Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
Colonelul Lucaciu Marcel, cu bune si rele, ........
Go to page
  <<      
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
This thread is now closed
Author Post
andyy
Sat Oct 13 2012, 04:32PM
andyy
Registered Member #3496

Care din galati? generalul Zaharia?

[ Edited Sat Oct 13 2012, 04:37PM ]
Back to top
WikiLeaks
Sat Oct 13 2012, 04:35PM
Registered Member #3607

Klaus wrote ...

@WikiLeaks - deja argumentatia seamana cu a unui celebrul politist pompier avocat confirmat (nu stiu daca in ordinea asta) din Galati

Iar acuzele aduse nominal unei persoane trebuie si demonstrate, argumentate, nu doar aruncate pe o piata si asa cu mare apetenta de tabloide si manele.

Poti sa compari cu ce vrei tu! este dreptul tau de a-ti exprima parerea.

Dar eu pana acum nu am auzit de politist-pompier!! Si nici de pompier - politist - avocat.
Exista asa ceva in Romania!? As vrea si eu sa fiu 2 sau 3 in 1.

Ce acuze concrete vrei sa-ti demonstrez? Eu stiu ca forumul este pentru a-ti exprima opinii si nu lasa de inteles ca s-a transformat in sala de judecata.
klaus vrei sa-l laud pe impostor, sa nu te supar?
Daca vrei asa o sa fac - sa nu ies din tiparul specific cu care esti obisnuit. asa se practica in timpul comunismului si la Sugaciu la usa.

Sper sa fi fost o perioada pe care sa o uitam cat mai curand.

[ Edited Sat Oct 13 2012, 04:49PM ]
Back to top
Klaus
Sat Oct 13 2012, 05:25PM
Registered Member #3279

WikiLeaks wrote ...

Personal ma asteptam sa fie inlocuit dupa 9 decembrie, cand am vazut esecul lui Ioan Rus. (probabil stiti ca a fost zdrucinat si atunci) Apropo, a plecat sa mai distruga si alte categorii de oameni!!???

Nu mi-am imaginat niciodata ca la conducerea pompierilor poate fi numit un "bomber-man" care a lucrat numai cu creionul pe harta si este varza de Bruxelles la practica. ca doar interventiile la incendii si activ. Smurd depasesc 90% din totalul iterventiilor.
Scuze, este tipic Basescian, in ziua de azi sef este cel cu procent de 10%., in cazul de fata procentul de max. 10% se refera la sevesso si alte rasturnari de cisterne (in general).

Poate explici ce este cu data de 9 decembrie, sa inteleaga tot poporul, ca eu nu am inteles...

Spre informare, intre 2005 si 2008 Lucaciu a fost inspector sef la ISU Arad si nu am auzit pe nimeni ca ar fi fost un incapabil, in acea vreme Aradul fiind fruntea (in sens pozitiv) in IGSU in multe domenii. Iar plecarea la Bruxelles nu a fost facuta pe alte criterii decat de competenta, acolo nu tine cu chestii d'astea gen desenator de harti, bagator in seama sau purtator de vorbe si hartii.
In Evaluarea IGSU pe 2011 SMURD-ul avea 79% din interventi si incendii 14%. Sa inteleg ca vrei sa spui ca SMURD este o activitate specific pompierilor si este obiect de studiu la Boldesti, iar 80% din pregatirea de acolo este pe asa ceva?

WikiLeaks wrote ...

Poti sa compari cu ce vrei tu! este dreptul tau de a-ti exprima parerea.

Ce acuze concrete vrei sa-ti demonstrez? Eu stiu ca forumul este pentru a-ti exprima opinii si nu lasa de inteles ca s-a transformat in sala de judecata.
klaus vrei sa-l laud pe impostor, sa nu te supar?
Daca vrei asa o sa fac - sa nu ies din tiparul specific cu care esti obisnuit. asa se practica in timpul comunismului si la Sugaciu la usa.

Nu stiu cat si in ce imprejurari ai avut de treaba direct cu Lucaciu, dar te asigur ca gresesti in epitetele si adjectivele la adresa lui. Nu ma deranjeaza exprimarea opiniilor atata timp cat au si un sambure de adevar sau sunt sustinute si de exemple concrete, nu de genul stiu eu ca este curvar sau maimuta taiwaneza... Chiar, de ce ar fi un ofiter maimuta si de ce si taiwaneza? Te simti mai bine facand asta?
Back to top
criss-cross
Sat Oct 13 2012, 05:50PM
Registered Member #4853

Cineva mi-ar spune sa stau deoparte , sa nu ma bag ca n-am competenta....numai ca ,daca am citit si am si dreptul de a replica, pot sa spun ca a face un caz national din demiterea unui colonel, presupune ca la fiecare demitere politica(din orice domeniu) sa se astearna niste foi pline cu scuipaturi....nu-si mai au rostul si nici bine nu da pentru cel care scuipa cand omul se duce-n treaba lui!biar alegerea formei de revolta este un fel de a spune ceva si despre tine, cel care arunci cu vorbe!
Back to top
bushes
Sat Oct 13 2012, 08:32PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

un colonel .da imparate ,dar colonelul ce-l privesti
nu e om de rind ,el este(a fost ) capul oastei pompieresti...

colonelul asta a avut in subordine 30.000 de oameni.Cred ca a stat prea putin pentru a reusi sa dezanchilozeze sistemul. l-a schimbat la timp pe fosila de secara si chiar a adus in discutie probleme delicate(scoala de la boldesti de exemplu),fara a avea timpul sa vina si cu o rezolvare .Personal nu am constatat nici un fel de imbunatatire a situatiei noastre ,vorbesc de la nivelul cel mai de jos ,adica al talpii,imbunatatiri care puteau veni in urma unor simple ordine emise ,in cazul parasirilor spre exemplu (unde registrele au in continuare rubrica cu aprob sau nu )si ar mai fi citeva locuri unde situatia s-ar fi ameliorat simtitor daca fostul ig i-ar fi obligat pe domnii inspectori-sefi de pe la judete sa respecte legea ... ca vrea sau nu ,lucaciu o sa ramina legat de disponibilizarile aiuritoare de anul trecut , unde abuzurile au devenit regula ,preferindu-se pastrarea pilelor si neamurilor in detrimentul unor baieti care chiar stiau meserie.

datorita perioadei mici de timp scursa de la numire ,cred ca lui lucaciu i s-ar putea mai degraba reprosa ce n-a facut ,decit ce a facut si oricum in momentul actual ma intereseaza mai mult ce are de gind asta nou decit ce ar fi putut face lucaciu ...

chiar asa ,despre bas ce se stie ,ce s-a auzit ,ce fel de om este?

[ Edited Sat Oct 13 2012, 09:21PM ]
Back to top
3 User said Thank to bushes for this Post :
 ALM (13 Oct 2012, 20:40) , Pârvu Florin (13 Oct 2012, 21:21) , criss-cross (13 Oct 2012, 22:25)
truepride
Sun Oct 14 2012, 04:07PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Personal as pune la zid orice individ ce atinge arma pompieri si serviciile medicale.Orice altceva este nogociabil, acestea doua nu... fara posibilitate de revizuire.
Daca la minsterul sananatii mai este un Raed Arafat, desi la esalonul secund, care intelege acest aspect, astept cu interes ca si IGSU-ul sa aiba un lider atasat acestei idei.
Back to top
2 User said Thank to truepride for this Post :
 leonidas78 (18 Oct 2012, 10:56) , dorobant (25 Oct 2012, 09:55)
WikiLeaks
Sun Oct 14 2012, 08:05PM
Registered Member #3607

Poate explici ce este cu data de 9 decembrie, sa inteleaga tot poporul, ca eu nu am inteles...[/quote1350136555]
Este ziua mea .... ... de vot. si este aleasa aleator

Spre informare, intre 2005 si 2008 Lucaciu a fost inspector sef la ISU Arad si nu am auzit pe nimeni ca ar fi fost un incapabil,

Dar de mine ai auzit asa ceva?
Cred ca in cea mai mare masura sa critice sau sa laude activitea de la ISU Arad a lui sugaciu, sunt exact fostii colegi aradeni, care cu parere de rau te informez ca au celebrat debarcarea individului.

Cunosti practicile sugaciene impotriva fostilor colegi? Ca idee, acest specimen sugaci, se folosea de oameni ca d... pt a face rost de reclamatii impotriva fostilor colegi, pt ca mai apoi sa aiba motive de atac. Asa a invatat la Bruxelles? Ma opresc aici cu acest subiect pt a nu ingreuna activitatea unor militari.

In Evaluarea IGSU pe 2011 SMURD-ul avea 79% din interventi si incendii 14%. Sa inteleg ca vrei sa spui ca SMURD este o activitate specific pompierilor si este obiect de studiu la Boldesti, iar 80% din pregatirea de acolo este pe asa ceva?
nu, este o activitate specifica protectiei civile!! ma faci sa rad cu ironiile astea ieftine. Se invata cumva la scoala de protectie civila ?? a lui sugaciu sau la MApN? sa fim seriosi.
Ma asteptam sa imi spui cat din interventiile IGSU reprezinta activitati de interventii specifice protectiei civile, de s-a ajuns ca la conducerea IGSU sa fie numit un "bomberman" !?? Aici gasesti comparatia cu Basescu la referendum!
Cel cu procent mai mic se numeste conducator. In fapt NO COMMENT !

Nu stiu cat si in ce imprejurari ai avut de treaba direct cu Lucaciu, dar te asigur ca gresesti in epitetele si adjectivele la adresa lui. Nu ma deranjeaza exprimarea opiniilor atata timp cat au si un sambure de adevar sau sunt sustinute si de exemple concrete, nu de genul stiu eu ca este curvar sau maimuta taiwaneza... Chiar, de ce ar fi un ofiter maimuta si de ce si taiwaneza? Te simti mai bine facand asta?

Ca este un necompetent, pot dovedi cu documente, dar ... in sala de judecata.... sa fie mai interesant si poate se lasa cu ceva daune. Va veni timpul sa afli datele concrete ulterior, nu de altceva dar am vazut ca un pariu pierdut este ceva normal pentru tine si personal nu m-ar ajuta momentan cu nimic dezvaluirea necompetentei.
iar faptul ca pompierul poate fi si judecator in acelasi timp asa cum insinua sugaciu, este o absurditate greu de imaginat.
concret stiati ca sugaciu &co. dateau decizii definitive in anumite cauze!??
Se credea judecator in sala de judecata probabil, dar e o alta problema dementa din aceasta era!

[ Edited Sun Oct 14 2012, 08:15PM ]
Back to top
1 User said Thank to WikiLeaks for this Post :
 vionora (14 Oct 2012, 20:56)
Klaus
Sun Oct 14 2012, 08:46PM
Registered Member #3279

@WikiLeaks - OK, m-ai convins, am gresit cand am incercat un dialog civilizat. Drept urmare renunt, nu ma pot cobori intr-atat incat sa folosesc astfel de limbaj si argumentatie.

Bye
Back to top
3 User said Thank to Klaus for this Post :
 Boribum (14 Oct 2012, 21:05) , Coffeeman (14 Oct 2012, 21:43) , dorobant (25 Oct 2012, 09:56)
Coffeeman
Sun Oct 14 2012, 09:48PM
Glamdring
Registered Member #2685

Parca mai era cineva tare inversunat, impotriva unui fost/actual sef dar dupa o perioda s-a calmat si a disparut brusc, oare cum ii spunea?!

[ Edited Sun Oct 14 2012, 09:48PM ]
Back to top
Radu89
Sun Oct 14 2012, 09:50PM

Registered Member #918

Deja ma pierd iarasi printre randuri si constat ca dupa ce citesc replicile despre col Lucaciu , ies din topic tot asa cum am si intrat, daca nu si mai dezaxat.Am zis eu ca e bun topicul doar pentru mine pentru a afla pana la urma care-i treaba cu omul asta. Dar cum nu fac parte din IGSU , cred ca are prea putina importanta ce cunosc eu despre el.
Astept sa revina initiatorul topicului , sa vad daca poate sa-mi arate piesa militara si piesa civila a colonelui ca sa stiu una si buna.Pana atunci , cred ca ar trebui sa ma intorc la valorile mele si sa ma apuc de ce mi-am promis mie , inainte sa apara acest topic.
Multumesc celor care m-au tras finut de maneca ( impropriu spus ) si mi-au aratat drumul ce l-am parasit.Respect lor si vai mie
Back to top
1 User said Thank to Radu89 for this Post :
 Coffeeman (14 Oct 2012, 22:50)
Radu89
Wed Oct 17 2012, 09:53PM

Registered Member #918

Avertizare publica :
WikiLeaks, respect parerea ta asa cum respect si parerile celorlalti participanti la scris.Dar regula 1 trebuie respectata pentru ca de asta se numeste regula 1: LINK. Nu-l cunosc pe ex-IG Lucaciu pentru ca de asta am si incurajat la inceput acest topic ; dar dupa cum am vazut ca decurge treaba , am zis ce am avut de zis in replica de mai sus.
Dar ca sa nu spui ca cenzurez dreptul la opiniune, completez cu faptul ca lucrurile care trebuiesc spuse ( dupa punctul de vedere personal ) se pot face si delicat , cu subintelesuri sau cuvine mestesugite.Viteza ucide minti lucide.
Sa ne citim cu bine si sa fim sanatosi.
Back to top
Boribum
Wed Oct 17 2012, 10:01PM
boribum
Registered Member #2395

Mai bine închideti topicul cu tottul,nu e onorant pentru nimeni. Suna a "când pisica nu-i acasa..." . Au avut timp sa spuna ce nu le convine când era omul sef,dar din lasitate n-au facut-o. S-au trezit acum sa-l despice "cu bune si rele". Sau "când militaria întâlneste sociologia...în România".

Back to top
2 User said Thank to Boribum for this Post :
 ALM (17 Oct 2012, 22:49) , Coffeeman (18 Oct 2012, 05:45)
RAHAN
Thu Oct 18 2012, 10:09PM
Registered Member #3835

Parvu Florin wrote ...

Boribum wrote ...

Pariez ca daca domnul asta care face obiectul topicului era prezent (fie si în scris) 3/4 din onoratii contributori cunoscatori ar fi luat o aproape perfecta pozitie de drepti în fata ecranelor si ar fi smuls firul de internet din priza.

Luati-va de ei când sunt în functie,raportati pâna ramâne România fara cerneala si hârtie de scris,luati atitudine când va ajunge cutitul la os,dar nu va bagati în bârfe post-factum ca e penibil din partea unor militari.

He! He! He! Ce-mi place primul pasaj!!!

Si ca o completare perfecta a ceea ce ai spus tu:

Enervați-vă că există. (mizeriile astea! nota personala)

Urlați.

Prindeți oamenii responsabili în tronsonul dintre blocuri noaptea și dați-le cu cărămida în cap.

“Păi dacă nu ignor lucrurile care nu-mi plac devin nervos și trist și o să simt nevoia să fac ceva în legătură cu lucrurile ălea”. Exact, lache. Exact. Lăbar molâu, pasiv, resemnat. Te păcălești singur că te concentrezi doar pe lucrurile care contează pentru tine. Ești doar un căcănar căruia i-e frică.

Nu mai considerați că un om educat ocolește căcatul și își vede de viața lui ca și cum nu există. Calcă în el cu tot călcâiul. Împrăștie-l pe tot pantoful. Apoi găsește responsabilul pentru acel căcat și bagă-i pantoful pe gât.

Altfel o să ocolești căcat toată viața ca o dronă resemnată.

Nu mai ignora lucrurile care nu-ți plac. Muncește ca să le stârpești. Nu e vina ta că nu îți plac. E vina lor că există. Și vina ta că accepți să existe.

Nu-mi apartine replica de mai sus, desi mi-ar fi placut asta...

LINK

Edit:
@WikiLeaks
In tarile de sorginte latina, spre deosebire de cele anglo-saxone, amantlacul unei persoane publice este ceva despre care nu se vorbeste. Hai sa nu stricam traditia... eu zic ca ar fi bine sa editezi postarea de mai sus, indiferent daca stii ca e adevarata sau e doar barfa.

Si pana la urma ce treaba are capacitatea profesionala a unei persoane cu ...

Zau...!!!

NU POT SA MA ABTIN SA NU OBSERV CA URMARINDU-TI COMENTARIILE INTERMINABILE, D-TA DL-E PARVU FLORIN NU FACI DECAT SA VORBESTI MULT SI AIUREA, FARA SA FII INTELES BINE, AI 650 DE POSTURI SI NU FACI ALTCEVA DECAT SA LATRII LA UMBRA LUNII, EXACT CA DL. ILIESCU ION.

"E USOR A SCRIE VERSURI,CAND NIMIC NU AI A SPUNE"

NU CREZI CA POTI SINTETIZA POVESTIRILE TALE IN DOUA FRAZE, SI LA SUBIECT SAU CONCRET.

MULTUMESC!

Back to top
Boribum
Thu Oct 18 2012, 10:41PM
boribum
Registered Member #2395

Chiar asa,domnule (ca tovarase nu pot sa-ti spun ) Pârvu Florin ! Ai 650 de posturi si doar în 650 de posturi ai reusit sa semeni cu tovarasul Ion Iliescu. Cum,domnule ? Ce îti da dumitale voie sa exprimi aicilica,printre oameni care se lupta cu urgiile pamântului,parerile dumitale de cercetas parasutist,fost pompier ? Cu ce drept,domnule Pârvu ? Ce ai facut dumneata în ultimii 5 ani,domnule ? Cum îti permiti sa tratezi cu sictir o aleasa adunatura ?
Atentie,domnule Pârvu asa zis Florin,sistemul functioneaza tocmai datorita inculturii,fricii si lasitatii...dumneata voiesti sa tulburi ape cristaline ? Rusine,domnule,rusine.

P.S Te-a înjurat Rahan,se pregatesc Mowgli,Baloo si ceata de maimute.
Back to top
justme
Thu Oct 18 2012, 10:50PM

Registered Member #2073

@RAHAN
Atentie la exprimare. Regulile nu s-au schimbat.
Back to top
Go to page
  <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF