Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
Noua viziune de GEOPOLITICA ACTUALA
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
IoanS
Sat Sep 26 2015, 11:05PM
Registered Member #10285

Daca nemtii se revolta noi de ce am fi mai prejos ?

Iohannis, amenințat cu suspendarea din cauza imigranților / DOCUMENT

LINK
Back to top
Terentius
Sat Sep 26 2015, 11:08PM
Terentius
Registered Member #2186

apkah wrote ...

E bine ca printre noi sunt si detinatori ai adevarului absolut,si care stiu ei mai bine cum e.Ailalti,doar niste indivizi cu judecata defectuoasa si cu logica uitata acasa.

Nu e vorba de asta. Un intreg sistem social se chinuie din 1947 (30 decembrie, ca sa fiu cat mai riguros ), cu destul succes se pare, sa induca confuzia valorilor, confuzia intre Bine si rau sa-i faca pe oameni incapabili de a se mai comporta ca oameni. Ceeace Iuri Bezmenov, defectorul sovietic, definea: „Subversiunea ideologica este un proces legal, deschis. Îl poţi vedea cu proprii tăi ochi. Nu este nici un mister. Nu are nimic a face cu spionajul. Ştiu că spionajul pare mai romantic. Probabil de aceea … sunt atât de innebuniţi după filmele gen James Bond. Dar în realitate accentul principal al KGB-ului nu este deloc în domeniul culegerii de informații. Numai aproximativ 15% din timpul, banii şi forţa de muncă se cheltuie cu spionajul ca atare. Restul de 85% este un proces lent pe care noi îl numim subversiune ideologica, măsuri active sau război psihologic. Ce înseamnă în esență este: să schimbi percepţia realităţii fiecăruia astfel încît, în ciuda abundenţei informaţiilor, nimeni să nu mai fie capabil să ajungă la concluzii înţelepte despre cum să se apere pe ei înşişi, familiile lor, comunitatea lor şi ţara lor. Aşa cum am menţionat mai devreme, accesul la informaţia adevărată nu mai contează în zilele noastre. Un om care a fost demoralizat nu mai este capabil să evalueze informaţia adevărată. Faptele reale nu îi spun nimic, chiar dacă l-aş umple de informaţie, de dovezi adevărate, de documente şi fotografii".
Ii spuneam acum vreun an jumate unui user de aici: "Cred că în mult prea multe cazuri este vorba de o incapacitate fundamentală în a pune lucrurile cap la cap, incapacitate care a fost atent cultivată în Ro de vreo 67 de ani. Şi se cultivă în continuare, o mărturie în acest sens fiind şi rezultatele zdrobitoare obţinute de elevii şi studenţii români în ultimii ani. Asta apropo de ce nu înţeleg unii şi alţii care e legătura între diverse fenomene aparent disparate."
Despre asta e vorba, domnule Apkah. Nu e nimic cu detinatori ai vreunui adevar absolut. Omul ala e mai umblat si a vazut mai multe la viata lui decat majoritatea celor de pe acest forum. Si a mai si inteles ceva de pe unde a fost.
Back to top
Terentius
Sat Sep 26 2015, 11:10PM
Terentius
Registered Member #2186

To moderatori - Si daca nici acum nu va e clar ca bipa asta de IoanS troleaza pe aici...
Back to top
IoanS
Sat Sep 26 2015, 11:18PM
Registered Member #10285

Terentius wrote ...

To moderatori - Si daca nici acum nu va e clar ca bipa asta de IoanS troleaza pe aici...

Cum adica trolez ? Respect regulamentul si informez!

Iata geopolitica ruseasca:

Primul ATAC PUTERNIC împotriva ISIS: Trupele Rusiei au luptat umăr la umăr cu armata Siriei și Hezbollah. Obama a fost lăsat DESCOPERIT de generali!
LINK
Super UIMITOR. Ruşii cântă din suflet melodii patriotice Româneşti! Clipul care face înconjorul internetului.
LINK
Back to top
Mihais
Sat Sep 26 2015, 11:19PM

Registered Member #2323

Boribum wrote ...

Mihais,nu e vorba de acuze,ca nu sunt procuror. Sigur ca viceversa e valabila ! În realitate stim unii despre ceilalti exact aceleasi lucruri (ei despre noi si noi despre ei) . Cutia lu' Pandora a fost deschisa demult (nu de România,ca meciul se joaca în alta liga) si tare m-as mira ca niste vorbe pe un forum sa schimbe ceva în lume ! Apriori nefiind niciunul dintre noi în altarul informatiilor, sunt convins ca e util sa stim despre ce vorbim,mai ales ca nu facem decât sa vorbim.

Casca albastra nu e bine,sunt foarte de acord. Dar,uneori,pentru cei din jur poate fi util. Pentru purtatori,însa,penibil.

Vorbele pe forum clar nu schimba politica.Decat indirect,cu intarziere si dupa ureche.In sensul ca vorbele astea pot fi folosite la un sondaj.Ca exemplu recent,in opozitia la legea ''anti-legionara'' se facea des afirmatia corecta ca nu se zice nimic despre comunism.Niste domni politruci atat au priceput,deci au facut proiect sa faca o lege separata in care sa interzica simbolurile comuniste etc...Fondul opozitiei initiale nu avea insa nimic a face cu a-i dezbraca pe unii/altele de tricourile cu Che.Da' ma rog.
Unde mai schimba ceva e la simpla si banala relatie umana.Mi-am facut ceva pretini buni in viata reala pe forumul asta.Dupa puterile fiecaruia am mai miscat un mm in directia buna.Iar daca e Doamne-fere de ceva,cel mai important e sa ai cui sa dai un telefon si sa vorbesti aceasi limba.
Institutional vorbind,la orice criza toti sefii ar imbraca pantalonii maro,dar asta nu ar rezolva probleme.

E off-topic,dar na.

Back to top
IoanS
Sat Sep 26 2015, 11:49PM
Registered Member #10285

Din refugiati deveniti brusc "viteji" islamici! Se antreneaza pe fiintele mai slabe, second hand de altfel in religia islamica, pt momentul de atac intru libertate.

CRIZA IMIGRANŢILOR: Refugiaţi din taberele din Germania, acuzaţi de violuri, abuzuri sexuale şi proxenetism - FOTO, VIDEO
LINK
Back to top
djebel
Sat Sep 26 2015, 11:52PM
Registered Member #3603

Pfiii, incepe sa-si dea arama pe fata: acum aduce ode putinezului!!! Eram obisnuit cu trollii muscali prin alte locuri, nu aici.
Back to top
djebel
Sat Sep 26 2015, 11:59PM
Registered Member #3603

IoanS wrote ...

Refugiaţi din taberele din Germania, acuzaţi de violuri, abuzuri sexuale şi proxenetism

@IoanS, Gustave Le Bon explica cum e cu multimile si psihologia lor. S-a intamplat si la case mai mari in cazul sinistratilor (vezi SUA, 2005, New Orleans, in timpul uraganului Katrina).

[ Edited Sun Sep 27 2015, 12:01AM ]
Back to top
Pârvu Florin
Sun Sep 27 2015, 12:02AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Mihais
Urmeaza mesaj privat

apkah wrote ...

Vad ca unii incearca cu tot dinadinsul sa arate ca noi,romanii ,suntem de fapt cei mai rai ,mai prosti si violenti oameni.
...
Pana atunci,dati-ii inainte.Aratati cu subiect si predicat cat de rahat este (in opinia unora)poporul asta.

Ba deloc, si sa-mi fie iertata nepriceprea de a exprima exact mesajul meu!

Ce am vrut sa spun e, cum mai bine decat mine a spus-o Boribum, nu ca romanii sunt mai rai decat alti oameni, caci natura umana e aceeasi pretutindeni si oricand, ci ca bestia din om e extrem de usor de trezit, si odata trezita nu mai adoarme decat dupa ce a baut sange, mult sange.

IoanS wrote ...

Astept si argumente rationale sau macar umaniste; ironia este un subterfugiu nefericit...
Dar se pare ca umanismul nu-i de fel pretuit de islamism..
LINK

centerforsecuritypolicy.org e o oficina prin care guvernul rus isi exprima pozitia, stiu asta de asta iarna, de cand cu razboiul din Ucraina, cand cautam informatii despre situatia din teren...

Pare-se ca semperfidelis e suficient de important ca formator de opinie, daca propaganda rusa a considerat util sa isi faca simtita prezenta aici, pe topicul asta...

Enjoy!
Back to top
Mihais
Sun Sep 27 2015, 12:03AM

Registered Member #2323

ce pot sa-ti dau in scris e ca muscalii cu arama data pe fata vor zbura mai repede decat turela lui t72 lovita de o racheta Javelin.
Back to top
IoanS
Sun Sep 27 2015, 12:30AM
Registered Member #10285

Muscali peste tot sa inteleg ! Bine de stiut . O sa ma feresc de acu in colo !

Polonezii nu iau plasa nici ei:
Marsz przeciw imigrantom/Katowice 26.09.2015/
LINK
Back to top
IoanS
Sun Sep 27 2015, 12:42AM
Registered Member #10285

Tot un film recomandat de SRI: Zero Dark Thirty - LINK
Ce-or avea oamenii acestia cu musulmanii ? Da ce-au iei cu restul lumii ? O fi Coranul, bata-l vina ! Apropo , l-a studiat cineva de aici ? Recomand editia in limba araba!
Back to top
bushes
Sun Sep 27 2015, 01:13AM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

Verifica pe feizbukul securistilor daca nu cumva recomanda si kill the messenger (2014) sau 1984 sau brazil ......
Back to top
Mihais
Sun Sep 27 2015, 01:37AM

Registered Member #2323

Recomandari de filme,pe topicul dedicat,va rog.Critica de arta la fel.
Back to top
bushes
Sun Sep 27 2015, 02:06AM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

Asta cu propaganda rusa care nus'ce face si desface pe forumul nostru iubit ,mi se pare exagerat si binisor umflat ... nu cu trompa ci cu pompa
Cu ce sa vina omul ,cu doctrina de descurajare? Vine cu ce stie sau cu crede ca stie ,adica vinilul cu alea ale noastre stramosesti ,cu care argumentezi orice ,adica romania e gaoaza universului (scuzati da asta e) si numai printr-un ghinion teribil plus conspiratiile ,nu sintem pe primul loc in galaxie ...
Nu toata lumea trebuie sa aiba aceeasi parere si nici macar nu trebuie sa poata sa argumenteze coerent si logic de ce ,ca d'aia e forum ,altfel convocam un seminar stiintific si plicticos ,sub patronajul academiei si dezbateam problema cu istorici ,sociologi ,politologi ,cu rezultat egal cu zero pentru politicieni ,exact ca acum

Nea ioane ,mai poti bre ?
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF