Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: SRI

<< Previous thread | Next thread >>
Cine conduce SRI ?
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
om simplu
Sat Jul 28 2007, 08:29PM
Registered Member #298

pacepa a luptat pentru distrugerea comunismului si pentru valorile democratiei transatlantice, asta dupa ce a facut o groaza de "jocuri si combinatii" de contrabanda si a facut bani si chefuri si magarii nenumarate, dupa ce si-a tradat juramintul si tara....tara a fost si este condusa de ... alexandru cel bun, radu cel frumos, nastase cel curos, tariceanu cel motociclos....
Back to top
om simplu
Sat Jul 28 2007, 08:35PM
Registered Member #298

...sri-ul nu trebuie condus atit timp cit vom sta neclintiti cu caciulile pa frunte in curbura carpatilor si vom otravi fintinile si vom arde holdele si vom face bara bara cu turcii, si tatarii si vom lasa si la rusi (mai totul) si pa urma ... la urma ne reincarnam in niste minoritati ciudate cu mai multe mame, cu mai multe nume, cu mai multe gauri si mai multe dosare si legende si jocuri si combinatii ca sa luptam cu emigratia "ostila" (cui?) si sa-i dovedim pa toti : jumate din shpaga / jumate din pisma = moldova e cu noi !!!!

cine conduce sri ? elisabeta rizea !
Back to top
mihaidiac
Sun Jul 29 2007, 11:51AM
Registered Member #339

me wrote ...

mihaidiac> cand a condus pacepa securitatea?

Eu am facut o gluma. Dar daca vrei sa vorbim serios, Pacepa a fost unul dintre (repet, unul dintre) conducatorii Securitatii. Daca nu ma insel, era "numarul doi" in Centrala de Informatii Externe, sau cum ii zicea pe vremea aia. Un fel de director adjunct al SIE. Iar inainte de 1989, CIE facea parte din Departamentul Securitatii Statului.
Back to top
om simplu
Wed Aug 01 2007, 09:26AM
Registered Member #298

Intreb cu respect : De ce folositi timpul trecut ? Inafara de denumiri si citiva pensionati de batrinete, nu s-a schimbat nimic.... a, si niste nume noi de partide (pnl, psd, prm, pc,...) date pcr.

Cel mai mare succes DIE+DSS, este conspirarea neocomunismului, sub legendarea : statul de drept democratic euroatlantic.

Bravo LOR !

Pacepa daca raminea acasa era astazi multi miliardar, asa doar se lamenteaza cum a luptat el, de fapt impotriva democratiei de astazi din romania, faormata din fostii lui colegi, cei mai democrati si euroatlantizati dintre noi toti.
Back to top
Altair
Wed Aug 01 2007, 06:04PM
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA
Registered Member #385

mai lasa-l naibii de tradator.Nici nu merita sa i se pomeneasca numele
Back to top
om simplu
Wed Aug 01 2007, 11:29PM
Registered Member #298

pai nu e GENERAL ? repus in drepturi ? putin respect...
Back to top
Altair
Thu Aug 02 2007, 12:34AM
Registered Member #385

din cate stiu eu parca era colonel cand a fugit nu?ma rog nu are importanta.important e (pe langa faptul ca a tradat tara fata de care a depus un juramant de credinta) ca si-a tradat proprii colegi,ca multi(aproape toti) agenti romani au fost deconspirati,unii arestati altii ucisi,si prin asta a fost distrus un sistem,o retea de informatii.Acum putem discuta daca sistemul era bun sau eficient,daca isi avea rostu,daca agentii erau valorosi ori nu.Dar cert e ca acest sistem a fost pus pe picioare cu multa munca in decursul a cateva decenii cel putin si a fost distrus intr-o secunda.E cam ca si cum cineva ar arunca in aer o piramida.Valoarea ei efectiva e discutabila dar privita prin prisma efortului ce a dus la construirea ei,e inestimabila.
NU exista pe lume pedeapsa care sa fie pe masura faptelor savarsite de acest....kkt cu ochi.Scuzati exprimarea
Back to top
seven
Tue Aug 07 2007, 11:39PM
Registered Member #524

Da agentii de dupa 89 care au ramas cu banii si afacerile ?!
N-a tradat nici o tara , a tradat alti securisti care pe mine, ROMAN, nu m-au reprezentat niciodata, nici aunci, nici acum. Si fara nici o urma de indoiala nu a tradat ROMANIA sau pe interesele poporului, ci ale lu' Ceausescu, Securitatea si PCR asa ca cei care se simt lezati sa-l dea in judecata, altfel faza cu tradatorul am auzit-o numai de la SECURISTI, repet, SECURISTI!!! Si aici nu ma refer la cei care au lucrat in securitate ci la adevaratii securisti care au ramas si acum tot la fel pentru ca la cat de idioti erau, numai pe vremea lu' Ceasca le era bine. Haideti sa traim in 2007 si pentru copii nostrii care nu mai au nici o vina sa suporte si sa accepte mentalitati comuniste !!
Back to top
om simplu
Wed Aug 08 2007, 12:42AM
Registered Member #298

seven> eu nu sunt nici comunist nici securist, aici este vorba despre tradarea principiilor : pe goma nu l-a fortat nimeni sa lupte pentru principiile domniei sale, nici pe pacepa nu l-a fortat nimeni sa jure credinta - nu conteaza in ce crezi atit timp cit nu iti calci crezul si nu iti tradezi camarazii - meseriei sale, nici pe camataru' nu l-a fortat nimeni sa se faca camatar si tot asa...
Pacepa este un tradator si un criminal, din a carui cauza au murit oameni care nu au avut privilegiul de a negocia la teheran si la ialta, au avut onoarea sa-si serveasca patria.
Grav este ca astazi tradarea tarii se intimpla in vazul lumii si este facuta de catre guvernanti, sustinuti din umbra de catre scursori asemenea lui pacepa, multi dintre ei fosti colegi, altii asasini in toata regula.
Back to top
Altair
Wed Aug 08 2007, 05:10PM
Registered Member #385

Draga seven,cauta mai intai cuvantul "tradare" sau "tradator" in dex,si dupa aia te rog sa imi expui motivele pt care nu il consideri pe pacepa tradator.Pana atunci,inca un post insipid aruncat asa sa fie acolo,ca tot timpul e nevoie de un gica contra.

[ Edited Wed Aug 08 2007, 05:12PM ]
Back to top
seven
Wed Aug 08 2007, 06:58PM
Registered Member #524

Am impresia, de fapt sunt sigur ca aberati grav de tot. Bun, daca iau ca ipoteza aberatiile voastre si a celorlalti securisti care sustin ceea ce sustineti voi atunci va spun asa:
MA BUCUR PENTRU TOTI NENOROCITII CARE TRADEAZA ALTI NENOROCITI SI PENTRU CRIMINALII CARE TRADEAZA ALTI CRIMINALI !!!!!Fie ca e vorba de Pacepa, fie ca e vorba de Camatari, Clampari, Iliesti, hrebenciuci, Nastase, etc.
E bine? E moral sau trebuie sa caut si asta in DEX? Sau vorbiti despre principii care nici macar nu exista,uitand mizeriile indurate in perioada neagra a comunismului?
Suntem in alta lume fratilor !!!! O sa vina generatia asta noua si sanatoasa la cap care o sa va contrazica doar prin simplul fapt ca va ignora framantarile despre securisti contra securisti.
Si daca Semperfidelis inseamna Securist fidelis i am out of this ! Probail ca o sa spuneti si ce daca, oricum era un idiot, dar nu uitati, mai cunosc cel putin o suta de idioti care gandesc ca mine. Si inca ceva: nu sunt nici securisti si nici rude de-ale acestora, deci n-au mancat salam de Sibiu si n-au vazut Desene decat de Revelion cand venea Mos Gerila inainte de 89, asa ca....anchetati-l pe pacepa in continuare ca a tradat casa poporului nu poporul roman!!!!
Back to top
Altair
Wed Aug 08 2007, 07:18PM
Registered Member #385

Mooaamaaa! Da stii ca esti spumos? Si ai fitilu scurt.Sincer ma astept de la noua generatie ca sa fie putin mai relaxata.Uite asa ca mine.Hi hi.Acum redevenind seriosi,o sa iti raspund serios desi imi pari cam neserios,(nu idiot) desi ma indoiesc ca esti mai tanar decat mine.Dupa rationamentu tau,cei ce au incercat sa-l asasineze pe hitler prin vestitul atentat cu bomba,nu ar trebui sa fie considerati tradatori,pt simplul motiv ca doreau eradicarea unei persoane malefice.Desi ti-am dat un sfat constructiv,vad ca te-ai incapatanat si nu l-ai urmat,asa ca o sa incep prin a-ti expunde ce inseamna tradare:TRĂDÁ, trădez, vb. I. 1. Tranz. A înşela în mod voit şi perfid încrederea cuiva, săvârşind acte care îi sunt potrivnice, pactizând cu duşmanul etc. ♦ A fi neloial faţă de cineva sau de ceva. ♦ A se abate de la o linie de conduită, a dovedi inconsecvenţă faţă de o acţiune, de o idee etc Am incheiat citatul din dex.Ce zici?A inselat in mod voit pacepa increderea cuiva?A pactizat cu dusmanul(in viziunea acelora fata de care a depus juramant de credinta)?A fost neloial? Eu zic ca raspunsul e afirmativ la acest intrebari,si ca urmare concluzia acestei logici simple este ca a fost un tradator.Probabil tu il percepi ca inamicul inamicului tau.Hai sa iti spun ceva ce nu e nou: a fost tovarasul inamicului tau bine-merci pana cand si-a salvat pielea oarecum aidoma lui iuda.Dupa cum spunea om simplu,nimeni nu l-a fortat sa fie securist sau sa depuna juramantul,si cand s-a lepadat de ele nici macar nu a facut-o pt un ideal,ci doar pt a-si salva propria persoana.Asa ca incep sa-mi fac o parere destul de sumbra asupra moralitatii tale,din moment ce apreciezi o astfel de persoana.Crede-ma suni mai securist/comunist decat noi,din moment ce apreciezi un om care a incalcat un ideal,un juramant in scopuri pur personale,adica este o persoana profund imorala.Si din cate stiu eu despre securisti se spune ca erau imoralitatea intruchipata.Iar tu pari sa apreciazi asta...

[ Edited Wed Aug 08 2007, 07:22PM ]
Back to top
Altair
Wed Aug 08 2007, 07:40PM
Registered Member #385

A si apropos de indoiala ta cum ca locul tau ar fi aici,printre noi,s-ar putea sa ai dreptate din moment ce esti prima persoana de pe acest forum care ia pararea,justifica si aplauda aplauda faptele unui securist.Fi-ram al dracu noi comunistii si securistii! x) I rest my case.

[ Edited Wed Aug 08 2007, 07:42PM ]
Back to top
seven
Wed Aug 08 2007, 08:05PM
Registered Member #524

Cred ca ai pierdut ideea.....insa ma bucur ca nu exista sistem dictatorial perfect, iar tradarea nu are valoare pentru mine decat atunci cand valoarea/valorile tradate sunt de partea binelui. Folosesti atat de usor cuvinte mari:ideal, juramant, etc., incat chiar daca le cunosti sensul lingvistic ma indoiesc ca stii ce inseamna. Apropo, si eu am tradat soimii patriei si pionierii, si daca ma gandesc bine si primul juramant pe care l-am depus la 14 ani. Cat despre admiratie, stai linistit , nu admir pe nimeni, cel putin nu din casta potentatilor de dinainte de 89 indiferent de ce parte au fost ei.
Si nu sunt nici spumos, este un fel de a exprima o opinie...e unul din avantajele democratiei.
In ceea ce te priveste, esti liber sa gandesti cum vrei , insa daca esti tanat e grav ce ti se intampla.....
Ideea este ca nu vreau sa intru in polemica cu tine, ingeneral nu-mi plac oamenii frustrati, insa stai foarte prost la capitolul logica primara, pe care trebuie sa o ai ca sa contrazici credibil pe cineva.
Cat despre semperfidelis....cunoscand cativa dintre oamenii de pe aici...sunt convins ca inteleg ce vreau sa spun, pentru ca au trait acest tip de tradare despre care vorbim pe pielea lor.
PUNCT !!!
Back to top
dorobant
Wed Aug 08 2007, 10:39PM

Registered Member #457

seven> hai la topic ... dupa tine cei fugiti de sub steag cand avea stema ar trebui sa conduca in tara noastra, acum cand steagul nu are stema?
ce are pacepa, care si-a cumparat "libertatea" cu vieti de romani, cu conducerea SRI de azi?
crezi ca dupa ce a fost "rehabilitat" ar trebui numit si sef la SRI?
Buna idee!
poate mai alege odata "libertatea", aia pe care noi ne chinuim s-o avem in Romania, ca el a gasit-o in alta parte!
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF