Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: STS

<< Previous thread | Next thread >>
112 - APEL DE URGENTA !
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
truepride
Wed Jul 31 2019, 08:57PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Nu am putut asculta inregistrarea. Am limite, umane cred. Respect decizia parintilor cand au spus ca interzic ca vocea fetei sa fie impartasita in media.
Nu am cuvinte. Nu inteleg barbaria si lipsa de umanitate. Nu inteleg lipsa de romanism, ala cu care ne batem in piept, romanismul ala care spune:
Româneşte-aşa a fost:
Să te-nduri, după putere,
Să fii bun cu cel ce-ţi cere
Milă şi-adăpost!
Daca fata aia nu a cerut mila si adapost nu stiu cine a facut-o. Ii s-a raspuns cu: ce vrei ma?
Sa ne fie clar cine suntem, si pe cine avem in oglinda.
Edit: am aparat politia romana asa cum am putut timp de 12 ani pe acest forum chiar si cand am fost jignit de un politist de pe forum, un imbecil imberb cu scoala cat pisica mea.
Nu mai pot face asta.

[ Edited Wed Jul 31 2019, 09:00PM ]
Back to top
3 User said Thank to truepride for this Post :
 djebel (31 Jul 2019, 22:59) , cda18 (31 Jul 2019, 23:20) , Lt_M (01 Aug 2019, 13:12)
cda18
Wed Jul 31 2019, 11:19PM
Devenim ceea ce suntem
Registered Member #9371

Am amici, colegi/colege (pipite, inclusiv masculine, care nu stiu sa numere pana la 100) de facultate ce au dat la Scoala de Politie din Cluj, am fost pe acolo de vreo doua ori, am mai cunoscut pe unul, pe altul (ma refer strict la elevii acestei scoli, pe care ii cunoscut mai mult sau mai putin, desigur), din ce am observat, din ce am discutat cu ei, n-am intalnit nici macar o singura data cuvantul "vocatie", dar am intalnit de nenumarate "am auzit io ca se castiga bine de tot", "sa vezi ce pensie voi avea" (si astia n-au muncit o luna in viata lor...), "am sa fiu cineva in socitate", "se intra usor si nu faci nimic", etc.
Gagicile nici nu vor sa auda de operativ, imbecilii astia de 170 cm si 60 kg se viseaza direct la mascati ca au jucat ei prea mult counter strike, ceilalti... "muschii mei minte nu are", altii se visau la Omoruri (inainte sa promoveze examenul de admitere, ce-i drept), insa confundau criminalistu' cu judiciaristu', aveau impresia ca primul face si munca celui din urma, samd.
Sunt convins ca exista si oameni care chiar au o vocatie pentru asa ceva, care isi doresc sa se puna in slujba cetateanului, a tarii, dar din pacate reprezinta un numar insignifiant. Inca se merge pe pile, pe cumetrii, totul e condus de cei veniti din sursa externa, de baieti care in ultimii 10-15 ani au stat in spatele unui birou, profesionistii sunt tinuti pe functii de executie. Sunt convins ca, din pacate, in urmatorii ani nu se schimba nimic.
Edit: Imi cer scuze, dar nu mai stau sa-mi corectez greselile gramaticale.

[ Edited Wed Jul 31 2019, 11:23PM ]
Back to top
1 User said Thank to cda18 for this Post :
 Lt_M (01 Aug 2019, 13:15)
Lt_M
Thu Aug 01 2019, 01:17PM
Registered Member #22752

Meseriile de vocatie au ramas doar nominal de vocatie. Nici in armata cand eram eu nu am gasit din pacate oameni de "vocatie", majoritar vorbind. La interne ii si mai si dar as exclude pompierii din ecuatie. Sari in foc pentru unul care te scuipa...
Nici eu nu am putut asculta...
Back to top
cmn
Sat Aug 31 2019, 07:25PM
Registered Member #27883

Fetita a avut o dorinta de viata, un curaj si o stapanire de sine cum rar intalnesti...pacat ca oamenii care ar trebui sa ne apere si pe care ii platim din banii nostrii nu au facut nimic mai mult decat nimic.

[ Edited Sat Aug 31 2019, 07:26PM ]
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF