Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: Presedintie, CSAT

<< Previous thread | Next thread >>
Alegerile prezidentiale 2014
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
bushes
Wed Nov 19 2014, 12:08AM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

.......i, de corupie și sărăcie) au investit sperane într-un nou președinte (așa cum au făcut-o și în 2004… istoria se repetă). Românii disperai au contribuit și ei, masiv la aceste rezultate. După cum au contribuit toi cei care, supuși manipulării, credeau că aici se confruntau două persoane, cu meritele și lipsurile lor – când de fapt a fost o competiie între iniiativa autohtonă și decizia marilor puteri. „Soluia Johannis” nu este o soluie de origine românească: fără organizarea marilor actori strategici, ea n-ar fi avut nici o șansă. Johannis este prea lipsit de personalitate, prea lipsit de conexiuni politice de partid, și prea puin cunoscut de masa electoratului pentru a dobândi așa repede un succes răsunător. Totuși, să nu uităm că el a prezis în mod genial și a anunat explicit (cu o surprinzătoare arogană, pentru un om până mai ieri necunoscut milioanelor de alegători români) sfârșitul carierei lui Ponta… cum s-o explica asta? O fi Johannis vreun clarvăzător, a primit el mesajul decisiv din lumea spiritelor? Da, el a primit un mesaj. Dar nu din lumea spiritelor, ci de acolo de unde se iau deciziile. După modelul doamnei Nuland, cineva i-o fi transmis poate lui Johannis: „F… the voters! Ponta is finished, you are the new President

Cea mai clară dovadă a faptului că Ponta și PSD-ul nu aveau nici o șansă să câștige alegerile prezideniale o reprezintă pregătirea minuioasă a unor tulburări de stradă modelate după modelul celor din timpul „Primăverii arabe” și ale celor de pe Maidan-ul din Kiev. Aceeași mobilizare a ONG-urilor și mass mediei „pro-occidentale”; aceeași „schimbare la faă” bruscă a unor lideri de opinie (până mai ieri anti-Băsiști, iar în timpul campaniei brusc aliai ai lui Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu și ai tuturor celorlali servani ai „Președintelui Jucător”); aceeași convocare insistentă pe reelele de socializare, aceeași isterie pe Facebook: „suntem la marginea prăpastiei!”, „acum ori niciodată!”, „înfruntarea decisivă dintre Bine și Rău!” etc. (Că PSD-ul a colaborat perfect cu SUA și cu NATO, girând acceptarea României în aliana euro-atlantică, nu mai conta; el a devenit deodată „Răul” – și va continua să fie asta câtă vreme va fi mai puternic decât se dorește la Washington și la Bruxelles – Evere!) Aceleași grupuri de „protestatari” dispuși să provoace dezordini de stradă, pentru a dovedi că nu votul alegătorilor contează, ci cauza „Binelui” (definit de cine trebuie și unde trebuie… nu de către alegători); aceleași ameninări cu „Revoluia” (ameninări care îl lasă pe cetăeanul român interzis… el credea că e pur și simplu vorba de alegeri prezideniale, nu de răsturnări ale regimului) etc.

Dacă, în ciuda tuturor presiunilor, Ponta ar fi obinut mai multe voturi decât Johannis, ar fi urmat scenariul clasic: contestarea alegerilor, acuzaii de fraude masive, ocuparea Pieei Universităii, provocări și violene etc. Până când? Până când diplomaii occidentali le-ar fi spus clar PSD-iștilor că „nemulumirea populară” îi obligă să se retragă. Așa că cei care sperau că Ponta și PSD-ul ar putea câștiga alegerile se înșelau –
Back to top
Mihais
Wed Nov 19 2014, 12:37AM

Registered Member #2323

Daca un peisan ca mine vede astea,nu tre sa fii cine stie ce telectual.

Totusi,is niste diferente majore intre ce vreau io a a spune si ce zice articolul.Nu vad vestul planuind un razboi cu Rusia.Aia nu-s in stare sa se lege la sireturi.De unde sa faca ei razboi cu Rossia?Cu cine?Cu ce?Io vad reactiile vestului ca fiind apararea unor frontiere,dar fara dorinta de a se strofoca prea tare.Daca bastinasii se apara,trebuie incurajati si sustinuti.Daca nu se apara sau nu-s in stare,trebuie lucrat ieftin si bun ca sa devina apti.
PSD o fi el ancorat in teren si or avea bani.Numai ca ei nu-s in stare sa castige bani.Ei pot doar sa ciordeasca.Ca si ailalti de altfel.Diferenta intre Orban,Erdogan si oricare politruc roman este ca pt. autonomie si cu atat mai mult pt. independenta iti trebuie bani si sustinere interna.Care se reduc la incurajarea afacerilor si intarirea clasei de mijloc.Clasa de mijloc are patrie.Bogatanii fug,iar sarantocilor putin le pasa cine la da o cinzeaca.
Romania guvernata de toti de 25 de ani abia de are o clasa de mijloc,iar bani nu produce.
Apropierea noastra fata de Vest,oricat ar fi la ora actuala de gretoasa,e cam singura optiune pana mai tragem nitel de fiare.Se pot spune multe despre americani.Nu cred ca vor muri ei pt. noi.Despre europeni nici atat.Dar sunt singuri capabili sa ne trimita in 8 ore cateva C17 cu echipamente ce noua ne lipsesc.Si ar face asta.Erau dispusi sa ne sustina cu arme antitanc in 1968.Asta aveam nevoie,asta au zis ca ne trimit prin Iugoslavia.Sigur,din interesul lor.Care ar fi coincis cu al nostru.Alianta nu inseamna un tratat.Ci interese comune.

Back to top
4 User said Thank to Mihais for this Post :
 Klaus (19 Nov 2014, 09:33) , Terentius (19 Nov 2014, 20:46) , djebel (19 Nov 2014, 22:15) , Radu Patrascu (21 Nov 2014, 14:30)
Semper FeF
Wed Nov 19 2014, 01:42AM
Semperist Patriot
Registered Member #9852

Bendis wrote ...

Semper PSI wrote ...

justme wrote ...

@Semper PSI
Putina istorie universala si te lamuresti in legatura cu zvonurile .

Desi sunt sanse 50/50% ca presedintele nostru sa fie ales de cei care se aduna la o masa rotunda si hotarasc destinul planetei, poate chiar amuzandu-se copios de "alegerile" noastre, noi, cetatenii de rand, nu avem acces la resurse care sa confirme acest lucru.
Totusi cum se poate realiza acest lucru?
Prin manipularea maselor sau prin interventii in sistemul informatice de centralizare a datelor electorale?
Or fi tot aia pentru care face Becali puscarie, sub pretextul schimbului de terenuri?

@semper psi, o intrebare de cultura generala: stiti cu se ocupa dl. Mugur Isarescu (guvernator BNR)?

asta este o intrebare cu dus si intors.
Din cunostintele mele, fara sa aprofundez subiectul, dl. Isarescu vegheaza ca tara sa nu o ia la vale in domeniul financiar si bancar, are grija sa tina sub control cursul de schimb si dobanzile bancilor, indicii de stabilitate, etc.
Mai stiu ca este de o viata guvernator BNR si ca el sau BNR sunt imaculati, nu apar in presa de scandal si ca ar face parte dintr-o comisie a unui englez care controleaza 3 continente si ca face parte din loja.
Cred ca ce urmeaza sa-mi spuneti este mai interesant, nu-i asa?

[ Edited Wed Nov 19 2014, 01:46AM ]
Back to top
1 User said Thank to Semper FeF for this Post :
 Bendis (19 Nov 2014, 10:07)
Bendis
Wed Nov 19 2014, 03:26PM
Registered Member #5071

Semper PSIH wrote ...

Ce scrii tu mai sus este subiect de teoria conspiratiei, am auzit si eu zvonuri ca alte sfere hotarasc destinele acestei tari dar nu am vazut sau auzit argumente pe acest subiect, ar fi interesant sa aflam niste pareri avizate.

TI-am adresat acea intrebare la care ai raspuns corect drept urmare a postarii tale de mai sus. Deci, cu ajutorul unui singur exemplu (M.Isarescu), ti-ai raspuns singurel vis-a-vis de "alte sfere ce decid soarta Ro si a lumii de la masa ovala". Hai ca incepi sa te prinzi
Back to top
Terentius
Wed Nov 19 2014, 08:45PM
Terentius
Registered Member #2186

Mihais wrote ...

....Dar sunt singuri capabili sa ne trimita in 8 ore cateva C17 cu echipamente ce noua ne lipsesc.Si ar face asta.Erau dispusi sa ne sustina cu arme antitanc in 1968.Asta aveam nevoie,asta au zis ca ne trimit prin Iugoslavia.Sigur,din interesul lor.Care ar fi coincis cu al nostru.Alianta nu inseamna un tratat.Ci interese comune.

Bine spus.
Ceva de genul Operaţiunii Nickel Grass din 73. LINK
Back to top
Klaus
Wed Nov 19 2014, 09:25PM
Registered Member #3279

Ce ma distreaza este ca Ponta candidatul a facut niste promisiuni (bani profesori, copii, cadre sanitare, revolutionari, pensii etc.) care tin de executiv. Ce motiv ar avea sa nu le mai puna in practica daca nu a iesit presedinte? Sau face precum Craiolguta, care a zis ca nu mai face stadion la Craiova, ca a iesit Iohannis presedinte... De parca are treaba presedintele cu facutul de stadioane
Back to top
2 User said Thank to Klaus for this Post :
 Mihais (19 Nov 2014, 21:31) , justme (20 Nov 2014, 15:15)
Mihais
Wed Nov 19 2014, 09:28PM

Registered Member #2323

Exact la aia ma gandeam.Si ca veni vorba de 73 mai e o asemanare.Razboiul total cu scopuri limitate.Ce a vrut sa faca Sadat si a reusit in mare parte.Si ce au reusit pana acum rusii in Ucraina.Ca si concept strategic e ceva pt. care NATO nu prea are raspuns.Pt. ca ar presupune o escaladare din partea lor.Ciupercaria no good.
Noi putem escalada pana la un punct si pt. asta trebuie sa ne pregatim,in caz ca...Dar cel mai bine ar fi sa prevenim si sa descurajam.Pe partea asta avem un context favorabil pt. a forma ceva mai util si mai viabil decat NATO si SUA pe termen lung.Polonezii si ucrainienii sunt foarte dornici sa ne bage in schema ce o coc ei impreuna cu balticii.Baietii sunt interesati inclusiv de programe de inzestrare comune,pt. scazut costurile.La anul operationalizeaza o brigada de zici ca-i scoasa din armata lui Jan Zamoyski:poloneza-ucraineana-lituaniana.Noi n-avem de ce sa ne legam la cap chiar cu toate problemele lor,dar daca e ceva ce-i tine pe Ivani la Mariupol si ne da mana libera in Moldova...
Din ce am inteles,Johannis a primit(sau va primi in curand) invitatii la Varsovia si Kiev.Om vedea atunci cat il duce capul pe noul Oberbefelshaber.
Back to top
Semper FeF
Wed Nov 19 2014, 09:54PM
Semperist Patriot
Registered Member #9852

Bendis wrote ...

Semper PSIH wrote ...

Ce scrii tu mai sus este subiect de teoria conspiratiei, am auzit si eu zvonuri ca alte sfere hotarasc destinele acestei tari dar nu am vazut sau auzit argumente pe acest subiect, ar fi interesant sa aflam niste pareri avizate.

TI-am adresat acea intrebare la care ai raspuns corect drept urmare a postarii tale de mai sus. Deci, cu ajutorul unui singur exemplu (M.Isarescu), ti-ai raspuns singurel vis-a-vis de "alte sfere ce decid soarta Ro si a lumii de la masa ovala". Hai ca incepi sa te prinzi

Uitandu-ma la raspunsul tau mi-a fulgerat un neuron si am intrezarit urmatoarea idee:
Isarescu cu Vasilescu sunt mai camuflati decat Rambo in jungla romaneasca, de ce nu se stie mai nimic despre ei si consilierii lor, vorba aia alb imaculat.
Mergand mai departe imi dau seama ca Isarescu si Vasilescu se termina in escu si incep sa gandesc ca asta de li se termina numele in escu au tentacule lungi, poate pana la masa ovala, si realizez ca CeausESCU, IliESCU, ConstantinESCU, BasESCU aor fi fost toti presedinti alesi de organizatia ovala ESCU.

Apoi ma gandesc ca se intrerupe dinastia Escu deoarece nici Ponta si nici Iohannis nu se termina in Escu, or fi schimbat astia macazu, sau ne coc nemtii ceva in tacere si rabdare.
Back to top
Bendis
Wed Nov 19 2014, 10:03PM
Registered Member #5071

Of topic: la raportul de pranz, comandantul de companie extrem de nervos, striga: "iar v-am mancat in cur, ai?! Ce sa va mai fac ma animalelor ca din pacate nu mai avem arest... hai...iesiti in fata formatiei toti ai caror nume se termina in ESCU!"
Back to top
ALM
Thu Nov 20 2014, 08:46AM
Registered Member #2039

Gata! Cum bine spunea cineva, persoană importantă, la români orice minune ţine trei zile cu duminică cu tot. Mă gândeam că demonstraţiile de protest, pentru răpirea dreptului la vot a diasporei, o să continue. S-a rezolvat ceva? A început vreo activitate a celor în drept în acest sens? Dacă mâine, dintr-un motiv oarecare, trebuie organizate noi alegeri prezidenţiale unde şi cum votează? Sau păstrăm situaţia ca pe o soluţie de rezervă, dacă nu iese "cum trebuie"?

Uite aşa adevărul iese la suprafaţă precum untdelemnul deasupra apei! De fapt a fost o manevră "democratică" pentru urcat lemnele în căruţă. Au fost urcate? OK, demobilizarea! A câşigat Johannis? Nu, a pierdut Ponta! Şi nici măcar în faţa lui Johannis, vajnic habarnist în ale Constituţiei şi legilor care privesc prerogativele Preşedintelui. A câştigat puternica maşinărie de manipulare a PDL&Co, cea care a câştigat toate confruntările electorale din 2004 încoace, cu o singură sincopă în 2012.

Nu pot să-mi reprim admiraţia faţă de găselniţa cu "votul în diaspora", o capcană perfectă în care ar fi intrat Ponta, dacă alegerile ar fi decurs normal şi ar fi câştigat. Orice modificare a condiţiilor de vot între cele două tururi ar fi fost motiv de contestare şi de anulare a alegerilor la CCR. Oricum, sunt convins că exista şi "soluţia" B, probabil noi "documente devastatoare" fabricate în laboaratoarele din Modrogan, din care am fi aflat că Ponta este rudă cu Putin, văr cu Xi Jinping sau fiul nelegitim al lui Mao Zedong (sau a lui Hugo Chávez?). Se "găseau" documente care ar fi arătat că România va fi predată necondiţionat Moscovei sau, de ce nu, către Roșia Montană Gold Corporation, Chevron, OMV etc. Motive perfecte de încins feisbucile şi de ciocănit cu pet-urile în caldarâm ...
Back to top
2 User said Thank to ALM for this Post :
 Bendis (20 Nov 2014, 12:04) , bushes (20 Nov 2014, 21:02)
ALM
Thu Nov 20 2014, 01:47PM
Registered Member #2039

Offtopic şi nu prea
Daaaa! Cine limbă lungă are, şapte ani sapă la sare! Cineva "îndrăgostit" de scrierile mele mi-a desfiinţat contul pe feisbuci! Pagubă în ciuperci! Voiam să mă deconectez şi nu ştiam cum ...
Back to top
1 User said Thank to ALM for this Post :
 bushes (20 Nov 2014, 21:02)
djebel
Thu Nov 20 2014, 06:51PM
Registered Member #3603

Hai ca e tare asta: camuflarea PDL-ului in PNL, PMP-ului in PNTCD si amandoua au legatura cu Basescu.

Edit: Adica Operatiunea Occupy tăt.

[ Edited Thu Nov 20 2014, 08:50PM ]
Back to top
2 User said Thank to djebel for this Post :
 bushes (20 Nov 2014, 21:02) , ALM (20 Nov 2014, 21:17)
Boribum
Thu Nov 20 2014, 07:54PM
boribum
Registered Member #2395

Eheee,sa fi votat lumea cu musiu' Brânza,toate aceste zbateri si dezbateri n-ar mai fi avut loc. Program frumos avea,freza si prenume asijderea.... Pacat.
Back to top
criss-cross
Thu Nov 20 2014, 08:53PM
Registered Member #4853

Boribum wrote ...

Eheee,sa fi votat lumea cu musiu' Brânza,toate aceste zbateri si dezbateri n-ar mai fi avut loc. Program frumos avea,freza si prenume asijderea.... Pacat.

Din punct de vedere, ai dreptate!
Back to top
bushes
Thu Nov 20 2014, 09:00PM
VIVA LA CORRUPCION !
Registered Member #4517

ALM wrote ...

Offtopic şi nu prea
Daaaa! Cine limbă lungă are, şapte ani sapă la sare! Cineva "îndrăgostit" de scrierile mele mi-a desfiinţat contul pe feisbuci! Pagubă în ciuperci! Voiam să mă deconectez şi nu ştiam cum ...

Ati scapat destul de ieftin deocamdata ,neo-fascistii astia portocalii ar cam vrea sa scape de toti cei care nu-s de aceeasi parere cu ei si sa faca o tara cu doar 6 milioane de locuitori , caz in care multi nu ne vom gasi locul in noua ordine :

LINK

Nu vom uita televiziunile de stiri, in special Romania TV si Antena 3. Ne vom aminti cu dezgust fara incetare cat rau au facut unei tari intregi bulversand-o zilnic cu minciuni, maniuplari si campanii ordinare de linsaj. Vom cere cu incapatanare institutii puternice capabile sa le sanctioneze derapajele televiziunilor de partid, vom merge pana capat in justitie atunci cand vom fi direct atacati. Vom retine numele realizatorilor care au spalat ani la rand o tara intreaga pe creier si vom spune mereu cine sunt si ce au facut .

..,.....................

Nu vom uita apoi numele propagandistilor pusi in slujba imposturii si minciunii, de la artisti la ziaristi. Nu trebuie uitate nume in general. Numele celor care au abdicat de la apararea unor principii si valori, dar lista e prea lunga pentru a o deschide aici. Ne va lua ceva timp dar tot ii vom afla pe toti cei din afara tarii care l-au ajutat pe Ponta sa para altfel decat este, fiind gata sa lase un popor pe mana unui iresponsabil.

Nu vom uita niciodata compromisul urat facut de Biserica Ortodoxa Romana. A venit

[ Edited Thu Nov 20 2014, 09:01PM ]
Back to top
1 User said Thank to bushes for this Post :
 ALM (20 Nov 2014, 21:17)
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF