Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
Noua viziune de GEOPOLITICA ACTUALA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
IoanS
Thu Sep 24 2015, 10:10PM
Registered Member #10285

apkah wrote ...

IoanS ...apreciem hotararea si daruirea cu care scrii aici,dar fii doar putin atent la ce argumente aduci.Daca vii cu argumente ca ,,asa a profetit parintele X..,, sau ,,armatele europei fac si dreg,, in conditiile in care se vorbeste de 300 de militari intr-o tara....nu faci decat sa te discreditezi singur.

Eu spun ce gandesc si ce scriu altii; eu nu sunt aici ca sa par inteligent, cult si frumos .. Nu contez. Si da, si azi avem sfinti in viata care profetesc si ne spun care-i realitatea si ce va sa vina. Si niciodata nu se inseala. Ii gasesti prin sihastrii pierdute in munti, nu in vile cu piscine, nu la Cotroceni si nici la mese bogate; nu manuiesc arme, nu urasc si nu tradeaza...
Back to top
Boribum
Thu Sep 24 2015, 10:13PM
boribum
Registered Member #2395

IoanS wrote ...

Eu spun ce gandesc si ce scriu altii

Exact asta e problema,domnule. Exact asta.

Back to top
2 User said Thank to Boribum for this Post :
 Panzerjagger92 (24 Sep 2015, 22:46) , djebel (25 Sep 2015, 10:28)
Boribum
Thu Sep 24 2015, 10:16PM
boribum
Registered Member #2395

apkah wrote ...

Este o teama reala,cu fundament real.Nu este xenofobie,nu este rasism nu este intoleranta.Este instinct de conservare.
Este clopotelul de alarma.

Este mai ales informatie manipulata pentru a manipula si ea la rândul ei. Uite cifre,uite statistici. Nu sunt facute de amatori,nu sunt machiate : LINK
Back to top
Mihais
Thu Sep 24 2015, 10:32PM

Registered Member #2323

Boribum,dat fiind ca inca pari destul de viu,e bine cu mai multa experienta.

Economic vorbind,iar e un argument invalid.Din 3 motive.E nevoie de 20 de ani sa ai un lucrator performant,presupunand ca-l duce capul si e pus cu burta pe carte.Cu ce exista momentan,avem un maret esec.
2.Exista somaj in randul tinerilor care e si jumatate din nr acestora in unele tari UE.Nu e nevoie de muncitori.Iar automatizarea e abia la inceput.Inca un argument ce pica.
3.Acolo unde au avut unii cojones sa puna pe hartie castigul si pierderea,ca de exemplu in Danemarca,le-a iesit economie de multe miliarde daca restrang imigratia.Poate or fi si tari minune unde astia is un castig economic.Dar nu prea cred.Din ce sa scoat bani?
Deci,esece peste esece,vorba unei europarlamentare.
Back to top
IoanS
Thu Sep 24 2015, 10:39PM
Registered Member #10285

Boribum wrote ...

IoanS wrote ...

Eu stiu ca asta este problema. N-a fost dintotdeauna ? Cand n-o sa mai spun ce gandesc, inseamna ca am disparut ca neam si ca s-a instaurat sharia si in Romania...Dar sfintii ne spun ca nu.
---------------------------------------------------------------------------------------
Boribum wrote ...

Este mai ales informatie manipulata pentru a manipula si ea la rândul ei. Uite cifre,uite statistici. Nu sunt facute de amatori,nu sunt machiate : LINK

Manipulata sau nu informatia, noi romanii nu-i vrem ! Au 50 de ani de cand mutileaza vestul Europei ! La fel au venit..., fara arme, dar iata-i armata de ocupatie "domestica"....Deocamdata..Au si echipe de pedeapsa..Cine tipa impotriva lor este "insemnat". Pai sa ajung sa fiu insemnat la mine acasa pt ca niste multiculturali au tipat cat milionul ?

[ Edited Thu Sep 24 2015, 10:46PM ]
Back to top
Boribum
Thu Sep 24 2015, 10:42PM
boribum
Registered Member #2395

Mihais wrote ...

Economic vorbind,iar e un argument invalid.

Economic scriam,si am ratat întelegerea Economic Europa nu sta bine,asta era ideea cu economia. Pe oamenii astia,patru sute si ceva de mii îi mai dizolvi cumva în continent si daca nu le dai în cap preventiv si nu-i ghetoizezi,nu ti-i faci dusmani,dar niste milioane e mai complicat. Si strungari de nivel NASA sa fie sau medici neurochirurgi cu 50 de ani de experienta în spate,ce sa le dai tuturor sa faca ? Cam greu,cam greu.
Back to top
apkah
Thu Sep 24 2015, 10:47PM
arcan
Registered Member #566

IoanS...nu ai înţeles...recomandabil e sa gândeşti tu ca de aia ţi-a dat Dumnezeu creier,ca altfel erai plantă.
Boribum, si asta cu forţă de muncă este o mare minciună. Dacă chiar aveau nevoie de aşa ceva,dădeau drept de muncă est europenilor . Ca nu toţi au plecat la cerşit si furat.Nu le puneau tot felu de beţe în roate fix pe motivul ca îşi protejează populaţia.

[ Edited Thu Sep 24 2015, 10:49PM ]
Back to top
Boribum
Thu Sep 24 2015, 10:50PM
boribum
Registered Member #2395

IoanS wrote ...

Boribum wrote ...

IoanS wrote ...

Eu stiu ca asta este problema. N-a fost dintotdeauna ? Cand n-o sa mai spun ce gandesc, inseamna ca am disparut ca neam si ca s-a instaurat sharia si in Romania...Dar sfintii ne spun ca nu.

Domnule, problema e ca asa cum declarati dumneavoastra cu vorbele dumneavoastra, scrieti si spuneti ce scriu si gândesc altii. Nu stiu daca aveti problema asta dintotdeauna,sper sa nu. Aveti si dumneavoastra aceleasi unelte pe care le au toti oamenii,acelasi creier,aceleasi degete,aceleasi taste pe clavier,acelasi acces la informatie. Nu trebuie sa spuneti si nici sa scrieti de gândesc si scriu altii. Spuneti ce credeti dumneavoastra si e suficient. Fara sfinti în viata,popi filozofi,pustnici ,jedi,etc. E amuzant,dar nu foarte serios. Întelegeti,nu-i asa ?

Hai,curaj si voie buna.

[ Edited Thu Sep 24 2015, 10:52PM ]
Back to top
Boribum
Thu Sep 24 2015, 10:57PM
boribum
Registered Member #2395

apkah wrote ...

Boribum, si asta cu forţă de muncă este o mare minciună.

Sincer sa fiu nu cunosc nevoile Germaniei în forta de munca,dar asa cum am spus un pic mai sus,si supracalificati sa tie toti si mi se pare cam dificil sa-i integrezi pe toti în sistem.

Ce e interesant e ca politica de stânga zice "nu e nicio problema" iar aia de dreapta zice "suntem sugrumati,murim". Adevarul o fi la mijloc,ca de obicei : " nu e nicio problema,suntem sugrumati"
Back to top
Mihais
Thu Sep 24 2015, 10:58PM

Registered Member #2323

ehh,hai astia ca astia.Dar daca mergem mai incolo 20 de ani,problema economica nu se rezolva,ba din contra.
Ce sa faci cu 50-100 de milioane de din astia,plus dobitocii bastinasi?Je suis desole,dar sinergia faptelor conduce spre naspeturi Am avut cafturi economice la greu.Am avut in trecut lupta de clasa.S-a lasat naspa.Am avut cafturi culturale.Nu bun.Am avut conflicte etnice.Am avut acum ceva sute de ani si cafturi religioase. Fiecare din aceste elemente,luate individual,a condus la conflicte intr-o etapa istorica sau alta.Acum le avem pe toate,la un loc.

Sa zici ca un muncitor isi va utea intretine 2 parinti,4 bunici si 2 copii.E un model mult simplificat,dar nici alea complicate nu-s bune.De unde naiba sa mai tina si tot tribul de babulani?
Back to top
Boribum
Thu Sep 24 2015, 11:03PM
boribum
Registered Member #2395

IoanS wrote ...

Manipulata sau nu informatia, noi romanii nu-i vrem !

Nu stiu daca ati "facut armata",dar era o vorba mai demult : nu stiti,va învatam; nu puteti,va ajutam: nu vreti,va obligam.

Asa se întâmpla si acum cu tarile europene care "nu vor". N-o sa schimbati dumneavoastra nimic,si nici eu,dar a spune ca "nu stim despre ce vorbim,dar vorbim : nu vrem" echivaleaza cu a recunoaste ca sunt sanse mari sa fim paraleli cu chestiile care se (le) discuta (altii). Si când poti spune ceva,când esti chiar obligat de împrejurari sa spui ceva si în loc sa afli despre ce e vorba ,sa scoti doar "nu ! ca asa vreau eu" nu merge. Nu e la gradinita.
Back to top
Boribum
Thu Sep 24 2015, 11:09PM
boribum
Registered Member #2395

Mihais wrote ...

ehh,hai astia ca astia.Dar daca mergem mai incolo 20 de ani,problema economica nu se rezolva,ba din contra.
Ce sa faci cu 50-100 de milioane de din astia,plus dobitocii bastinasi?Je suis desole,dar sinergia faptelor conduce spre naspeturi

Dincolo de concretul necesitatii de a nu-i lasa sa moara pe astia,sigur ca e nasol ! Si daca nu reuseam sa-i facem sa vina încoace prin marile noastre razboaie,ne copleseau la un moment dat (na,discurs de "dreapta" !) . Asa,e doar o mica acceleratie,si cred ca avem tot interesul sa nu-i transformam din niste refugiati care cer în niste nemultumiti gata sa ia. Atunci iese si natura umana la iveala,prinde si religia,apar si tâmpeniile.
Back to top
Mihais
Thu Sep 24 2015, 11:55PM

Registered Member #2323

Ne invartim in cerc,dar e si asta sport

1.Nu mor.
2.Tampenii nu prind,daca nu e cauza.
3.Cauza e chiar prezenta lor.iar ei nu ar fi prezenti daca nu arfi lasati sa vina.
4.Nu e nici o afacere dpdv economic cu astia.
5.De venit tot or sa vrea sa vina.Problema de fond asta,nu 6000 de ciuhpi.Ca uite,in Darfur sau Sudanul de Sud se bateau pt pasuni,care erau mai putine din lipsa de apa.Treaba asta nu se opreste in viitorul previzibil.Sigur,aparent se bateau ca asa zicea Allah,dar nici tu nu te bati pt cota de piata a lui Renault sau contractele lui Dassault.Azi se duc impreuna la targ si-si iau slapi chinezesti.In 2 luni se taie cu macetele,in alte 4 luni ai 50 milioane de refugiati.Vai,vai,mor oameni.Crizaaaa,sariiiiiti,sa vina proteveul.
Trist,dar daca nu poti cumva sa schimbi clima,creezi premisele sa moara si de-ai nostri.
Prefer sa fiu vinovat moral si chiar practic de sute de mii de morti acum,decat pt zeci de milioane in viitor.Imi asum conditia de monstru.Problema cu tabara pro e ca nu au cojones sa isi asume consecintele.Pana la urma e o balanta.Eu,cu tot cinismul,admit ca prefer pe ai nostri lor,cu pretul vietii lor in ultima instanta.Nu-i chiar ce vreau io de la viata,dar kakaia situatia.Tabara pro n-are decat sa spuna acelasi lucru,dar invers. Sigur,nu da bine,dar macar ar fi cinstit.
Back to top
Boribum
Fri Sep 25 2015, 12:17AM
boribum
Registered Member #2395

Asta ar fi cea mai buna solutie sa murim mâine,nu poimâine. Pentru ca daca (un absurd,complet absurd) ar fi cineva de acord cu ideea ca astia 500.000 trebuie lasati sa moara (si mor...) si împiedicati (cu forta,cum altfel ?) sa vina în Europa,atunci ai avea un val de terorism tare dragalas. Si nu peste 20 sau 30 de ani,ci peste 2-3 ar fi plin de atentate de razbunare a "fratilor" ...facute nu de aia care se refugiaza azi,ci de verii lor deja stabiliti în Europa de multi ani,europeni cu acte-n regula. Nu mai vorbesc de copilul care are azi 10 ani si pe care -daca îl lasi în tabere turcesti 5 ani- o sa te iubeasca de n-o sa mai recunoasca nici dracu corpul dupa explozie.
Back to top
Mihais
Fri Sep 25 2015, 12:33AM

Registered Member #2323

Dileme,dileme.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF