Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Diverse :: Zona crepusculara

<< Previous thread | Next thread >>
UFOs - adevar sau minciuna ?!?
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
chimistul
Sun Jun 13 2010, 10:00PM
Registered Member #1234

Doamnelor si domnilor,
O carte interesanta - din punctul meu de vedere care ne mai lumineaza un pic.
Va doresc , lectura placuta!
secretul_suprem_integral.doc
Back to top
ronin
Sun Jun 13 2010, 10:34PM
Registered Member #70

"Conform părerii lui Arnold, exprimată în cadrul interviului acordat în 1959 reporterului de la Denver Post, O.Z.N.-urile sunt „organisme vii… în atmosferă… care au puterea de a-şi modifica densitatea şi înfăţişarea.”
LINK

Jaques Vallee spunea acelasi lucru. Ele par vii, isi schimba forma si culoarea.

El clasifica ozn-urile in doua categorii: reale si artificiale. La reale incadra acele ozn-uri vii iar la artificiale incadreaza acele "ozn-uri" care se lasa doborate si care au ocupanti fabricati dintr-o materie inca necunoscuta noua, acei omuleti cu capul mare si ochi mari.

O alta explicatie care lasa masca pe tot mai multi ufologi ar fi asta:

Psihologul Leo Sprinkle (Universitatea Wyoming, consultant in Organizatia de cercetare a fenomenelor atmosferice) pretinde ca in cinci ani a hipnotizat peste 50 de persoane, care ulterior au declarat ca au fost rapite de OZN-uri si au avut voiaje stelare.
La bordul OZN-urilor hipnotizatii au avut comunicari neverbale cu humanoizii extraterestrii prin telepatie si li s-a spus ca ei (ET's) ar fi agenti binevoitori trimisi (de cine ?) sa ajute oamenii la intelegerea naturii profunde a adevarului spiritual !
Dupa aceea li s-a facut un scurt sumar de filozofie oculta, apoi au fost plasati in transa sau hipnoza pentru a uita rapirea.

Investigatorii fenomenelor OZN sunt condusi in final la conexiune oculta.

Dr. Jaques Vallee, astrofizician, unul dintre cei mai credibili OZN-istii ai lumii, a afirmat ca anumiti cercetatori (Ray Palmer, John Keel, Salvatore Freixedo) au sugerat ca este posibila o veriga de legatura intre fenomenele OZN si cele oculte.

"Martorii OZN raporteaza efecte fantoma, levitatie, control psihic, vindecare si experiente extracorporale, teme obisnuite literaturii oculte, gasite in invataturile ordinului Rosicrucian... Aceste doctrine au inspirat nu numai reinviorarea vrajitoriei, dar si pe scriitorii "psihici" si pe "parapsihologii stiintifici".
Jaques Vallee, Mesagerii Amagirii, pag. 204.
Back to top
ALM
Mon Jun 14 2010, 01:04PM
Registered Member #2039

Uite, asta este un capitol unde nu ma pot pronunta! Am citit cate ceva si, din ce am citit mai mult, cu atat am inteles mai putin. Dar, chiar daca nu ar fi ceva real, este subiectul cel mai vechi in discutie. Inclusiv in Biblie se gasesc referinte.

Deoarece astazi am gasit unele "conexiuni", intreb si eu (nu dau cu paru'): "tragedia poloneza" nu poate fi urmarea unei ciocniri a avionului prezidential cu unul sau mai multe OZN-uri? Ipoteza asta ar putea calma toate nelinistile cu privire la ocultele ruso-chino-islandeze ...
Back to top
Morocanosu
Mon Jun 14 2010, 09:56PM
Registered Member #1992

Ei, dar nici nu trebuie sa va pronuntati neaparat... De fapt, eu v-am propus mai mult un exercitiu de logica, mai degraba decat sa ne etalam cunostintele in materie de tot felul de "teorii" si articole care apar peste tot in lume, la ora actuala... Nici n-as vrea ca acest topic sa se transforme intr-un loc unde sa postam clip-uri ca cel de mai sus (e plin internetu' de ele, eventual putem pune link-uri), ci mai ales as vrea sa avem o dezbatere publica pe acest subiect, o confruntare de idei si rationamente logice din care sa se poata trage o concluzie (oricare ar fi ea)...

Eu unul,(ca si dumneavoastra, de altfel) am constatat ca, dupa ce decenii intregi, oficialii de pe mapamond ( de la NASA si pana la Vatican) nici n-au vrut sa recunoasca problema, acum au procedat la o manevra "soft". Adica, la interpelarile tot mai frecvente si mai incisive ale societatii civile, au inceput sa raspunda "DA" sau "DA, EXISTA". Si ?!?... Si-atat....

Ei, asta ma enerveaza cel mai mult din toata povestea. Adica matale, domnule oficial, vazand ca nu mai ai loc de intors (sunt prea multe marturii si chiar dovezi), imi spui mie ce vreau s-aud, in speranta ca ma voi opri aici... Bah, da' prosti ne mai cred astia....

Pai bine, si continuarea ?!?... Hai, decarteaza !... Pai la intrebarile despre UFO si ET, tu imi raspunzi DA ?!?... Ce...DA ?!?... Da, si mai ce ?!?... Pai daca imi raspunzi DA, inseamna ca stii si restul (cat o fi el, acolo, da' am dreptul sa-l stiu - "in partile ce ma privesc"), pai nu ?!?....

Eu unul, sincer nu cred in teoria conform careia, odata ce au recunoscut existenta "fenomenului", autoritatile nu ne spun si restul, temandu-se de isterizarea maselor, protejandu-ne astfel de noi insine. Dumneavoastra credeti, ca asta s-ar intampla daca situatia ar fi prezentata limpede, clar, rational (chiar daca sa zicem ca nu ar fi prea multe lucruri de spus/anuntat) ?!?...

Daca au existat contacte si chiar intelegeri intre pamanteni si aceste, sa le zicem "entitati", pana unde au ajuns ele ?... Care a fost (este) substanta lor ?... Care au fost (sunt) beneficiile pentru specia umana ?!? (de cate ori vad Stealth-ul ala, am senzatia ca design-ul este absolut nepamantesc)...

Sunt o serie de intrebari care mi-au staruit multa vreme in minte si pe care mi le-am reamintit, serile trecute cand umblam aiurea pe net si am dat de clip-ul cu pricina...

E drept ca "acum nu e momentul" sa lansez o astfel de tema de discutie, cand parlamentarii se caznesc sa puna umarul (o mana, un picior ceva) la slabirea sau disolutia institutiilor statului, batandu-se in Camera Deputatilor (chiar, alde ET astia, or avea Parlament, sau ei au depasit de mult ELD - Era Lumii Dezunite)...

Ma opresc aici deocamdata, pentru ca vreau sa vad ce se mai intampla in Parlament pana la terminarea programului.

In any case, in opinia mea topicul ar trebui sa ramana deschis oricui are ceva de zis, pertinent I would say....
Back to top
Mihais
Mon Jun 14 2010, 10:46PM

Registered Member #2323

Daca Alien si cu noi ne intalnim sunt 3 scenarii:
-noi suntem mai slabi si ei au nevoie de ceva de la noi;am bagat-o pe maneca
-ei sunt mai tari,dar ne lasa in nevoile noastre;noi invatam tot ce avem nevoie si sarim pe ei;ei au bagat-o pe maneca
-noi suntem mai tari ca ei;au bagat-o pe maneca

Pana atunci-''Space,the final frontier''.

Back to top
Lagardere
Sat Nov 12 2011, 06:35PM
si vis pacem,para bellum.
Registered Member #2888

FOARTE INTERESANT.

[ Edited Sat Nov 12 2011, 06:38PM ]
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF