Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
POLITIA LOCALA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
Sailor
Thu Apr 16 2009, 11:36AM
Sailor
Registered Member #500

Mike de ce nu incerci tu sa dai pe unul din cele 80 de locuri( nu 100)?
Back to top
JC Denton
Thu Apr 16 2009, 02:57PM
Addict
Registered Member #1332

Marilu, daca ai sa citesti din postarile mele mai vechi, o sa vezi ca am spus ca puteam oricand sa vin la jandarmi, parca lui Ghost_Dog i-am dat acest raspuns. Problema e ca eu nu am vrut la jandarmi. Iar in momentul actual, scuze dar trebuie sa o spun, nu vad de ce ar veni cineva la voi, sa suporte rigorile vietii militare, cand pe acelasi salariu sau putin mai mare poti lucra lejer ca functionar public, cu drepturile si avantajele care decurg din acel statut. Am fost militar, iar sutul in fund primit mi-a deschis ochii referitor la cat valoreaza un militar, fie el din MApN ori Jandarmeria Romana. Stii cat valoreaza un militar, Marilu? Tu cum crezi ca ma simt eu cand poate unii fosti colegi ai mei care reprezinta statul roman si obligatiile asumate de acesta in cadrul organizatiei NATO, isi dau viata in Afganistan in misiuni de salvare a partenerilor straini din coalitie, iar la stiri prioritate are Becali si fosta sotie a lui Salam? Poti sa ma acuzi de rasism, de xenofobism, dar tin cu fostii mei colegi care cu o dotare mediocra tin sa ne reprezinte asa cum se cuvine, si o sa-l citez pe Batranu' : " Cu scut sau pe scut" in teatrele de operatii din Irak sau mult mai infricosatorul Afganistan.

[ Edited Thu Apr 16 2009, 03:00PM ]
Back to top
Altair
Thu Apr 16 2009, 08:36PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

Niciun militar nu te poate acuza de asa ceva.Poate doar cei pe care portul uniformei ii face militari...
Back to top
truepride
Thu Apr 16 2009, 08:57PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Nu iti cere scuze pentru "rasism" sau "xeneofobism". Daca am ajuns sa fim acuzati ca suntem rasisti sau xenofobi daca cerem putin respect in detrimentul lui becali si lu nevasta'sa lu' salam, parizer sau mai stiu eu ce mezeluri, atunci... s-o ia dracu de tara...
Back to top
JC Denton
Thu Apr 16 2009, 10:04PM
Addict
Registered Member #1332

Din pacate, Dorina si Denisa, familia mr.(pm) Petre Tiberius n-a beneficiat de un singur minut pe posturile romanesti. Nu am vazut un singur reprezentant al guvernului roman ajungand la usa familiei care sa ofere condoleantele bine-meritate. As putea continua cu : "nu am vazut..', "nu am vazut..."...
Pana cand n-o sa vad metode de intampinare de genul asta: Militari onorati in aeroport ori mijloace de promovare pentru o unitate aeropurtata de genul asta: Parasutisti inaintea saltului , scuze dar o sa refuz oferte de serviciu militar in Romania.

[ Edited Thu Apr 16 2009, 11:23PM ]
Back to top
mariusd.
Thu Apr 16 2009, 10:59PM
Registered Member #46

Poate ca asistam la o inversare a valorilor si de fapt starea de anormalitate a devenit normalitate iar noi astia care avem pretentia ca suntem oameni normali nu ne mai regasim locul printre concitadinii cu apucaturi bizare. Cred ca daca un "normal" al zilelor noastre ar citi aceste pagini ne-ar vedea ca pe niste frustrati ce nu si-au gasit drumul in meseria pe care si-au ales-o.
Niste MILITARI isi sacrifica viata pentru aceasta TARA iar tara nu este capabila nici macar sa ii OMAGIEZE asa cum se cuvine, de fapt asa cum se cuvine sa respecte orice persoana care imbraca o uniforma si alege sa ii slujeasca interesele.
Pierderea nu cred ca este a individului ci tot a societatii, adica tot noi, la nivel global alaturi de familia noastra, prietenii nostri, vecinii nostri, persoanele cu care ne-am certat,etc. Peste tot, in toate vad o pierdere definitiva a respectului, fata de valori, fata de noi, fata de orice.
Chiar postarile de mai sus ne arata cat de mult suferim la capitolul respect si tare ma tem ca normalitatea "anormalitatii" ne-a atins si pe noi.
Back to top
ex-ad
Fri Apr 17 2009, 12:24AM
nosce te ipsum

Registered Member #1

bine spus, iar pe APSF gasesti o gramada de stiri si discutii pe forum cu privire la normalitatea anormalitatii... am zis-o de un milion de ori, o voi mai spune inca de atitea ori: o natiune fara reale simboluri si valori, fara educatie civica si fara personaje pozitive focalizatoare de energii constructive si creative, e o natiune in putrefactie... cind Becali inunda media saptamini in sir, iar despre soldatii morti se pomeneste in treacat, 30 de secunde, la jurnalul de stiri, povestea asta se traduce simplu: sintem educati sa pricepem naibii o data, prosti ce sintem, ca banul este simbolul national, iar patriotismul nu are ce cauta in lista valorilor aceste tari...

[ Edited Fri Apr 17 2009, 12:25AM ]
Back to top
AKM
Fri Apr 17 2009, 10:05PM
Ne-ati bagat in cap de mici ideea ca nu avem drepturi !
Registered Member #768

AK-ul e simbolul national si va veni timpul sa fie folosit impotriva celor ce isi bat joc de noi... Astept cu interes
Back to top
spk
Fri Apr 17 2009, 10:21PM
primum non nocere

Registered Member #537

LINK
Back to top
Mike
Fri Apr 17 2009, 10:41PM
Registered Member #1501

Marilu wrote ...

Mike de ce nu incerci tu sa dai pe unul din cele 80 de locuri( nu 100)?

Vad ca stii exact locurile Marilu.
Nu vreau sa dau concurs Marilu pt simplu fap ca Te iubesc! si iti sunt fidel tie... intra tu intai si uite asa am si eu o pila sigura ca voi intra.. insa am niste conditii:
- eu am dinti in gura si spini pe limba.. si zgarii/intep rau la examenul oral... recunosc ca nu ma pricep la asta si logic as provoca senzatii neplacute si dureroase;
- prefer sa fac slalom printre prosti si sa ajung acolo unde imi doresc..
..abia astept sa ajung acasa crede-ma.. si apoi sa o iau din loc bineinteles spre tari straine...
- eu iti propun sa nu ne mai harjonim atat
- facand abstract de tot ce ti-am scris mai sus iti doresc sincer un Paste Fericit alaturi de cei dragi si sa ne vedem cu bine intr-o buna zi la un pahar de vorba.

[ Edited Fri Apr 17 2009, 10:43PM ]
Back to top
Ghost_dog
Sat Apr 18 2009, 02:40PM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

In fata unui monitor , si cu o tastatura in fata toti suntem experti
In fine Paste Fericit si toate cele bune
Back to top
JC Denton
Sat Apr 18 2009, 03:00PM
Addict
Registered Member #1332

Ghost_Dog, Paste Fericit si tie, iar pentru ca vorbim din spatele unui monitor si nu stim ce a facut fiecare la viata lui, haide sa fim putin mai respectuosi. Cateodata mai e si cate un Batman, nu numai popa.
Back to top
Tovu'
Sat Apr 18 2009, 10:35PM
Registered Member #1652

Paste fericit tuturor si sa nu-i uitam pe cei ce nu mai sunt intre noi!!!
Back to top
Ghost_dog
Sun Apr 19 2009, 12:04AM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

hmm ma faci sa imi aduc aminte ... m-ai jignit doar pentru ca ti-am dat niste raspunsuri , in fine ,,, sa zicem ca am iertat (cat despre uitat e mai greu )
Back to top
JC Denton
Sun Apr 19 2009, 01:16AM
Addict
Registered Member #1332

Ghost_Dog, nu-mi amintesc sa te fi intrebat ceva vreodata, asa ca nu stiu ce raspunsuri mi-ai dat tu. Adu-ti aminte de felul cum te-ai comportat cand am pus o simpla intrebare legata de programul de lucru al jandarmilor. Intrebarea era adresata oricui de pe topicul jandarmeriei. Adu-ti aminte cum ai zbierat sa ma car de-acolo de pe topicul vostru fiindca nu sunt jandarm. Adu-ti aminte de jignirile aduse noua cand ignorai orice iti spuneam si ne cereai sa ne ocupam de deschis usi si spalat masini fiindca in opinia ta nu am fi buni de altceva. Nici macar nu m-ai intrebat cine sunt, ce am facut la viata mea, sau ce pregatire am, m-ai jignit doar fiindca port o uniforma care tie nu iti place. Daca citesc bine, tu ai improscat primul cu noroi, dandu-ne ordine ce si cum sa facem, ignorand orice avertisment al meu, in prealabil. Sunt satul de cearta asta, m-am saturat sa ne contram unii pe altii cu idei despre care-i mai tare. Esti binevenit aici oricand esti dispus sa porti un dialog civilizat fara aere de superioritate. Inca odata un Paste Fericit tie si colegilor tai.

[ Edited Sun Apr 19 2009, 10:04AM ]
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF