Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
prezidentiale 2009
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ex-ad
Sat Dec 12 2009, 12:40AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

... si offtopicul se opreste aici.
Back to top
dorobant
Sat Dec 12 2009, 07:12AM

Registered Member #457

... acum 20 de ani, tot in decembrie, am avut parte de un "mare freamat". La aniversarea de 20 mai avem parte de unu' . Cine este presedinte ? Asta e intrebarea care ne freamata pe toti ! cand se va anunta decizia CCR ? pe 17, 21 sau 22 ? Dam drumu' la pariuri ?
Back to top
ex-ad
Sat Dec 12 2009, 12:38PM
nosce te ipsum

Registered Member #1

FRAUDAAAA, corect!.... daca mai coroborez si cu articolul d pe blogul lui roncea....

583 de voturi valide pentru Băsescu, 510 pentru Geoană, după renumărarea parţială a voturilor nule
12 dec 2009, 10:15 | Actualizat (acum 42 min)
Realitatea TV

Biroul Electoral Central a început aseară procedura de renumărare a voturilor nule din întreaga ţară. Vezi numărul de voturi recuperate pe fiecare judeţ!

Renumărarea şi reexaminarea voturilor trebuie să se termine până luni, la ora 15.

Până în momentul de faţă, BEC a numărat 583 de voturi valid exprimate pentru Traian Băsescu şi 510 pentru Mircea Geoană, potrivit unor surse din Biroul Electoral Central, citate de Impact News.

[ Edited Sun Dec 13 2009, 01:50AM ]
Back to top
Contele
Sat Dec 12 2009, 07:29PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

"Haitasii trag cainii de lesa!"
- "Partidul Neo-Comunist PSD-PC" si toti ceilalti Neo-Comunisti din celelalte partide PNL, UDMR etc., incepand de aztazi 12-12-2009 la auzul sunetelor catuselor din otel suedez din dotarea ofiterilor DNA au intrat in panica si bat in retragere, visand o reconciliere politica si poate chiar penala, si eventual sa si guverneze. Chiar daca borcanele cu miere s-au golit tot a mai ramas ceva de lins pe fundul borcanelor, si de ce nu, tot mai bine in camara cu borcane de miere goale decat la "Puscaria Jilava" unde nu au investit nici macar 5 bani in ultimii 20 de ani, loc unde tot ei i-au exterminat si executat prin impuscare pe toti politicenii conducatori si intelectualii liberali si de dreapta.
- Pe toate posturile TV ale mogulilor oligarhi au inceput la unison un nou dans. Incepe sa se simta senzatia de fiori a catuselor reci care in curand vor fi puse pe mainile multora dintre ei care pana de curand tipau in gura mare amenintandu-i pe altii, simt ca dispare umbrela de protectie penala si daca sufla putin vantul se vor alinia la rand spre puscarie.
Sunt tot ei cei care au confiscat “Casa Poporului” construita cu truda poporului Roman in care au mutat Senatul si Parlammentul, intr-o constructie de 330 000 mp., iar acum cand poporul vrea reformarea clasei politice, reducerea numarului de parlamentari se opun cu totii, ca vor ramane doar cativa care chiar sunt curati si se vor pierde in labirintul uriasei constructii unde au ajuns astazi sa-si aduca nepoate, verisore, matusi etc. consumand banii publici in fiecare secunda, atat ei cat si tot alaiul.

Cu consideratie Contele.
Back to top
Surry
Sat Dec 12 2009, 07:57PM
Cogito
Registered Member #1945

Amintirea vanatului duce la haituire! restul e doar placere.
Back to top
truepride
Sun Dec 13 2009, 10:59PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Nu stiu daca a mai semnalat cineva problema dar mi-a ajuns la urechi un zvon cum ca la aceste alegeri, datorita imensei lipse de personal a MAI, serviciul de paza a fost asigurat si de pompieri...
Numai eu sesizez o mica MARE problema de jurisdictie si competenta...
Back to top
whitewolf
Sun Dec 13 2009, 11:22PM
Registered Member #1464

Presedintele sondajelor a declarat, dupa ce initial afirmase ca va accepta rezultatul CC, ca nu se va opri, va merge cu contestatia pana la CEDO, la comisia de la Venetia si oriunde va fi nevoie. Asta dupa ce ii transmitea contracandidatului ca e momentul sa accepte cu fair-play rezultatele ... Chiar nu isi da seama ca a ramas singur pe scena, sala e goala si doar femeia de serviciu mai sta dupa el sa se apuce de maturat? Poate prietenul nebunilor, VCT stie ceva tratament pentru crize. Medicamente...medicamente
Back to top
1\*
Mon Dec 14 2009, 10:59AM
Forta fara ratiune se surpa sub propria greutate Horatiu
Registered Member #1808

no comment-dupa principiul cine fura mai mult, PSD-ul e pe locul doi...
Back to top
Darkness
Mon Dec 14 2009, 11:27AM
Registered Member #1463

LINK - Sursa: ziaresireviste.ro

Anca Alexandrescu a vazut o caseta cu Geoana primind 5.000 de euro
Anca Alexandrescu, fost consilier al lui Adrian Nastase si, mai nou, director de comunicare al candidatului independent la presedintie Sorin Oprescu, spune ca Mircea Geoana nu stie sa piarda alegerile cu demnitate si ii cere acestuia sa isi dea demisia de la sefia PSD inainte ca celebra caseta incriminatoare sa fie data publicitatii.

"Mircea Geoana, trebuie sa iti spun ca am vazut cu ochii mei filmarea cand cineva din partid iti dadea o suma de bani pentru campanie si ii bagai cu nonsalanta in buzunar. 5.000 euro! Iti amintesti despre cine este vorba? Hai, contrazice-ma daca poti!", scrie aceasta intr-o postare pe blog.

Anca Alexandrescu mai scrie ca Mircea Geoana a avut nevoie, pentru a-si face din nou aparitia in public, ca Antena 3, prin CCSB, "sa livreze un nou sondaj aranjat probabil din condei", care sa il dea castigator intr-un improbabil tur trei al alegerilor prezidentiale, dupa ce si-a pierdut credibilitatea si a ajuns subiect de bancuri.

"E trist ce se intampla astazi in PSD si ma incearca un sentiment de amaraciune cand deschid televizorul si ii vad pana la saturatie pe Liviu Dragnea, pe Marian Vanghelie, pe Dan Nica si din cand in cand pe cate un tanar 'yesman' al lui Hrebenciuc sau pe eternul Cozmin Gusa. Va dati seama unde s-a ajuns in acest partid? Ion Iliescu si Adrian Nastase tac si par sa astepte. Dar tot asteapta din 2005... L-au sustinut cu tarie pe Mircea Geoana in campanie pe principiul ca 'pentru partid facem orice' dar acum cand partidul risca sa piarda tot din cauza unei gasti care nu se da dusa de la 'putere', nu vor face nimic? ", se intreaba Anca Alexandrescu.

Aceasta face referire si la modul in care Mircea Geoana personal i-a luat apararea in mod public senatorului Catalin Voicu, ridicat vineri de procurorii DNA si dus la audieri.

"Nu il cunosc pe acest om si nici nu stiu ce a facut, dar mi se pare cel putin ciudat ca Geoana sa descopere dintr-o data ca exista implicatii politice. In cazul lui Adrian Nastase nu a spus nimic in acest sens. Ba dimpotriva. Vin si ma intreb insa cum il rabda inima pe Adrian Nastase sa asiste nepasator la aceste lucruri? Oare amicul Geoana s-a schimbat? Sincer, nu cred", mai scrie Alexandrescu.

[ Edited Mon Dec 14 2009, 11:28AM ]
Back to top
1\*
Mon Dec 14 2009, 11:37AM
Forta fara ratiune se surpa sub propria greutate Horatiu
Registered Member #1808

o fi trucaj, o fi fost injurat si d'aia a luat banu'...tre sa vad mai bine, poate m-a injurat cu suma asta, poate a spus ceva...
Back to top
Doru
Mon Dec 14 2009, 12:06PM
doru
Registered Member #14

Trucaj ordinar,5000 de euro, o suma jenat de mica,de la cateva sute de mii de euro putem discuta de un loc eligibil.
Putea fi adevarata daca comentariul donatorului era ceva de genul:"Seful uitati aici de o bere".
Back to top
JC Denton
Mon Dec 14 2009, 12:48PM
Addict
Registered Member #1332

NU ESTE GEOANA!!! E un fake ordinar, un individ care seamana cu Geoana. Am avut ocazia sa stau langa Geoana cateva zeci de minute si va spun sigur ca cel din filmulet nu este Geoana.
Uitati-va la filmare, se evita in mod clar prim-planul cu asa-zisul Geoana, acesta este mut, iar cineva care ar dona 5000 de euro cred ca ar sta mai mult de 19 secunde de vorba cu cel caruia i-a donat acei bani. Unde e reactia lui Geoana la partea cu "pentru un loc eligibil"? FAKE!!!

[ Edited Mon Dec 14 2009, 12:52PM ]
Back to top
Contele
Mon Dec 14 2009, 01:05PM
"ATUM" - RA.
Registered Member #2201

Bravo te felicit ca ai descoperit faptul ca nu este Goana.
Te intreb si eu unde lucrez? la INEC.

Cu consideratie Contele
Back to top
Pârvu Florin
Mon Dec 14 2009, 01:23PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

truepride wrote ...

Nu stiu daca a mai semnalat cineva problema dar mi-a ajuns la urechi un zvon cum ca la aceste alegeri, datorita imensei lipse de personal a MAI, serviciul de paza a fost asigurat si de pompieri...
Numai eu sesizez o mica MARE problema de jurisdictie si competenta...

Ce bine ar fi daca asta ar fi cea mai mare problema cu care se confrunta pompierii in mometul asta...!
Si la ce altceva te poti astepta, odata ce am demonstrat ca un inspector sef nu cunoaste RG 1, si nu s-a gasit nimeni sa-l traga de maneca atunci cand a dat un ordin ilegal?

[ Edited Mon Dec 14 2009, 01:26PM ]
Back to top
rlegione
Mon Dec 14 2009, 01:25PM
Registered Member #2075

Basescu e penibil scurt. Desenele astea animate cu mita de 5mii de euro data ca la bijnitari, asta se vrea un raspuns cu aceeasi moneda la filmuletu cu lovirea baiatului?
Dincolo de apartenente politice e incredibil cat de prosti ne crede omu asta pe noi!!
Ce guverneaza marinaru asta ca numai de caterinca ii arde!
Unde e nebunu ala care i-a tras-o lu Berlusconii? ii cumpar eu o masinuta teleghidata sa ni-l arda si noua pe marinar, poate asa se mai trezeste la realitate!!
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF