Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: General

<< Previous thread | Next thread >>
Omar Hayssam
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
free sky
Wed Aug 23 2006, 04:19PM
Registered Member #4

Trece vremea si incepem sa uitam. Asa suntem noi romanii prosti. Si totusi cine la ajutat fratzilor pe "teroristul nr.1" al Romaniei sa fuga?( teroristul nr 2 e ala-n shlapi) Eu cred ca fara sprijinul serviciilor secrete, hemoroidul( am inteles ca doar de asta era bolnav) nu avea cum sa plece. Vedem, inghitzim, si iar ramanem ca prostii. Bravo baietzi chiar atzi reusit sa prostitzi un popor intreg in astia 16 ani... !alien
Back to top
batranu
Wed Aug 23 2006, 08:00PM
SEMPER ACVILA
Registered Member #93

Pai nu vedeti ca, desi dosariada incepuse demult, tam tam a inceput sa se faca aproximativ imediat dupa disparitia lui Hayssam. O alta manevra de manipulare si distragere a atentiei???????
Back to top
alexandru
Thu Aug 24 2006, 08:12AM
alexandru
Registered Member #169

Trebuie sa acceptam ca unele chestiuni pur si simplu ne depasesc .

[ Edited Thu Aug 24 2006, 08:14AM ]
Back to top
free sky
Fri Aug 25 2006, 10:06AM
Registered Member #4

Una e sa ne depaseasca alta e sa ne prosteasca-n fatza, baietzii astia asta fac de vreo 16 ani, ne prostesc si noi am tacut ca prostii-n papushoi.

[ Edited Fri Aug 25 2006, 10:57AM ]
Back to top
batranu
Fri Aug 25 2006, 01:28PM
SEMPER ACVILA
Registered Member #93

Ati vazut prosteala pe fata? Stirea aia noua conform careia "saracul" Hayssam a trimis SMS-uri de pocainta fata de procurorul care l-a arestat. HA, HA, HAAAAAA. Si cica a fugit pe la Tg Mures, printr-un punct de frontiera. S-a mutat cumva acesst oras si nu stiu eu? O fi avand iesire la mare sau o fi pe la granita? Daca da, inseamna ca e pe undeva prin Tinutul Secuiesc, ca doar asta e granita la care e Tg Mures. Hai sa fim seriosi. Pute rau.
Back to top
colonelul
Fri Aug 25 2006, 03:07PM

Registered Member #20

Este vineri si ar trebui sa avem simtul umorului! Cazul in speta este cea mai buna dovada ca statul nostru nu este cu noi si ca atare libertatea romanului de a actiona de capul lui nu poate fi de condamnat.

Atacul recent la presedinte denota vulnerabilitatea si lipsa de credibilitate a institutiilor motiv pentru care trebuie sa avem doar RABDARE!!!
Back to top
batranu
Fri Aug 25 2006, 03:11PM
SEMPER ACVILA
Registered Member #93

Ati vazut si voi declaratiile lui VC(T)? Pardon CVT.
E un pic (mai mult) debil mintal.
Back to top
free sky
Sat Aug 26 2006, 08:36PM
Registered Member #4

cea mai tare chestie din conf de presa a fost cand si-a luat medicamentele in fatza presei. Asta o trimit la Carcotasi. In ceea ce-i priveste pe cei 2 care-au facut "dezvaluiri" sunt la fel de paranoici ca si VCT-ul. Nu-mi explic cum asemenea oameni au putut lucra unul in, atentzie, marina Militara si altul a fost "fauritorul" SPP. E plina tzara de paranoici.
Back to top
batranu
Sat Aug 26 2006, 09:47PM
SEMPER ACVILA
Registered Member #93

Ce te mai miri atata pui de dac? Nu ai invatat inca de cine e inconjurat mon cher-ul? El insusi a uitat ce executa pe vremea lu' impuscatu'.
Back to top
free sky
Mon Aug 28 2006, 08:34AM
Registered Member #4

LINK. O teorie interesanta si cu ceva parfum de adevar.
Back to top
batranu
Mon Aug 28 2006, 12:37PM
SEMPER ACVILA
Registered Member #93

Replica cea mai potrivita la acest articol este "no comment". Dar, ca niste carcotasi ce suntem sau mai bine zis ca cetateni ai tarii in care se intampla asa ceva, putem si chiar trebuie sa ne spunem opinia.
Varianta cu predarea catre americani mi se pare putin plauzibila. Nu cred ca cineva avea interesul ca un om care stie atatea, (sa nu uitam ce scop initial a avut venirea lui Hayssam in Romania) sa fie predat altora. Poate doar in situatia ca suntem chiar mai prosti decat am dovedit-o pana acum.
Pe de alta parte, daca stam si analizam toata tarasenia cu scoaterea de sub supraveghere, etc., pare destul de veridica. In aceasta situatie, sa ne ierte bunul Dumnezeu, daar batem toate recordurile la tampenie (suntem chiar mai prosti ca Mos Gerila).
Este o situatie care pe mine, ca roman, ma doare enorm, in conditiie in care tara asta are aaattea valori, dar suntem condusi de niste cretini. Sa imi fie scuzate vorbele dure, daar nu ma mai pot abtine.
Back to top
free sky
Mon Aug 28 2006, 12:55PM
Registered Member #4

man, ai mult curaj in tine in a spune adevarul. Ma incearca o-ntrebare, tu chiar lucrezi acolo, unde-ai zis? Locul tau e mai degraba in tabara " cainilor democratziei" decat intr-o structura a MAI. Rar am intalnit pe cineva ca tine.
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF