Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
pompieri....
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
gica
Wed Mar 04 2015, 03:42PM
Registered Member #10128

Sa intelg ca amenintarile isi ating scopul?
Back to top
gica
Wed Mar 04 2015, 04:13PM
Registered Member #10128

Stimati colegi...libertatea de exprimare este un drept garantat de constitutie! Drept este si ca fiecare este raspunzator pt faptele si vorbele sale. Vad ca in continuare unii colegi insista pe a scoate in evidenta ca singurul rau rezultat din schimbarea programului e faptul ca cei cu 2 job-uri nu vor mai reusi sa faca fata in ambele locuri. Praf in ochi! Nu cred ca munceste cineva din pura placere...De ce nu recunosc acei colegi ca programul este o fortare a legilor ! Faptul ca ne-am ales profesia de pompier inseamna ca suntem condamnati la munca silnica? Unde este acel inspectorat in care subofiterii de la tura l-au intalnit pe" dracu 'mai putin negru"? Atat de putin contam in ochii celor ce ne conduc....ne arunca 200 de lei si " trebuie " sa ne declaram multumiti ! Atat valoram ? Vor sa scoata castanele din foc cu mainile noastre. Lipsa de personal nu este vina noastra! Ar putea sa ne ..cloneze! Si toata lumea ar fi multumita!
Back to top
1 User said Thank to gica for this Post :
 Coffeeman (04 Mar 2015, 16:19)
gica
Wed Mar 04 2015, 04:49PM
Registered Member #10128

Apropo de " instructia ca la carte " ...din cate stiu nimeni nu a murit din asta. Dar , " pt ca exista un dar "...atunci n-ar mai fi timp si pt : tamparie...vopsitorie...zidarie.. etc... Toate facute tot cu subofiterii din tura de servici !
Back to top
2 User said Thank to gica for this Post :
 Klaus (04 Mar 2015, 19:44) , bosu (09 Mar 2015, 00:38)
wearenotstupid
Wed Mar 04 2015, 04:59PM
Registered Member #10119

Stie cineva ce scrie exact in nota raport 102405/05.02.2015, in Dispozitie Sef Departament pt Situatii de Urgenta 4804/08.02.2015 si adresa Ministerului Munci, Familiei,Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice 350/RP/MN/2232/RG/181/IG din 22.01.2015? Intreb asta pt ca Procedura de Sistem din 20.02.2015 pe cele 3 acte se sprijina.
Back to top
Klaus
Wed Mar 04 2015, 07:40PM
Registered Member #3279

Klaus wrote ...

Domnul Arafat jongleaza cu niste termeni si face cateva afirmatii in interviul dat in agendapompierului.ro LINK drept pentru care eu cred ca ori nu este bine informat, ori dezinformeaza dansul, prin deformarea unor adevaruri. Asa ca pe baza celor declarate de dansul (imi) pun cateva intrebari retorice.

Intrebare - Acest nou program de lucru în ture este definitiv? Raspuns - Sunt măsuri care vor fi evaluate la 6 luni, se vor aduce ajustările care vor fi necesare, dacă am greșit undeva, vom vedea cum putem corecta, dar acest lucru nu se poate realiza decât pe parcurs, vazând cum lucrează sistemul. - este o jignire adusa unui sistem militar, se da un ordin si se asteapta 6 luni sa se constata rezultatele!!!
Prin definitie, activitatile in acest tip de sistem sunt planificate pe ore, zile, saptamani, luni, chiar ani. Intrebati orice stat-majorist batran ce inseamna planificarea unui ciclu de instructie si va va spune cum la MT-ei se stia de la inceputul lui in ce zi, la ce ora, unde, cati oameni, cine conduce, cine participa, ce nevoi materiale sunt pentru desfasurarea unei activitati. Cum poate conducerea militara a IGSU sa accepte ca se aplica un program sa se vada ce-o iesi? Asa a ajuns armata la pompieri, le este lene unor ofiteri sa puna mana pe un creion si ceva coli si sa faca o planificare/simulare (nu mai zic ca acum sunt calculatoare, ca se poate folosi Project manager sau ce soft or vrea), de unde sa rezulte cum se derula actiunea? Prefera sa aplice o masura si sa masoare dupa, decat sa prevada, avand toate elementele la indemana?

Eu stiam ca, potrivit legislatiei, IGSU se conduce dupa legi, HG, OG, OUG, ordine de ministru, ordine de IG, regulamente militare, precum si metodologii, norme, regulamente si proceduri publicate in M.Of. Pana la urma, Nota-raport prin care s-a instituit programul de lucru in ture de 24/48 ce valoare juridica are? Un asa document eu stiu ca se foloseste pentru aprobarea unor situatii punctuale, care intra in competenta secretarului de stat, si nu are aplicabilate generala in IGSU.

@wearenotstupid - Nota-raport nr. 102405/2015 o gasesti postata de @Parvu Florin pe data de 12 Feb 2015, 21:04, in acest thread.

[ Edited Wed Mar 04 2015, 09:12PM ]
Back to top
1 User said Thank to Klaus for this Post :
 Ionica H (04 Mar 2015, 20:53)
borisan
Wed Mar 04 2015, 07:46PM
Registered Member #8733

S1AD, stie cineva ce este asta?
Back to top
F.A.D
Wed Mar 04 2015, 07:52PM
off ce vremuri traim
Registered Member #3926

domnule klauss fara a va agasa , eu tot cu pasarica mea : de unde 24+8+8 ? as vrea sa stiu baza legala de unde au luat aceasta calculatie.
apropo am sa ma trec in parasire de garnizoana de la ora 10 - la ora 38.....findca ziua mea are 40 de ore.
Back to top
1 User said Thank to F.A.D for this Post :
 joker (04 Mar 2015, 20:16)
Klaus
Wed Mar 04 2015, 07:55PM
Registered Member #3279

borisan wrote ...

S1AD, stie cineva ce este asta?

Sistem Intern de Asistare Decizionala - vezi pagina 14 din rezumatul tezei de doctorat a lui Bas, sustinuta in 2010 la UBB Cluj/Napoca. Se poate gasi pe Net cu un search, este format .pdf Intre timp a aparut si S2AD, vezi referirea din Comunicatul de presă - ISU Bihor dat cu ocazia Bilantului activitatii pe 2014 din ianuarie anul acesta LINK
Din cate stiu eu ceva inceput de Zoicas si dezvoltat + aplicat la ISU Bihor.
F.A.D wrote ...

domnule klauss fara a va agasa , eu tot cu pasarica mea : de unde 24+8+8 ? as vrea sa stiu baza legala de unde au luat aceasta calculatie.
apropo am sa ma trec in parasire de garnizoana de la ora 10 - la ora 38.....findca ziua mea are 40 de ore.

@klauss este alt utilizator pe SF, este o confuzie , fiecare cu pasarica lui (adevarat ca unii au stoluri), nu stiu de unde 24+8+8, iar parasirea de garnizoana nu are legatura cu pontarea prezentei, parasirea se face in timpul liber sau in CO.
PS - fiind ardelean ma prind mai greu de/la glume
F.A.D wrote ...

Din nou va rog sa va adresati sefii D-voastra pentru explciatii .. Nu voi discuta mai departe aceasta tema pe facebook.. Daca aveti nelamurtiri va rog puneti intrebarile in unitate .. la metodologia au lucrat expertii de la IGSU nu eu si se pot explica toate aspectele de acolo daca aveti neclaritati. Multumesc!
acesta e razpunsul domnnului Arafat unuia pe facebook

Cand un decident aproba un document ş-il asuma, cu bune si rele.
Pârvu Florin wrote ...

Pârvu Florin wrote ...

myky wrote ...

Am auzit ca azi a venit un ordin si trebuia semnat de toti in legatura cu denigrarea IGSU !Stiti ceva de el? ca eu sunt in co .daca dau like si share la niste articole ne pot baga la denigrare sau isi iau masuri pt viitor?

Ce, măăăăăăăă??????

Sper să fie doar un zvon, căci dacă e adevărat, e de departe cea mai mare tâmpenie pe care am auzit-o în ultimii 44 de ani.

Înclin totuși să cred că e doar un zvon, azi, la detașamentul Târgoviște, nimănui nu i s-a cerut să semneze așa ceva.

Or fi semnat si ca nu au voie sa spuna ceva lui Parvu, mai ales dupa scurgerea Notei-raport buclucase

[ Edited Wed Mar 04 2015, 09:02PM ]
Back to top
F.A.D
Wed Mar 04 2015, 07:59PM
off ce vremuri traim
Registered Member #3926

Din nou va rog sa va adresati sefii D-voastra pentru explciatii .. Nu voi discuta mai departe aceasta tema pe facebook.. Daca aveti nelamurtiri va rog puneti intrebarile in unitate .. la metodologia au lucrat expertii de la IGSU nu eu si se pot explica toate aspectele de acolo daca aveti neclaritati. Multumesc!
acesta e razpunsul domnnului Arafat unuia pe facebook
Back to top
F.A.D
Wed Mar 04 2015, 08:09PM
off ce vremuri traim
Registered Member #3926

era o gluma cu parasirea nu trebuie sa uitam sa mai si radem
Back to top
Pârvu Florin
Wed Mar 04 2015, 08:56PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Pârvu Florin wrote ...

myky wrote ...

Am auzit ca azi a venit un ordin si trebuia semnat de toti in legatura cu denigrarea IGSU !Stiti ceva de el? ca eu sunt in co .daca dau like si share la niste articole ne pot baga la denigrare sau isi iau masuri pt viitor?

Ce, măăăăăăăă??????

Sper să fie doar un zvon, căci dacă e adevărat, e de departe cea mai mare tâmpenie pe care am auzit-o în ultimii 44 de ani.

Înclin totuși să cred că e doar un zvon, azi, la detașamentul Târgoviște, nimănui nu i s-a cerut să semneze așa ceva.
Back to top
alexandru alex
Wed Mar 04 2015, 10:05PM
Registered Member #10062

Noi nu muncim ore suplimentare,noi muncim ture suplimentare. Codul muncii nu prevede programul in ture de 24 ore. Cei de la IGSU Fac ei un COD AL MUNCII SPECIAL PENTRU MILITARI. Si asa ies aberatiile astea 24+8+8. Dupa parerea mea, ei nu au pregatirea necesara pentru asemenea atributii care nu sunt reglementate in CODUL MUNCII.
Back to top
DANI-EL
Wed Mar 04 2015, 10:14PM
Registered Member #9986

Nu este zvon,nici macar gluma(proasta)e cat se poate de real,a venit ordin,luam la cunostinta ,sa avem grija ce postam pe net,imaginea institutiei....etc.Inca nu l-am vazut/semnat,dar cam despre asta este.
Back to top
Pârvu Florin
Wed Mar 04 2015, 10:20PM
Iubesc Romania cu o ura adanca ! Fiindca nu este asa cum ar trebui sa fie! Asa cum poate sa fie!

Registered Member #1287

Spuneți-mi, vă rog, pe privat sau aici, cum îl cheamă pe documentul ăla, ca să știu ce o să scriu în solicitarea de informații de interes public pe care o să o adresez IGSU.

[ Edited Wed Mar 04 2015, 10:22PM ]
Back to top
1 User said Thank to Pârvu Florin for this Post :
 Ionica H (05 Mar 2015, 08:42)
wearenotstupid
Wed Mar 04 2015, 10:25PM
Registered Member #10119

@Parvu Florin te referi la dispozitia de sistem care a venit in 22 februarie, parca?
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF