Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
banii de chirie?!?!?
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
docendodiscitur
Sun Mar 27 2011, 11:42PM
Registered Member #3927

Esti in eroare...cei 15% se aplica la venitul brut de dinainte de scaderea cu 25%...adica
venit brut(-25%+15%) adica salariul de acum e cu 10% mai mic decat a fost in iunie.

Am auzit ca judecatorii si-ar fi recuperat acei 25% in instanta...stie cineva daca e adevarat, putem si noi sa facem acest lucru?
Back to top
ŽELJKO
Mon Mar 28 2011, 08:52PM
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)
Registered Member #2730

deci,pana la urma,este ilegal daca imi dau doar 40%,nu?
Back to top
Klaus
Mon Mar 28 2011, 09:22PM
Registered Member #3279

Nu inteleg ce nu intelegi
Back to top
ŽELJKO
Tue Mar 29 2011, 08:08AM
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)
Registered Member #2730

eu inteleg,dar nu inteleg de ce sunt ei atat de nesimtiti.
Back to top
docendodiscitur
Tue Mar 29 2011, 04:21PM
Registered Member #3927

Din pacate "ei" sunt foarte multi...iata ce am gasit pe sit-ul unui ziar.

Magistraţii au întors armele împotriva bugetarilor

Magistraţii au întors ,,armele” împotriva sindicaliştilor din administraţia publică locală. După ce şi-au obţinut sporurile tăiate de premierul Emil Boc, magistraţii judecă toate procesele în favoarea statului, chiar dacă legea este de partea sindicaliştilor. Nicolae Jitianu, liderul SINDAP Vâlcea, susţine că situaţia este cel puţin suspectă şi-i acuză pe magistraţi că au făcut un troc cu Guvernul, pentru ,,îngroparea” acţiunilor intentate de sindicalişti.

Săptămâna trecută, bugetarii vâlceni au pierdut toate procesele intentate Guvernului Boc, privind drepturile salariale tăiate la finele anului trecut, cu toate că până mai ieri erau invidiaţi de colegii din ţară pentru deciziile câştigate în instanţele judecătoreşti din Vâlcea. Sindicatul SINDAP Vâlcea avea pe rol trei procese, toate intentate de angajaţii Şcolii Populare de Artă, Primăria Voineasa şi Consiliul Judeţean Vâlcea, dintre acestea două s-au judecat la Vâlcea, unul la Piteşti, dar toate au fost pierdute.

Nicolae Jitianu, liderul SINDAP Vâlcea, susţine că magistraţii au dat dovadă de un exces de zel ieşit din comun, în condiţiile în care au hotărât să judece dosarele personalului contractual tot în contenciosul administrativ, o noutate în materie. Sindicalistul este convins că magistraţii au făcut un troc cu Guvernul pentru sacrificarea bugetarilor.

,,Noi am avut două procese la începutul acestei luni, în zile diferite, dar au fost judecate în aceeaşi zi, unul cu angajaţii Şcolii Populare de Artă, celălalt cu angajaţii Primăriei Voineasa, unde am avut şi avocat şi tot am pierdut. Am înţeles că şi angajaţii CJ, afiliaţi la celălalt sindicat, au pierdut procesul. Pe data de 29 avem un nou proces în care sunt implicaţi atât funcţionari publici cât şi personalul contractual, cele două acţiuni se vor judeca împreună, deşi până acum acţiunile personalului contractual nu se judecau în instanţa de contencios administrativ. Probabil le-au amânat intenţionat până la data respectivă. Se vede de departe că e o comandă politică, de asta ne-au şi tot amânat. Cred că s-a făcut un troc cu magistraţii de genul…,,vă dau drepturile că sunteţi mai puţini, dar nu-mi mai creaţi degringoladă în toată ţara”, de parcă nu avem aceleaşi legi. Din păcate puterea e la ei, nu la noi…”, a precizat Jitianu.
Back to top
ŽELJKO
Tue Mar 29 2011, 04:47PM
Registered Member #2730

ce sa mai zic,restul e...TACERE!
Back to top
Klaus
Tue Mar 29 2011, 11:31PM
Registered Member #3279

Hai sa ne intelegem ...
In decizia comisiei trebuie sa scrie ca ai dreptul la max. 50% din solda la data acordarii compensatiei
Back to top
ŽELJKO
Wed Mar 30 2011, 07:31PM
Registered Member #2730

azim a ridicat cineva problema asta in fata sefului RU si cica:"o sa ma documentez"!aaaaahh!!!!!!
Back to top
Klaus
Wed Mar 30 2011, 07:43PM
Registered Member #3279

Inseamna ca el este presedintele comisiei de acordare a compensatiei de chirie, sau cel putin membru, si face bine ca se documenteaza...
Back to top
Pârvu Florin
Wed Apr 20 2011, 10:33AM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Parvu Florin wrote ...

Cu vreo trei-patru luni in urma, cativa dintre colegii mei au facut rapoarte pentru obtinerea compensatiei pentru chirie. Unuia dintre ei i-a fost aprobat raportul, celorlalti trei le-a fost respins. Acestia din urma au contestat la IGSU rezolutia initiala. Contestatia a fost inregistrata cu aproape doua luni in urma. De atunci pana acum, oamenii mei nu au primit nici un raspuns, nici ca da, nici ca ba!

Oare articolul ala din RG1 care spune ca un raport trebuie sa primeasca raspuns in 30 de zile mai functioneaza?

Sau....

"Eu voi egalitate,
Dar nu pentru catei!"
?

Enfinement, colegii mei au inceput sa primeasca banii... dar a fost nevoie de cinci luni si de nenumarate scarpinaturi in cap ca sa se intample asta.

In sfarsit... ne-am obisnuit deja cu ideea ca Romania nu mai e demult un stat de drept si legea e o bariera la care se opresc boii, pe sub care trec cateii si peste care sar leii...

Bine ca pana la urma le-au dat banii, da' stau si ma gandesc ca daca ar fi fost oleaca mai prosti si mai usor de impresionat vedeau p**a in brate!
Back to top
Klaus
Wed Apr 20 2011, 06:28PM
Registered Member #3279

Banuiesc ca au primit banii retroactiv, de la data depunerii rapoartelor
Back to top
Perfectul
Wed Apr 20 2011, 10:18PM
perfectul
Registered Member #3908

Fratilor in tara s-au platit banii pentru ordinele de serviciu pe anul trecut? Astia de la Bucuresti am impresia k le-au facut uitate au platit pana in august si apoi ioc.
Cum bre' COANA-MARE pentru unii muma si pentru altii ciuma????
Back to top
Klaus
Fri Apr 22 2011, 07:06PM
Registered Member #3279

Banuiesc ca Dealu Spirii are evidentiate in raportarile pe linie financiara datoriile catre personal si banii se vor da in masura in care li se va deschide finantarea la articolul respectiv.

Oricum, este dreptul fiecaruia de a iesi cu un raport personal catre inspectorul sef prin care sa semnaleze respectiva problema. Zic catre inspectoul sef pentru ca intr-un inspectorat numai de el asculta contabilul sef, restul sefilor si sefuletilor nu au autoritatea de a-i (di)spune ceva.
Back to top
Perfectul
Fri Apr 22 2011, 11:29PM
perfectul
Registered Member #3908

Iaca rapoarte nu o sa facem daca domnu' doreste sa fie informat sa cetesk pe semper poate isi face si cont si o sa primeasca titlu de "semperis kondamnat".Parca undeva candva intr-un reglement militar scria ca e de datoria comandantului sa verifice distribuirea soldelor si drepturilor banesti. Ce o sa-i scriu eu in raport k nu si-a facut datoria????????
Back to top
Klaus
Sat Apr 23 2011, 11:58AM
Registered Member #3279

Daca cineva crede ca pe un inspector sef asta il preocupa cel mai mult, ca lui X i s-a decontat sau nu diurna, cazarea si deplasarea, atunci este intr-o grava eroare. Dupa aprobarea ordinului de serviciu la intoarcerea din misiune problema devine o "afacere" intre financiar si cel in cauza. Iar daca cel pagubit considera ca nu este justificata intarzierea (de ordinul lunilor), are dreptul (si stangul) sa faca raport catre inspectorul sef prin care sa solicite analizarea situatiei in cauza. Daca scrie numai aici... este treaba lui, va astepta in continuare.

In fisa inspectorilor sefi nu cred sa scrie ca trebuie sa citeasca postarile (anonime) din semperfidelis.ro Daca le citeste, bravo lui, daca nu, idem.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF