Proiect SEMPER FIDELIS
  • Prima pagina
  • FORUM
  • Despre noi
  • Statut
  • Galeria foto
  • Download-uri

Remember me      Forgot password?    Signup

Forums

Proiect SEMPER FIDELIS :: Forums :: Securitate nationala :: MAI

<< Previous thread | Next thread >>
viitor jandarm (sa speram)
Go to page
  <<        >>  
Moderators: ex-ad, colonelul, echo, truepride, dorobant, spk, Radu89, Pârvu Florin, justme, Mihais, Resboiu
Author Post
AKM
Wed Sep 30 2009, 01:23PM
Ne-ati bagat in cap de mici ideea ca nu avem drepturi !
Registered Member #768

truepride wrote ...

Bine zice jandarmul... cel mai util acum pentru el ar fi sa ii dati un traseu de cariera. cam ce ar fi mai bun si ce ar fi indicat sa faca... si in mod implicit de ce sa se fereasca.

Traseul in cariera fiecare si-l alege singur - spun asta din experienta personala - NU TREBUIE SA TE INCREZI IN NIMENI din start, dupa ce vei deveni subofiter, riscul e de 90% sa ti-o iei...
Back to top
Ghost_dog
Wed Sep 30 2009, 02:05PM
Onoarea mea este loialitatea
Registered Member #1370

AKM wrote ...

Ghost_dog wrote ...

vei fi privit altfel de catre comandanti , vei primi fara indoiala o functie demna de pregatirea ce o vei primi acolo .

Nu. Imi pare rau dar asta e tristul adevar.

Cat despre partea cu subofiter "cu acte in regula" - corect, toata lumea apreciaza asta, dar doar apreciaza, nu si recompenseaza. Acu, neah, asta zic eu, care poate sunt un dezamagit, cine stie, tu s-ar putea sa ajungi mai bine...

:d eu incerc sa ii ridic moralul baiatului sa nu il sperii si tu dai cu bata in balta Glumeam desigur ... Doar tu vei fi cel care va decide daca a meritat ca 2 din viata sa ii "investesti " acolo ... Nu te astepta la femei de serviciu la viata de armata ca in filme ... Realitatea este dura
Back to top
viitor_jandarm
Wed Sep 30 2009, 02:09PM
Registered Member #2148

as mai avea inca o intrebare practica cand incepe stiu ma gandeasc prea in fata a si daca calcum nr paturi pe care mi leai zis iasa 160 elevi din anul 2 unde stau?

[ Edited Wed Sep 30 2009, 02:10PM ]
Back to top
AKM
Wed Sep 30 2009, 03:17PM
Registered Member #768

Or mai fi pus paturi in plus, numarul de paturi pe care ti l-am dat era din vremuri mai vechi un picut cand eram 140 de baieti si 10 fete.
Back to top
viitor_jandarm
Wed Sep 30 2009, 03:18PM
Registered Member #2148

si practica nu stii cand incepe?
Back to top
AKM
Wed Sep 30 2009, 03:24PM
Registered Member #768

Depinde de la an la an... In principiu prima practica e vacanta dintre cei doi ani - adica o luna jumate la mare in sprijinul GMJ CT, mai e una in anul 2 in iarna la paza (o luna, daca mai tin bine minte) si tot in anul 2 cam in aprilie o luna de practica la OP. Practica la paza si la OP le faci unde alegi tu, aia la mare e batuta in cuie.
Back to top
viitor_jandarm
Wed Sep 30 2009, 03:30PM
Registered Member #2148

drumul e decontat de ei numai pe Cfr eu sunt din targu mures si pana la dragasani am vreo 300 de km si cu trenul imi ia cam mult
Back to top
AKM
Wed Sep 30 2009, 03:51PM
Registered Member #768

Drumul e decontat de ei numai cu CFR - personal, clasa a II-a si trebuie sa aduci ordinul de serviciu stampilat la politie/jandarmi de la tine din oras, cu biletele utilizate atasate de ordin, biletele pot sa fie de CFR, nu conteaza clasa a cata sau daca e accelerat/personal/rapid, trebuie sa fie din data in care ai efectuat cele 2 drumuri (dus - intors) sau poti atasa bilete de microbuz. Indiferent ce preturi au biletele inscriptionate pe ele, ti se va deconta tot ca personal clasa a II-a.

[ Edited Wed Sep 30 2009, 03:51PM ]
Back to top
truepride
Wed Sep 30 2009, 05:21PM
Fiat justitia ruat caelum

Registered Member #996

Da pai bine mai baieti, lasati-o moale acum ca il speriati pe om. Cine o trecut prin armata stie doara cum se masoara holul cu chibritul si cum se inoata in "rezervatia naturala" sau cum se curata un tr85 cu o perita de dinti. Chestiunea e sa treci peste toate mizerile astea... traseul intradevar ti-l alegi singur dar spune-i la om ce optiuni are, la asta ma refer.
Back to top
viitor_jandarm
Wed Sep 30 2009, 05:46PM
Registered Member #2148

ehh nu ma speriu eu asa si stiam majoriatea lucrurilor din auzite nu sunt din portelan 2 ani rezist acolo cele mai des folosinte cuvinte vor fi am inteles sa traiti vineri plec iar la prima mea permisie voi posta pe forum primele mele impresi
Back to top
viitor_jandarm
Wed Sep 30 2009, 05:55PM
Registered Member #2148

si inca o chestie uitativa la declaratie dlui Cirjan LINK si la functia lui la examen sa prezentat ca fiind comandatul unitati daca imi amintesc eu bine si am auzit povesti de fostul comandant dar acum am inteles ca e domnul cirjan care e mai de treaba
Back to top
un jandarm
Wed Sep 30 2009, 08:57PM
un jandarm
Registered Member #1163

@viitor_jandarm...
Te rog frumos un raspuns.
Cine/ce te-a determinat sa alegi cariera militara...Jandarmeria?
Back to top
viitor_jandarm
Wed Sep 30 2009, 09:43PM
Registered Member #2148

nimeni pur si simplu am gasit o brosura si mam dus la ijj si am venit acasa cu un teanc de acte + ca mam gandit serios dupa accea de ce vreau sa dau la jandarmi am vb cu cativa jandarmi si toti mau indreptat spre dragasani oricum vroiam sa dau la MAI dar nu stiam unde miam cantarit optiunile si mam dus la jandarmi parinti mau sustinut si am intrat

[ Edited Wed Sep 30 2009, 09:45PM ]
Back to top
un jandarm
Wed Sep 30 2009, 10:06PM
un jandarm
Registered Member #1163

viitor_jandarm wrote ...

nimeni pur si simplu am gasit o brosura si mam dus la ijj si am venit acasa cu un teanc de acte + ca mam gandit serios dupa accea de ce vreau sa dau la jandarmi am vb cu cativa jandarmi si toti mau indreptat spre dragasani oricum vroiam sa dau la MAI dar nu stiam unde miam cantarit optiunile si mam dus la jandarmi parinti mau sustinut si am intrat

Banuiesc ca ai si alte aptitudini in afara de cele legate de gramatica/cred ca te-ai grabit la redactare a raspunsului...da' nu conteaza,retin ca poate ai o motivatie in afara de cea salariala sau de stabilitate a serviciului...
In Jandarmerie este nevoie de competenta si profesionalism de cadre care sa manifeste daruire fata de munca si cetatean,care sa suporte privatiuni...
In orice caz iti doresc succes!
Back to top
insert
Thu Oct 01 2009, 12:24AM
Registered Member #2094

un jandarm, eşti aproape de pensie de vorbesti asa în ,, dodii'' cu dăruire, cu minuni, bravo dom-le.
Back to top
Go to page
  <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF