Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Disponibilizari M.A.I.
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
ŽELJKO
Mon Dec 19 2011, 02:44PM
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)
Registered Member #2730

din ce stiu eu,o sa loveasca tare de tot in logistica.
Back to top
J.A.B.C.
Thu Dec 22 2011, 03:51PM
Registered Member #2445

ŽELJKO wrote ...

din ce stiu eu,o sa loveasca tare de tot in logistica.

Oare ? Putin probabil ! Cred ca restructurarilor vor fi tot din randul celor ce au mai trecut o data prin aceasta etapa si nu din randul celora ce nu au fost supusi restructurarii !
POATE ca de aceasta data, POATE, se v-a tine cont de dosarele penale ce le au foarte multi militari, de faptele de indisciplina grava sau de ce nu de probele sportive si/sau militare !
Back to top
Klaus
Thu Dec 22 2011, 09:04PM
Registered Member #3279

@J.A.B.C. - in RDM nu se face diferenta intre abateri disciplinare, grave, foarte grave, cele mai grave etc., eventual usoare, foarte usoare etc., sunt abateri si atat, sanctionate ca atare. Dupa un timp ele se radiaza, pe cale de consecinta se interzice luarea de masuri pe acest motiv, sub o forma sau alta, ar insemna o sanctiune dubla.
Deasemenea, pentru cultura mea generala militara, poti sa detaliezi care sunt probele alea militare care se dau la jandarmi?
Back to top
KatiTeodoroiu
Thu Dec 22 2011, 09:19PM
Registered Member #4168

"Probe militare "...tare limbajul . Or fi , cine stie ?
Back to top
J.A.B.C.
Fri Dec 23 2011, 09:42AM
Registered Member #2445

NEPOTISMUL, SPAGA si ALCOOLISMUL !!!
Acestea sunt probele militare PREFERATE la 50% din militari fie ei jandrmi, pompieri, politisti etc !!!

Cred ca fiecare militra/functionar public ar trebui sa poata să faca cel puţin 20 de flotari în 30 de secunde, sa alerge pe o distanţă de 50 de metri în minimum 7,2 secunde si sa parcurga un kilometru in cel puţin 3 minute si 46 de secunde dar si sa cunosca 10 procedee de autoaparare, nu numai sa fie RUDA cu unul dintr-e sefii institutiei sau pupincurist, lingau etc !

[ Edited Fri Dec 23 2011, 09:52AM ]
Back to top
ŽELJKO
Fri Dec 23 2011, 11:47AM
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)
Registered Member #2730

daca minimum la 50 de m zici ca este 7,2 sec,maximum cat e?o zi,o saptamana,o luna,cat?

[ Edited Fri Dec 23 2011, 11:47AM ]
Back to top
J.A.B.C.
Fri Dec 23 2011, 02:54PM
Registered Member #2445

ŽELJKO wrote ...

daca minimum la 50 de m zici ca este 7,2 sec,maximum cat e?o zi,o saptamana,o luna,cat?

Ha Ha Ha !
Pai cat vrei tu !
Stiu sigur ca tu indeplinesti baremele si poate multi altii de pe acest forum, DAR MAI EXISTA ACEI 50 % ( parerea mea ) CAPUSELE sistemului ce o duc foarte bine fara sa se gandeasca la noile disponibilizari fiinca nici vechile nu i-au atins !
Back to top
apkah
Fri Dec 23 2011, 07:34PM
arcan
Registered Member #566

JABC nu te supara dar tu nu prea intelegi subtilitatile de limbaj...
Initial am crezut ca e doar o greseala de tastare, dar nu, tu chiar asa ai vrut sa zici...ca la 50 de m trebuie sa scoata minim 7,2 sec....
Oare daca scoti mai putin ce patesti???
As mai zice ceva si de proprietatea termenilor, dar imi e ca iti stric sarbatorile.
Oricum, Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi !

[ Edited Fri Dec 23 2011, 07:36PM ]
Back to top
J.A.B.C.
Sun Dec 25 2011, 12:30PM
Registered Member #2445

apkah wrote ...

JABC nu te supara dar tu nu prea intelegi subtilitatile de limbaj...
Initial am crezut ca e doar o greseala de tastare, dar nu, tu chiar asa ai vrut sa zici...ca la 50 de m trebuie sa scoata minim 7,2 sec....
Oare daca scoti mai putin ce patesti???
As mai zice ceva si de proprietatea termenilor, dar imi e ca iti stric sarbatorile.
Oricum, Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi !

apkah Azi este Craciunul, poti zice ce vrei, te iert oricum !

Un batranel cu chip drag
A aparut la tine in prag,
Sa nu-l gonesti ,e Mos Craciun
Si iti aduce un an mai bun !
Sfanta seara de Craciun,
Langa brad si langa foc
Sa va umple de noroc !
CRACIUN FERICIT TUTUROR !
Back to top
Klaus
Thu Jan 05 2012, 08:15AM
Registered Member #3279

Mai prin toamna s-a vehiculat informatia cum ca angajatii din sistemul energetic disponibilizati vor primi salarii compensatorii, unii dintre ei intrand in greva foamei prin decembrie ca nu si-au primit banii in totalitate, guvernul intervenind in rezolvarea situatiei LINK. Cu angajatii de la Nokia/Jucu mai inteleg, era un agent economic privat, treaba lui ce face cu banii, CNH nu este. Acum vad ca si angajatii Ministerului Agriculturii disponibilizati (adica tot bugetari) primesc oarece salarii compensatorii. In septembrie angajatii MAI disponibilizati au primit un sut in c... pe fondul lipsei de sange in instalatie... Pana la urma, asta nu inteleg: o lege se aplica selectiv?

Am uitat sa mentionez cazul RADET/Bucuresti, care numai privat nu este, pentru fiecare disponibilizat Municipalitatea va plăti, din bani publici, între 4 şi 45 de salarii compensatorii, ajungandu-se pana la 17.000 de euro LINK

LINK

Şapte salarii pentru disponibilizaţii ANIF

Cea mai mare „vacă de muls” a Ministerului Agriculturii, sectorul irigaţiilor a fost reorganizat prin trimiterea în şomaj a circa 3.500 de angajaţi. Reorganizarea Administraţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare, prin transformarea în agenţie subordonată Ministerului Agriculurii,ar putea reprezenta una dintre cele mai mari devalizări din agricultura românească, în joc fiind un patrimoniu de 1,8 miliarde de lei.

Fără măcar o “spoială” de concurs, dintre cei 5.000 de salariaţi ai Administraţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF), în urma reorganizării, şefii din agenţia aflată în subordinea Ministerului Agriculturii au ales 1.500 de angajaţi care să rămână în instituţie. Foştii angajaţi ai ANIF, care au fost disponibilizaţi, nici măcar nu ştiu dacă primesc salarii compensatorii. “La sfârşitul lunii noiembrie am primit preavizele. Noi am fost o echipă formată din şase oameni la Staţia de pompare, dintre care numai unul rămâne, doi ies la pensie şi trei au rămas fără loc de muncă. Astăzi (ieri, n.n.) am primit decizia în care se precizează că previzul a încetat în data de 29 decembrie. Un singur om a rămas la staţia de pompare, care nici măcar nu are şcoală de specialitate. Decizia Ministerului Agriculturii este deplasată (privind reorganizarea, n.n.), există un judeţ unde au fost angajaţi aproximativ 500 de oameni, iar după 1 ianuarie rămân circa 50 de salariaţi”, ne-a declarat un fost angajat al ANIF. Acesta a precizat că în decizia primită de la ANIF este precizat că va primi şapte salarii compensatorii. “Nu ştim când primim aceste salarii compensatorii, nici măcar nu se ştie care este valoarea lor. Mai mult, am primit oferte din partea unor şefi de a ne angaja ca şi paznici, dar, pe de altă parte, se zvoneşte printre colegi că vor angaja o firmă de pază pentru protejarea patrimoniului”, ne-a mai declarat fostul angajat al ANIF.

Salariile compensatorii, la nivelul ultimului venit încasat

Surse oficiale din Ministerul Agriculturii ne-au declarat că va fi angajată o firmă de pază pentru activele ANIF. “S-ar putea angaja şi o firmă de curăţenie pentru activele ANIF. Directorii din teritoriu au decis singuri angajarea personalului contractual. Mai sunt aproximativ 70 de angajaţi aflaţi în concediu medical, există probleme şi cu şomajul pentru cei aproximativ 3.500 de oameni disponibilizaţi”, ne-au explicat sursele citate. Potrivit acestora, cei aproximativ 3.500 de salariaţi ai ANIF care au fost trimişi în şomaj vor primi între trei şi şapte salarii compensatorii, în funcţie de vechime. “Nu se ştie când se vor achita salariile compensatorii. Fiecare angajat care a fost disponibilizat va primi trei sau şapte salarii, echivalentul ultimului salariu încasat”, ne-au mai spus sursele din Ministerul Agriculturii.

[ Edited Thu Jan 05 2012, 08:22AM ]
Back to top
Klaus
Thu Jan 05 2012, 09:14PM
Registered Member #3279

Vad ca problema salariilor compensatorii este e actualitate si pe la alti bugetari. Si iar ma duce gandul la sangele ala din instalatie invocat de ministru.

LINK

Concedieri la rafinăria Arpechim

Peste 40% dintre cei circa 600 de salariaţi rămaşi la rafinăria Arpechim de lângă Piteşti vor intra în perioada de preaviz începând cu data de 9 ianuarie, urmând ca după două luni să devină şomeri.

Cei 259 de angajaţi care intră în perioada de preaviz vor beneficia, timp de două luni, de toate drepturile salariale cuvenite, chiar dacă nu vor mai lucra, au precizat joi reprezentanţii Sindicatului Rafinorul, care reprezintă interesele salariaţilor de la Arpechim.

În plus, fiecare disponibilizat va beneficia de plăţi compensatorii, al căror cuantum ajunge la peste 35.000 de lei, au precizat aceleaşi surse.

[ Edited Fri Jan 06 2012, 08:56PM ]
Back to top
Ghost_dog
Fri Jan 06 2012, 08:03PM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

Klaus wrote ...

Mai prin toamna s-a vehiculat informatia cum ca angajatii din sistemul energetic disponibilizati vor primi salarii compensatorii, unii dintre ei intrand in greva foamei prin decembrie ca nu si-au primit banii in totalitate, guvernul intervenind in rezolvarea situatiei LINK. Cu angajatii de la Nokia/Jucu mai inteleg, era un agent economic privat, treaba lui ce face cu banii, CNH nu este. Acum vad ca si angajatii Ministerului Agriculturii disponibilizati (adica tot bugetari) primesc oarece salarii compensatorii. In septembrie angajatii MAI disponibilizati au primit un sut in c... pe fondul lipsei de sange in instalatie... Pana la urma, asta nu inteleg: o lege se aplica selectiv?

Am uitat sa mentionez cazul RADET/Bucuresti, care numai privat nu este, pentru fiecare disponibilizat Municipalitatea va plăti, din bani publici, între 4 şi 45 de salarii compensatorii, ajungandu-se pana la 17.000 de euro LINK

LINK

Şapte salarii pentru disponibilizaţii ANIF

Cea mai mare „vacă de muls” a Ministerului Agriculturii, sectorul irigaţiilor a fost reorganizat prin trimiterea în şomaj a circa 3.500 de angajaţi. Reorganizarea Administraţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare, prin transformarea în agenţie subordonată Ministerului Agriculurii,ar putea reprezenta una dintre cele mai mari devalizări din agricultura românească, în joc fiind un patrimoniu de 1,8 miliarde de lei.

Fără măcar o “spoială” de concurs, dintre cei 5.000 de salariaţi ai Administraţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF), în urma reorganizării, şefii din agenţia aflată în subordinea Ministerului Agriculturii au ales 1.500 de angajaţi care să rămână în instituţie. Foştii angajaţi ai ANIF, care au fost disponibilizaţi, nici măcar nu ştiu dacă primesc salarii compensatorii. “La sfârşitul lunii noiembrie am primit preavizele. Noi am fost o echipă formată din şase oameni la Staţia de pompare, dintre care numai unul rămâne, doi ies la pensie şi trei au rămas fără loc de muncă. Astăzi (ieri, n.n.) am primit decizia în care se precizează că previzul a încetat în data de 29 decembrie. Un singur om a rămas la staţia de pompare, care nici măcar nu are şcoală de specialitate. Decizia Ministerului Agriculturii este deplasată (privind reorganizarea, n.n.), există un judeţ unde au fost angajaţi aproximativ 500 de oameni, iar după 1 ianuarie rămân circa 50 de salariaţi”, ne-a declarat un fost angajat al ANIF. Acesta a precizat că în decizia primită de la ANIF este precizat că va primi şapte salarii compensatorii. “Nu ştim când primim aceste salarii compensatorii, nici măcar nu se ştie care este valoarea lor. Mai mult, am primit oferte din partea unor şefi de a ne angaja ca şi paznici, dar, pe de altă parte, se zvoneşte printre colegi că vor angaja o firmă de pază pentru protejarea patrimoniului”, ne-a mai declarat fostul angajat al ANIF.

Salariile compensatorii, la nivelul ultimului venit încasat

Surse oficiale din Ministerul Agriculturii ne-au declarat că va fi angajată o firmă de pază pentru activele ANIF. “S-ar putea angaja şi o firmă de curăţenie pentru activele ANIF. Directorii din teritoriu au decis singuri angajarea personalului contractual. Mai sunt aproximativ 70 de angajaţi aflaţi în concediu medical, există probleme şi cu şomajul pentru cei aproximativ 3.500 de oameni disponibilizaţi”, ne-au explicat sursele citate. Potrivit acestora, cei aproximativ 3.500 de salariaţi ai ANIF care au fost trimişi în şomaj vor primi între trei şi şapte salarii compensatorii, în funcţie de vechime. “Nu se ştie când se vor achita salariile compensatorii. Fiecare angajat care a fost disponibilizat va primi trei sau şapte salarii, echivalentul ultimului salariu încasat”, ne-au mai spus sursele din Ministerul Agriculturii.

Problema este simpla . Toate statile de pompare vor fi taiate si valorificate de catre persoane " agreate" . Sumele castigate sunt imense . Doar vin alegerile nu ?
Back to top
Klaus
Tue Jan 10 2012, 01:00PM
Registered Member #3279

Alte disponibilizari cu salarii compensatorii, la CFR - LINK

În cadrul procesului de reorganizare structurală a actualelor Regionale şi a centrelor comerciale, numărul salariaţilor va fi redus cu 1.050 la CFR Călători şi 93 de persoane la companiile Voiaj CFR şi CFR Gevaro. Salariaţii disponibilizaţi vor primi şase salarii compensatorii, potrivit legii, scrie Agerpres.

Legat de Arpechim, se pare ca am gresit, a fost cumparat de OMV, deci angajatii de acolo nu mai sunt bugetari. Imi fac mea culpa pentru eroare In schimb, cfr-istii sunt bugetari
Back to top
ŽELJKO
Sun Mar 11 2012, 09:30PM
Registered Member #2730

Băsescu: Trebuie eliminații polițiștii care au fost selectați după stradă
Analizând carnagiul de la coaforul Perla, Traian Băsescu a declarat că acesta este rezultatul selecției din perioada 2006-2007, iar problema eliminării polițiștilor fără școală se va discuta în ședința CSAT.

Traian Băsescu a declarat, duminică, la emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV, că evenimentul tragic petrecut la coaforul Perla nu este alteceva decât rezultatul încadrării fără selecție din anii 2006-2007 a mii de poliţişti fără verificări arată rezultatele.

"Avem absolvenţi de Academie de Poliţie care nu şi-au găsit un loc de muncă, iar noi ţinem în sistem oameni fără studii", a mai spus Traian Băsescu.

Traian Băsescu a declarat că în perioada următoare trebuie emilinaţi cei care au fost selectaţi de pe stradă. În acest sens, în viitoarea ședință a CSAT se va lua în dezbatere această problemă în vederea excluderii acelora care nu au școală de poliție, în condițiile în care absolvenții promoției din 2011 a școlilor de subofițeri de poliție încă nu au fost încadrați.

Calitatea unor subofiţeri din Poliţie şi chiar a unor ofiţeri trebuie crescută prin eliminarea celor luaţi de pe stradă, a mai declarat Băsescu LINK

[ Edited Sun Mar 11 2012, 09:31PM ]
Back to top
ureke
Sun Mar 11 2012, 10:58PM
Registered Member #4018

Din ce am vazut in emisiunea respectiva,s-a referit atat la politie cat si la jandarmerie!Singurii care au "scapat" au fost pompierii...
Sa vedem pentru cat timp!
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF