Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
POLITIA LOCALA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
AKM
Sat Apr 11 2009, 11:29AM
Ne-ati bagat in cap de mici ideea ca nu avem drepturi !
Registered Member #768

arcan wrote ...

akm daca ar fi precum doresti, postul tau ar fi primul sters.dupa cum scrie pe forum, aici este topicul jandarmilor, politistilor , pompierilor si..militienilor.deci tu esti in plus.daca cei din MAI sint asa de cretini pentru tine, fi tu ala destept si intra pe topicuri inteligente, si lasa-ne pe noi asa cretinizati.
vezi-ti de kalasnicovul tau si de noua tinuta ripstop ...

Ai observat ca postez doar pe ce tine de M.A.I. Acum sa iti spun de ce: 2004-2005 m.t. jandarm, 2005-2007 elev militar jandarm, 2007-2009 subofiter jandarm, arme folosite - AKM(p.m.), RPK (P.M.), P.S.L., P.K.M.(mtr.), Carpati, A.G.-7, grenada, trotil. 3 luni O.P. (2 G.M.J. Constanta, 1 D.G.J.M.B.), 2 ani paza la diverse obiective. Misiuni: diverse concerte/meciuri, summit N.A.T.O., diverse adunari ale potentatilor. Calificari deosebite: nu. Ce anume ar trebui sa inteleg eu din ce va ciorovaiti voi aici ? Ca daca imbatranesti in sistem ia uite ce idei iti vin ?? Sunt de acord sa se stearga primul postul meu, macar restul sa inceapa sa posteze altceva decat am vazut pana acum (atacuri intre voi si... cam atat ) Apropo, am mai auzit exprimarea asta - daca cei din M.A.I. sunt cretini, tu ce cauti pe-aici ? - Ce crezi ca as putea cauta ? Salariu si speranta ca intr-o zi Jandarmeria va deveni o arma serioasa, fara prosti pusi de rude sau prieteni sa conduca pe posturi pentru care nu sunt instruiti. Speranta mea e pe moarte de ceva vreme si cand voi gasi ceva mai bine platit probabil voi pleca, devreme ce pana si ministrul a fost pus pe acelasi sistem - n-are nici o treaba cu internele dar fiind de la P.S.D. l-au pus sef peste ele. Daca puneau unul priceput nu aveam nimic impotriva, nu conta de la ce partid e.

[ Edited Sat Apr 11 2009, 11:30AM ]
Back to top
apkah
Sat Apr 11 2009, 11:47AM
arcan
Registered Member #566

Denton,daca as fi rau , as spune ca a-ti inceputi sa va laudati intre voi .si ca va faceti reciproc imagine.dar nu voi spune asta.
voi face citeva observatii:
1.se pare ca esti singurul pe care il deranjeaza apelativul ,,gardian public ,,
2.imi pare rau ca nu ai reusit la politia nationala.
3.iti recomand sa mai incerci .si sa alegi SPIR sau SIAS .eventual daca vii pe privat , iti pot da un nr de tel.
Back to top
Altair
Sat Apr 11 2009, 04:24PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

aaaa,doar o mica problema.nu s-au ocupat oare cam toate locurile de la spir si siias cu unii baieti de la acvila?
Back to top
apkah
Sat Apr 11 2009, 10:23PM
arcan
Registered Member #566

Tot ce e posibil , dar incercarea moarte n-are.si la abilitatile si calificarile etalate aici , daca sunt reale , isi are locul acolo nu sa piarda timpul pe la comunitari.parerea mea.dar alegerea lui.
Back to top
romak
Sat Apr 11 2009, 10:39PM
Registered Member #1407

azi a fost inmormantat mr.[pm] Ungurasu,Dumnezeu sa-l odihneasca...[sunt in afara subiectului,dar lasati pe maine ''galceava'']
Back to top
Tovu'
Sun Apr 12 2009, 03:52AM
Registered Member #1652

Multi dintre noi "gardienii" dupa cum zic altii avem o cariera daca nu foarte buna macar buna inainte de a ne fi angajat la PC poate chiar si niste studii spre surprinderea unora. Eu unul am patit cam ca denton dupa un contract de 5 ani si inca unul de 1 an si 6 luni in Legiunea Straina-Filiera Franceza si misiuni desfasurate prin Massawa(Eritreea), Kompadou(Cambodgia), Kibungo(Rwanda)sau Al Funnayhil(Kuweit) vin in tara si la fel ca denton aleg sa imi fac o familie in loc de contracte pe mii de euro iar in zone de conflict; ma inscriu si dau examen la jandarmeria romana iar la probele sportive sunt eliminat!!! Si unii mai au tupeu sa imi spuna cand aduc vorba de pile si spagi ca sunt penibil!
Sa mi-se reproseze ca ma laud caci chiar asta fac, arcan cat de presus incerci sa pari sa stii ca nu esti habar nu ai ce inseamna o situatie de conflict reala, habar nu ai ce inseamna sa constientizezi ca in urma focului deschis de tine mor oameni, habar nu ai ce inseamna sa-l vezi pe cel de langa tine rapus si sa te gandesti ca puteai sa fii tu sau ca in orice moment poti urma tu, habar nu ai ce iseamna sa iti vezi camaradul cum isi da duhul si tu nu poti face nimic sa il ajuti!
Am intrat si m-am inregistrat in acest proiect gandidu-ma la cei ce au ca motto aceste doua cuvinte SEMPER FIDELIS si la onoarea si demnitatea de care dau dovada dar incepe sa imi para rau caci vad ca unii membri habar nu au ce iseamna onoare ,demnitate si habar nu au insemnatatea cuvintelor SEMPER FIDELIS.
Si ca sa ma laud pana la capat arcan sa stii ca eu sunt licentiat in drept si nu iti vorbeam din vise despre interpretarea legii civile dar tu la cat de ingust esti la minte atat stii atat spui OUG 195/2002 rep. si ca daca PC nu apare acolo nu are voi la semnale vizuale si acustice, esti vai de capul tau!!!
P.S. Arcan pana vei avea experientele mele militare si civile cat si studii sa mi-te adresezi cu domnule de jos de unde iti este locul!
Back to top
Tovu'
Sun Apr 12 2009, 03:55AM
Registered Member #1652

D-zeu sa il odihneasca!
Back to top
apkah
Sun Apr 12 2009, 09:24AM
arcan
Registered Member #566

Tovule, trebe-uie sa marturisesc ca si eu am activat in tinerete in flota stelara, si am avut conflicte cu klingonienii , si sa nu crezi ca e usor sa vezi cum razele laser rapun colegii , penetrandu-le armura de vanadiu...
dupa cum vezi si eu pot abera , si inca foarte usor.
nu inteleg cu ce vreau sa par mai presus sau ce spui tu acolo.eu incercam , culmea,sa fiu util.si eram chiar sincer.absolut dezinteresat.
am scris acolo ca ,,daca,,are ,,calificarile respective.
daca, pentru ca pe un forum poate scrie oricine ce vrea,si mai ales ce ar visa el ca ar fi vrut sa fie.
sa nu crezi ca ceilalti de pe forum daca nu isi etaleaza calitatile, studiile,sau competentele , sunt toti veniti de la coada sapei cu spuneati unu mai sus..
dar aroganta si infatuarea care va caracterizeaza iese la suprafata .
imi mentin parerea,ca , frustrarea de a nu putea fi jandarm sau politist, ci doar un surogat , va determina sa rupeti gura targului cu ce minunati sunteti voi, si cum fiind atat de perfecti, institutiile statului v-au refuzat din motive de spaga...
haida de...

p.s.
spui ca sunt ingust la minte .inainte de a posta ordonanta respectivam-am informat.la un adjunct a Politiei Rutiere .dar probabil ca e ingust la minte si el...
sau probabil sunteti prea largi la minte voi...
girofarul si sirena este ilegal pusa si folosita pe masinile politie comunitare .problema e ca daca se accepta tacit in unele orase , asta nu inseamna ca e si legal.

si inca ceva...Tovule sper ca dupa ce va dau pistoale, sa nu confunzi cumva prima baba mai galagioasa cu vre-o terorista din Eritreea si sa nimicesti pericolul prin foc sustinut...

[ Edited Sun Apr 12 2009, 09:32AM ]
Back to top
JC Denton
Sun Apr 12 2009, 11:27AM
Addict
Registered Member #1332

Arcan, ca sa fi angajat la SPIR ori SIAS, trebuie sa ai vechime in politie minim 5 ani. Cunosc baieti din politie, foarte buni profesionisti, care isi doreau transferul la SPIR, aveau in spatele lor si ceva nume grele, dar nu au putut face nimic pana la trecerea celor 5 ani. Asta e regulamentul lor.

"daca are calificarile respective?"

Oare faptul ca eram dispus sa fac acel salt cu parasuta, chiar si un rapel cand m-ai intrebat tu, mai te pune pe ganduri?
Coruptia din sistem nu este cauza pentru care n-am intrat eu in politie. Dar este unul dintre factorii principali. Poate este si vina mea ca nu am insistat mai mult atunci, in 2005, dar intelege ca atunci cand iti cauti un loc de munca este important si cum esti primit la poarta unei institutii, cand un politist batran si burtos se rasteste la tine sa nu-l mai deranjezi, cam iti piere cheful de a mai incerca.
Apropo, citeste la topicul 2000 de posturi in MAI sa vezi ce au patit altii care au dorit sa-si depuna dosarele.
Paradoxal, nu ma simt frustrat ca nu am intrat acolo, salariul meu e comparabil cu al unui politist cu ceva vechime. Mai ales acum, ca a trecut ceva timp si am vazut cum functioneaza institutia politie romane, cum sunt legati de maini si de picioare, faptul ca trebuie sa vina SPIR-ul ori alte servicii specializate de la ei ca sa faca treaba, ma face sa nu regret deloc. Ca mi-ar place sa scrie altceva pe uniforma, sa aiba alt aspect ori croiala, cred ca asta i-ar conveni oricui.

[ Edited Sun Apr 12 2009, 11:33AM ]
Back to top
apkah
Sun Apr 12 2009, 12:20PM
arcan
Registered Member #566

Denton ,stiu cazuri si nu putine , cind regula celor n ani s-a incalcat.unii sefi de asemenea servicii , mult mai destupati la minte de cit politistii burtosi si ofiterii de birou , au inteles ca munca de interventie nu are nevoie neaparat de experienta in luat spagi si certat cu betivii(no ofense pt OP).
experienta militara , subordonarea,caracterul,spiritul de echipa,rezistenta fizica si psihica si alte calitati sunt mult mai importante.
am spus ,,daca,,pentru ca repet,aici putem sa fim toti supermeni, si am spus asta fara rea intentie , ci doar din realism.
m-am saturat sa ma tot acuzati de rea intentie .accept ca sunt ironic si cinic, dar nu cu rautate.
inca odata repet ca am o mare problema cu institutia voastra, si imi pare inutila si aberanta ca forma , dar nu am absolut nimic personal cu voi pentru ca nu mi-ati facut nimic.
am tot incercat sa schimb tonul contradictiilor noastre dar nu am reusit.
asta o putem numi o ultima incercare.
transmite-i si Tovului ca pozitia din care vorbesc este una amicala si ironica, si nu una de jos cum crede el.s-ar putea sa fie surprins daca ar stii pe unde dam cu sapa fiecare , ce studii sau pregatire avem .
faptul ca nu le etalam aici, sau ca nu folosim tonuri academice sau semidocte , nu spune absolut nimic despre noi.nici ca suntem destepti nici ca suntem prosti.
salut moderatia si bunul simt din ultimul tau post.
la buna vedere domnule.

[ Edited Sun Apr 12 2009, 12:21PM ]
Back to top
JC Denton
Sun Apr 12 2009, 12:40PM
Addict
Registered Member #1332

Ok.
Back to top
Mike
Sun Apr 12 2009, 12:56PM
Registered Member #1501

pt Tovu:
La jandarmerie sunt acum 100 de locuri garantate. ai mari sanse sa intri INCEARCA CU INCREDERE!
..apropo... da tigle stii sa spargi..? daca nu .. invata.. ca asta este singurul loc in care ai putea fi eliminat... SUCCES
Back to top
JC Denton
Sun Apr 12 2009, 01:27PM
Addict
Registered Member #1332

Pai ce ti-au facut tiglele alea Mike? Lasand gluma la o parte, nu am inteles niciodata demonstrativele unde se sparg caramizi si/sau tigle. De ce ar veni Tovu' la jandarmi sau chiar si eu, ce as castiga venind la voi? Salariul, exceptandu-i pe cei din unele orase este cam la fel, programul de lucru este in avantajul nostru, primele date lunar sunt in avantajul nostru, tichetele cadou sunt in avantajul nostru, scuze, nu vreau sa fiu rau, dar de munca multa sunt satul, iar ca sa vin la voi si sa fiu trecut la paza cand voi avea 40 de ani, nu, multumesc.
Back to top
Mike
Sun Apr 12 2009, 04:43PM
Registered Member #1501

...nici eu nu am inteles demonstrativele...dar se pare ca noul comandant Gheorghe Rizea a venit cu o noua tactica AKM vs TIGLE sv BCA si alte materiale de constructii.. deh cu firma lui de paza nu prea a dat randament si incearca acum cu jandarmii sa experimenteze ceea ce are in cap.... adica NImiCA.... deh minte multa nu iti trebe.. adica JANDARM MODERN... apropo de Tovu.... ma refeream strict la cele 100 de locuri ramase de la acvila...
Back to top
Sailor
Thu Apr 16 2009, 11:27AM
Sailor
Registered Member #500

Denton ti-am mai spus si o sa ti=o repet pana cand vei intelege ca unele lucruri nu te privesc si ca pistruii ii gasesti pe oule de bibilca si curca deci iti urez succes la cumparaturi. Si referitor la plecarea ta din MAp: 3 ofiteri si 4 subof si care aveau ca si specializare parasutismul au trecut in ultimii 3 ani la jandarmi, deci aveai alternative si in tara.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF