Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
Incadrare directa in SRI
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
naitsirc
Tue Mar 31 2009, 09:02PM
Registered Member #1688

.

[ Edited Sun Apr 06 2014, 08:42PM ]
Back to top
optiplex
Wed Apr 01 2009, 01:39AM
Registered Member #1669

Sunt!
Back to top
Pârvu Florin
Thu Apr 02 2009, 08:38AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Felicitari! si peste ani, cand vei fi o persoana foarte importanta in sistem, sa nu uiti forumul asta si lucrurile care se discuta aici!

"Sprijina pe cel slab si nu uita greutatile inceputului de viata!"
Tudor Vianu-Jurnal
Back to top
optiplex
Thu Apr 02 2009, 09:30AM
Registered Member #1669

Florin, Multumesc pentru felicitari ....desi nu le merit inca, "nu zic hop pana nu sar", si oricum o sa mai intru pe acest forum din cand in cand pentru ca sincer sa fiu nu sunt un "forumist infocat" in niciun domeniu, insa imi place sa aflu parerea altora cand ceva mi se pare ca se poticneste....mai intru cateodata pe forumurile de masini ca sa aflu noutatile in domeniu. Cat despre acest forum e interesant dar topicul deschis de mine nu a trezit prea mult interes si nu am putut "smulge" prea multe sfaturi. Iti urez o zi buna!
Back to top
alexis0215
Thu Apr 02 2009, 10:09PM
Registered Member #1695

Dar eu,absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine(Engleza-Spaniola), cunoscatoare a altor 3 limbi ,cu un an de experienta,dar fara "background familial" cam ce sanse de incadrare directa in "sistem" as avea?Mi-ar prinde tare bine o parere de la un cunoscator!Multumesc!P.S.Sunt din Targoviste...
Back to top
Altair
Thu Apr 02 2009, 10:50PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Depinde....
Cunosti pozitia "capra"? Sau ai calitati care iti permit furisarea sub un birou?

Scuze daca sunt prea dur,dar nici viata (realitatea) nu e mai moale.
Daca te referi la tot sistemul,cea mai mare sansa de reusita o ai la mapn.la politie sunt putine locuri pt femei (60) si banuiesc ca sunt acontate,la spp nu merge ca din pacate nu esti jandarm... deci daca nu te orientezi spre o scoala de formare a cadrelor din mai sau sri,cam singura solutie e armata.ei te primesc cu bratele deschise.problema e la bani.... suntem a cincea roata la caruta cand vine vorba de remunerare.
Back to top
optiplex
Fri Apr 03 2009, 01:08PM
Registered Member #1669

Hai sa nu jignim pe dsoara....a pus si ea o intrebare pertinenta. De ce nu incerci masteratul la ANI....sunt locuri putine iar pt femei sunt f. putine, 20 daca nu gresesc, poti sa te uiti pe LINK .Au nevoie cred de vorbitori de limbi straine asa ca incearca-ti norocul. Eu sunt absolvent de facultate tehnica si vorbesc engleza si italiana fluent (de aproape 10 ani facand inginerie in strainatate, vorbesc mai mult engleza decat romana , stand mai mult de 6 luni pe an intr-un mediu in acre nimeni nu stie romana). Sincer , sunt interesat de acest lucru in aceeasi masura ca si tine, de aceea am si deschis acest topic, mai ales ca eu am trecut de testarile lor si posturile nu se mai "deblocheaza" o data (ha,ha), asa ca o farama de dreptate sau mai mult are si Altair ....Remuneratia e jenanta, apropos...un capitan are in jur de 27-30 de mil...si pe site-ul lor e o glumnita cum ca salariul e motivant
Back to top
alexis0215
Fri Apr 03 2009, 08:14PM
Registered Member #1695

Oricum,m-am obisnuit sa traiesc intr-o lume a barbatilor...Fac parte dintre cei care,daca vad flori,se uita dupa un cosciug.Ma asteptam sa ma desfiintati imediat,insa nu a fost chiar asa de rau.Multumesc pt raspunsuri!
Back to top
Mr.Z
Fri Apr 03 2009, 08:23PM
Registered Member #874

Pai aici nu se desfiinteaza persoane, ci li se arata cum este mediul acolo unde vor ei!!
Viata e grea, insa nu trb sa te lasi sa te invinga!!
LUPTA DONSOARA!!Asta e sfatul meu!!!
Back to top
alexis0215
Fri Apr 03 2009, 09:03PM
Registered Member #1695

Da,Mein Kampf!
Back to top
Altair
Fri Apr 03 2009, 09:37PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Deci ori sunt beat si nu mai stiu ce zic ori cineva e cu vaca pe aici. Nu am jignit pe nimeni.Nu am facut nici macar o aluzie la domnisoara.Nici nu as putea atata vreme cat nu am nici cel mai mic motiv,ori dovada in baza careia sa emit vreo elugubratie.

In caz ca nu s-a inteles: cam asta e REALITATEA. Nu o fac eu,nici nu o aprob. Intelegeti ca SRI este un clan.Sau o uniune de clanuri.Foarte,foarte greu se gasesc persoane care sa ii "oblige" sa ii incadreze. Nu vedeti ca pana si geniile care sunt in stare sa faca reteaua NASA [cenzurat] sunt predati americanilor fara sa se ceara o tigara sau sa se mimeze un gest de impotrivire?Lasa, sa lucreze pt ei ca noi nu avem nevoie.Intr-un fel sunt fericit pt ei ca macar americanii ii remunereaza pe merit.
Revin.Cunoasterea limbilor straine nu este asa o raritate,basca nici nu e nevoie sa fii mare meserias (in opinia si modul de lucru al marilor diriguitori).La cati angajati are SRI se gasesc la nevoie 4 vorbitori care sa consume banii de 4 ori decat sa te ia pe tine si sa se cheltuie bani o singura data.Ergo,avantajul indiscutabil pe care l-ai aduce in mod normal la masa,va trece neobservat si vei primi niste seci aprecieri politicoase.
Asadar,daca nu ai stomac sa faci ceea ce "trebuie",bineinteles gasindu-ti in prealabil pe cineva care sa iti ofere sprijin in schimbul "serviciului",marele tau dezavantaj este ca nu esti barbat.Pt ca orice forma de invatamant pt SRI ai alege,locurile sunt clar delimitate intre barbati si femei,iar locurile de femei sunt putine si garantat acontate.
De aia iti recomandam armata.Acolo nu sunt impartite locurile.Daca toate femeile care participa la concurs sunt mai bune ca si baietii,atunci se incadreaza numai femei.
Oricum,sfatul meu e sa gandesti outside the box.Nu intotdeauna drumul cel mai drept e si cel mai scurt.
Daca procesezi asta,e un MARE pas inainte care te poate aduce mai aproape de visul tau.Mai vorbim...

Z si optiplex,nu cred ca visul ei e sa "moara" ca eroul la usa SRI. :-S

[ Edited Fri Apr 03 2009, 09:42PM ]
Back to top
Mr.Z
Fri Apr 03 2009, 09:59PM
Registered Member #874

Al, mai stii ce are ea in cap?Cert este ca in SRI e jale mare, vrei sa intri trb sa ai nume!
Back to top
ydad
Fri Apr 03 2009, 10:06PM
Registered Member #1699

[sters de admin -in acest forum nu folosim numele userilor, ci doar nickname-uri] daca te-ai inscris cum ai zis la ATM si zici ca beneficiar este SRI o sa fii incadrat direct la absolvire.
DAR, ai de dat examen de admitere pentru inceput la o anumita specializare LINK apoi cursuri, examene si daca termini esti inginer. in functie de domeniu vezi si cu ce te ocupi.

[ Edited Tue Jan 18 2011, 04:22PM ]
Back to top
JC Denton
Sat Apr 04 2009, 09:13AM
Addict
Registered Member #1332

Alexis0215, Altair cam are dreptate. Realitatea in sistem este foarte dura. Uneori este greu si pentru barbati. Daca nu cunosti pe cineva si vrei cu tot dinadinsul sa intri intr-un cerc inchis, ca femeie, faptul ca esti foarte desteapta nu-ti va fi de nici un folos. Am spus foarte clar la inceputul acestui topic ca fata unei colege de-a mea, fara cunostinte de limbi straine, fara cunostinte operare PC, fara experiente in lucru, avand in schimb 19-20 de ani, a fost angajata de curand la SRI, "batand" la propriu ofiteri din armata romana. Unde vezi tu din ce ti-am spus eu acum ca s-ar cauta calitatea la angajarea in SRI, din moment ce o ilustra necunoscuta devanseaza valoric ofiteri din armata cu diverse specializari?
Back to top
gogulet
Sat Apr 04 2009, 01:21PM
Registered Member #1602

JC Denton wrote ...

Alexis0215, Altair cam are dreptate. Realitatea in sistem este foarte dura. Uneori este greu si pentru barbati. Daca nu cunosti pe cineva si vrei cu tot dinadinsul sa intri intr-un cerc inchis, ca femeie, faptul ca esti foarte desteapta nu-ti va fi de nici un folos. Am spus foarte clar la inceputul acestui topic ca fata unei colege de-a mea, fara cunostinte de limbi straine, fara cunostinte operare PC, fara experiente in lucru, avand in schimb 19-20 de ani, a fost angajata de curand la SRI, "batand" la propriu ofiteri din armata romana. Unde vezi tu din ce ti-am spus eu acum ca s-ar cauta calitatea la angajarea in SRI, din moment ce o ilustra necunoscuta devanseaza valoric ofiteri din armata cu diverse specializari?

dar poti sa stii ce alte calitati deosebite poate avea?
hmmm.....ce rai sunteti si invidiosi
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF