatic din institutia aia...

[ Edited Fri Jun 21 2019, 02:54AM ]
Back to top
Pârvu Florin
Fri Jun 28 2019, 03:14PM

Registered Member #1287

Pompierul ars în misiune la Mehedinţi este plimbat de statul român între spitale, deși are răni deschise! A fost tratat inițial la Viena, iar când s-a întors în țară a luat o infecție rezistentă la antibiotic

LINK

Si ce s-a mai indignat pe feisbuc comunitatea pompierilor...!

Vai, vai vai!!! Cum e posibil asa ceva???

Arafat si conducerea IGSU sa-si dea demisia!!!

Demisia, baaaaaa, n-auziti???!!!!

Indignati-va pe feisbuc, bai baieti, ca sa toarne benzina pe un hoit nesimtit de asta si sa-i dea foc nu se gandeste nimeni...

Bine, ma, ca ajungeti sa imi dati dreptate, fie si la ani...

Parvu Florin wrote ...
...
Tocmai am aflat ca institutia pompierilor romani mi-a mai sfaramat un vis... Al catelea, oare..?
Tuturor celor care din 2006 pana in 2011 ar fi putut face ceva in privinta vizitei aleia medicale si a protectiei sanatatii mele si nu au facut, calduroase salutari de stadion!
F@@@-va-n gura de hoituri nesimtite si spurcate!!!!!!!!!!

Pârvu Florin wrote ...

...daca cuiva cu mintea la locul ei i-ar fi dat prin gand sa ma trimita la verificarea aia anuala medicala ... medicul ar fi recomandat investigatii suplimentare care ar fi condus la depistarea bolii in faza acuta, cand tratamentul si regimul m-ar fi condus catre vindecare si nu catre cronicizarea bolii!!!!!!!!!!!!

Nu m-am preocupat eu de sanatatea mea??? ce bine ar fi fost daca acum cativa ani le-as fi stiut pe toate alea de care tocmai le-am spus !!! Dar de-aia exista o diviziune a muncii!!! pompierul sa faca si sa stie interventie in situatii de urgenta, medicul sa aiba grija de sanatatea lui, si comandantul sa-i spuna pompierului ce trebuie sa faca si sa-i creeze conditii sa lucreze!

Si cate cazuri asemanatoare cu al meu vor mai fi fiind in IGSU, dar care nu ajung sa pomeneasca pe semperfidelis de azotat de amoniu... Se sting in tacere, precum cainii prea batrani sa mai fie cuiva de folos... si veti mai citi in topicul "Requiescat in Pace" o stire despre inca un pompier care a disparut fulgerator dintre noi...
Ptiu!!!

Pârvu Florin wrote ...

La sapte metri in fata p@@@ii ii doare pe inspectorii sefi, inspectorii generali, sefii directiilor medicale si pe ministri de rapoartele pe care le-am facut sau le-as fi putut face, eu sau oricine altcineva de teapa mea!!!

Si daca-i dai in judecata, si poate chiar castigi, ce? A platit vreodata cineva pentru tampeniile facute?

N-o veni ea, frate, si vremea aia in care sa-mi zica medicul

Dude, fa-ti ordine in viata, plateste-ti toate datoriile, ca mai ai o juma de an de trait ????

Si, Dumnezeule, cat de multe si de mari datorii am de platit!!!

[ Edited Fri Jun 28 2019, 04:00PM ]
Back to top
Pârvu Florin
Fri Jun 28 2019, 05:12PM

Registered Member #1287

Pârvu Florin wrote ...

LINK

Ma rog... stiam deja raspunsul, dar am intrebat si eu asa... ca sa fie intrebat...

Nici macar nu-i mai intreb care ar putea fi acea sau acele, potrivit legii, grave consecinte care s-ar putea produce daca informatia respectiva ar fi dezvaluita sau diseminata neautorizat, de a fost necesara clasificarea ei, ca se-acopera si mai tare de ridicol...

Asta versus

De vazut/revazut si

Pârvu Florin wrote ...

Pârvu Florin wrote ...

Voi face o solicitare de informatii de interes public la Directia medicala a MAI in privinta felului in care a evoluat statistica persoanelor supraponderale si obeze din IGSU in ultimii zece ani.

Bine, chiar daca imi vor raspunde ceva, oricum ceva-ul ala pe care mi-l vor spune nu are nici cea mai mica legatura cu realitatea, caci asa cum am spus, multi ani controlul medical periodic pur si simplu nu s-a facut si nu exista date statistice pentru acea perioada, iar acum, cand se face un simulacru de control medical, nici dracu nu e interesat sa masoare inaltimea unui pompier si sa-l cantareasca!

Dar chiar sunt curios sa vad ce-mi vor spune!

Din cate variante de raspuns aveau la indemana, evident ca au ales-o pe cea mai idioata, ie informatie clasificata, bre!

rasp_parvu_florin.pdf

Pârvu Florin wrote ...

Pârvu Florin wrote ...

Vorbind un pic si despre informatori si banii oferiti lor in lumea in care traiesc, o sa va spun ca bugetul destinat acestei activitati e public aici , intre aprilie 2016 si aprilie 2017 in Irlanda de Nord s-au cheltuit pentru aceasta activitate un pic mai mult de un sfert de milion de lire sterline LINK

Pârvu Florin wrote ...

truepride wrote ...

In alta ordine de idei, strict personal si cu titlu de opinie cred ca exista o inflatie de secretomanie.

Pai, cred ca e momentul sa facem un exercitiu de democratie si sa-l intrebam pe MAI cati bani a cheltuit in ultimul an fiscal pentru plata informatorilor...

Bine, eu stiu deja raspunsul, dar ne mai amuzam si noi!

raspuns.doc

Hai dreacu englejii astia prosti, care disemineaza ei asa... pa toate drumurili informatii da hastea care poate ele sa produca consecinte grave pentru securitatea lor nationala...

Ba, da prosti mai e, baaaa...!!! si cum o sa se duca de rapa tara aia, unde orice Gheorghe poa' sa-l traga de bracinari pe un angajat la stat si sa-l intrebe cum ii cheltuie banii...

Ca sa inchei intr-o nota mai amuzanta, daca ati citit atent mailul de la pompierii din Belfast, probabil ati vazut ca m-am dus la sediul lor, prefer interactiunea fata in fata celei mai impersonale, prin mail, fiindca uneori iti produce suprize placute o astfel de interactiune...

Miss McCoy e o femeie draguta, masura mea... asa... cam in 40 de ani... si cam... nevorbita...

E vineri dupa amiaza, termina treaba intr-o ora... cre' ca ma duc sa cumpar o orhidee, sa i-o ofer si sa-i multumesc pentru bunavointa...

Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF